ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Silverwolf30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/03/2003, 15:37:34
Πάντως, το "κλου" της υπόθεσης είναι ότι μας λύθηκε κι αυτή η απορία.

Εγώ, αλήθεια, αναρρωτιώμουν από που βγαίνει το ΕοΝ. Σύντομο, αλλά εντυπωσιακό.

Αλήθεια, είσαι αναρχικός;

αυτή...που τα κατάφερε!

31/03/2003, 16:34:45
ΕΟΝ...(ΑΥΤΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΗΛΑ ΑΠΟ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ"...
ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...
ΚΡΙΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕ ΤΗΝ... ΕΟΝ-ΙΟΤΗΤΑ...ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ Ο ΕΙΝΑΙ 0...ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΨΥΧΗ...

AMΑΛΙΑ ΜΟΥ ..ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ...
ΕΙΝΑΙ..."ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ"..ΕΙΠΕ..

'manava seva, madhava seva'

EoNΜέλος
31/03/2003, 17:57:34
αμαλία σίγουρα ακούγεται κάπως...αφου ο αναρχισμός στις μέρες μας έχει ταυτιστεί με διάφορα παιδάκια που πετανε πέτρες στους αστυνομικούς και χέρονται...
Ο αναρχισμός είναι ενα κίνημα ουσίας συνυφασμένο με τον υπαρξισμό...Είναι μια ιδεολογία,μια στάση ζωής που απευθύνεται σε άτομα με διευρυμένη συνείδηση ΄και κατα τη γνώμη μου είναι το μόνο κοινωνικό περίβλημα στο οποίο θα έπρεπε να ζεί και να εξελίσεται ο Ανθρωπος της ύλης. Οχι ο άνθρωπος που βλέπουμε γύρω μας και έχει καταντήσει ένα κτητικό-μισαλλόδοξο-εγωιστικό ζώο αλλά ο πραγματικός άνθρωπος που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ο Ανθρωπος-Θεός ...που δεν θα χρειάζεται δικαστές ,πολιτικάντηδες και εργοδότες αλλά θα μπορεί να διευθετεί τα πάντα με την σοφία του και να διαθέτει τον εαυτό του και τον χρόνο του όπως αρέσκεται και όπως θέλει.
Ο ίδιος ο Θεός είναι Άναρχος και Ατελεύτητος ..έτσι δεν θα πρέπει να είναι και ο Άνθρωπος? (εικόνα και ομοίωση του Θεού).
Πολλοί πιστεύουν οτι οι Αναρχικοί (όχι τα παιδάκια..τα είπαμε αυτά...)είναι άθεοι. Αυτό όμως είναι λάθος. Πως γίνεται να είναι ένας ανθρωπος άθεος όταν αναγνωρίζει έναν θεό (έναν τέλειο άνθρωπο) στο πρόσωπο του συνανθρώπου του ?
Θα μου πείς οτι αυτά είναι ουτοπικά μα θα σου πώ κοίταξε γύρω σου και δές που μας οδήγησε αυτό που μας παρουσιάσαν ως "ρεαλισμό" ...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

drumx13Μέλος
31/03/2003, 18:37:34
φωτια στα τοπι(α)κ...
η αναρχια οπως και ο κουμουνισμος και καθε αντιεξουστιαστικη αντικομφορμιστικη ιδεολογια ειναι παιδικες αρωστιες που καλο ειναι να της περνας μικρος για να μην σου αφηνουν μονιμες βλαβες...
κατι σαν την ιλαρα ενα πραγμα....
τα λεμε....
....ελπιζω να τσιμπισεις...

love for what is comming and forgivness for the past...

EoNΜέλος
31/03/2003, 18:43:02
...ελπίζω να ξυπνήσεις ...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

drumx13Μέλος
31/03/2003, 19:47:31
....το αφηνω σε σενα να με "ξυπνησεις"..
γαι μενα τα πραγματα ειναι απλα ....
περα απο τα φιλοσοφικα ερωτηματα περι καλου και κακου και τα ευχολογια που γραφουμε εδω μεσα ο ρεαλισμος υπαγορευει οτι ...
σε ενα κοσμο που ο καθενας κοιταει την παρτη του το να κοιτας να αλαξεις τον κοσμο ειναι ουτοπικο και βαθια ανωριμο...
απλα ειναι για παιδακια 16 -17 χρινων που δεν εχουν και τιποτα να χασουν....
...χαλαρωσε λοιπον να τον απολαυσεις ...
εκτος αν εχεις να προτεινεις τιποτα ...
ειμαι ολος αυτια ...και ματια βεβαιως βεβαιως

love for what is comming and forgivness for the past...

ananasssΜέλος
31/03/2003, 21:00:00
Θα περιμένω κι εγώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναπτυχθεί το θέμα, αλλά σε ένα άλλο topic φυσικά! Είμαι περίεργος να ακούσω τις αντικορουόμενες απόψεις περί αναρχίας (με την κυριολεξία της έννοιας, όχι για τα παιδάκια, είπαμε!)...
Αγαπητέ ΕοΝ, άνοιξε ένα topic, μπας και ξυπνήσεις τον Άγνωστο Χ που καπνίζει drum στη θύρα 13!
Και άλλους φυσικά!
Αναμένω...

Άσχετο: Την επεξήγηση του nick του ο ΕοΝ (με το ΕΝ και το 0)την είχε ξανακάνει παλιότερα, σε κάποιο άλλο θέμα...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

catΜέλος
31/03/2003, 23:02:02

Cat

Εδώ και 7 χρόνια που μπαίνω στο net ...εχώ αυτό το nick..
παντού ...στο ICQ...στο mail...και στο φυσικά στο Esoterica

Εχω 4 γάτες....και τις λατρεύω !!!!!!!!!!!!εχω μάθει την γλώσσα τους και μιμούμε την φωνή τις κάθε γάτας ξεχωριστά ...και φυσικά ειμαι και γάτα

Δεν θέλει ρώτημα ...λοιπόν γιατί

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Edited by - cat on 31/03/2003 23:08:15

31/03/2003, 23:37:48
DEN XERW GIA SAS! ALA EMENA ENA FRESKO AERAKI ME XTIPA ELAFRA STO PROSOPO....................

01/04/2003, 00:10:14
Παιδιά!
Ο Εχέμβροτος ξυρίστηκε! και μάλιστα κόντρα.

Τι ντροπή αυτή για έναν αρχαίο Ελληνα...

αυτή...που τα κατάφερε!