ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

candywhite-for ever30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/06/2006, 08:13:58
Φίλε Akris, για να είμαι ειλικρινής, διαβάζοντας την περιγραφή σου, ο νους μου πήγε στα Transformers, αν και ψαχνόμουν να δώ ποιός είχε γιό!

Θυμάμαι οτι όταν τα έβλεπα πάντως πραγματικά χάζευα...

In anticipation of my resurrection...

05/06/2006, 12:51:49

T_Chameleon of Rodos

PurpleΝέο Μέλος
05/06/2006, 18:30:34
Akris μήπως λές το Robotech ; Ταιριάζει με τις περιγραφές σου. Για δες αν είναι αυτό το παιδικό στο site :
http://www.meganimation.net/Animes/layout.php3?menu=menuda_r.htm&mainscreen=Html/rotch.htm
AkrisΜέλος
05/06/2006, 20:03:58
Όχι αγαπητέ PURPLE αν και σε ευχαριστώ πολύ που προσπάθησες ...

Τα ROBOTECH τα έδινε και η Ελευθεροτυοία μέσα στον χειμώνα, το εν λόγο παιδικό το έδειχνε αν όχι μαζί λίγο πιο πρίν (χρονικά) απ'ο τα TRANSFORMERS.

PANXROMANAΜέλος
06/06/2006, 01:39:20
quote:

Ψαχνω εδώ και καιρό ένα παιδικό που έπαιζε παλιά στην ΤV.....

'Ηταν κάτι τύποι οι οποίοι πολεμούσαν τους κακούς με διαφορα οχήματα (νταλίκες,μηχανές,αυτοκίνητα...) με την διαφορά ότι κατεβαίναν κάτι μάσκες στα προσωπά τους...

Επίσης ο ΄γιός του αρχηγού είχε ένα ρομποτάκι που γινόταν και μηχανή....

Φίλε Akris το παιδικό που ψάχνεις είναι το MASK

AkrisΜέλος
06/06/2006, 05:02:08
Αγαπητέ PANXROMANA με χαροποιήσες απίστευτα.....

αυτό το παιδικό το έψαχνα χρόνια σε ευχαριστώ πολύ.....

PANXROMANAΜέλος
09/06/2006, 01:30:31
Μπες αν θες και σε αυτό το site www.meganimation.net για να κατεβάσεις και τα βιντεάκια, αρχή και τέλους !!!
amyntasΝέο Μέλος
11/06/2006, 14:24:18

http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4544292

AkrisΜέλος
12/06/2006, 11:34:36
Ένα απ'ο τα καλ'υτερα παιδικά EVER ήταν και το

SILVER HAWKS Ή ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΓΕΡΑΚΙΑ....

Απίστευτη σειρά....

libraΝέο Μέλος
13/06/2006, 11:37:22
Αχ! αχ λέω τι εποχές και αυτές, πραγματικά αξέχαστες.
¨Οσο σκέφτομαι οτι το παιδάκι μου θα μεγαλώσει με τα pocemon με πιάνει τρέλα.
Και καλά η κάντυ - κάντυ το εμπεδώσαμε δεν υπάρχει πουθενά, (έχω χαλάσει σόλες και σόλες να την ψάχνω), τι σε βιντεοκλάμπ, τι στο amazon, τι να ψηφίζω στο γαλλικό site για την "απελευθερωσή" της, τι σε όλο το διαδύκτιο, τι (ντρέπομαι που το λέω αλλά το έκανα και αυτό) να παίρνω τηλ .την ΕΡΤ και το junior tv και να το "παίζω" απελπισμένο παιδάκι που θέλει να δει ξανά την κάντυ- κάντυ ...μάταιος κόπος,
μόνο οι φωταγραφίες της μου μείναμε που έχω κατεβάσει και καμιά δεκαριά επεισόδια που από τύχη τα βρήκα,
κοντευω να τα μάθω απ'έξω τα λόγια, κάθε μέρα είναι must να τη δω και να ακούσω το τραγούδι της,
αλλά όλα τα υπόλοιπα που στο ... μπιμ χαθήκανε?
Ο Νηλς Χολγκερσον, ή το άλλο που δεν το είδα να τα αναφέρεται πουθενα ο Τάο- Τάο εκείνο το χαριτωμένο πάντα που του έλεγε η μαμά του παραμύθια?
Και τώρα τι? Μόνο ο πίκαστου και κάτι άλλοι που ούτε τους θυμάμαι καν υπάρχουν, όλο βία και αηδίες.
Τ