ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Ιησους - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Ο Ιησους - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Black Rose3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Black RoseΜέλος
12/05/2002, 19:14:53
Μεχρι πρόσφατα , παρα πολυ πρόσφατα, ημουν απο εκεινους τους ανθρώπους που αναζητουν καθε επιστημονική θεωρια και τεκμηρίωση προκειμενου να επιβεβαιωθουν οτι δεν υπηρξε ο Ιησους ουτε καν σαν ιστορικο προσωπο, ποσο μαλλον σαν Υιος Θεου αφου ημουν -φυσικα- και άθεη.

Οταν -με μεγάλη φιλική πίεση μπορω να πω- διαβασα το Κεφαλαιο του Βιβλιου της Ουραντια που αφορούσε τον Ιησου, την αποκατασταση της αλήθειας και την αποκαλυψη του ποιος πραγματικα είναι και κυριως γιατι ηρθε στη γη, έλαμψε ενα φως στη καρδια μου και η προσωπικότητα του Δημιουργου μας με κατεκτησε!

Το πρωτο που ξεκαθαριζει το Βιβλιο ειναι η προέλευση του Ιησου.
Ο Ιησους δεν ειναι μελος της Παραδείσιας τριάδας, είναι Υιος θεου της τάξης των Δημιουργών Υιών Μιχαήλ, προερχόμενος από τον Πατέρα και τον Υιό και είναι ο δημιουργός του τοπικού μας Συμπαντος (του Νεβαδον).

Το επόμενο στοιχείο αφορά την αποστολή του Ιησου στη Γη. Δεν μπορούσα να δεχθώ οτι ηρθε και θυσιαστηκε για τις αμαρτιες του ανθρωπινου ειδους. ΠΟιες αμαρτιες? Τι εκανε το ανθρωπινο ειδος που χρειαζόταν μια τετοια θυσια? Αλλα το σημαντικότερο , πως ειναι δυνατόν ενας Πατερας, ο Συμπαντικός τέλειος Πατέρας να στείλει τον αγαπημενο του Υιο να πεθάνει με τόσο ατιμωτικό θάνατο!. Η θρησκεια οχι μονο δεν μου εδινε απαντηση αλλα με εκανε ακομα πιο έξαλλη.
Στο Βιβλιιο της Ουραντια ανακάλυψα οτι ο Μιχαηλ- Χριστός ήρθε στη Γη για να εκτελέσει την 7η αποστολή του προκειμενου να αναλάβει την πληρη κυριαρχια του Συμπαντος που δημιουργησε. Και αυτη η αποστολή ήταν η ενσαρκωση του απο θνητη γυναικα και η πληρη ζωη του σαν απλος θνητος. Επρεπε να γνωρισει τη ζωη των δημιουργημάτων του!
Τι μεγαλειο για εναν δημιουργό Συμπαντος!

Ο ατιμωτικός του θανατος στο σταυρο ειναι εργο ανθρωπων, και οχι θελημα θεου. Ο Μιχαηλ απλα το δεχθηκε γιατι ηθελε να πιει το ποτηρι της γηινης εμπειριας μεχρι το τελος...

Πολλα, παρα πολλα διευκρινιζονται- για την ακρίβεια αποκαλυπτονται- στο κεφαλαιο 4 που αφορα την ζωη του Μιχαηλ στη Γη.

Για οσους δεν πιστεουν ακομα στον Ιησου και στην αποστολή του, αλλα και σε όσους πιστευουν τους προτεινω να βρουν το πληρες κειμενο του Βιβλιου ειτε στο επισημο site
www.urantia.org ή αν επιθυμουν την ελληνικη μετάφραση να επικοινωνησουν μαζι μου.

Με την αγαπη μου
Black Rose

sembekΝέο Μέλος
14/05/2002, 01:57:14
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑΝΤΙΑ?ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ?

Black RoseΜέλος
14/05/2002, 15:48:45
Αγαπητέ Sembek,

Για το Βιβλίο της Ουράντια (Ουράντια είναι το κοσμικό όνομα του πλανήτη μας), δες σε παρακαλω το άλλο τόπικ που παρουσιάζει το Βιβλίο.