ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MELETHTHS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
24/10/2004, 22:13:27

MELETHTHS

24/10/2004, 22:24:28

MELETHTHS

TRIKANORΝέο Μέλος
25/10/2004, 01:00:40
KALISPERA SE OLOUS POU PARAKOLOUTHOUN AFTO TO SIDE

TON TELEFTEO KERO EPIDOTHIKA SE ENTATIKO DIAVASMA TOU SIGKEKRIMENOU THEMATOS KAI MPIKA STON PEIRASMO NA KANO MERIKES PARATIRISEIS!

1. TO OTI TO THEMA EINAI POLY ENDIAFERON EINAI ANAMFISVITITO AFOU EINAI ME DIAFORA TO PIO DIMOFILES STO ESOTERICA.

2. AN KAI TO THEMA FENETAI NA FTANEI STO TELOS TOU, ELPIZO KAI PISTEVO OTI DEN THA STAMATISEI SINTOMA I SIZITISI, AFOU ARKEI MIA MIKRI ANAFORA GIA NA KSANA PAREI FOTIA I SIZITISI. NA SAS THIMISO OTI APO TIN TETARTI KIOLAS SELIDA KAPOIOI PISTEPSAN OTI TO THEMA EKSANTLITHIKE. EKSALLOU AN ADRANISEI I SIZITISI NA EISTE SIGOUROI TO TO THEMA THA ANOIHTHEI KSANA STO ESOTERICA APO KAPOIN ALLO(ALLOSTE MEHRI TO 2012 EHOUME ALLA 8 HRONAKIA!!!)

3. THA ITHELA NA DOSO TA SIGHARITIRIA MOU SE KAPOIOUS APO TOUS PROTAGONISTES TOU DIALOGOU GIA TIN SIMVOLI TOUS STO NA EKSELIHTHEI ME AYTO TON TROPO AYTO TO FOROUM.

THA EPANELTHO ME MERIKES APORIES OI OPOIES THA PROSDOKOUN APANTISI

SIGNOMI GIA TA GREEKLISH ALLA TO PC ARNEITAI TA ELLINIKA (LETE NA SIMAINEI KATI?)

TRIKANORΝέο Μέλος
25/10/2004, 02:30:06
PROS AGAPITO FILO AFRO

[quote]

ΤΡΙΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΑΓΙΑ, ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

FILE AFRO, ME TO PIO PANO EPIHEIRIMA AFOPLISES TI SIZITISI GYRO APO TOUS ARHAIOUS POLITISMOUS KAI ISOS NA EHEIS DIKIO!

DEN EINAI OMOS AKSIOPROSEKTO OTI I EN LOGO ARHAIOI POLITISMOI EIHAN KAPOIES EKSIDIKEVMENES ASTRONOMIKES GNOSIS?

DEN PREPEI NA MAS PROVLIMATISEI TO GEGONOS OTI GNORIZAN KAPOIA PRAGMATA TA OPOIA O SIGHRONOS POLITISMOS MAS DEN GNORIZE MEHRI TON 20 AIONA?

SOSTA ANEFERES, OTI APO AFTA POU PISTEVAN, TA PERISSOTERA ITAN ARLOUMPES.
OSO DE GIA TIS KOINONIKES TOUS DOMES? ASTA... LIGO KALITERA APO ANTHROPOI TON SPILEON!

DEN NOMIZIS OMOS OTI THA ITAN LATHOS NA TOUS APORRIPSOUME KAI NA TOUS AGNOISOUME OLOKLIROTIKA?
AFOU APODEIKTIKE KAI STO PARELTHON OTI (ME KAPOIO AGNOSTO PROS EMAS TROPO) EIHAN ONTOS KAPOIES "ANAHRONIKES" ASTRONOMIKES GNOSIS.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

GYRO APO AFTO TO THEMA DEN EHO KATHOLOU EPISTIMONIKES GNOSIS!

THA ITHELA OMOS NA ROTISO POS KSEROUME OTI I DIADIKASIA ANTISTROFIS TON POLON EINAI MIA TOSO POLY HRONOVORA DIADIKASIA AFOU DEN EHOUME PROIGOUMENI EMPIRIA?

AN AFTO TO SIMPERASMA VGENEI APO TO OTI I ANTISTROFI EHEI IDI KSEKINISEI (AN EHEI KSEKINISEI) KAI PROHORAEI ME RITHMO MIAS ARGIS ARITHMITIKIS PROODOU, TI MAS EGGIATAI OTI O RITHMOS ANTISTRFIS DEN THA METATRAPEI SE MIA POLY DRASTIKI GEOMETRIKI PROODO?

AGAPITE FILE AFRO ELPIZO NA PARAKOLOUTHEIS AKOMA TO THEMA KAI KAPOIA STIGMI NA MOU APANTISEIS PAROLON OTI EHEI PERASEI ARKETOS KEROS APO TIN PIO PANO ANAFORA SOU (SEL.19).
ME ENDIAFEREI PRAGMATIKA I APOPSI SOU!

AN PALI AHEIS APOSIRTHEI APO TI SIZITISI EINAI KAI PALI SEVASTO!

KAI PALI SIGLOMI GIA TA GREEKLISH AN KAPOIS KSEREI POS NA TO LISO PLS HELP

HermesΜέλος
25/10/2004, 21:42:45
quote:
SOSTA ANEFERES, OTI APO AFTA POU PISTEVAN, TA PERISSOTERA ITAN ARLOUMPES.
OSO DE GIA TIS KOINONIKES TOUS DOMES? ASTA... LIGO KALITERA APO ANTHROPOI TON SPILEON!

Αγαπητε Φιλε TRIKANOR,μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα για την μυθ-ιστορια της Ελλαδος...αλωστε ολα μπορει να ηταν αληθεια....αμα αφαιρεσεις την λαικη παραποιηση και μετεστοιχειωση τον κειμενων.Κατα τα αλλα εχεις δικιο.

ΤΟ 2012 ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.
ΤΟ 2012 ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Απο εκει και περα δεν ειναι αναγκη να τρογομαστε πως θα ερθουν απο το Serius B οι Ανδρομεδειοι προγονοι μας........Αν ειναι να ερθουν θα ερθουν....μπορουμε να το αλλαξουμε απο την στιγμη που δεν το ξερουμε? 3-Ι-Ε

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."

ΑρχάγγελοςΝέο Μέλος
26/10/2004, 10:48:55
quote:

Εγώ έχω πάψει να πιστεύω πλέον σε "καυτές" χρονολογίες. Μέχρι τώρα σε ούτε μία δεν έγινε κάτι παράξενο ή κακό όπως συνήθως θέλουν να γίνεται. Και το καυτότερο ερώτημα (που ήταν και η χαζομάρα του millenium) όταν λένε 2012 τι εννοούν, το τέλος του 2011 ή το τέλος του 2012. Διότι το 2012 έχει 366 ολόκληρες μέρες, σε ποια απ' όλες??? Πάντως οι λίγοι που πιστεύουν σε αυτά θα περάσουν έναν ολόκληρο χρόνο και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα ζουν στην παράνοια κάποιου σημαντικότατου γεγονότως. Που ξέρεις, μπορεί να κλωνοποιήσουν τον Χριστό να καταλάβουμε κι εμείς επιτέλους αν όντως ήταν μεσσίας ή όχι. Άραγε γιατί φοβούνται τόσο την κλωνοποίησή του?

afroΝέο Μέλος
27/10/2004, 16:20:10
ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ TRIKANOR,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΑΝΙΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

1) ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ, ΜΑΓΙΑ, ΚΛΠ
ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ Η ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΣΤΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ? ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΓΗ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ? ΟΙ ΜΑΓΙΑ Π.Χ. ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΩΣΤΕΣ -ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ- ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΤΡΟΧΟ, ΤΟ ΔΕ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ (ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΒΑΣΙΚΑ) ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2012 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

2) ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΦΕΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΟΛΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΘΕ 250,000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 1000-3000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 750,000 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 1,000,000 ΕΤΩΝ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΗ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΦΙΛΙΚΑ

28/10/2004, 18:45:36
ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ 800.000 ΧΡΟΝΙΑ, 250.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΙΝ 80.000 ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΑΙΩΣ). ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 25.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΗ ΚΑΘΕ 12.000 ΠΕΡΙΠΟΥ.

Α ΝΑΙ ΤΟ 2012 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ 1912 (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ)

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
nitro912grΜέλος
29/11/2004, 17:36:01
http://tech.pathfinder.gr/xpaths/x-science/251.html

διαβασα αυτο το ενδιαφερον αρθρο το οποιο μαλιστα αναφερετε οτι εχει πηγη το esoterica.gr ριχτε του μια ματια και εσεις δινει μερικα στοιχεια ακομα για την αναστροφη των πολων.

Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ

analphabetΜέλος
30/11/2004, 15:17:18
Αγαπητοί φίλοι παρακολουθώ έδω και καιρό αυτό το forum χωρίς να έχω ξαναγράψει μιά και πέρα απο θεωρείες πολύ υποκειμενικές δεν έχω εμπεριστατομένη άποψη για το θέμα. Είμαι επιρεπείς στο να πιστεύω τα όσα παράδοξα ακούω ή συναντώ, λόγω του ότι αισθάνομαι πως στον πλανήτη κάτι ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει και μάλιστα γρήγορά.

Απο τη μία η μόλυνση με τις επικύνδινες κληματολογικές αλλαγές που επιφέρει, απο την άλλη ο ίδιος ο άνθρωπος που πιο πολύ παρά ποτέ σήμερα αποβλακώνεται μπροστά στα τηλεσκουπίδια που του σερβίρουν αυτοί που θέλουν να μας κοιμήσουν.. Τα κοινωνικά φαινόμενα που απογοητεύουν τους νέους και τους κάνουν να αναρωτιούνται σε τι χρησημεύει όλη αυτή η τεχνολογία σε μια γενειά που είχε τα πάντα απο τους γονείς αλλά μαστίζεται απο την ανεργεία, ναρκωτικά κτλ κτλ... παλι φλυαρώ !!

Ναι, συμφωνώ , το νιώθω ήμαστε σε πορεία αλλαγής. Αλλα όχι και άλλες ημερομηνίες. Οι πέντε σάλπιγκες της Αποκαλύψεως κάνανε αιώνες να λαλλήσουν, αφήσαν τεράστια χρονικά κενά η μία απο την αλλη. Οι τρείς τελευταίες γιατί να λαλλήσουν σε μιά 20ετία? Οι προφητεία του Ιωάννη για μένα περιγράφει ολόκληρες ιστορικές εποχες, βασίλεια που άκμασαν και παράκμμασν ανα τους αιώνες. Και τώρα απο τον πόλεμο του κόλπου και ώς το 2012 θα περιγράψει τόσο λεπτομερός τα γεγονότα?

Μου φαίνεται λίγος ο καιρός. Δεν αμφισβητώ τα σημάδια και τισ προφητείες των αρχεαίων πολιτισμών. Σα Χριστιανή όμως εμπιστευόμαι προτίστως την Άποκάλυψη.

Καλή συνέχεια στισ αναζητήσεις σας.

ΒΕ CAREFUL WHAT YOU WISH IS WHAT YOU WANT...

analphabet

Jason_18Μέλος
01/12/2004, 00:23:09
παιδια τη τελος του κοσμου και βλακειες!παντα μου την εδηναν οι προφητες:)παντα κανουν προβλεψεις και ποτε δεν λενε κατι σωστο!!!!εχω ακουσει πολλα για το ετος 2012 αλλα δεν πιστευω τιποτα απο αυτα...απλως βρηκαν ενα ετος και λενε διαφορα γεγονοτα που τα πλαθουν απο το μυαλο τους.τιποτα δεν ειναι σιγουρο και αν ειναι το τελος του κοσμου αυτο το ξερει μονο η μοιρα!!!!!εγω λεω οτι το 2012 θα ξυπνησει το ηφαιστειο της θυβας!!!!!!:)

kastoriaΝέο Μέλος
01/12/2004, 03:39:21
kata ti gnomi mou den einaiprosdiorismeno pote akrivos,apla ena einai to sigouro oti:o planitis GI katastrefetai kathe mera kai pio poli,den xreiazontai ksena somata i kapioi planites.ta katafernoumai poli kala kai moni mas.an kapios ekane tosa kai tosa pragmata pano stin epifaneia ti dikia sou(soma)poso tha antexes?auto akrivos simvenei,ta alla ola einai ftynes dikaiologies. EUXARISTO

sinanis

nitro912grΜέλος
04/12/2004, 22:22:37
quote:

παιδια τη τελος του κοσμου και βλακειες!παντα μου την εδηναν οι προφητες:)παντα κανουν προβλεψεις και ποτε δεν λενε κατι σωστο!!!!εχω ακουσει πολλα για το ετος 2012 αλλα δεν πιστευω τιποτα απο αυτα...απλως βρηκαν ενα ετος και λενε διαφορα γεγονοτα που τα πλαθουν απο το μυαλο τους.τιποτα δεν ειναι σιγουρο και αν ειναι το τελος του κοσμου αυτο το ξερει μονο η μοιρα!!!!!εγω λεω οτι το 2012 θα ξυπνησει το ηφαιστειο της θυβας!!!!!!:)

μα καλα πως γινετε να πιστευεις στη μοιρα και να μην πιστευεις στους προφητες? αν δηλαδη ειναι κατι γραμενο και σιγουρο οπως η μοιρα γιατι αποκλιετε να το ανακαλυψε καποιος?

(να ξεκαθαρησουμε οτι εγω δεν πιστευω στη μοιρα αλλα ουε και τους προφητες, ολα τα παραπανω ειναι απλος συλογισμος)

Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ

GRIGORIANOSΜέλος
10/12/2004, 07:29:00
-----====o (O)

3IE )+( ]+[

+

(*

....
...
..
.
.
.
.

ΧΜ.......

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ......

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗ, ΧΡΗΣΤΟ-Π, ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ....

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ,
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ....

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ (ΚΑΙ ΕΓΩ),
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΜΥΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.

Υ.Γ.
ΦΙΛΕ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ?

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ
ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ......

..................ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..........
(((((((((((((((((((((((ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ)))))))))))))))))))

GRIGORIANOSΜέλος
10/12/2004, 07:53:04
ΦΙΛΕ ΜΕΛΕΤΗΤΗ
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ydroxoos_Νέο Μέλος
12/12/2004, 01:29:31
Γιατι πρεπει απαραιτητα να γινει η καταστροφη του κοσμου το 2012;;Μπορει να υπαρξει μια νεα ταξη πραγματων τοτε!!Ολα να αλλαξουν σε αυτον τον κοσμο χωρις την παρεμβαση αλλων!!Εφοσον γινεται τοσος ντορος με τους αρχαιους για το 2012 κατι μπορει να σημαινει, συμφωνω, αλλα ισως να τα καταφερουμε μονοι μας...Ολα αυτα που ακουγονται μπορει η ισως να ειναι για να ξυπνησουν οι κοιμησμενοι...
Ο χρονος θα δειξει τι θα γινει κ ως το 12 εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας να δουμε κ αλλα χειροτερα ακομα απο οσα γινονται κ να αναμενουμε με μεγαλυτερη αγωνια κατι να διορθωσει τα λαθη που κανουν καποιοι για καποιους...

Φιλικα,
Ο Ανθρωπος με την Υδρια...

"εν οίδα, οτι ουδέν οίδα"

LoopitoΝέο Μέλος
12/12/2004, 03:45:16
ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΩΦΕΛΟ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ.
ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ Η ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ;

????????

---Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ---

giwrgos_1Νέο Μέλος
12/12/2004, 12:49:22
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

G.D

nitro912grΜέλος
16/12/2004, 00:15:04

αγαπητε γρηγοριανε αυτα που ειπες ποιο πανω μου διμιουργησαν καποια ερωτηματα,
οπως : τι ειδους προετοιμασιες κανετε με τους φιλους σου?
τι καταστροφη περιμενετε εσεις?
δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι κατι θα γινει οπωσδηποτε το 2012 αλλα εχω μαθει στη ζωη μου να κραταω παντα μια πισινη, μην παει κατι στραβα, θελω δηλαδη να εχω εναλακτηκη λυση αν κανω λαθος που πιστευω οτι τιποτα δεν θα γινει.

α και το μειλ σου δε δουλευει (αυτο που εχεις δοσει στο φορουμ) , προσπαθησα να σου στειλω αλλα δεν σου παραδοθηκε.

Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ

nitro912grΜέλος
16/12/2004, 00:38:46
ρε παιδια μηπως τελικα ερχετε κανας κομητης να μας κανει ισωμα? μηπως καταφεραν να τα καλυψουν ? μηπως ακομα και οι πολεμοι ηταν για να τραβιξουν τα ματια του κοσμου απο το γεγονος?

γιατι αλλοστε να ετοιμαζουν τοσο ταχυρυθμα την αμυνα μας απεναντι σε κομητες που μπορει να ερθουν κατα εδω? για να καταλαβετε τι ενοω ριχτε μια ματια εδω

http://www.space.com/missionlaunches/deepimpact_update_041214.html

Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ