- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
καλημέρα PRED όλα καλλά ?Αθηνα εισαι ?
ναι, παντα!
εδω εχει 9 βαθμους!!!!

Les corps se frôlent
La rage enrôle au coeur de l'atome
Nos vieux fantômes, I want to go home
L'espoir nous ronge, faites place au virus autonome
Si je pardonne, je m'offre encore...

Καλά.
Εσύ πώς είσαι?
Les corps se frôlent
απο υγεια καλα παντως

Les corps se frôlent
εχω καιρο που ειμαι Αθηνα και σε κανα 2 μηνες θα ειμαι (ξανα) μονιμα

Les corps se frôlent
αν εννοεις η δουλεια μου, ναι μου αρεσει, αλλα για την Αθηνα ειναι ιδανικοτερη απο οποιαδηποτε αλλη πολη, οποτε, εκει που ειναι η "καλη δουλεια" ειναι και η "καλη πολη"

Ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ως πόλη...
Το μωράκι σας τι κάνει?![]()
Les corps se frôlent

quote:
κακα τα ψεματα.... δυστυχως΄(ή για καποιους ευτυχως) η Αθηνα εχει την "μιση Ελλαδα" οποτε απο θεμα εργασιας ισως ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, σε σχεση με την επαρχια, ποσο μαλλον αυτη τη περιοδο της κρισης...
στην Κοζανη για τα παραδειγμα, το ποσοστο ανεργιας φθανει το 20% !!!! (αν δεν το εχει ηδη ξεπερασει)... το 3ο μεγαλυτερο στην Ελλαδα!

quote:
Παίζεις μαζί του σαν καλός θείος ή δεν ασχολείσαι?
μενει μακρυα... στο Ναυπλιο... οποτε δεν εχω τοσο συχνες επαφες μαζι του

quote:quote:
κακα τα ψεματα.... δυστυχως΄(ή για καποιους ευτυχως) η Αθηνα εχει την "μιση Ελλαδα" οποτε απο θεμα εργασιας ισως ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, σε σχεση με την επαρχια, ποσο μαλλον αυτη τη περιοδο της κρισης...
στην Κοζανη για τα παραδειγμα, το ποσοστο ανεργιας φθανει το 20% !!!! (αν δεν το εχει ηδη ξεπερασει)... το 3ο μεγαλυτερο στην Ελλαδα!
20%
Εντάξει, ίσως συγκεκριμένα και για τη δική σου τη δουλειά να είναι καλύτερα στην Αθήνα...!!
Όπως και να έχει, πάλι στους δρόμους θα είσαι καθε μέρα πάνω κάτω!![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι ο μεσος ορος που λενε για την Ελλαδα σαφως και δεν ανταποκρινεται στην κατ'ιδιαν πραγματικοτητα...
ο μεσος ορος επηρεαζεται και απο περιοχες χωρις καθολου ποσοστα ανεργιας ή ελαχιστα!
στην Φλωρινα, ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο... 25%...
Για τον Τουρισμο, ακομα και στη Θεσσαλονικη, ειναι τραγικα τα πραγματα. Εδω χρειαζονται γερες υποδομες, τοσο "ανθρωπινες" οσο και "αντικειμενες".
Απο κει και επειτα, καλο ειναι να διαλεγονται τα νεα και φρεσκα επαγγελματα, σε σημεια οπου δεν θα υπαρχει ο κορεσμος (γεμισαμε απο δικηγορους και γιατρους, που ουτως ή αλλως ειναι κλειστα ΑΚΟΜΑ τα επαγγελματα αυτα, οποτε για να γινεις εσυ γιατρος ή δικηγορος, πρεπει να "φυγει" ο αλλος πρωτα...)

Για όλους αυτους τους ανθρώπους θεωρείται πως εργάζονται κανονικά και τους συμπεριλαμβάνουν στα στατιστικά δεδομένα, οπότε τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα... "μειώνονται".

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

σε λιγο, θα παω να φαω απο το μαγαζι που φτιαχνει αυτη τη Pizza της φωτογραφιας.... δεν λεω ομως ποιο ειναι να να μην κανω διαφημιση... ![]()