ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να ζήσουν το ανεξήγητο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να ζήσουν το ανεξήγητο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Ορέστης31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΟρέστηςΝέο Μέλος
09/10/2005, 20:40:58
Μιλαω υποθετικα.Το θεμα με το δαιμονα ειναι απλα ενα παραδειγμα οπως και τα υπολοιπα που αναφερω στην αρχη.Θα μπορουσα να μιλησω για UFO ή φαντασματα ή ξωτικα ή οτιδηποτε αλλο θεωρειτε μυθος και καταδικαζεται απο τη κοινη γνωμη.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι,αν μπορουσες να ζησεις μια μεταφυσικη εμπειρια θα το εκανες;

Ορέστης

rizitisΜέλος
09/10/2005, 20:43:42
ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΡΕΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ;

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

ΟρέστηςΝέο Μέλος
09/10/2005, 20:50:22
Μεταφυσικο ειναι η αληθεια πισω απο τους μυθους, αυτο που δεν το βλεπεις καθε μερα και οταν το βλεπεις σου αλαζει τη ζωη

Ορέστης

rizitisΜέλος
09/10/2005, 20:53:08
quote:

Μεταφυσικο ειναι η αληθεια πισω απο τους μυθους, αυτο που δεν το βλεπεις καθε μερα και οταν το βλεπεις σου αλαζει τη ζωη

Ορέστης

ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;

να μην σου κουρταλούνε

ΟρέστηςΝέο Μέλος
09/10/2005, 21:00:35
Απλα στην αλλαζει. Αν ειναι για καλο ή κακο εναι θεμα οπτικης γωνιας

Ορέστης

rizitisΜέλος
09/10/2005, 21:21:53
quote:

Απλα στην αλλαζει. Αν ειναι για καλο ή κακο εναι θεμα οπτικης γωνιας

Ορέστης

Ο φόβος φυλάει τα έρημα λέγανε οι παλαιοί.
Στον πόλεμο δεν πας για να δεις πως είναι η μάχη, πας για να πολεμήσεις.
Αν δεν έχεις εκπαιδευτεί σωστά, και υπο την προϋπόθεση ότι είσαι θαρραλέος, το πολύ πολύ να γυρίσεις πίσω επι τας.
Σε αντίθετη περίπτωση θα χεστείς από τον φόβο σου όταν αρχίσουν να σφυρίζουν οι πρώτες σφαίρες, οι οποίες θα έρχονται από όλες τις οπτικές γωνίες…

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις σου εγγυώμαι ότι η ζωή σου έπειτα θα αλλάξει δραματικά…

Ο καλός στρατιώτης που έχει εκπαιδευτεί σωστά και έχει γνωρίσει τον εαυτό του , έχει γνώση που δεν πουλιέται και δεν αγοράζεται πουθενά. Για αυτό γνωρίζει τα όρια του* (καλό –κακό).
Επίσης βασικό είναι να ξέρεις τον λόγο που πολεμάς, όπως και το ποιος είναι ο εχθρός.

Αν θες να βιώσεις εμπειρίες που θα σου αλλάξουν την ζωή δραματικά είναι πολύ εύκολο.

Βγες γυμνός στο δρόμο!

Είναι κάτι που απλά θα σου αλλάξει την ζωή.

να μην σου κουρταλούνε

ΟρέστηςΝέο Μέλος
10/10/2005, 13:25:34
Αγαπητε riziti λυπαμαι αλλα προφανως οι οπτικες μας γωνιες ειναι τελειως διαφορετικες και αντιλαμβανομαστε τη ζωη με τελειως διαφορετικο τροπο.Χωρις παρεξηγησεις δεν εχει νοημα να συνεχισουμε αυτη τη συζητηση.Ζητω συγνωμη για το χρονο που σπαταλησατε εξαιτιας μου και λυπαμαι που οι αποψεις δεν εγιναν κατανοητες.

Ορέστης

Edited by - Ορέστης on 10/10/2005 13:26:58

10/10/2005, 17:30:22
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Ορέστη ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ...

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

quote:
Όποιο και αν το τίμημα εγώ θα το έκανα απλά για να ξέρω ότι υπάρχει κάτι άλλο και το αντιμετόπησα χωρίς να κάνω πίσω.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΑΘΟΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

KrisnnaΜέλος
10/10/2005, 21:47:53
quote:
Όποιο και αν το τίμημα εγώ θα το έκανα απλά για να ξέρω ότι υπάρχει κάτι άλλο και το αντιμετόπησα χωρίς να κάνω πίσω.

Στις περιπτώσεις αυτές ισχύει η πασίγνωστη παροιμία έξω απο τον χωρό πολλά τραγούδια λέει. Το τί λέμε στα λόγια και στην θεωρία δέν μετράει καθόλου. Σημασία έχουν μόνο τα έργα, τί θα κάνουμε όταν φτάσει η ώρα να το πραγματοποιήσουμε στην πράξη.
Θα προχωρήσουμε ή θα σηκώσουμε ψηλά τα χέρια, όπως κάνουμε όλοι μας στην συντριπτική πλειοψηφία ανάλογων περιπτώσεων.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

11/10/2005, 10:07:02
Καλημέρα, τώρα Ορέστη είναι πιό ξεκάθαρο αυτό που ρωτάς.
Εγώ δεν θα έκανα τίποτα απλά και μόνο για να το ζήσω. Ούτε δαίμονα ούτε άγγελο θα καλούσα. Ούτε που με νοιάζει το πως είναι, το αν θα καταφέρω να το κάνω, το αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω.

Για όλα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος, η περιέργεια, κατά την γνώμη μου, δεν είναι σοβαρός λόγος. Και βέβαια έχω υπόψη μου ότι αυτό που εγώ μπορεί να θεωρήσω σοβαρό λόγο για κάποια πράξη μου, να είναι απλώς μια επιθυμία μου χωρίς πραγματικό όφελος για μένα ή κάποιον άλλο. Αφού είμαι άνθρωπος με αδυναμίες μπορεί να κάνω λάθος.

ΟρέστηςΝέο Μέλος
14/10/2005, 13:51:42
Όλοι γνωρίζεται το ρητο οτι η περιεργια σκοτωσε τη γατα. Η περιεργια ομως εφτασε τον ανθρωπο στο επιπεδο που βρισκεται. Το τιμημα πολλες φορες ηταν πιο μεγαλο απο τα οφελη και πολλες φορες οι θυσιες οσο και αν μας πονεσαν μας ηταν ακαρπες. Αρα λοιπον μη λετε οτι η περιεργια δεν ειναι σοβαρος λογος γιατι χωρις αυτη ακομα θα σουσαμε στις σπηλιες, απλα καποιοι δεχονται να θυσιαστουν για να μαθουν την αληθεια οχι μονο για αυτους αλλα και για τους αλλους.

Ορέστης