ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

johnsmithov61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
04/03/2005, 04:13:44
quote:

Αν είναι δυνατόν. Σε τι κόσμο ζεις κοπέλα μου; Για ποιες συμβάσεις και ποια δικαιολογητικά μου λες; Έχεις δει ποτέ στο όνειρό σου την απάτη του χρηματιστηρίου; Θαρρείς πως δεν υπήρχαν δικαιολογητικά; Για τρέχα να τους πιάσεις…ανάμεσά τους βρίσκονταν υπουργοί, βουλευτές, σύμβουλοι του Σημίτη κ.α. καθόλα “νόμιμοι” .

Κατ' αρχήν, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι δεν γνωρίζεις με ποιόν/ά συνομιλείς.

Άρα το να θεωρείς ότι εσύ ξέρεις πού ζεις και γω δεν ξέρω, με τέτοια σιγουριά είναι αρκετά αστείο.

Κατά δεύτερον, σου ξανα ματαθυμίζω ότι "απάτη" σύμφωνα με τον αντίστοιχο νομικό κώδικα ορίζεται συγκεκριμένη πράξη, η οποία οριοθετείται από συγκεκριμένους κανόνες και στοιχεία αποδείξεως.

Κάθε άλλη χρήση της έκφρασης σε σχέση με δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις θεωρείται παράνομη, συκοφαντική και αβάσιμη και επισύρει τις ανάλογες κυρώσεις.

Μάθε λοιπόν, να χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις, αν θέλεις να μιλάς και να γράφεις ελληνικά και προσπάθησε να συγκεντρωθείς στο θέμα. Νομίζω ότι το μπορείς.

Για να ενημερώνεσαι:
Φυσικά και δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις (αν και μάλλον υπάρχουν κάποιες) για τις σκανδαλώδεις κινήσεις σχετικά με το χρηματιστήριο σε δεδομένη περίοδο. Το σημαντικό για μένα είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλογιστούμε την ατομική μας ευθύνη για την ανοησία μας, το πρόσκαιρο κυνήγι πλουτισμού και τις πολιτικές μας επιλογές.
Τα υπόλοιπα είναι λόγια, λόγια και λόγια...

quote:

Το ακούσαμε και αυτό. Μήπως λοιπόν έχεις να μας δόσεις καμιά άλλη σοβαρή μέθοδο σκέψης; Αφού την βγάλαμε άχρηστη και την λογική …………………

Την "κοινή" λογική βγάλαμε άχρηστη. Σε παρακαλώ, μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)