- Αρχαίος Λάβρυς (διπλός πέλεκυς) βρέθηκε στην Βουλγαρία - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Χρυσέ Κλώνε, ο Κυνικός μπορούσε να πεί όσα είπε με πολύ πιο ήπιο κι ωραίο τρόπο.
Συγγνωμη, αλλα νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος του ηταν πολυ επιεικης.
Τα οσα γραφτηκαν μεχρι την παρεμβαση του, ηταν εντελως εκτος πραγματικοτητας.
Δεν έχει νόημα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΠΑΥΛΟΣ ΔΡΑΝΔΑΚΗΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ "Ο ΦΟΙΝΙΞ"
ΜΑ ΔΕΝ ΑΚΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΔΕΡΦΕ...
Για να καταλάβω κάτι, πρίν πώ κάτι λάθος ή παραπανίσιο...
Φίλε/η μου, όλα αυτά που λές, τι σχέση έχουν με το πόστ μου ?
Μήπως έχεις μπεί κάπου ανάμεσα σε κάτι, που δεν έχει σχέση με σένα ?
(επειδή εγώ έτσι το βλέπω, λέω, μήπως το βλέπω ... στραβά)
Αν θες, απάντησέ μου
quote:
Λοιπόν, όσοι και όσες δεν το ξέρουν, η ζωή, η κοινωνία, το πεδίο που ζούμε και κινούμαστε, είναι μια ζούγκλα. Άμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι σωστά, θα σε φάνε και θα βγεί άλλος να κάνει αυτό που δεν κάνεις εσύ σωστά.
Ξέρω, τα αδύναμα "ζωάκια" έχουν βέβαια μια τάση να μαζεύονται σε μικρά "κοπαδάκια" για να νοιώσουν λιγότερο τρωτά, αλλά πιστέψτε με, κάποια στιγμή που δεν προσέχουν, είναι αφηρημένα ή χοροπηδάνε ανέμελα... *χράπ* πάει, τα έφαγε το δυνατότερο.
αυτο καλο αλλα εξαρτατε και απο τα κοπαδακια ...
ας μην εμβρυθησουμε παραπανω
πεταχτηκα γιατι μου αρεσει ως θεμα
-sorry για το ασχετο ...
-τα σεβη μου-
quote:
Για να καταλάβω κάτι, πρίν πώ κάτι λάθος ή παραπανίσιο...Φίλε/η μου, όλα αυτά που λές, τι σχέση έχουν με το πόστ μου ?
Μήπως έχεις μπεί κάπου ανάμεσα σε κάτι, που δεν έχει σχέση με σένα ?
(επειδή εγώ έτσι το βλέπω, λέω, μήπως το βλέπω ... στραβά)Αν θες, απάντησέ μου
Vril
quote:
τα υπερασπίζονται με λύσσα και με περισσό θράσσος, αλλά μόλις συναντήσουν κάποια αντίσταση, αρχίζει η ιστορία με τις συγνώμες και τα άλλα .. σάπια.Στο χωριό μου λένε, "από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο". Πολύ βαθιά φιλοσοφία, αν και δεν ανήκει σε καμιά σχολή...
ΑΓΑΠΗΤΕ Vril ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΗΣΕ ΚΑΘΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ , ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...
ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ.
quote:
Η "ερώτησή" μου είναι άσχετη. Την έγραψα έτσι, μόνο και μόνο για να προκελέσω. Ευχαριστώ που απάντησες.Vril Απεστάλη: 24/06/2004, 20:27:20
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ