ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

eViL62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
catΜέλος
04/10/2002, 02:29:45
Εγώ πάντως πιστέυω στο παραφυσικό και αυτό σημαίνει οτι ισως να ειμαι πιο επιφυλακτική σε μερικά ζητήματα, ειναι αυτό που λένε δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να το δω μέ τα μάτια μου οχι βέβαια πως εχω πολλές πιθανότητες να το δω, συνηθως αυτοί ποι τα ψάχνουν ειναι αυτοί που δεν τα βλέπουν .. Γιά τό θέμα των photo παραπάνω ειπα την γνώμη μου, ομως εχω να προσθέσω και στο θέμα του καπνού πιστεύω οτι ειναι καθαρά παιχνίδι της φαντασίας και τίποτα περισσότερο αλλωστε ολοι θυμόμαστε παιδιά να κοιτάμε τα σύννεφα που δημιουργούσαν διάφορες μορφές η και ζωάκια, γιατί λοιπόν και αυτό το πρόσωπο να μην εχει εμφανιστεί ετσι. Αλωστε αν παρατήρησετε στην πρώτη φωτογραφία καπνού απέναντι από τον κύκλο δεξιά, σχηματίζεται ενα πρόσωπο σε προφίλ.
Τώρα οσο για το CNN ε!! δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το σχολιάσω περαιτέρω !!! Αμερική ειναι αυτή ! και ο νοών νοέιτω !!!

Υ.Σ Οσο για το διαβολόψαρο, εγώ ετσι το ξέρω διάβασα κάπου, νομίζω στην Μυστική Αθήνα, οτι ειναι ειδος ψαριού που ζει σε μεγάλα βάθη και εχει αφανιστή πια. αυτά αγαπητοί φίλοι...

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Edited by - cat on 04/10/2002 02:37:55

Edited by - cat on 04/10/2002 02:42:49

WolffacedΜέλος
09/10/2002, 22:23:31
αυτός που εμφανίζεται στην ακρόπολη είναι ο Ζευς στον θρόνο.