ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H γνωριμία μου με τα άλλα μέλη των forums... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- H γνωριμία μου με τα άλλα μέλη των forums... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Isidora54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
17/01/2011, 21:30:39
Δεν με νοιάζει ρε φίλε ποιος αντέγραψε ποιον, ΕΣΥ γράφεις η όχιως ο Πλάτωνας είναι μια τρίχα του Μωηση?

Και εγώ σου λέω, να πάρεις όλους τους αγίους, όλους τους πατέρες, όλους τους ευαγκελιστες...Ένα Πλάτωνα δεν τον κάνουν!

Λοιπόν θα μου γράψεις κάτι που αντέγραψαν οι έλληνες εβραϊκό κομπλεξικο εξαρτοθεοφοβουμενο, η θα τα φέρω μόνος...

17/01/2011, 21:37:49
Τρεμεις μη στα φέρω και χάσεις τον ύπνο σου...και θα τον χάσεις αν δεν αλλάξεις τροπάριο. Οι έλληνες απο τον καιρο που χριστιανεψαν, αποβλακωθηκσν. Αυτός ήταν ο πολιτισμός μας? μετανοίας και συγχωρια σε εικονιτσες και ρουσφέτι παρακάλια...θεουλη μυ βοηθάμε που δεν μπορώ...

Τι μαλακιια γεμησαμε, αντι να έχουμε τις ζωές και τις τύχες μας στα χέρια μας, της εμπιστεύθηκαν ΚΑΕ κάποια Μαρία, και σε κάποιο πορδο Άγιο...

17/01/2011, 21:42:31
ΕΣΥ τα ρίχνεις σε μένα, μα εγώ ξέρω που πονας..

Παύλος ο σαχλος..

Μωησης ο φουφουτος...

Πατέρες οι αλοφρονες.....

Πω πω τι καρμα μαζεύω..φουλ για κόλαση...αρε λουπους εσείς και τα παραμύθια σας...

17/01/2011, 21:46:16
Όσο βριζεις τους έλληνες, τόσο θα σου κατεβαζω όλα σου τα αγία και ιερά..

Το μόνο που σε σώζει, είναι να το Βούλωσεις....κατάλαβες νεροχυταμπουλα?

17/01/2011, 21:48:10
Μην στεναχωριεσαι, όλα γυρνάνε σιγά σιγά...

Λουπους έχεις γράψει και στο παρελθόν. Μια μέρα θα περάσω να σε κερασω καφεδάκι...έτσι θα γελασεουμε καλύτερα...

17/01/2011, 21:52:36
Πίσω έχει η αχλαδα την ουρά....γελά όσο μπορείς, ακόμα.

Που να δει αντμιν και Αμαλία ποιος είσαι...θα χαρούν παραπολυ!

17/01/2011, 21:52:36
Τι σχέση έχουν οι Άγιοι με τους Ιεροφάντες ρε Lupus...μπάς και έχεις μπερδέψει την Ζούρτσα με την βούρτσα..???

Οι Ιεροφάντες ανήκουν και υπερασπίζονται την "Γνήσια" -κατ'αυτούς Ελληνική Θρησκεία και οι Άγιοι αποτελούν προϊόν της εισαγώμενης Θρησκείας του Χριστιανισμού....μπάς και έφαγες καμμιά κουρκουτάα ή καμμιά τσιριπίλα τσε εσονοστήκασιν τα απομυλόρκα χαμέ τσε επήραντο το σακατούρι...???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
17/01/2011, 21:58:11
Λουπους, εσένα δεν με νοιάζει τίποτα...εγώ τους μαλακες που πιστεύεις θα ξεσκεπασω, χαζοπιστευτουλικο! Μου η μαμά και ο θεουλης θα με κάνει ντα ντα λουπους, θέλεις Ένα μαντιλακι....μόλις είπα θεουλη....το Θεό που πιστεύεις. Τι θεουλη, βλακος με περικεφαλαια είναι...

Βλέπεις ποιος φοβάται λουπους? ΕΣΥ βριζεις πρόσωπα...εγω σε διχωτομιζω τώρα,

Θεός=τίποτα!

trelantonisΜέλος
17/01/2011, 22:06:39

Και τι έχει να γίνει μέσα στο μυαλό του, αν του θέσεις και το θέμα,
Απο το ΤΙΠΟΤA στο ΤΙΠΟΤΑ.

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!

17/01/2011, 22:06:44
Τι έγινε ρε πορδομαχε? έφυγες? έλα δω βρε, έχω Ένα σωρό να σου πω..
17/01/2011, 22:07:03
Ωχ...ωχ...ωχχχχχ....

17/01/2011, 22:16:41
Λουπους, τα αγία τα έχουμε γραμενα απο τα φασκια μας!

Την αλήθεια δεν σου την είπανε. Κοίταξα λιγο στα αρχεία Σου, να τι έγινε!

Εσένα όταν σε βαφτισανε, πρέπει η Νονα σου να είχε ωραία στήθος, ο Πάπας γνωστός ματακιας κοιτάγε τη Νονα σου, και έτσι γλιστρισες και παραλίγο να πνιγεις στην κολυμπήθρα. Εκει που καταπεινες νερό, πιάστηκες απο το Σταύρο του παπά και έτσι σώθηκε!

Απο τοτε σου έμεινε...

17/01/2011, 22:19:43
Ποιά Ιερά είναι αυτά που βρίζουμε ρε Lupus..???
Aυτοί που τα "ευαγγελ-ίζονται" και τα προτάσσουν ως Ιερά αλλα και όλα όσα ερχονται ως Ιερά -δήθεν- αυτοαναιρούνται απο την ουσία τους , που δεν υπάρχει καμμιά ουσία εδώ που τα λέμε ρε Γυρευόπουλε...

Τρέχουν πάντα να τα συμμαζέψουν αλλα δεν τα καταφέρνουν...ΤΕΛΙΚΑ..

17/01/2011, 22:23:56
Τα αγία ας μας έχουν! Σκασηλα μας, υπάρχουν πολυ ανώτερα θυμιατοπαρμενε!

Θέλεις καραμελιτσα?

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 17/01/2011 22:25:01