- ΑΛΒΑΝΟΣ ΗΡΩΑΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Απλά του Σκουπίδη του τελείωσαν τα επιχειρήματα της κακιάς ώρας όπως φαίνεται...
...
Και επι τη ευκαιρία, με δεδομένο το άφθονο γέλιο που μας έχει ως τώρα προσφέρει, να προτείνω να μην τον αποκαλούμε πλέον junk, αλλά joker!
...
Ο Σκουπίδης και ο Κώλος( κατα κόσμον kynicos)...
Επίσης απενεργοποιείται για 5 ημέρες (δηλαδή μέχρι και την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου) ο λογαριασμός του μέλους kynikos.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:έχουν ειπωθεί και αναλυθεί προηγουμένως. Συνεπώς,δεν έχω ΚΑΜΙΑ διάθεση να κάθομαι και να ξανααναλύω( και να ξανααναλύω... και να ξανααναλύω...) πράγματα που τα οποία έχουν αναλυθεί ένα σωρό φορές.
εσύ και η SIMONA προσπαθείτε να την πάτε 100 χρόνια πίσω. Όλα όσα λέτε (και έχετε και το θράσος να ζητείτε και σχολιασμό)
Αφου δεν ειχες την διαθεση ας μην μας απαντουσες.... Σε πληροφορω πως
προσωπικα τουλαχιστον διαβασα ολες τις σελιδες, τις προηγουμενες...
Και το θρασσος το ειχες εσυ και οχι εμεις....Αλλα επειδη δεν αξιζει
τον κοπο να ασχοληθω περαιτερω μαζι σου, δεν συνεχιζω.......
quote:
Έχετε κάτι καινούργιο να προσθέσετε στην κουβέντα μας? Ή ίσως κάποιο σχόλιο πάνω στα τελευταία μας post ( ενοώ αυτά πριν αρχίσει να παραληρεί το σκουπίδι)? Αν όχι, παρακαλώ πολύ ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ( χωρίς να έχω, ειλικρινά, καμιά διάθεση για καβγά) και αφήστε την κουβέντα να πάρει το δρόμο της.
Εσυ παντως 'πηρες' τον δρομο σου.... ![]()
*FORGET
OR
FORGIVE*
Έχεις συνηθήσει να σε θεωρούν <<απλησίαστη>> στην κριτική ή, όποτε σου γίνεται τέτοια, να είναι τύπου ngw ώστε να καταντά γελοία απο μόνη της.
Για να εξετάσουμε λοιπόν τους λόγους που διαγράφηκα...
quote:
O λογαριασμός του μέλους Kaizer απενεργοποιείται οριστικά. Είχε ήδη απενεργοποιηθεί τον προηγούμενο μήνα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα για παρόμοιους λόγους: Την προσβολή των συνομιλητών του και τη χρήση απρεπών εκφράσεων, ασύμβατων με τους κανονισμούς συμμετοχής στις ομάδες συζήτησης.
Γιατό έχω την αίσθηση πως αν εφαρμόζονταν οι κανονισμοί για όλα τα μέλη του forum , το esoterica θα έμενε με τα μισά του ή και λιγότερα μέλη? Και γιατί έχω την αίσθηση πως αυτού του είδους οι <<τιμωρίες>> ( που περιλαμβάνουν και σοβαρότατες πινές, όπως τη διαγραφή μελών απο το forum) δεν εφαρμόζονται για όλους?
Π.χ. ο Junk95, ο κατα γενική ομολογία μεγαλύτερος βωμολόχος του forum, δεν έχει υποστεί ποτέ του ούτε μια προσωρινή έστω απενεργοποίηση. Γιατί άραγε?
Οσο για απρεπείς εκφράσεις, ιδού ένα ενδιαφέρον post του τελευταίου
quote:
Και τώρα που διασκεδάσαμε, διάβασε αυτό και ελπίζω για μια
φορά αυτό που βλέπουν τα μάτια σου να φτάσει με κάποιον τρόπο
σε ό,τι τέλος πάντων έχεις για εγκέφαλο:Εγώ είμαι 25% Αρβανίτης ρε. Και δεν τα πάω καλά με τα ορφανά του
Χίτλερ. Έχω συμβιβαστεί με το ότι πολλοί συνάνθρωποί μου είναι
σαφώς λιγότερο έξυπνοι από μένα, αλλά εσείς εκτός από ηλίθιοι
είστε και κακοί.Από την ώρα λοιπόν που θα δημοσιευθεί
αυτό το μήνυμα (σύμφωνα με το timestamp που θα λάβει) έχεις ακριβώς
5 δευτερόλεπτα (σύμφωνα με το timestamp της απάντησής σου) για να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη.Αλλιώς θα σε βρω και θα σε σαπίσω στο ξύλο.
Ξέρετε ποιά ήταν η αντίδραση της Δίκαιης amalias σε αυτό το αποτρόπαιο παραλήρημα? Κ-Α-Μ-Ι-Α. Τόση δικαιοσύνη και διάθεση εφαρμογής των κανόνων του forum... Αντίθετα, λίγο ποιό κάτω, κάνει παρατήρηση σε εμένα, γιατί... τόλμησα να απαντήσω στα ίσα στο μέλος apisteyta omorfo που μου είχε στείλει το εξής post
quote:
Και περνάω τώρα στην παραποίηση των ονομάτων...
Ξέρεις, amalia, έχω την αίσθηση πως είμαστε μέλη σε ένα forum που το 99,8% των μελών είναι άνω της ηλικίας των 8 ετών, και έχουν αποβάλει το σύνδρομο του <<κυλία, κυλία, αυτό το παιδάκι με πειράζει, κάντε το ντα!>>.
quote:
Απλά του Σκουπίδη του τελείωσαν τα επιχειρήματα της κακιάς ώρας όπως φαίνεται...
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά απο αγγλικά δεν τα πάμε και πολυ καλά έτσι? Junk αγγλιστί=Σκουπίδι. Επειδή λοιπόν, εγώ( και καμιά τριακοσαριά άλλα μέλη του forum) ανήκω στην κατηγορία των <<ελληνογκαγκάδων>>, τον αποκαλώ σκουπίδι. Επίσης, αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, το 90% όσων συνομιλούν μαζί του, μετά απο λίγο έτσι τον αποκαλούν. Αν θές, ρίξε μια ματιά στο εν λόγω topic για να πειστείς...
Ούτε καν αυτός δεν παραπονιέται. Έχει επιλέξει ένα ψευδώνυμο, που, απ'ότι φαίνεται, νιώθει πως τον εκφράζει και τον αυτοπροσδιορίζει.Απ εκεί και πέρα, μπορείς να μου εξηγήσεις εσύ τι ζόρυ τραβάς?
quote:
Και επι τη ευκαιρία, με δεδομένο το άφθονο γέλιο που μας έχει ως τώρα προσφέρει, να προτείνω να μην τον αποκαλούμε πλέον junk, αλλά joker!
Πω,πω, τι φοβερή προσβολή! Είμαι βέβαιος πως ο junk δεν θα μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια μετά απο αυτό! Εν πάσει περιπτώσει, joker=αυτός που λέει αστεία. Αν εσύ το θεωρείς αυτό προσβλητικό, τότε κάτι δεν πάει καλά μαζί σου...
Διάβασα και ξαναδιάβασα τους κανονισμούς του forum, αλλά πουθενά δεν κατάφερα να εντοπίσω κάποιον που να λέει πως απαγορεύεται το χιούμορ που δεν αρέσει στους συντονιστές. Αλλά θα μου πεις, δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το καρπούζι. Και ύστερα κάποιοι λένε εμένα φασίστα...
quote:
Ο Σκουπίδης και ο Κώλος( κατα κόσμον kynicos)...
Για τον junk95( χαίρεσαι τώρα που τον λέω έτσι? Μπράβο το καλό παιζάκι!) τα παμε, μην επαναλαμβανόμαστε...
Τώρα για τον kynico, δεν έδειξες την ίδια ευαισθησία όταν αυτός διαστρέβλωνε τα λόγια μου, τόσο τα δικά μου όσο και άλλων μελών σε προηγούμενο του post, και όσο για τις παραποιήσεις ονομάτων, ο kynicos με είχε αποκαλέσει σε διάφορα posts του στο topic Ελληνισμός vs Εβραισμός ως εξής
quote:
κουζούρ
quote:
κασέρι
quote:
καιζερούκο
quote:
καιζέρ
quote:
καιζέρ-αγά
Ξέρετε ποιά ήταν η αντίδραση της Πάνσοφης και Αμερόληπτης amalias σε όλα αυτά?Κ-Α-Μ-Ι-Α. Φυσικά, εμένα ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό να παραπονεθώ για κάτι τέτοιο( εδώ δεν παραπονέθηκα όταν ο junk απείλησε επανειλημένα να με <<σπάσει στο ξύλο>>), διότι είμαστε ενήλικα άτομα και όχι κομπλεξικά οχτάχρονα, για να προσβαλόμαστε απο τέτοιες αηδίες.
Και για να συνοψίζω amalia.
Μπορείς να με διαγράψεις όσες φορές σου κάνει κέφι ( δεν έχω εξάλου την παραμικρή αμφιβολία οτι και ο παρών λογαριασμός μου θα απενεργοποιηθεί αφού <<τόλμησα>> να σου ασκήσω κριτική), αλλά απο το forum δεν θα με διώξεις. Θα αποχωρήσω όταν κρίνω πως είμαι ανεπιθύμητος όχι σε εσένα ( που χωρίς παρεξήγηση, σε έχω γραμένη)αλλά απο τα υπόλοιπα μέλη του forum (και δεν ενοώ βέβαια τον junk και τον kynico).
Όσον αφορά εσένα, σου συστήνω να ψάξεις στη συνείδηση σου και να σκεφτείς το κατα πόσο η συμπεριφορά σου τόσο απέναντι δε εμένα όσο και σε πολλά άλλα μέλη του forum κατα καιρούς ήταν δίκαια ή όχι.
Είναι τελείως ανήθικο να διαγράφεις μέλη ( πόσο μάλλον όταν κάποια απο αυτά έχουν αφιερώσει δεκάδες ώρες απο τη ζωή τους για αυτό το forum) μόνο και μόνο γιατί κρίνεις οτι αυτά που είπαν ήταν <<προσβλητικά>>, όταν μάλιστα τα ίδια τα μέλη που υποτείθεται πως θα 'πρεπε να έχουν προσβληθεί... δεν έχουν προσβληθεί!
Είσαι <<συντονίστρια>>, όχι ο δικτάτορας του forum. Το καταλαβαίνεις αυτό?
Κατα συνέπεια, δεν θα σου κάνω τη χάρη και
δεν θα αποχωρήσω γιατί έτσι θέλεις εσύ.
Συμβιβάσου και μάθε να ζεις με αυτό.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Αντίθετα, λίγο ποιό κάτω, κάνει παρατήρηση σε εμένα, γιατί... τόλμησα να απαντήσω στα ίσα στο μέλος apisteyta omorfo που μου είχε στείλει το εξής post
Το post ήταν το εξής
quote:
Kaizer,
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,
ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΛΑΧΑΝΟ.
ΔΙΚΕ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΚΟΤΣΑΝΕΣ,
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ "ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ".
ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΟΧΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Σ'ΕΜΕΝΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΕ ΚΟΒΩ.
ΔΕΝ ΕΠΕΙΔΕΙΚΝΥΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ "ΗΠΙΑ" ΣΥΖΗΤΗΣΗ,
ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ.
ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΠΙΝΕ.
ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ Η ΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ?
ΒΡΙΖΩ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ.
ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΠΟΥΣ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.
ΗΛΙΘΙΕ.
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ,ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ....
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Μπορείς πάντα να ρίξεις μια ματιά στο συγκεκριμένο τόπικ:
Ελληνισμός vs Εβραισμός- η αιώνια μάχη
Στον δικό σου τρόπο απάντησης τότε, αντιδράσαμε με μία παρατήρηση.
Επίσης παρατήρηση έχεις δεχτεί και άλλες φορές, όπως και μία προσωρινή απενεργοποίηση.
Εφόσον επιλέγεις να συνεχίσεις να γράφεις στα forums, σου εύχομαι και πάλι καλή συνέχεια, αλλά επίσης σου συνιστώ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις διάφορες διαφωνίες σου. Εάν δεν δώσεις κάποια ανάλογη με της προηγούμενης ταυτότητάς σου αφορμή, θα διαπιστώσεις και μόνος σου, πως κάθε άποψη είναι σ'αυτόν τον χώρο αποδεχτή και κάθε μέλος καλοδεχούμενο.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!