ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Αλλη μια παράξενη ιστορία. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 'Αλλη μια παράξενη ιστορία. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Pupee12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
PupeeΝέο Μέλος
02/06/2017, 18:32:30
Ήμουν 3η Γυμνασίου, λίγες μέρες μετά τις εξετάσεις όταν έγιναν όλα. Ήμασταν μια παρέα 7 ατόμων. Παιδικοί φίλοι, συμμαθητές, κολλητοί μια ζωή. Εκείνη την χρονιά ψάχναμε όλοι τα "παράξενα" τοπία της ύπαρξης. Αναζητούσαμε στο ίντερνετ ιστορίες φαντασμάτων κλπ. Εγώ πάντα πίστευα στο υπερφυσικό χωρίς να έχω ζήσει κάτι μέχρι τότε. Η παρέα ήταν διχασμένη για το αν τα πνεύματα/φαντάσματα είναι πραγματικά ή όχι. Έτσι, αποφασίσαμε εκείνο το απόγευμα να πάμε για "κυνήγι φαντασμάτων" στο εγκαταλελειμμένο ιατρίο του χωριού. Επειδή ήταν καλοκαίρι είχε πολύ φως παρόλο που ήταν απόγευμα. Μπήκαμε μέσα προετοιμασμένοι με φακούς και κάμερες στα χέρια. Το κτίριο από μόνο του ήταν τρομακτικό με σκισμένα έπιπλα, σπασμένα βάζα και σκονισμένο φαρμακευτικό εξοπλισμό. Όσο προχωρούσαμε στον διάδρομο τα παιδιά πάγωσαν και κοιτούσαν προς το βάθος του διαδρόμου τρομαγμένα. Εγώ αναρωτιώμουν γιατί δεν έβλεπα κάτι περίεργο. Με τα πολλά βγήκαμε έξω στην αυλή του κτιρίου και προσπάθησα να μάθω από τα παιδιά τί ήταν αυτό που είδαν. Όταν ο Κ. άρχισε να μου εξηγεί, πριν μάθω οτιδήποτε, φύσιξε αέρας και έριξε ένα μπουκαλάκι με νερό που είχαμε αφήσει δίπλα μας. Το νερό χύθηκε και σχημάτισε ένα τέλειο βέλος που έδειχνε την είσοδο του κτιρίου. Φυσικά εμείς τρομάξαμε και φύγαμε. Είχε πια νυχτώσει και καθώμασταν στο στέκι μας (σε μια παιδική χαρά). Οι περισσότεροι είχαν στριμωχτεί και καθώντουσαν σε ένα παγκάκι ενώ εγώ και η Τ. στεκόμασταν όρθιες απέναντί τους. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και είχαμε ξεχάσει το συμβαν στο ιατρείο κάνοντας τις συνηθισμένες μας χαζοκουβέντες, ένιωσα ένα πολύ κρύο αεράκι να περνάει ξυστά από το δεξί μου μπράτσο και με την άκρη του ματιού μου είδα μια μαύρη μάζα να κατευθύνεται προς τα πίσω. Μη θέλωντας να φανώ τρελή δεν αντέδρασα μέχρι που είδα το πρόσωπο του Κ. να με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και να μου λέει "Το είδες?" Δεν το συζητήσαμε περεταίρω και ούτε το έχουμε αναφέρει ξανά μέχρι σήμερα. Το επόμενο πρωί αφού πήρα το πρωινό μου, επέστρεψα στο δωμάτιο μου για να κάτσω στον υπολογιστή. Ακριβώς πάνω από το κρεβάτι μου είδα μια ολοστρόγγυλη λάμψη σαν αντανάκλαση. Έψαξα να βρω την πηγή του φωτός χωρίς αποτέλεσμα. Σκέφτηκα οτι αν έβαζα το χέρι μου πάνω στη λάμψη και έκανε σκιά θα ήταν αντανάκλαση. Έτσι, ακούμπησα το χέρι μου στον τοίχο και τότε είδα οτι το χέρι μου κάλυπτε τη λάμψη χωρίς να της δημιουργεί σκιά και χωρίς το φως να αγκαλιάζει το χέρι μου. Δεν την ανέφερα ποτέ στα παιδια. Με απασχολεί μέχρι και σήμερα.

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 11:21:19
ΧΘΕΣ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΝΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ..ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ....ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΔΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΥΦΗ..ΦΥΓΑΝΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ...ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΩΦΟΡΙΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ,ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ''ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΥΦΗ;;''. ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ,ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ 17 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ(17 ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ...ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ!!!
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ;
ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΑΦΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ;

scullyΜέλος
04/02/2004, 12:03:59
Παρόμοιες "παραξενες" ιστορίες μπορείς να διαβάσεις στο topic http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1318

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 12:29:40
ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

PyRoVaTiSΝέο Μέλος
04/02/2004, 13:33:19
EGW BASIKA EXW AKOUSEI GIA MIA PAROMOIA ISTORIA APOTI THIMAMAI STI MANTRA ATTIKIS.MOU IXAN PEI GIA MIA NIFI POU STAMATAEI AFTOKINITA ARGA TO BRADI SE ENAN MEGALO DROMO KAI AMA STAMATAGAN PROSPATHOUSE NA TOUS KANEI KAKO KAI TO PROSOPO THS HTAN KAPWS PARAMORFOMENO.AFTO THIMAMAI.EIMOUN KAI MIKROS OTAN MOU TO PAN

Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα

04/02/2004, 15:36:07
quote:

ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: "ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑΔΕΣ"

---------------------------------------------------------------------

Στην προσπάθεια του ESOTERICA να προωθήσει την ελληνική γραφή
στο διάλογο που διεξάγεται στις ομάδες συζήτησης, αλλά και να
διευκολύνει την περιήγηση των μελών στα FORUMS, συνιστούμε
την αποφυγή χρήσης των greeklish στα μηνύματα, όπου αυτό είναι
εφικτό.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι τεχνικοί λόγοι που το εμποδίζουν,
μπορείτε να ανατρέξετε στα θέματα:

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA
και να ακολουθήσετε τις εκεί συμβουλές. Υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι
να σας βοηθήσουν, εάν προκείψουν περεταίρω προβλήματα.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

SIMONAΜέλος
05/02/2004, 09:15:51
quote:

quote:

ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: "ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑΔΕΣ"

Στην προσπάθεια του ESOTERICA να προωθήσει την ελληνική γραφή
στο διάλογο που διεξάγεται στις ομάδες συζήτησης, αλλά και να
διευκολύνει την περιήγηση των μελών στα FORUMS, συνιστούμε
την αποφυγή χρήσης των greeklish στα μηνύματα, όπου αυτό είναι
εφικτό.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι τεχνικοί λόγοι που το εμποδίζουν,
μπορείτε να ανατρέξετε στα θέματα:

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA
και να ακολουθήσετε τις εκεί συμβουλές. Υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι
να σας βοηθήσουν, εάν προκείψουν περεταίρω προβλήματα.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!! ΓΡΑΦΩ GREEKENGLISH KAI ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ;;
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ;;;

scullyΜέλος
05/02/2004, 10:30:27
Simona μου, μάλλον στον PyRoVaTi πήγαινε αυτό...!

SIMONAΜέλος
05/02/2004, 10:44:37
quote:

Simona μου, μάλλον στον PyRoVaTi πήγαινε αυτό...!

scullyΜέλος
05/02/2004, 10:50:36
Πάντως η εταιρία μεταφορών, δεν έκανε τη δουλειά της...
Amalia μου...?!

SIMONAΜέλος
05/02/2004, 10:58:54

05/02/2004, 22:38:36
Για να βάλω τα γυαλιά μου.
Όχι καλέ,ελληνικά γράφεις,άρα αλλού πήγαινε.
Μην κατσουφιάζετε,δείτε το λογικά..
'Ισως οι εταιρίες μεταφορών να απεργούν σήμερα.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>