ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- εναλλακτικες θεραπειες - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- εναλλακτικες θεραπειες - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

vlas10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
vlasΝέο Μέλος
13/06/2005, 12:13:32
Kαλησπερα,σε ολους.Ψαχνοντας σημερα στο διαδυκτιο για κατι εντελως ασχετο,βρεθηκα ξαφνικα στην σελιδα
σας.Καθολου τυχαιο μια κ την συγκεκτιμενη περιοδο προσπαθω να βρω απαντησεις περα απο τα οσα γνωριζα.Συγκεκριμενα εχω ενα αρκετα σοβαρο προβλημα υγειας (hepatitis c) κ πραγματικα αηδιασμενη απο τον τροπο που συμπεριφερονται οι γιατροι στραφηκα στην ομοιοπαθητικη.Πηγαινω 2 χρονια κ αν κ δεν εχω "γιατρευτει" σωματικα απο τον ιο ψυχολογικα νοιωθω πολυ καλυτερα.Απλα οπως μου λεει κ ο Θεραπευτης μου,ολα ξεκινανε απο τον τροπο που σκεφτομαστε.Φυση πολυ εσωστρεφης απο μικρη,αγχωδης χωρις καθολου αυτοπεποιθηση εφτασα μετα απο 30 χρονια να αισθανομαι πολυ καλα με την εξελιξη της προσωπικοτητας μου .Σιγουρα δεν ειμαι το σουπερ αισιοδοξο ατομο αλλα νοιωθω να εχω αποδεχτει τον εαυτο μου,να τον αγαπαω κ φυσικα να θελω να τον κανω καλυτερο.Για αυτο ψαχνω...Δεν με γεμιζουν τα υλικα αγαθα ουτε οι υπερμετρες φιλοδοξιες των γυρων μου.Για να μην πολυλογω..Θα ηθελα να μου προτεινεται,ως πιο εμπειρη που θα επερεπε να στραφω ωστε να καταφερω να εξαλειψω τον ιο που εχω απο μεσα μου.Ξερω πως ενα 15% καταφερνει να γινει καλα απο μονος του,δηλ με την βοηθεια του ανοσοποιητικου του συστηματος.Φυσικα οι γιατροι προσπαθουν να με αποθαρυνουν με ολα τα μεσα..Σιγουρα ομως κ η θεραπεια που μου προτεινουν δεν με πειθει με τιποτα οτι ειναι ακινδυνη κ επιτυχης.Την ακολουθησα μια φορα κ οι παρενεργειες που ειχε απλα δεν περιγραφονται.Για αυτο ειπα να το ψαξω κ διαφορετικα.Σιγουρα οι μεθοδοι αυτοι δεν προκειται να με "σκοτωσουν".Ευχαριστω για τον χρονο σας
16/06/2005, 12:42:52
Δεν ήξερα που να βάλω το συγκεκριμένο post και προτίμησα το εναλλακτικές θεραπείες αν και θα μπορούσε να φιλοξενηθεί άνετα και στην ενότητα παράξενο.

Όπως ξέρουμε όλοι υπάρχουν πολλών ειδών θεραπείες άλλες αποδεκτές από την επιστήμη και άλλες όχι. Αυτό που θα περιγράψω δεν έχει σχέση με καμμία από αυτές ή έχει σχέση με όλες εξαρτάται πως θα το δει κάποιος.
Δεν κρύβω ότι προβληματίστηκα εάν θα το γράψω γιατί πάντα υπάρχουν οι καλοθελητές που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν παρά να γελοιοποιούν τα πάντα, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα γράψω ούτε λέξη παραπάνω από ότι συνέβει και σε καμμία περίπτωση δεν είναι ψέματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν πολύ άρρωστη με υψηλό πυρετό, βήχα, πόνους σε όλο το σώμα. Ένοιωθα καταρακωμένη δεν μπορούσα ούτε σε καρέκλα να καθήσω χωρίς να πέσω κάτω, πήγαινα(τρόπος του λέγειν,δεν μπορούσα να περπατήσω) από το κρεβάτι στον καναπέ και αντίστροφα.

Προσπαθούσα όταν δεν είχα πυρετό(έπεφτε με τα αντιπυρετικά) τουλάχιστον να διώξω τον πόνο, αλλά τίποτα, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ από τον συνεχόμενο πονοκέφαλο και την εξάντληση.
Ήμουν νηστική από την Τρίτη 7-06-05 έως την Παρασκευή 10-06-05, έπινα μόνο νερό και έτρωγα λίγη σούπα και αυτά με το ζόρι.

Την Παρασκευή το απόγευμα είχε πέσει ξανά ο πυρετός με αντιπυρετικά και προσπαθούσα να σκεφτώ τι να κάνω, βλέπετε είμαι εναντίον των φαρμάκων και των γιατρών εκτός ειδικών περιπτώσεων.

Εκείνη την στιγμή μου ήρθε αυτό που είχα διαβάσει σε κάποιο βιβλίο για τα πνεύματα θεραπευτές που βοηθούν σε θεραπείες εάν πραγματικά το έχεις ανάγκη. Μην αρχίσετε να φαντάζεστε τίποτα επικλήσεις πνευμάτων, τραπεζάκια, πίνακες κ.λ.π. καμμία σχέση.

Είναι κάτι όπως λέμε φύλακες άγγελοι, Θεός, Χριστός, κάνουμε μιά προσευχή και ζητάμε βοήθεια από την Παναγία και τελοσπάντων όλα αυτά που δεν μας οδηγούν στο να αρχίσει η φαντασία μας να τρέχει και να καταλήγουμε στο "τι λέει αυτή, όλα αυτά είναι διαβολικά".

Σκέφτηκα τι έχω να χάσω, αφού ήμουν κάπως καλά κάθησα αναπαυτικά, όσο μπορούσα, στον καναπέ συγκεντρώθηκα και παρακάλεσα για βοήθεια.

Έπειτα από μία περίπου ώρα έρχεται ο άντρας μου στο σπίτι με χάπια για το βήχα, ήμουν ήδη καλύτερα και θεωρήσαμε ότι μάλλον ήταν ίωση και άρχισε να περνάει, παίρνω ένα χάπι. Μετά από μία πάλι περίπου ώρα μου λέει ο άντρας μου "είσαι πολύ καλύτερα, δεν έχεις ούτε πυρετό, δεν βήχεις, ωραία", του λέω "θα βάλω θερμόμετρο αλλά όντως αφού ούτε κρυώνω ούτε νοιώθω να πονάω σίγουρα ήταν ίωση και περνάει".

Έβαλα θερμόμετρο, λοιπόν είχα 39,5 μου λέει "αδύνατον ξαναβάλτο", το ξαναβάζω τα ίδια, θεωρούμε ότι χάλασε το θερμόμετρο και βάζω ένα άλλο που είχα στο σπίτι, τα ίδια όμως 39,5.

Εγώ να είμαι μιά χαρά, σηκώθηκα έφαγα, είχα επιτέλους γεύση, δεν έβηχα, δεν πονούσα, μπορούσα να περπατάω.
Την άλλη μέρα, Σάββατο, μου λέει ο άντρας μου, "βρε παιδί μου θαύματα κάνουν αυτά τα χάπια, δεν πρόλαβες να πάρεις ένα χάπι και ήσουν καλά, βέβαια εγώ ζήτησα χάπια για τον βήχα πως γίνετε τώρα να σου πέρασαν και οι πόνοι, δεν το κατάλαβα" και δώστου να διαβάζει τις οδηγίες από τα χάπια μήπως θεραπεύουν και τίποτε άλλο εκτός του βήχα.

Τώρα εγώ τι να του πω?

Δεν τα έγραψα για να πει κάποιος ότι βρήκε την λύση στο πρόβλημα υγείας του, ο σωστός τρόπος είναι να απευθυνόμαστε στους γιατρούς, αλλά δεν είναι περίεργο?

galazia_sfairaΜέλος
21/06/2005, 12:22:28
.........ξέρεις δεν το βρίσκω καθόλου περίεργο.Υπαρχουν φύλακες άγγελοι,αρκει να τους βρεις και να τους εμπιστευτεις.Επειτα υπαρχει καποιο εδάφιο που λεει ΖΉΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.Οσο και αν φαίνεται παράδοξο εγω παντα ζητώ απο τον Ταξιάρχη μας,και πάντα τον νοιώθω στο πλευρό μου,και πίστεψε με δεν ειμαι μήτε της τυπολατρείας μήτε της εκκλησίας,αντίθετα!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

aries0Μέλος
29/06/2005, 14:41:50
Αγαπητη μου...

Υπαρχουν πολλα που θα μπορουσες να εξηγησεις σε μια τετοια περιπτωση...!!!

Τι εννοω...!!!!

Μπορει η ασθενεια να εκανε τον κυκλο της που οπως ειπες...ηταν πριν απο μερες...

Μετα ...μεσα απο την δικη σου " πιστη" μπορει να εφερες το αποτελεσμα...!!!

Πρεπει για να ειμαστε σιγουροι τι εχει επιδρασει πρεπει να το επαναλαβουμε να το παρατηρησουμε...και να αποφανθουμε ...τι εγινε πως εγινε...!!!

Η galazia sfaira θετει εναν δικο της τροπο που μπορει να λειτουργησε...!!!!

Αλλα και εδω πρεπει να ξεχωρησουμε ...τι εχει γινει στην πραξη...!!!
Εξηγω....μπορει πραγματι μια Οντοτητα...να επιδρασει, να βοηθησει, να θεραπευσει, να προφυλαξει...!!!

Υπαρχει και περιπτωση....!!! μεσα απο την " πιστη σου σε εσωσε " μπορει να λειτουργησει και ετσι... πιστευω να καταλαβες τι εννοω...

Δεν προσπαθω να σε απογοητευσω απλα σου δινω καποιες αλλες τυχαιες πριπτωσεις που μπορει να λειτουργησει μια κατασταση μια θεραπεια..

sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
30/06/2005, 11:52:49
..και πάλι Γιάννη θ αοσυ πώ απλά προχώρησε λιγα΄κει παραπάνω.
Σϊγουρα είνα κι αυτο που λες,η πίστη σου σεσωκε σε,αλλά πες μας και την δικη σου εκδοχή περαν των δικών μας που παραθετουμε .Ξέρω ότι απο ευγένεια προχωράς σιγά σιγά .. .οπως ξερω ότι κατι παρπάνω έχεις να μας πεις.Ευχαριστω!

galazia_sfairaΜέλος
30/06/2005, 11:54:32
"λιγάκι παραπάνω".συγνώμη για τα λάθη μου παιδιά ειναι απο την βιασύνη μου!

01/07/2005, 09:35:36
Γειά σας, aries δεν απογοητεύομαι καθόλου.
Δεν ξέρω τι συνέβει πραγματικά, δεν μπορώ να το ελέγξω, όπως και εκείνη την στιγμή δεν μπορούσε κανένας νομίζω να το ελέγξει.

Πάντως εγώ δεν έκανα τίποτα για να βοηθήσω τον εαυτό μου, το καταλαβαίνω όταν κάτι προέρχεται από εμένα, το νοιώθω, εξάλλου ήμουν πολύ αδύναμη.

Να έκανε η αρρώστεια τον κύκλο της είναι πιθανό.
Το περίεργο ήταν πως δεν ένοιωθα τον πυρετό ενώ είχα 39,5, πως δεν κρύωνα, πως μπορούσα να σηκωθώ και να περπατήσω, πως μπόρεσα να φάω.

Όλοι έχουμε αρρωστήσει από ίωση ας πούμε και ξέρουμε πως συνήθως νοιώθουμε.

Ο δικός μου οργανισμός όταν έχω πυρετό λειτουργεί ακριβώς αντίθετα από όσα ανέφερα ότι συνέβησαν. Άρα αποκλείω την ολοκλήρωση του κύκλου.
Συν ότι ποτέ δεν μου πέφτει ο πυρετός από 39,5 σε 36,5 αμέσως.

Τώρα για τις άλλες δύο περιπτώσεις, ναι μπορεί να ισχύουν η μία ή η άλλη, δεν ξέρω τι έγινε.

Εκείνη την στιγμή για μένα μέτρησε το αποτέλεσμα.

Πάντως θα ήθελα όπως λέει και η galazia sfera να ακούσω και μιά δική σου εκτίμηση. Εάν βέβαια θέλεις και έχεις τον χρόνο να απαντήσεις.

aries0Μέλος
15/07/2005, 15:05:53
Γεια σας ... Καλλιοπη και pyramid

Συγνωμη δεν ειχα μπει εδω καθολου ...για να δω αυτα που που ειχατε γραψει...δεν σας απεφυγα ουτε ειχα τετοια προθεση..να το ξερετε και εσεις αλλα και οποιος αλλος γραφει και περιμενει κατι απο μενα...

Κοριτσια... !!! < καλο Ε !!!!> ειναι πολλα που θα μπορουσα να πω...αλλα προσπαθω <οσο μπορω> να λεω πραμματα που μπορει κανεις να κατανοησει !!!!!< δεν ειναι θεμα ευφυιας > αλλα καποια πραμματα για καποιους ανθρωπους μπορει να φαινονται απο παραμυθια εως παρανοικα....

Και για να καταλαβεται < δεν μιλαω για σας....> ημουν σε ενα αλλο site... σαν expert .... και αποχωρησα...με την αιτιολογια " οτι ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος ....να δεχτει την γνωση...> και ξερετε τι πολεμο μου εκαναν??? Καλλιοπη δεν ξερω αν το ειχες αντιληφθει....??

Ετσι λοιπον προσπαθω να μην λεω πολλα...

Αν δεν ειχα ετσι μια " κουβεντα " με τον Μορφεα..(Καλλιοπη εσενα δεν σε ανεφερα γιατι τα ειχαμε πει λιγο πολυ αλλου...) .πιθανον να μην ελεγα τοσα πολλα μεχρι τωρα...!!! Δεν ειναι ολοι ετοιμοι να παρουν και αυτοι που ζητανε την γνωση την αναζητουν οπως οι διψασμενοι στην ερημο...απλα θελουν καποιον να τους σπρωξει...να τους τραβηξει και ισως να τους παρασυρει αν ειναι ετοιμοι....για αυτο το ξαφνικο...

Καποτε ειχα ενα φιλο...τον εβαλα στο "κολπο" αστειευομαι !!!! του εδωσα πολλα για πολυ καιρο ...το τραβουσα ...τον εσπρωχνα...του γνωρισα το κοσμο των " αυλων μορφων " αλλα δεν ηταν ετοιμος...τον αφησα...δεν ηταν ετοιμος....!!!!!!

Pyramid....

Δεν μπορουμε να ξερουμε παντα τι εχει επενεργησει...και αναφερομαι στην περιπτωση...που ενω λες οτι δεν ησουν σε θεση να πετυχεις κατι τετοιο...γιατι ησουν αδυνατη....

Μεσα απο την"αδυναμια" και μεσα απο δυσκολες καταστασεις καλειται ο ανθρωπος και οι κρυμενες εσωτερικες του δυναμεις να "δρασουν" ειτε για προστασια και αυτοσυντηρηση του ευατου μας η καποιου αλλου που ειναι δεμενος με εμας...πχ ενα παιδι μας....

Μονο αν το επαναλαβεις και δεις τα αποτελεσματα θα εχεις σαφη εικονα περι του τι ακριβως εχει γινει...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.... να ακους αποψεις...να ακους την εσωτερικη σου φωνη...να δοκιμαζεις...να πειραματιζεσαι....και να εισαι ευτιχισμενη οταν αποτυνγχανεις...ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ.... !!!!!

Αν τα παρατησεις δυο ειναι πιθανα...!!!! η θα επανελθεις μετα απο καιρο δριμυτερη ......και δυνατοτερη....η τα παρατας γιατι δεν εισαι ετοιμη <τουλαχιστον σε αυτη τη ζωη...θα συνεχισεις στην επομενη...>

Αυτα ...σας χαιρετω...

Χαιρομαι να μιλαω μαζι σας ....ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ....

Sunrise zero

Edited by - aries0 on 15/07/2005 15:10:03

15/07/2005, 20:43:40
aries ευχαριστώ για την απάντηση, εννοείται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που άργησες να απαντήσεις. Και εγώ μερικές φορές δεν έχω πάρει είδηση ότι κάποιος με έχει ρωτήσει κάτι, που μπαίνω και κάθε μέρα στο forum.

Στο θέμα της αρρώστειας μου, έχεις δίκιο ότι δεν μπορεί κανένας να πει τι έγινε, ίσως και άλλη μιά φορά ή δυό φορές να τύχει πάλι δεν είναι τίποτα σίγουρο. Ίσως δεν ήμουν τόσο αδύναμη όσο πίστευα.

quote:
Κοριτσια... !!! < καλο Ε !!!!>

Πολύ καλό θα έλεγα

YiannakasΜέλος
15/07/2005, 21:56:46
quote:

Δεν ειναι ολοι ετοιμοι να παρουν και αυτοι που ζητανε την γνωση την αναζητουν οπως οι διψασμενοι στην ερημο...

Φίλς aries. Όταν διάβασα τις εμπειρίες σου έκανε ένα κλικ μέσα μου. Αυτά που ζητάω να μάθω, να κάνω, διαβάζω ότι τα κάνεις εσυ. Ενδιαφέρομαι όχι για λόγους περιέργειας αλλά για λόγους καθαρά θεραπευτικούς. Ασχολούμαι με το Ρεικι (καμμιά δεκαριά μυήσεις στην πλάτη μου) και το eft και για κάποιο διάστημα τα δούλευα σε σπα. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι μάστερ ρεικι, αρχάριος είμαι και θα είμαι όσο και παραπάνω να μάθω, γιατί πάντοτε κάτι καινούριο θα υπάρχει να μάθω. Έτσι για μεγάλο διάστημα σταμάτησα να το εξασκώ νιώθωντας ότι έχω κενές γνώσεις σε ένα τομέα που είναι απαραίτητος. Απλά κοιτάξτε τι κάνει ο διάμεσος βραζιλιάνος θεραπευτής Γιάννης του Θεου, ''δουλεύοντας'' με θεραπευτικές οντότητες.
Η πρώτη μου δυνατή μεταφυσική εμπειρία ήταν όταν εμφανίστηκε μια φωτεινή οντότητα και με έβγαλε από το συναισθηματικό αδιέξοδο που βρισκόμουν πριν πολλά χρόνια. Με γέμισε τόσο ενέργεια που ένιωθα ότι πετούσα όταν βάδιζα. Μετά επαναλαμβανόμενες αστρικές προβολές.
Να μπορούσα να το έκανα αυτό και σε άλλους που χρειάζονται βοήθεια...
Η μητέρα μου έχει φύγει από αυτό το πεδίο από καρκίνο, ο πατέρας μου έχει νευρολογικά προβλήματα.
Θα είμουν ευγνώμων αν μπορούσες να μου μοιραστείς λίγο απο τις γνώσεις σου.
yianniskall@yahoo.gr
ευχαριστώ

Edited by - Yiannakas on 15/07/2005 22:00:08