- Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΜέλος
Σοβαρεύτου ΥΑΚΙΝΘΕ. ΙΩΑΝΝΑ
ΥΑΚΙΝΘΟΣΜέλος
Καλησπέρα φίλοι
Επειδή βρίσκουμε και οι δύο τα γραφόμενά μας αστεία Ιωάννα,παίρνω πρωτοβουλία να κάνουμε μια καινούρια αρχή,ακολουθώντας την διαλλακτική τακτική του μέλους nagual.
Είχες πεί λοιπόν:
"Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης θα φτάση στον Πλαανήτη του, σε 3 (τρία) χρόνια γήϊνα, από της σήμερον και όχι το 2012 (δύο χιλιάδες δώδεκα) χρόνια γήϊνα, διότι υπάρχουν σε τροχιά Αστρικές - Ουρανικές εκρήξεις και ελευθεροποίησις νέων ενεργειών και κοσμικών ουσιών κυτταρικής μορφής, αλυσιδωτής διάταξης, που θα επιταχύνουν τον προορισμό του. Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης ήταν ενσάρκωση προγενεστέρα, το πνεύμα και η ψυχή του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ"
Το ερώτημα μου παραμένει το ίδιο,από που δηλαδή "βγαίνει" αυτή σου η δήλωση και μή μου πείς και εμένα ότι αυτές οι γνώσεις δεν υπάρχουν σε κανένα βιβλίο!!!!Άντε να δούμε...
Επειδή βρίσκουμε και οι δύο τα γραφόμενά μας αστεία Ιωάννα,παίρνω πρωτοβουλία να κάνουμε μια καινούρια αρχή,ακολουθώντας την διαλλακτική τακτική του μέλους nagual.
Είχες πεί λοιπόν:
"Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης θα φτάση στον Πλαανήτη του, σε 3 (τρία) χρόνια γήϊνα, από της σήμερον και όχι το 2012 (δύο χιλιάδες δώδεκα) χρόνια γήϊνα, διότι υπάρχουν σε τροχιά Αστρικές - Ουρανικές εκρήξεις και ελευθεροποίησις νέων ενεργειών και κοσμικών ουσιών κυτταρικής μορφής, αλυσιδωτής διάταξης, που θα επιταχύνουν τον προορισμό του. Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης ήταν ενσάρκωση προγενεστέρα, το πνεύμα και η ψυχή του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ"
Το ερώτημα μου παραμένει το ίδιο,από που δηλαδή "βγαίνει" αυτή σου η δήλωση και μή μου πείς και εμένα ότι αυτές οι γνώσεις δεν υπάρχουν σε κανένα βιβλίο!!!!Άντε να δούμε...
ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑ ΕΓΩ.
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑ ΕΓΩ.
DREAMWALKER
ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΜέλος
Ο Φιλόσοφος Αριστοτέλης δεν ήταν γήϊνος. Ήλθε με το διαστημικό του σκάφος από το Άστρο του Κυνός, συνοδευόμενος από τον υιόν του Δημοφώντα. Το διαστημόπλοιο του είχε ηλεκτρονικό τηλεχειριστήριο βασισμένο πάνω στο διάνοιγμα της ταχύτας των υπέρυθρων φωτεινών δεσμών, που εκινείτο με τις παλμικές ραδιενεργούσες εσωτερικές διανοιγματικές βαλβίδες οξυγόνωσης. Επροσγειώθηκε εις την "ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ" που μέχρι σήμερα υπάρχει αισθητή ραδιενεργούσα ελαχιστοποιημένη "άνθοιση" ά-ν-θ-ο-ι-σ-η φωσφορικής λειτουργικής διέργερσης. Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης ήταν ισορροπητής της Αρνητικής ενέργειας. Ήλθε στον Πλανήτη ΓΗ κατόπιν διαμάχης με το τότε επιτελείο δυνάμεων του άστρου του Κυνός και έφυγε. Ήταν μελετητής των ζωνών Ασφαλείας της Αφρικανικής δονητικής πλάκας των εσωτερικών μεμβράνων της διευθυντικής Αστεροσκοπικής Μονάδος διαπλανητικής τροχιάς. Ήταν βασικό στέλεχος στις ανεπτυγμένες μονάδες της ΚΥΡΤΩΣΗΣ του Δημιουργικου Φωσφόρου (ΗΛΙΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ) και δεινός "αυτοκρατορικός συζητητής" της εκλεπτυσμένης λειτουργικής εσωτερικής τροχιάς του μεμβρανικού εστιασμένου περιχιτωνίου κυτταρικού στοιβαδικού δορυφόρου του ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΑ
beyondΜέλος
ΔΗΛΑΔΗ.. ΣΤΑ-ΓΥΡΟΝ ΕΨΙΛΟΝ.. ΕΕ,ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΛΕΥΚΟΦΡΥΔΗΣ..
ΥΑΚΙΝΘΟΣΜέλος
Συγγνώμη,μιλάμε για τον γνωστό Αριστοτέλη ή για κάποιον άλλο??Μοιράσου βρε Ιωάννα τα συγγράμματα από όπου πηγάζουν όλα αυτά που γράφεις,σε παρακαλώ!!!!!!
ΑΧΕΡΟΝΤΑΣΜέλος
Καλησπέρα φίλες και φίλοι.
Θα θέσω για μια ακόμη φορά ένα ΣΑΦΕΣ ερώτημα στην αγαπητή Ιωάννα και θα περιμένω να δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη απάντηση.
Γράφεις Λ.Κ. "Ο Φιλόσοφος Αριστοτέλης δεν ήταν γήϊνος. Ήλθε με το διαστημικό του σκάφος από το Άστρο του Κυνός, συνοδευόμενος από τον υιόν του Δημοφώντα. Το διαστημόπλοιο του είχε ηλεκτρονικό τηλεχειριστήριο βασισμένο πάνω στο διάνοιγμα της ταχύτας των υπέρυθρων φωτεινών δεσμών, που εκινείτο με τις παλμικές ραδιενεργούσες εσωτερικές διανοιγματικές βαλβίδες οξυγόνωσης. Επροσγειώθηκε εις την "ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ" που μέχρι σήμερα υπάρχει αισθητή ραδιενεργούσα ελαχιστοποιημένη "άνθοιση" ά-ν-θ-ο-ι-σ-η φωσφορικής λειτουργικής διέργερσης. Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης ήταν ισορροπητής της Αρνητικής ενέργειας. Ήλθε στον Πλανήτη ΓΗ κατόπιν διαμάχης με το τότε επιτελείο δυνάμεων του άστρου του Κυνός και έφυγε. Ήταν μελετητής των ζωνών Ασφαλείας της Αφρικανικής δονητικής πλάκας των εσωτερικών μεμβράνων της διευθυντικής Αστεροσκοπικής Μονάδος διαπλανητικής τροχιάς. Ήταν βασικό στέλεχος στις ανεπτυγμένες μονάδες της ΚΥΡΤΩΣΗΣ του Δημιουργικου Φωσφόρου (ΗΛΙΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ) και δεινός "αυτοκρατορικός συζητητής" της εκλεπτυσμένης λειτουργικής εσωτερικής τροχιάς του μεμβρανικού εστιασμένου περιχιτωνίου κυτταρικού στοιβαδικού δορυφόρου του ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΑ".
Ας δεχθούμε πως αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα
Θα θέσω για μια ακόμη φορά ένα ΣΑΦΕΣ ερώτημα στην αγαπητή Ιωάννα και θα περιμένω να δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη απάντηση.
Γράφεις Λ.Κ. "Ο Φιλόσοφος Αριστοτέλης δεν ήταν γήϊνος. Ήλθε με το διαστημικό του σκάφος από το Άστρο του Κυνός, συνοδευόμενος από τον υιόν του Δημοφώντα. Το διαστημόπλοιο του είχε ηλεκτρονικό τηλεχειριστήριο βασισμένο πάνω στο διάνοιγμα της ταχύτας των υπέρυθρων φωτεινών δεσμών, που εκινείτο με τις παλμικές ραδιενεργούσες εσωτερικές διανοιγματικές βαλβίδες οξυγόνωσης. Επροσγειώθηκε εις την "ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ" που μέχρι σήμερα υπάρχει αισθητή ραδιενεργούσα ελαχιστοποιημένη "άνθοιση" ά-ν-θ-ο-ι-σ-η φωσφορικής λειτουργικής διέργερσης. Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης ήταν ισορροπητής της Αρνητικής ενέργειας. Ήλθε στον Πλανήτη ΓΗ κατόπιν διαμάχης με το τότε επιτελείο δυνάμεων του άστρου του Κυνός και έφυγε. Ήταν μελετητής των ζωνών Ασφαλείας της Αφρικανικής δονητικής πλάκας των εσωτερικών μεμβράνων της διευθυντικής Αστεροσκοπικής Μονάδος διαπλανητικής τροχιάς. Ήταν βασικό στέλεχος στις ανεπτυγμένες μονάδες της ΚΥΡΤΩΣΗΣ του Δημιουργικου Φωσφόρου (ΗΛΙΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ) και δεινός "αυτοκρατορικός συζητητής" της εκλεπτυσμένης λειτουργικής εσωτερικής τροχιάς του μεμβρανικού εστιασμένου περιχιτωνίου κυτταρικού στοιβαδικού δορυφόρου του ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ. ΙΩΑΝΝΑ".
Ας δεχθούμε πως αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα
θεωρία. Αποδείξεις όμως φίλη μου ΜΗΔΕΝ. Δε νομίζω να είναι σωστό να περιμένεις έτσι απλά να δεχθεί κάποιος τα λεγόμενά σου. Με την ίδια "λογική" θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι ο Αριστοτέλης ήρθε από το μέλλον, μια και βαρέθηκε να πολεμάει στο πλευρο των ιπποτών Τζεντάι ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θέλησε να "αράξει" λιγάκι.
Δώσε μας φίλη μου επιτέλους ΣΟΒΑΡΑ επιχειρήματα. Με όλη την καλή θέληση τα ζητάω.
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
cinderellaΜέλος
quote:
Ο Νόμοι της Δημιουργίας είναι λίγοι αλλά αναλλοίωτοι. Διαλέγοντας τον στενό και δύσκολο δρόμο των δοκιμασιών, του πόνου και της θλίψης σιγά - σιγά ανεβαίνεις προς την Αγάπη προς την Ειρήνη προς την Γαλήνη.
ΙΩΑΝΝΑ
Φιλη μου Λευκη Κουκουβαγια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατι που καταλαβαινω!!!
Συμφωνω οτι ο ανθρωπος για να "ανεβει" σιγα σιγα προς τη θεοση...ειναι απαραιτητο να παρει μαθηματα μεσα απο τον πονο...ετσι θα διαπεδαγωγηθει...γιατι ο Θεος ειναι ο μεγαλυτερος παιδαγωγος κατα την ταπεινη μου γνωμη...
αλλα περι "συνδεσμους χημικων νηματιδιων του φωτος" που μας λειπουν και τα σχετικα...με συγχωρεις αλλα ξεπερασες και τον Tolkien σε θεμα φαντασιας...
εκτος κ αν δεν εχω ενεργοποιησει ακομα τους αγγυλωτους υμενες
των εσωτερικων αγγειων ρυθμισης του εγγεφαλου μου!
(ακομα και που το αντεγραψα δυσκολο ηταν ...ουφφφφφ!!!)
cinderellaΜέλος
Αυτο περι Αριστοτελη παντως το υποστηριζει και ο κ. Φουρακης (δεν εχω διαβασει βιβλια του αλλα σε μια απο τισ συνεντευξεις του λεει
οτι ο Αριστοτελης "ταξιδευει" μεχρι να επιστρεψει στο "αστρο" του.
(μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι μιλαει για το Σιριο..ο Σιριος ονομαζεται αλλιως και το πρωινο αστρο...το αστρο της αυγης...οπως ειχε ονομασει ο ιδιος ο Ιησους τον εαυτο του...πολυ μυστηριο τελικα αυτο με τον πλανητη Συριο δεν νομιζετε?)
Δεν ξερω αν ο κ.Φουρακης δινει αποδειξεις στα βιβλια του αλλα στη συνεντευξη τη συγκεκριμμενη δεν δινει!
Ιωαννα περιμενουμε για καποια στοιχεια...
Φιλικα
οτι ο Αριστοτελης "ταξιδευει" μεχρι να επιστρεψει στο "αστρο" του.
(μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι μιλαει για το Σιριο..ο Σιριος ονομαζεται αλλιως και το πρωινο αστρο...το αστρο της αυγης...οπως ειχε ονομασει ο ιδιος ο Ιησους τον εαυτο του...πολυ μυστηριο τελικα αυτο με τον πλανητη Συριο δεν νομιζετε?)
Δεν ξερω αν ο κ.Φουρακης δινει αποδειξεις στα βιβλια του αλλα στη συνεντευξη τη συγκεκριμμενη δεν δινει!
Ιωαννα περιμενουμε για καποια στοιχεια...
Φιλικα
ΥΑΚΙΝΘΟΣΜέλος
Είναι πολύ απλό γιατί το άστρο Σείριος ονομάζεται πρωϊνό άστρο,διότι ανατέλει λίγα λεπτά πριν τον ήλιο μας!!Βέβαια δεν παρατηρήθηκε τα τελευταία 2000 χρόνια,ήταν κοινό μυστικό όλων των αναπτυγμένων λαών της Μεσογείου,ιδίως των Αιγυπτίων που το λάτρευαν(δεν αναφέρω τα γνωστά περί Ντόγκον γιατί θα μπλέξουμε και εδώ τα μπούτια μας!!
).
ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΜέλος
CINDERELLA, εμπλοκκαρίσθηκες με τον κύριον Φουράκη. ΠΡΟΣΕΧΕ. Απελευθέρωσε το πνεύμα σου. Ο κύριος ΦΟΥΡΑΚΗΣ είναι αρνητικός αγωγός. Τις εμπνεύσεις του τις παίρνει από τις τεθλασμένες των θετικών ενεργειών και πολλές φορές αντεστραμμένες. Σημασία δεν έχουν οι γνώσεις αλλά τι είδος ενέργεια συνοδεύει τις γνώσεις. Υπάρχουν και άλλοι συγγραφείς που μπορείς να βρής πλαηροφορίες και να τις εναρμονίσης στην δική σου προσωπικότητα. ΙΩΑΝΝΑ