ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

αθεος60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
dimkaΝέο Μέλος
16/09/2008, 10:09:35
Καλημερα,

πριν μερικες μερες ειχα παραθεσει ενα ποστ αναμεσα στις ομοιοτητες που υπαρχουν σε σχεση με τις διαφορες προφητειες αλλα και τις αστρολογικες προσεγγισεις της εποχης. Κοινος παρονομαστης ειναι η πεινα που θα πεσει στον κοσμο αποτομα εκει που δεν το περιμενουν. Η χτεσινη πτωχευση του χρηματοοικονομικου αυτου ιδρυματος στην Αμερικη εδειξε τον δρομο του τι σημαινει οικονομικη κριση μεσα σε μια μερα. Μια-δυο ακομα τετοιες περιπτωσεις να σκασουν τοτε θα μιλαμε για την απολυτη καταρρευση της οικονομιας των ΗΠΑ με επακολουθο ολες οι αλλες οικονομιες να ακολουθησουν την δινη αυτη. Η περιοδος αυτη προβλεπεται να ειναι τα τελη Οκτωβριου με αρχες Νοεμβριου. Παραλληλα μια αναδρομη στην προφητεια πως κυβερνηση θα εχουμε αλλα δεν κανεις δεν θα κυβερναει τον τοπο, εκτος απο αυτο που ειχα γραψει πως πιθανη αποχωρηση 1-2 βουλευτων να οδηγησει σε εκλογες και ετσι να βρεθουμε σε προεκλογικη περιοδο με υπηρεσιακη κυβερνηση, θα μπορουσε να ειναι και μια περιοδος παρατεταμενης ομηριας λογω της ισχνης πλειοψηφιας σε χειροτερη μορφη απο αυτην που εχουμε ζησει μεχρι στιγμης.
Ενα αλλο σημειο που θελω να τονισω ειναι η προφητεια ανακλυσης των πρεσβειων. Αναμεσα σε Ελλαδα και Τουρκια δεν φαινεται μεχρι στιγμης κατι τετοιο, ομως εχουμε ανακλησεις στην Ν.Αμερικη και μια τεταμενη κατασταση στην εκει περιοχη.
Δυστυχως πλεον πολλα σημαδια δειχνουν ενα κοινο σημειο. Προσωπικα θεωρω πως μια αιφνιδια προσφυγη στις καλπες για οποιονδηποτε λογο, οπως και νεα κριση στην Μαυρη Θαλασσα (το ΝΑΤΟ ετοιμαζει νεα ασκηση την ερχομενη βδομαδα-θυμηθειτε και την συνθηκη του Μοντρε) θα εχει ξεκλειδωσει την κατασταση.
Μενω και στην προφητεια των δυο καλοκαιριων. Τις επομενες 2+ βδομαδες η Ευρωπη θα εχει μια παρατεταμενη ψυχρη περιοδο, αρκετα ασυνηθιστη για την εποχη. Αν μας κατσει μια αλλαγη του καιρου αρχες Οκτωβριου με καλοκαιρινες ζεστες για πανω απο 10 μερες τοτε εχουμε ενα ακομα σημαδι.

ulisseΜέλος
16/09/2008, 13:08:08
quote:

Μενω και στην προφητεια των δυο καλοκαιριων. Τις επομενες 2+ βδομαδες η Ευρωπη θα εχει μια παρατεταμενη ψυχρη περιοδο, αρκετα ασυνηθιστη για την εποχη. Αν μας κατσει μια αλλαγη του καιρου αρχες Οκτωβριου με καλοκαιρινες ζεστες για πανω απο 10 μερες τοτε εχουμε ενα ακομα σημαδι.

αυτο δεν μου λεει κατι ισως θα πρεπε να μιλαμε για μια πιο μεγαλη και παρατεταμενη διαρκεια μιας εποχης για 10 μερες ....συζητηση δεν γινεται .Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη βεβαια

θλ

16/09/2008, 16:10:42
Από το ίδιο φόρουμ: christian-orthodox.gr

http://forum.christian-orthodox.gr/viewtopic.php?f=2&t=4&st=0&sk=t&sd=a&start=6150

quote:
ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΕΦ 39

1 και συ υιε ανθρωπου προφητευσον επι Γωγ και ειπον ταδε
λεγει κυριος ιδου εγω επι σε Γωγ αρχοντα Ρως Μοσοχ
και Θοβελ

2 και συναξω σε και καθοδηγησω σε και αναβιβω σε απ'
εσχατου του βορρα και αναξω σε επι τα ορη του
Ισραηλ

3 και απολω το τοξον σου απο της χειρος σου της
αριστερας και τα τοξευματα σου απο της χειρος σου της
δεξιας και καταβαλω σε

4 επι τα ορη Ισραηλ και πεση συ και παντες οι
περι σε και τα εθνη τα μετα σου δοθησονται εις
πληθη ορνεων παντι πετεινω και πασι τοις θηριοις του πεδιου
δεδωκα σε καταβρωθηναι

5 επι προσωπου του πεδιου πεση οτι εγω ελαλησα λεγει κυριος

6 και αποστελω πυρ επι Γωγ και κατοικηθησονται αι νησοι επ'
ειρηνης και γνωσονται οτι εγω ειμι κυριος

7 και το ονομα μου το αγιον γνωσθησεται εν μεσω λαου
μου Ισραηλ και ου βεβηλωθησεται το ονομα μου το αγιον
ουκετι και γνωσονται τα εθνη οτι εγω ειμι κυριος αγιος
εν Ισραηλ

8 ιδου ηκει και γνωση οτι εσται λεγει κυριος κυριος αυτη
εστιν η ημερα εν η ελαλησα

9 και εξελευσονται οι κατοικουντες τας πολεις Ισραηλ και καυσουσιν εν
τοις οπλοις πελταις και κοντοις και τοξοις και τοξευμασιν και
ραβδοις χειρων και λογχαις και καυσουσιν εν αυτοις πυρ επτα
ετη ........

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΡΩΣ ΕΙΝΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΜΟΣΟΧ ΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΕΣ.
Επισης να πω στα παιδια του φορουμ οτι πολλα απο τα γραφομενα σε βιβλια κυριως λαικων για τον π.Παισιο εχουν πολλη σαλτσα και απεχουν απο τα παραγματικα λεγομενα του γεροντα...

www.pantokrator.info
site με ομιλίες σε mp3
Εφραίμ - Αριζόνα, Ιωσήφ Βατοπαιδινός, Εφραίμ Βατοπαιδινός, Μεσογαίας, Εφραίμ-Σκήτη Αγ. Ανδρέα, Λεμεσού Αθ.

16/09/2008, 18:58:34
quote:
Μητσάκος
site με ομιλίες σε mp3
Εφραίμ - Αριζόνα, Ιωσήφ Βατοπαιδινός, Εφραίμ Βατοπαιδινός, Μεσογαίας, Εφραίμ-Σκήτη Αγ. Ανδρέα, Λεμεσού Αθ

... Ο γνωστός;

macedon

RichterΜέλος
17/09/2008, 00:16:17
Μίά ερώτηση: Έτσι πως περιγράφετε τα μελλοντικά γεγονότα, μου δίνετε την αίσθηση ότι καταβάθος έυχεστε να γίνει παγκόσμιος πόλεμος...Συγνώμη που θα το πώ θέλετε να ξεφύγετε απ την μιζέρια σας;;;
17/09/2008, 11:35:41
Φίλε το θέμα δεν είναι αν εγώ είμαι τρελός ή όχι και αν θα χαρώ που θα γίνουν τα όποια κακά.
Το θέμα στο ποστ που έβαλα είναι ποιός είναι ο Ιεζεκιήλ, τι θέλει να πεί και που τα βρήκε αυτά που είπε;

www.pantokrator.info
site με ομιλίες σε mp3
Εφραίμ - Αριζόνα, Ιωσήφ Βατοπαιδινός, Εφραίμ Βατοπαιδινός, Μεσογαίας, Εφραίμ-Σκήτη Αγ. Ανδρέα, Λεμεσού Αθ.

17/09/2008, 13:35:27
quote:
Richter
Έτσι πως περιγράφετε τα μελλοντικά γεγονότα, μου δίνετε την αίσθηση ότι καταβάθος έυχεστε να γίνει παγκόσμιος πόλεμος.

Δεν δίνουν απλά την αίσθηση. Το λένε ευθέως. Ο λόγος είναι πως μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο (ή πριν... δεν έχω κατανοήσει ακριβώς) θα έρθει ο αντίχριστος και μετά θα κηρυχθεί το ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο και μετά όλοι θα γίνουν ορθόδοξοι... και μετά πήγε στο γκρεμό... κι έπεσε... κι ήταν καλός άνθρωπος...

Δες για παράδειγμα τι υποστηρίζουν μερικοί "χριστιανοί" αυτού του είδους (είναι ο ίδιος που σε μια κρίση αυτογνωσίας έγραψε πως η βλακεία είναι αήττητη):

"Να πω οτι μακαρι να γινει φετος και οσο πιο γρηγορα γινεται μπας και αλλαξει τιποτα. Πλεον δεν με νοιαζει ακομα και αν χαθει η ανθρωποτητα απο αυτον τον πολεμο. Απο το να ειναι ο κοσμος σε αυτο το χαλι που εχει πιασει πατο καλυτερα να μην υπαρχει καν."

Επειδή κάποιος είπε ότι μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο (ή πριν ή κάπου εκεί) οι καθολικοί θα αναγνωρίσουν το "σφάλμα" τους και θα μετανοήσουν και θα προσχωρήσουν ομοθυμαδόν στην ορθοδοξία, το περιμένουν πώς και τι.

Ασε που άμα γίνει πόλεμος θα κάνουν και λειτουργία στην Αγία Σοφία και θα έχουν και το 1/3 των Τούρκων να βαφτίζονται (τα υπόλοιπα 2/3 θα σφαγούν ή θα ... μετακομίσουν).

Πώς είπες; Ναι, δίκιο έχεις. 2008 έχουμε!

macedon

RichterΜέλος
17/09/2008, 19:39:52
Βγαίνετε καθόλου έξω απ το σπίτι..; Κοπέλα έχετε...;
quote:
Αν μας κατσει μια αλλαγη του καιρου αρχες Οκτωβριου με καλοκαιρινες ζεστες για πανω απο 10 μερες τοτε εχουμε ενα ακομα σημαδι.
Να σου θυμίσω ότι και πέρσι είχαμε ζέστες μέχρι τον Οκτώβριο...Δέν μου λέει κάτι αυτό...
quote:
Μια-δυο ακομα τετοιες περιπτωσεις να σκασουν τοτε θα μιλαμε για την απολυτη καταρρευση της οικονομιας των ΗΠΑ με επακολουθο ολες οι αλλες οικονομιες να ακολουθησουν την δινη αυτη.
Θεωρώ οτί θα υπάρξει ανάκαμψη.. Ασε που παίζει να είναι παιχνίδια των Ρεπουμπλικάνων...Μήν ξεχνάτε ότι μόλις έπεσε η τιμή του πετρελαίου ανέβηκε το δολλάριο έναντι του euro!! Κάτι που να στηρίζεται έστω στην λογική έχετε να μου πείτε;;;
SoSaTΜέλος
17/09/2008, 21:12:32
Άλλη προφητεία παρεμφερής είναι η 103η της συλλογής Τριανταφύλλου: «Όταν γίνει η Εγνατία
οδός, τα στρατεύματα θα περάσουν από αυτήν. Η κεφαλή των στρατευμάτων θα φθάσει
στην Κωνσταντινούπολη και η ουρά θα βρίσκεται στην Αυλώνα». (Ας ευχηθούμε να πρόκειται για
την παρα-Εγνατία! Το δρόμο δηλ. από Αυλώνα (Β. Ήπειρο), FΥRΟΜ, Βουλγαρία.
Γύρω στα 1875 όταν η Παναγία εμφανιζόταν στο χωριό Αρμένιο, πρώην Γκερλί, που βρίσκεται κοντά
στα όρια του νομού Λαρίσης με το νομό Μαγνησίας, πληροφόρησε τους χωρικούς μέσω κάποιου απλοϊκού
τσοπάνη, για ένα θαμμένο αγιάσμα που υπήρχε στην περιοχή. Αυτό πράγματι βρέθηκε, και χτίστηκε και ναός
της Ζωοδόχου Πηγής. Είπε επίσης ότι θαμμένη στη γη παραμένει μία εικόνα της, που είναι η πρώτη από τις
τρεις που ζωγράφησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς, ζώσης της Θεοτόκου. Όμως δεν επέτρεψε η Παναγία όταν
σκάβανε, να πεί ο τσοπάνης, ονόματι Ιωάννης Αγριτζόμπανος, το μέρος που βρίσκεται η εικόνα στους
εργάτες για να την αποκαλύψουν. Του είπε όμως, ότι θα βρεθεί η εικόνα μετά τον μεγάλο Πόλεμο, όταν η
Κωνσταντινούπολη γίνει κονιορτός (σκόνη), και μείνει το 1/3 της ανθρωπότητας. Μάλιστα αυτός ο
Ιωάννης είπε ότι ο πόλεμος θα γίνει όταν ανοίξει η Αυλώνα. Η Αυλώνα, στη Βόρειο Ήπειρο, άνοιξε σε
πρώτη φάση το 1991 με την πτώση του καθεστώτος του Εμβέρ Χότζα. Ήταν λιμάνι χωρίς δρόμο. Αλλά τώρα
η παρα - Εγνατία που ξεκινάει από εκεί (Δυρράχιο), και φτάνει μέχρι το Μπουργκάς της Βουλγαρίας
τελειώνει, ίσως είναι ζήτημα ελάχιστων χρόνων ή μηνών, το ίδιο και η δική μας Εγνατία!

Στην Χαλκιδική όπου εδίδασκε ο Άγιος Κοσμάς, σύμφωνα με τη μαρτυρία γεροντοτέρων που
μετέδωσε σε μας ο καπετάνιος κ. Παρασκευάς Κοκώνας, όταν ρωτήθηκε για το πότε θα έρθουν τα χρόνια
των γεγονότων της Πόλης, έδωσε και τα εξής δύο σημεία που θα προηγηθούν: 1ον : ότι «Θα ενωθούν τα
χωριά» και 2ον : ότι «ο Κραβασαράς στον Άθωνα θα ανθήσει» δηλ η περιοχή του Αγίου Όρους που είναι
σαν μικρό ακρωτήριο ανάμεσα στην Δάφνη και τη Μονή της Σίμωνος Πέτρας. (Τώρα τα χωριά ενώθηκαν όχι
από πυκνή κατοίκηση, αλλά διοικητικά με το σχέδιο «Καποδίστριας». Και η άγονη μέχρι τώρα θέση του
Κραβασαρά, γέμισε όχι από φυτοκαλλιέργειες, αλλά από κελλιά Ρώσων Μοναχών! Ο ίδιος μάλιστα ο
πρόεδρος Πούτιν της Ρωσίας εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του για αυτούς, όταν επισκέφθηκε μέσα στο 2005 το
Άγιον Όρος. Και τα δύο σημεία λοιπόν πραγματοποιήθηκαν.

Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτου
Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη

18/09/2008, 23:12:34
quote:
SoSaT
Και τα δύο σημεία λοιπόν πραγματοποιήθηκαν.

Τα "σημεία" που αναφέρονται στον "προφήτη" Κοσμά, το γνωστό υπάλληλο του Σουλτάνου και υπερασπιστή της οθωμανικής δουλείας, συνήθως "επαληθεύονται" γιατί τις προφητείες τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης πολύ μετά την ύπαρξη του γεγονότος.

Κι αυτό γιατί ο Κοσμάς ούτε προφητείες είπε ούτε προφητείες έγραψε ούτε κανείς, σύγχρονος ή μεταγενέστερος, είχε ακούσει ποτέ γι'αυτές, ούτε τις κατέγραψε κανείς, ούτε τις δημοσίευσε κανείς μέχρι που τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης, 170 χρόνια μετά το θάνατο του Κοσμά.

macedon

18/09/2008, 23:43:40
quote:

quote:
SoSaT
Και τα δύο σημεία λοιπόν πραγματοποιήθηκαν.

Τα "σημεία" που αναφέρονται στον "προφήτη" Κοσμά, το γνωστό υπάλληλο του Σουλτάνου και υπερασπιστή της οθωμανικής δουλείας, συνήθως "επαληθεύονται" γιατί τις προφητείες τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης πολύ μετά την ύπαρξη του γεγονότος.

Κι αυτό γιατί ο Κοσμάς ούτε προφητείες είπε ούτε προφητείες έγραψε ούτε κανείς, σύγχρονος ή μεταγενέστερος, είχε ακούσει ποτέ γι'αυτές, ούτε τις κατέγραψε κανείς, ούτε τις δημοσίευσε κανείς μέχρι που τις "ανακάλυψε" ο Καντιώτης, 170 χρόνια μετά το θάνατο του Κοσμά.

macedon

Μα δεν μιλά για τον Κοσμά ο SoSaT!!
Μη μπερδεύεσαι!

18/09/2008, 23:51:58
quote:
Ψηλός
Μα δεν μιλά για τον Κοσμά ο SoSaT!!
Μη μπερδεύεσαι!

Στην Χαλκιδική όπου εδίδασκε ο Άγιος Κοσμάς, σύμφωνα με τη μαρτυρία γεροντοτέρων που μετέδωσε σε μας ο καπετάνιος κ. Παρασκευάς Κοκώνας, όταν ρωτήθηκε για το πότε θα έρθουν τα χρόνια των γεγονότων της Πόλης, έδωσε και τα εξής δύο σημεία που θα προηγηθούν

Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτου
Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη

Πώς εγώ καταλαβαίνω ότι μιλάει για τον Κοσμά; Αλήθεια, εσύ για ποιόν λες ότι μιλάει, για τον ... Αλογοσκούφη;

macedon

RichterΜέλος
19/09/2008, 07:43:04
Έγω πάντως περίμενω το "ποθούμενο"... Αν δεν έρθει θα αρχίζω να βρίζω ΧριστοΠαναγίες...Γιατί το κάψιμο εδώ έχει φτάσει στο αποκορυφωμά του....!!! 5 χρόνια ακουώ για το ποθούμενο, πούντο;; Ο...Ε...Ο;;;
RichterΜέλος
19/09/2008, 07:53:16
quote:
Άλλη προφητεία παρεμφερής είναι η 103η της συλλογής Τριανταφύλλου: «Όταν γίνει η Εγνατία
οδός, τα στρατεύματα θα περάσουν από αυτήν
Η Εγνατία οδός θα έχει ολοκληρωθεί περίπου στα μέσα του 2009.Αν δεν γίνει κάτι φίλτατε SoSat, το καταλαβαίνεις ότι βγαίνεις εκτεθειμένος;; Είμαι περίεργος την δικαιολογία θα μου βρείς μετά;;;
19/09/2008, 10:39:51
αυτη η Εγνατια (απο Αυλωνα μεχρι Κων/πολη) ηταν απο την Ρωμαϊκη Εποχη...

Η σημερινη Εγνατια ειναι απο Ηγουμενιτσα μεχρι Κηποι (Αλεξανδρουπολης)

ασχετο...

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
dimkaΝέο Μέλος
19/09/2008, 10:47:49
Γνωριζει κανεις τιποτα για κατι το οποιο μπορει να συμβει σε 15-20 ημερες απο σημερα?
19/09/2008, 11:04:30
quote:
Richter
Αν δεν γίνει κάτι φίλτατε SoSat, το καταλαβαίνεις ότι βγαίνεις εκτεθειμένος;; Είμαι περίεργος την δικαιολογία θα μου βρείς μετά;;;

Οτι ο θεός μας λυπήθηκε και μας έδωσε παράταση να μετανοήσουμε, κτλ. κτλ..

quote:
dimka
Γνωριζει κανεις τιποτα για κατι το οποιο μπορει να συμβει σε 15-20 ημερες απο σημερα?

Ναι. Ερχεται ο Οκτώβριος.

macedon

alikakiΝέο Μέλος
19/09/2008, 12:45:50
Kαλησπέρα και από εμένα!Σύμφωνα με την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλου για το ποθούμενο λέει οτι θα γίνει όταν 2 καλοκαίρια και 2 πασχαλιές θα πέσουν μαζί.Από οτι ερμηνευτικε η προφητεια θα γινει οταν 25η Μαρτιου και Πασχα(δηλ μεγάλο Σάββατο) πέσουν μαζί.

Σύμφωνα με το καινουριο ημερολόγιο ποτέ το Πάσχα δεν μπορεί να πέσει πριν τις 4 Απριλίου άρα αυτο το ξεχνάμε εντελώς. Τώρα με το παλιό μεχρι το 2100 που κοιταξα παλι δεν πεφτει το πασχα 25η Μαρτιου.

Διαβασα σε ενα φορουμ που εγραφε ενας παππάς οτι το μικρο πασχα ειναι ο 15Αυγουστος και μερικοι ισχυριζονται οτι ειναι και τα χριστουγεννα, που παλι δεν γινεται να συμπεσει πασχα με 15Αυγουστο η Πασχα με Χριστούγεννα.

Στο μυαλο μου μου ερχονται οι εξης θεωριες.
.
Η οτι καποια χρονιά απο τα χριστουγεννα μεχρι πασχα θα εχουμε καιρο καλοκαιριου και για αυτο αναφερει οτι 2 καλοκαιρια και 2 πασχαλιες θα πεσουν μαζι διοτι δεν θα υπαρχει εποχη να ξεχωριζει αναμεσα σε χριστουγεννα και πασχα (καθως απο οτι ανεφερα και πιο πριν τα χριστουγεννα οι Καππαδοκες τα ονομαζαν μικρο Πασχα.

Ή οτι σαν μία πασχαλια εννοει ισως το πασχα των καθολικών και το πάσχα των ορθοδοξων να πεσει την ιδια μερα.Και οι 2 πασχαλιες που λεει να εννοει οτι σε 2 χρονιες το πασχα καθολικων και ορθοδοξων θα ειναι την ιδια μερα και τα 2 καλοκαιρια οτι αναμεσα σε στην πρωτη χρονια και την δευτερη ο καιρος θα ειναι πολυ καλος.Το 2010 και το 2011 το πασχα των καθολικων και των ορθοδοξων πεφτουν την ιδια μερα και αν ισχυει η δευτερη θεωρια μου το ποθουμενο θα ερθει τοτε.

dimkaΝέο Μέλος
19/09/2008, 14:11:42
quote:

quote:
Richter
Αν δεν γίνει κάτι φίλτατε SoSat, το καταλαβαίνεις ότι βγαίνεις εκτεθειμένος;; Είμαι περίεργος την δικαιολογία θα μου βρείς μετά;;;

Οτι ο θεός μας λυπήθηκε και μας έδωσε παράταση να μετανοήσουμε, κτλ. κτλ..

quote:
dimka

Ναι. Ερχεται ο Οκτώβριος.

macedon

¨

Εμενα παντως καποιος μου σφυριξε πως θα εχουμε δυσκολο απο αποψη εθνικων θεματων, Οκτωβριο. Ισως πολυ δυσκολο...