- TRANSFORMERS: THE MOVIE - - Κινηματογράφος -

Είχα πάει με τον μεγάλο ανιψιό μου στο Παγκράτι για τον μυήσω στα μυστικά του Φραπέ…
Και μετά πήγαμε στο Village .. αυτός διάλεξε την ταινία…
Τα γραφικά ήταν εντυπωσιακά .. ειδικά οι σκηνές μάχης μέσα στην πόλη είναι ότι καλύτερο έχω δει .. άσε που έπαιζε και μια από τις ποιο HOT πιτσιρίκες που έχω δει εδώ και καιρό στο σινεμά ….![]()
Και οι δύο πάντως φύγαμε με ένα χαμόγελο από το cinema…![]()
Γιώργος![]()
Στο εντωμεταξύ όμως… σε κάποιο σκοτεινό αλλά σχετικά άνετο υπόγειο κάπου στο κέντρο τις Αθήνας..
...........
Διαχειρίστρια : λοιπόν ….Παίδες … καλώς ήρθατε στο "Μύθος και Θρησκεία"
Ο Πρώτος κανόνας του Μύθος και Θρησκεία …ΕΙΝΑΙ
Παίδες : Ουγκ..!!!
Διαχειρίστρια : Ο Δεύτερος κανόνας του Μύθος και θρησκεία … ΕΙΝΑΙ
Παίδες : Oύγκ…!!!!
Διαχειρίστρια : Ο Τρίτος κανόνας του Μύθος και Θρησκεία .. ΕΙΝΑΙ
Παίδες : Ουγκ..!!!
"Ουγκ" .. σημαίνει « μάλιστα δεσποινίς » σε κάποια άγνωστη ακόμα ινδοευρωπαϊκή γλώσσα…
Edited by - Γιώργος on 12/12/2007 00:56:04

quote:
άσε που έπαιζε και μια από τις ποιο HOT πιτσιρίκες που έχω δει εδώ και καιρό στο σινεμά …
κάτω τα χέρια σου απ'την πιτσιρίκα ρε, μην αμολύσω τα τσοπανόσκυλα! ![]()
![]()

quote:
φιλε Γιωργο... παρακολουθουσες παλιοτερα την πεδικη σειρα Transformers? (χρονιες 1986-1994 που παιχτηκαν στην Ελλαδα οι 2 πρωτες saizon και πιο καλες!)
Ναι το έβλεπα .. αλλά ήμουνα περισσότερο fun στο Robotech και το Διαστημόπλοιο Αργώ![]()
Γιώργος![]()
...έχετε προσέξει ότι ή φιγούρα που «παίζει» τον Διάβολο στην τράπουλα Rider Waite μοιάζει με την φιγούρα που «παίζει» τον Bodhidharma στην κάρτα awareness στην.. Osho Neo-Tarot![]()
quote:quote:
φιλε Γιωργο... παρακολουθουσες παλιοτερα την πεδικη σειρα Transformers? (χρονιες 1986-1994 που παιχτηκαν στην Ελλαδα οι 2 πρωτες saizon και πιο καλες!)Ναι το έβλεπα .. αλλά ήμουνα περισσότερο fun στο Robotech και το Διαστημόπλοιο Αργώ
Γιώργος
...έχετε προσέξει ότι ή φιγούρα που «παίζει» τον Διάβολο στην τράπουλα Rider Waite μοιάζει με την φιγούρα που «παίζει» τον Bodhidharma στην κάρτα awareness στην.. Osho Neo-Tarot
AAAAA!!! Robotec... τι μου θυμισες τωρα ![]()
Εβλεπα επισης το "Υποβρυχιο Κεραυνος"... καθως επισης και το "Ο Σεριφης του Διαστηματος"... τα θυμασε???

quote:
Εβλεπα επισης το "Υποβρυχιο Κεραυνος"... καθως επισης και το "Ο Σεριφης του Διαστηματος"... τα θυμασε???
πωπω, κοίτα σύμπτωση, χθες συζητούσα για αυτά με ένα φίλο μου. καλά μας είχανε πήξει στο anime παλιά, ε; ήταν φαίνεται φθηνά τα επεισόδια!

quote:quote:
Εβλεπα επισης το "Υποβρυχιο Κεραυνος"... καθως επισης και το "Ο Σεριφης του Διαστηματος"... τα θυμασε???πωπω, κοίτα σύμπτωση, χθες συζητούσα για αυτά με ένα φίλο μου. καλά μας είχανε πήξει στο anime παλιά, ε; ήταν φαίνεται φθηνά τα επεισόδια!

Ωραία γραφικά και το story καλο για το είδος της .
Ωραια ετσι?
Edited by - PREDATOR on 24/12/2007 14:45:38

quote:
χθες ειδες πρωτη φορα την ταινια ε?Ωραια ετσι?
Ναι πολύ καλή .
Before its release, Transformers was voted "Best Summer Movie You Haven't Seen Yet" at the 2007 MTV Movie Awards. Entertainment Weekly named Bumblebee as their fourth favorite computer generated character, while The Times listed Optimus Prime's depiction as the thirtieth best film robot, citing his coolness and dangerousness. Visual effects supervisor Scott Farrar was honored at the Hollywood Film Festival and Hollywood Awards Gala Ceremony on October 22, 2007 for his work on the film.