ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,UFO,ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,UFO,ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

narya43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ZALMOXISΜέλος
05/07/2013, 09:25:59
Ναι, το εξήγησα σε άλλο μήνυμα. Είμαι ο ίδιος. Το είπα: Αφού ενοχλεί δεν αναρτώ ξανά κάτι παλαιότερο.
Καλά .....κάνατε ολόκληρη έρευνα για μένα; Βρε τι γίνεται εδώ πέρα; Μου την έπεσε η ΚΥΠ; Σε λίγο θα μοιράζω αυτόγραφα μαζί με τον Κουφοντίνα.

The fate of all mankind I see
Is in the hands of fools

KING CRIMSON-EPITAPH 1969

05/07/2013, 09:55:51
quote:

Ναι, το εξήγησα σε άλλο μήνυμα. Είμαι ο ίδιος. Το είπα: Αφού ενοχλεί δεν αναρτώ ξανά κάτι παλαιότερο.
Καλά .....κάνατε ολόκληρη έρευνα για μένα; Βρε τι γίνεται εδώ πέρα; Μου την έπεσε η ΚΥΠ; Σε λίγο θα μοιράζω αυτόγραφα μαζί με τον Κουφοντίνα.

Is in the hands of fools

σχολιο 6

............ΗΡΕΜΗΣΕ ετσι εινα οι πρωτοτυποι συγγραφεις..μην το παιρνεις πανω σου ...συμβαινουν αυτα,,,, οι περισσοτεροι εδω ειμαστε χασομερηδες του διαδικτυου κυριως,,, καποιοι ομως κανουν και σοβαρη δουλεια αναδιανομης ιδεων ...χμμ...ηρεμησε λοιπον αυτοι που παρακολουθπουν συστηματικα τι γραφεται στα φορουμ δεν ποσταρουν ποτε....

..χμμ!!!οποτε ολοι εμεις που γραφουμε πλασμενοι απο την ιδια παστα ειμαστε των περιθωριακων ανθρωπων που θελουν να εκφραστουν χμμ... προσωπικα δε εκφτραζομαι μονο αλλα βγαζω και ματια....χα!!!!!!!!!

....δεν πρεπει να τρεφουμε αυταπατες ...γιαυτο ειναι τα φορουμ...........ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ..και πιστεψε με αυτο μας χαροποιει ιδιαιτερα εμας που μοιραζουμε πρωτοτυπες ιδεες ..προειδοποιητικες ...

...........και προσεχ ε την μηχανοργανωση ...7000 εκπαιδευτικους θα απολυσουν .. και πω ςνομιζειςς οτι θα τους επιλεξουν ... χμμμ προσεχε εν ωρα εργασιας μη μπαινεις στο διαδικτυο ... γινεσαι στοχος προς απολυση για οσους παρακολουθουν αυτα τα πραγματα ,,,και οι ιδεες σου επισης......γινοινται στοχος ...χμμμ,,,εισια φιλοσοσφος αλλα η κοινωνικη σου συνειδηση ειναι πολυ αφελης ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

ZALMOXISΜέλος
05/07/2013, 10:20:26
Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση. Ότι οι αναγνώσεις είναι πολλές και οι συμμετοχές ελάχιστες. ΌΛοι αυτοί που παρακολουθούν κρυμμένοι γιατί δε μιλάνε; Έχω ξενερώσει λίγο. Δεν θα αναρτήσω ξανά δικά μου κείμενα. Θα αναρτώ επεξεργασμένες μου μεταφράσεις από ξένους φιλόσοφους για να γίνεται κουβέντα....αν γίνεται.

Όσο για τις απολύσεις που λες. Το 90% των δημοσίων υπαλλήλων είναι στο ίντερνετ. Πολλές εφερμογές της εκπαιδευσης που χειρίζομαι είναι διαρκώς στο ίντερνετ και τις ενημερώνω. Ούτε ξέρω πόσα παράθυρα έχω ελαχιστοποιήσει. Μερικές φορές δε θυμάμαι που έστειλα και τι. Στον φευγαλέο ελεύθερο χρόνο μπαίνω και σε φόρουμ. Το ξέρω ότι ψάχνονται για απολύσεις. Η πολλή δημοκρατία...τους θολώνει το μυαλό.

Is in the hands of fools