ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

helios201261 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
AnounakisΜέλος
01/12/2003, 14:06:48
quote:
Να σταματήσουν κάποιοι Αθηναίοι Ανουνάκιδες, να κατανοούν μόνο αυτά που τους βολεύει

Έκαστος κρίνεται από τα γραφομενά του...

Edited by - Anounakis on 01/12/2003 18:10:39

01/12/2003, 14:27:10
Χμ…..καμία!
Σίγουρα κάποιον λάκκο θα έχει η φάβα……

‘τα αγαθά κόποις κτώνται’

quote:
Για άλλη μία φορά βλέπουμε ότι πίσω από τα αθώα παιδικά παραμυθάκια, κρύβονται πραγματικά απόκρυφες γνώσεις.

old tiger! δίχως να έχω ασχοληθεί, πάντοτε είχα αυτήν την εντύπωση. Που μάλλον δεν είναι εντύπωση μα γεγονός.

01/12/2003, 18:49:45
3)Nα επανέλθει η ακοή μου στο αριστερό αυτί (είχε πει πως θα πήγαινε για ένα καφεδάκι κ έκτοτε αγνοείται η τύχη της...)

να εισαι σιγουρη πως η τριτη μου ευχη θα αλλαζε ,αν ηταν να επανελθει η ακοη σου

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

lencolasΜέλος
01/12/2003, 19:43:54
quote:

3)Να με ερωτευτεί αυτή που με ενδιαφέρει

ΟΠΑ!GREG ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ?ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ?

ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟΤΑ ΧΕΙΛΙ ΣΑΣ!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

endoramaΜέλος
01/12/2003, 20:30:49
quote:
Να με ερωτευτεί αυτή που με ενδιαφέρει
καποτε προτεινα στην πιο ομορφη γυναικα που εχω γνωρισει να βγουμε για καφε (κυριολεκτικα στην ψυχρα και στο ασχετο και φυσικα δεν ηξερα ουτε πως την λενε) και δεχτηκε χωρις να την πιεσω με οποιονδηποτε τροπο εντελω αυθορμητα μου ειπε ναι οποτε θελεις

η ευχη μου πραγματοποιηθηκε αλλα τελικα ανακαλυψα οτι ειχα κανει λαθος ευχη επρεπε να ειχα ευχηθει να γεννησει τα παιδια μου

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

01/12/2003, 20:52:03
Θα ήταν τόσο εύκολο να αποφασίσω ποιές θα ήταν οι τρείς ευχές μου, αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν "τίγκα" στην ιδιοτέλεια, πάλι δεν θα τις έκανα.

Η αλήθεια είναι πως μόνο κάποιος πραγματικά καλός και ανώτερος, ουσιαστικά ένα ονειρικό και ανύπαρκτο πλάσμα θα μπορούσε να πραγματοποιεί ευχές.
Γιατί ένα ον που είναι φυλακισμένο στην αιωνιότητα να θέλει να υπηρετήσει πλάσματα που θεωρεί κατώτερα και εφήμερα???

Σίγουρα κάποιο κόλπο υπάρχει... ακόμη κι αν ζητήσεις παγκόσμια ειρήνη και ευημερία θα λάβεις κάτι άλλο... πχ μια πυρηνική καταστροφή από την οποία θα επιζήσεις μόνο εσύ!!!!
Με την λογική ενός τέτοιου όντος, ίσως ο μόνος τρόπος για την επίτευξη της ευχής σου να είναι η εξαφάνιση της μεγάλης καταστροφικής μηχανής... του ανθρώπου!!!

Καχύποπτη???... μπορεί... Παρανοϊκή?... ίσως... Σοφή?... (χαχαχα! ας γελάσω!) σίγουρα ΟΧΙ!!!... Σκεπτόμενη?... μάλλον... Άνθρωπος?... σίγουρα ΝΑΙ!!!

... και όπως είπε το βαπτιστήρι μου...

quote:

'τα αγαθά κόποις κτώνται’

Με εκτίμηση,
Mantis.

endoramaΜέλος
01/12/2003, 21:07:29
quote:
'τα αγαθά κόποις κτώνται'
αραγε ποσο πρεπει να κοπιασει αυτος που ηθελε πριν μερικες δεκαετιες να σταματησει η γη για να κατεβει?

01/12/2003, 21:53:55
quote:
να εισαι σιγουρη πως η τριτη μου ευχη θα αλλαζε ,αν ηταν να επανελθει η ακοη σου
ΗΡΘΕ!!! Σ'ευχαριστώ Μάνο μας!!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

01/12/2003, 22:00:09
ΗΡΘΕ!!! Σ'ευχαριστώ Μάνο μας!!

παρακαλω :))))))))))))))))

να εισαι παντα καλα ,να προσεχεις:))))))))))))))))))))))))

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

02/12/2003, 02:59:02
Old Tiger!! χρόνια και ζαμάνια
---
lencolas...
---
endorama, την ευχή να γεννήσει τα παιδιά σου ίσως την έκανε εκείνη

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

02/12/2003, 03:11:03
"Να 'ταν ο ήλιος αδερφός
και η ανάγκη φίλος
να μην περνούσαν τα λεφτά
κουμάντο να 'κανε η καρδιά"

Σ.Μάλαμας(απ' το τραγουδι "ΕΥΧΕΣ")

endoramaΜέλος
02/12/2003, 04:04:53
quote:
endorama, την ευχή να γεννήσει τα παιδιά σου ίσως την έκανε εκείνη
μακαρι καλε μου φιλε να την ειχε κανει την ευχη

αλλα καποιος αλλος ειχε κανει την ευχη να την αρραβωνιαστει και επιασε η ευχη του και μετα απο αρκετους καφεδες μου το ξεφουρνισε και επαθα εγκεφαλικο (στον καφε μειναμε οπως χιλιαδες αλλες σχεσεις)

τελικα αυτα τα τζινι μας χαλανε την πιατσα οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ειχα αλλη ευχη

1 για να βγουμε
2 να μου δωσει το τηλεφωνο της
3 να ξαναβγουμε πολλες φορες

αρα durden_alie καλα μας τα ελεγες αλλα που μυαλο μου το πηρε η καλονη

02/12/2003, 04:29:41
quote:
τελικα αυτα τα τζινι μας χαλανε την πιατσα οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ειχα αλλη ευχη

Xaxa!...κουράγιο αγαπητέ endorama, τα πρώτα 3.458 αστρικά χρόνια είναι δύσκολα

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

endoramaΜέλος
02/12/2003, 05:18:31
quote:
κουράγιο αγαπητέ endorama, τα πρώτα 3.458 αστρικά χρόνια είναι δύσκολα

sunflower1Μέλος
02/12/2003, 15:43:50
Μια μέρα στο μεγάλο δάσος ένα μαγεμένο βατράχι περπατούσε δίπλα στο νερό Το δάσος ήταν τεράστιο Ξαφνικά εμφανίστηκε μια αρκούδα να κυνηγάει ένα λαγό Ο βάτραχος, με τις μαγικές δυνάμεις, τους ζήτησε να σταματήσουν και τους είπε:
- Επειδή είστε τα μοναδικά ζώα που συνάντησα σήμερα, θα σας δώσω τρεις ευχές. Αρκούδα, εσύ πρώτη. Τι θέλεις?
Η αρκούδα, αρκούδος ήταν απ' ό,τι αποδεικνύεται, σκέφτηκε λιγάκι και:
- Εύχομαι όλες οι αρκούδες σ' αυτό το δάσος, εκτός από μένα, να είναι θηλυκές!
Ο λαγός, όταν ήρθε η σειρά του ζήτησε μια σιδερένια πανοπλία. Ο αρκούδος απόρησε γιατί ο μικρός λαγός χαράμιζε έτσι την ευχή του, αλλά συνέχισε με τη δεύτερη δική του ευχή:
- Εύχομαι όλες οι αρκούδες και στο διπλανό δάσος να 'ναι θηλυκές.
Ο λαγός, με τη σειρά του, ζήτησε μια μηχανή και αμέσως πήδηξε επάνω της κι έβαλε μπρος. Ο αρκούδος εξακολουθούσε να απορεί . . . Στο κάτω κάτω θα μπορούσε να ζητήσει λεφτά το λαγουδάκι και ν' αγοράσει όσες μηχανές ήθελε, αλλά τι να πει κανείς με τους λαγούς? Τέλος πάντων, ήρθε η ώρα της τρίτης ευχής και ο αρκούδος είπε:
- Εύχομαι όλες οι αρκούδες του κόσμου, εκτός από μένα, να γίνουν θηλυκές!
Ο λαγός χαμογέλασε, μαρσάρισε άλλη μια φορά την καινούρια μηχανή του και είπε την τελευταία του ευχή:
- Εύχομαι ο αρκούδος νά 'ναι γκέι!

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
matrxΜέλος
02/12/2003, 16:48:08
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ:
1)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΚΙΑ,Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
2)ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ
3)ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ,ΠΕΙΤΕ ΤΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ

sansationfΜέλος
04/12/2003, 23:45:57
1) ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΓΕΤ ΤΣΟΥΦΦΦΦΦ... ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ.
2)ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ( ΑΝ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ)
3)ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΥΧΕΣ.....

respect

GuessWhoΜέλος
05/12/2003, 03:10:51
1)ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
2)ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ
3)ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟ ΤΖΙΝΙ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Master Of Puppets.Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή.

GuessWhoΜέλος
05/12/2003, 03:14:49
ΚΑΙ ΟΜΩΣ
ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΣΦΑΙΡΑ" ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΖΙΝΙ.

Master Of Puppets.Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή.

LogicalΜέλος
05/12/2003, 06:04:07
1)ΕΙΡΗΝΗ
2)ΕΥΤΥΧΙΑ
3)ΛΕΦΤΑ

Logical