ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΣΕΛΗΝΗ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Η ΣΕΛΗΝΗ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

ΑΤΜΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/04/2003, 18:18:02
Την καλησπέρα μου σε όλους τους καλούς φίλους...

Επειδή μίλησα για δύο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σύμβολα, αυτό του Γιν-Γιάνγκ και του Κυρήκειου του Ερμού, είπα να σας αφήσω δύο εικόνες για να παραλληλήσεται και ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τα εδώ λεγόμενα...

Παρατηρήστε ότι αντί του συνηθισμένου συμβόλου, με τα δύο ΣΗΜΕΙΑ (μάυρο και λευκό αντίστοιχα) παραθέτω ένα μεταγιόν που απεικονίζει ΔΥΟ ΔΡΑΚΟΥΣ, στη θέση των σημείων!!!!
Ανατρέξτε και στο ανάλογο τόπικ του forum για τους ΔΡΑΚΟΥΣ και τους ΟΦΕΙΣ και θα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΟΛΛΑ....

Παρατηρήστε σε αυτή την εικόνα τους ΔΥΟ ΟΦΕΙΣ ή αλλιώς ΔΡΑΚΟΥΣ και συλλογιστήτε το ρητό:
Γίνεται ΣΟΦΟΙ ώς οι ΟΦΕΙΣ που μας παρέδωσε ο Ιησούς....
Παρατηρήστε και την ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ, στη ΚΟΡΥΦΗ του κυρήκειου που έχει ΦΤΕΡΑ!!!!
Κρύβει ΠΟΛΛΑ....

Καλό απόγευμα με μπόλικη σκέψη...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

23/04/2003, 04:59:09
quote:

ΠΩΣ ΑΝΕΤΕΙΛΕ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΤΑΙΡΟΦΩΤΟ;

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ...
ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΟ ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ..ΑΥΤΟΦΩΤΟ;...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ,ΑΒΑΤΑΡ ..ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ...
Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..
[ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΤΕΙΛΕ Η ΖΩΗ .......]

Vande!

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 23/04/2003 05:50:36

23/04/2003, 05:03:30
quote:

U...SAW THE WHOLE OF THE MOON ...

Vande!

23/04/2003, 05:35:38
quote:

Η Σελήνη- 'Ισιδα όμως είναι συνδεδεμένη ΟΧΙ ΜΟΝΟ με τον κύκλο της γυναίκας των 28 ημερών, αλλά και με τον μεγάλο κύκλο των ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ των Ψυχών και μάλλον αυτό οφείλεται στην αύξησή και στη μείωσή της, του "θανάτου" και της "επανεμφάνισής" της ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (28 μέρες)...
Συμβόλιζαν έτσι με το "'χασιμο" του φεγγαριού, τον "θάνατό" της Σελήνης και με το "γέμισμα", τη νέα ενσάρκωση...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΣΩ...
ΜΑΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΩ...ΧΜΜ... ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ...:)

ΤΟ ΑΙΜΑ(ΤΩΝ ΕΜΜΗΝΩΝ)
..ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ;...

ΕΝΤΑΞΕΙ "Ο ΩΡΟΣ"
...ΑΥΤΟ;

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ...ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΑΙΜΑ..ΧΜΜ..ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
(ΟΠΩΣ ΩΡΟΣ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ)

quote:

Μέχρι όμως να συνδεθεί η Σελήνη ΚΑΘΑΡΑ με θηλυκές Θεότητες, νομίζω πώς ήταν ΑΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΗ με τον 'Οσιρι...
Η απώλεια του φαλλού, του 14ου μέλους που ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ η 'Ισιδα, κρύβει τις ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΗΝΑ (28)...
Και ΑΝ έχουμε την ΑΔΡΑΝΕΙΑ για 14 μέρες ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ, τότε για τις επόμενες 14, θα έχουμε μια πλήρη δράση...

Νομίζω πώς κάτι ανάλογο κρύβεται στις ΜΕΡΕΣ & ΝΥΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΧΜΑ ή τις ΕΚΠΝΟΕΣ & ΕΙΣΠΝΟΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΧΜΑ...

Κατά το ΜΙΣΟ της διάρκειας ενός κύκλου έχουμε την ΕΚΔΗΛΩΣΗ, τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και στο υπόλοιπο ΜΙΣΟ, έχουμε την ΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...
Παντού και πάντα τα ΙΔΙΑ μας λένε οι μυθολογίες και προπαντώς ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ όταν με αυτόν προσεγγίζεις τα "πράγματα"...

ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ TO 14 EINAI O NOMOΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑ ΑΤΕΛΕΣ ΤΟ ΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ....ΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΛΕΞΕΩΝ ΑΛΛΙΩΤΙΚΩΝ..ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΝΟΗΜΑ...

quote:

Για να επανέλθουμε στη Σελήνη, όταν λοιπόν υπάρχει ΚΑΡΠΟΣ απο την ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΕΘΕΞΗ του 'Οσιρι και της 'Ισιδος, αυτός δεν θα είναι 'Ωρος;;;
Και μήπως ο 'Ωρος, συμβολίζεται με την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της Σελήνης (Πανσέληνος);;;
Μα, αν δε κάνω λάθος το σύβολο αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν το γνωστό σε όλους μας ΓΙΝ & ΓΙΑΝΓΚ!!!!
'Η ακόμα καλύτερα (και πιό κοντά μας γεωγραφικά) να είναι το ΚΥΡΗΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ!!!!

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ...
ΤΟ ΤΑΟ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ...+ΚΑΘΩΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΑΡΤΑ ...
Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ...ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ-ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΕΥΞΗΣ...ΤΟΥ.."ΩΡΟΥ"...-

Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ
ΣΥΖΕΥΞΗΣ...
ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ...
ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗΣ ΡΟΗΣ
-ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ-

ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ...
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ...ΝΑ ΓΡΑΦΩ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Vande!

23/04/2003, 11:54:47
Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΑΤΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΕ;) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΧΜΧΜ ΙΣΩΣ ΧΑΖΟ

ΕΧΟΥΜΕ:

ΝΕΡΟ
ΑΕΡΑ
ΦΩΤΙΑ
ΓΗ
(ΑΙΘΕΡΑ)

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ (ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ) Η ΚΑΥΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ (ΦΩΤΙΑ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΜΟΣ (ΑΕΡΑΣ). ΙΣΧΥΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝ ΝΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΦΩΤΙΑ=ΘΕΛΗΣΗ, ΠΑΘΟΣ) ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΟΣ (ΥΛΗ = ΓΗ)
ΚΤΛ ΚΤΛ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ( ΣΑΝ ΘΕΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΟ)

ΔΗΛΑΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ+ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ = ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ (ΝΕΡΟ+ΦΩΤΙΑ)

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΣΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;

ΑΤΜΑ ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΛΕΣ "ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ" ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ.

AVATAR ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΔΙΣΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΚΕΛΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

Y.Γ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

23/04/2003, 13:50:56

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ..ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ(!)...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ..

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΚΑΛΕ ΜΟΥ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ..ΣΤΗΝ ..ΣΤΙΓΜΗ
ΑΥΤΗ
(.)

Η ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.

(ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ -ΜΠΛΕ..ΘΥΜΑΜΑΙ!..ΗΤΑΝ Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..ΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΘΕΣΑ ..ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...ΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΖΕΥΞΗ.)

ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗΣ
...

ΤΑ ΨΑΡΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ..ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΟΥΝ+ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...(...that's Atma!)

ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ .... ΤΡΙΜΟΥΡΤΙ...ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ...ΕΧΕΙΣ !

ΟΠΟΤΕ...ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ..NA ΜΙΛΗΣΟΥΝ..ΑΠΛΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.
( I...TRUST THEM!)

(((((((*_*)))))))

Vande!

23/04/2003, 14:47:29
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ.
ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ.. ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Ο ΚΥΚΛΟΣ ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ..ΕΨΑΞΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ; ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Η ΜΕΡΑ.

H ΣΟΦΙΑ (ΦΙΔΙ) ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ (ΧΡΟΝΟΣ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΘΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ
ΠΟΥ;
ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΜΑΖΙ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

23/04/2003, 15:43:12
quote:
Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΑΤΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΕ;) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΧΜΧΜ ΙΣΩΣ ΧΑΖΟ

ΕΧΟΥΜΕ:

ΝΕΡΟ
ΑΕΡΑ
ΦΩΤΙΑ
ΓΗ
(ΑΙΘΕΡΑ)

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ (ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ) Η ΚΑΥΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ (ΦΩΤΙΑ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΜΟΣ (ΑΕΡΑΣ). ΙΣΧΥΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΝ ΝΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΦΩΤΙΑ=ΘΕΛΗΣΗ, ΠΑΘΟΣ) ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΟΣ (ΥΛΗ = ΓΗ)
ΚΤΛ ΚΤΛ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ( ΣΑΝ ΘΕΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΟ)

ΔΗΛΑΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ+ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ = ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ (ΝΕΡΟ+ΦΩΤΙΑ)

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΣΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;

ΑΤΜΑ ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΛΕΣ "ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ" ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ.

AVATAR ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΔΙΣΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΚΕΛΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

Y.Γ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

23/04/2003, 16:33:30
Είχα σκοπό να συνεχίσω στα της ΣΕΛΗΝΗΣ, αλλά ας κάνουμε μιά "στάση" και ας δούμε τι έχουμε εδώ...

Καταρχάς ΜΕΤΑ απο τη ΜΟΝΑΔΑ, έρχεται η ΔΥΑΔΑ...
Το ΕΝΑ, είναι απο λίγο έως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να το κατανοήσει ο Ανθρωπονούς...
Ετσι τον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ "Θεό" τον βλέπουμε στις Αρχαιότερες Θρησκείες ΟΧΙ ΕΝΑ, αλλά ΠΟΛΛΟΥΣ με αποτέλεσμα να έχουμε τους εξωτερικούς φιλολογίζοντες να προσπαθούν να πείσουν ότι στην αρχαιότητα υπήρχε ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΣ και δη ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ...

Η Αρχαιότερη Θρησκεία ΔΥΙΣΤΙΚΗ αν δε κάνω λάθος είναι αυτή του ΜΙΘΡΑΪΣΜΟΥ...
Αυτή δέχεται ΔΥΟ δυνάμεις, τον Καλό Ορομάζδη και τον Κακό Αχριμάν...

Για μένα λοιπόν, που θέλω να μένω ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ και να μην κολυμπώ μέσα στη πολλαπλότητα της δικής Της εκδήλωσης δεν βλέπω ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αλλά ΜΟΝΑΧΑ ΔΥΟ!!!!

Τα δύο αυτά στοιχεία που βλέπω είναι ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ των δύο ΑΡΧΩΝ, αυτή του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και της ΥΛΗΣ...
Μη με παρεξηγήσεται, δε λέω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα 4 στοιχεία, αλλά για δδική μου διευκόληση τα έχω χωρίσει σε 2 δυάδες...
Ετσι έχουμε τη ΓΗ και το ΝΕΡΟ να αντιστοιχούν στην ΥΛΗ και τη ΦΩΤΙΑ με τον ΑΕΡΑ στο ΠΝΕΥΜΑ...

Ο κύκλος που ΙΣΩΣ να αποκαλούμε Θεό, προέρχεται απο τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που αντιστοιχούν στην ΤΕΤΡΑΚΤΥ του Πυθαγόρα

.
..
...
....

Αυτή η ΤΕΤΡΑΚΤΥ μας δίνει αν τη προσθέσουμε το σύνολο 10, που ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ή ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ το δέκα (10) μας φανερώνει το ΜΥΣΤΙΚΟ του ΚΟΣΜΟΥ!!!!
Το απο ΠΟΥ προέρχεται η ΜΟΝΑΔΑ και ΤΙ προέρχεται απο το ΜΗΔΕΝ...

Ομως η ΤΕΤΡΑΚΤΥ, κρύβει και το ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ του ΚΥΚΛΟΥ!!!
Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να συμβολίσει;;;;
Αν δούμε το ΤΕΣΣΕΡΑ ώς έναν σταυρό:

+

τότε ή Κάθετη και Οριζόντια γραμμή του είναι οι δύο ΔΙΑΜΕΤΡΟΙ του ΚΥΚΛΟΥ...

Δεν ξέρω αν βοηθώ με τη σκέψη μου ή τα μπερδεύω περισότερο, αλλά δεν θέλω να μπώ στα "χωράφια" της Φυσικής Επιστήμης...
Εκεί ΝΑΙ, όλο και πιό ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ είναι ο Θεός, ενω για μένα δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

Για μένα είναι η ΜΟΝΑΔΑ...

Στο θέμα του ΑΡΜΑΤΟΣ δηλαδή του ΟΧΗΜΑΤΟΣ που αυτό δεν είναι άλλο παρά το ΦΥΣΙΚΟΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ, δεν έχει σχέση (επι του παρόντος) ΑΝ κινήται απο ΛΕΥΚΑ ή ΜΑΥΡΑ άΛΟΓΑ...
Σχέση για μένα έχει ο οδηγός, ο ΙΝΙΟΧΟΣ!!!
Και στο μυαλό μου έρχεται η εικόνα που ξέρουμε απο τους Δελφούς...
Και ο ινίοχος στο όχημα που λέγεται ΣΩΜΑ, είναι η ΨΥΧΗ που ζωοποιεί το όχημα και το θέτει σε ΚΙΝΗΣΗ...

Ελπίζω να μη τα έκανα "χειρότερα" τα πράγματα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

24/04/2003, 01:13:45
quote:

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ...ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΑΙΜΑ..ΧΜΜ..ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
(ΟΠΩΣ ΩΡΟΣ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ)

Χμμμμμ νά τα δύσκολαααααα....!!!!!
Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, δηλαδή στον ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ...

Αδάμ.....
Ο "μονογεννημένος", αλλά που το όνομά του σημαίνει επίσης και ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΗ...
Το κόκκινο είναι το ΑΙΜΑ και η γή είναι το ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ που ζωογονήτε απο τη ΨΥΧΗ και στους αρχαίους λαούς, ήταν αποδεκτό ότι η ΨΥΧΗ "κατοικούσε" στο ΑΙΜΑ....

Η λέξη ΑΙΜΑ καλή μου Αρχόντησα ΑΤΜΑ, είναι μαι καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη...
Παράγεται απο το αρχαιοελληνικό ρήμα αίθω που σημαίνει "Πυρώνω" ή "Θερμαίνω"
Ο Γαληνός έδωσε τον ορισμό του αίματος ώς εξής: Αίμα εστί ΘΕΡΜΟΝ και ΥΓΡΟΝ εν ταις αρτηρίες ολιγώτερον, εξ ου το ζώον τρέφεται" Γαληνός (ΧΙΧ 364)

Και πάλι στην ΑΡΧΗ της δημιουργίας ξαναγυρνάμε ακόμα και αν θελήσουμε να βρούμε σχετικά με το ΑΙΜΑ στην Βεδική Θρησκεία...
Ο Βράχμα, αφού εποίησε στην ΑΡΧΗ το "Πάν και τους Ανθρώπους", φρόντισε να χαρίσει στον κόσμο την Καμμαδούγγα, μια αγελάδα που ήταν ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ τόσο σε λίπος όσο και σε ΑΙΜΑ...
Προωρισμός της ήταν ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΦΟΣ των ζωντανών πλασμάτων...

Αλλά και στον Μυστικό δείπνο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα το απόγευμα στους ναούς, ο Υιός του Ανθρώπου δεν έδωσε "καινή εντολή" (νέα εντολή) ότι εκείνος που θα πιεί τον ΟΙΝΟ, πινεί (και έτσι επιΚΟΙΝΩΝΕΙ) το ΑΙΜΑΤΟΥ;;;;

Αν τα συνδιάσουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ και όλα όσα δεν είπα, θα βρούμε κάτι πολύ σημαντικό...
Το ΑΙΜΑ είναι συμβολικά το ΠΝΕΥΜΑ...
και ποιό όν καλή μου Αρχόντησα, είναι καθαρό ΠΝΕΥΜΑ;;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

24/04/2003, 03:31:02
....Κελσο..υπεροχα!μα...
τωρα μαλλον αρχιζουν τα δυσκολα...
[ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ...
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ
ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΑΙΜΑ..
(ΟΠΩΣ ΩΡΟΣ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ)]
ναι!!εδωσες τελεια τις απαντησεις σε αυτο το μερος της αποριας...

ελα ομως που τετοια ωρα μεσα απο το σκοταδι..συνηθιζω να αναρρωτιεμαι..ως πυθιατμα...!

παραθετω λοιπον την αλλη πλευρα του ιδιου συνειρμου...
[ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΑΙΜΑ..ΧΜΜ..ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...]η απαντηση...
επειδη μιλω για τα εμμηνα των γυναικων...

το αντιθετο δηλαδη απο αυτο[ΟΠΩΣ ΩΡΟΣ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ]

χμμμ..εδω ζητω απαντηση...αν υπαρχει

(((Φ_Φ)))

Vande!