- STAR TREK XI - - Κινηματογράφος -
http://www.startrekmovie.com/
Σκηνοθέτης ο J.J Abrams ( ναι αυτός που έχει και το Lost)
Η υπόθεση είναι η πρώτη συνάντηση του πληρώματος του Enterprise - πιτσιρικάδες – στην πρώτη τους αποστολή
Είναι μια ταινία για την νέα γενιά .. για αυτούς που δεν μεγάλωσαν με το Star Trek…
Προσπαθώντας να κρατήσει την αρχική ιδέα του μύθου .. όπως ανάφερε ο J.J Abrams (που δεν είναι και τόσο political correct όπως στο Next Generation ) … αλλά περισσότερο “gamay και δέρνει” ![]()
Εννοείτε ότι θα κατεβώ στην Αθήνα … μόνο … για να πάω σινεμά με τον ανιψιό μου![]()
….νομίζω ότι χρειάζεται η νέα γενιά νέα μοντέλα ..νέους μύθους .. νέες προσεγγίσεις .. δεν βλέπω κανένα να θέλει να πάει στα Αστέρια .. αλλά θέλουν να γίνουν Αστέρια .. του ποδοσφαίρου …του τραγουδιού .. του σινεμά .. κ.λ.π![]()
Εξαιρετική ή επιλογή του Zachary Quinto στον ρόλο του Σπόκ …. είναι αυτός που παίζει τον Sylar στο Heroes ![]()
Γιώργος![]()
και τότε ο καλοντυμένος και καλοζωισμένος Μυημένος βορείων προαστίων ψιθύρισε, χαμογελώντας με το σαρδόνιο χαμόγελο του, "για να δούμε λοιπόν..τι θα κάνει ο Δαβίδ .. με τους δύο Γολιάθ….?"![]()
![]()

αλλα δεν ξερω αν θα παω να δω την ταινια! δεν μου κανει "κλικ" πια!

Οπότε δεν έχω και τόσο μεγάλη αγωνία για να δω την ταινία.

In anticipation of my resurrection...

Τι μπαρούφα θέε μου...
Θα ήθελα να ξέρω, οι σεναριογράφοι έχουν ξεφύγει από την πραγματικότητα πια;;;
Ότι πιάνουν μετά το 2000 είναι μία αηδία - ειδικότερα τα SF θέματα...
Τι να πιάσω από την ταινία που να μην ζέχνει;
Το σενάριο; "Ήρθα από το παρελθόν"...
Την επιστημονική ακρίβεια;
Ή την δυνατότητα να κάνουν ύπαρχο κάποιο νέο που έχει μόνο 3 χρόνια στην σχολή;;;
Αμάν πια!! Δεν κάνουν ταινία για παιδιά προσχολικής ηλικίας!!!
οντως, δεν ηταν καλη, δεν υπηρχε σωστα δομημενο σεναριο (μηπως εφταιγε και ο JJ, οπως εχει και το "μπερδεμα" στο LOST?? - λεω μηπως)...
τελος παντων... πιθανο ειναι να βγει και αλλη! οπως λενε, ξεκινησαν τις διαδικασιες (σεναριο) απο τον Μαρτιο του 2009... ειδωμεν
παρολα αυτα, η κριτικη της ταινιας ηταν παραπανω απο ικανοποιητικη (πηρε 95% !!! ή 8,1 στα 10!!!)

Edited by - PREDATOR on 20/12/2009 12:30:52