- U.F.O. στην Κεφαλλονιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όπως είδατε και απο το θέμα θέλω να σας πώ για κάτι που είδα στην κεφαλονια, και ιδιέτερα στο Ληξούρι οπου είμαι και Φοιτιτής.
Ηταν 12:26 το μεσημέρι όταν όπως ανέβενα απο το σπίτι μου στο σπίτι ενός φίλου μου, είδα απο το παράθυρο μια τρελή κήνηση στον ουρανό.
πως μπορω να βαλω φωτογραφίες, γιατι το έχω φοτογραφίσει?![]()
The Truth Is Out There

το ολο σκηνικό διαδραματήστηκε 12 μαρτίου 2003 απο 12:26 - 12:30.
παρακάτω είναι η αναπαράσταση της κήνησης:
12:26 :
12:27 :
12:27 :
12:28 :
12:28 :
12:29 :
12:30 :
αυτη την κήνηση δεν νομίζω να μπορεί να την κάνει κανένα γήινο μέσο.
αφού έκανε όλη την κήνηση, μπήκε σε ένα σύνεφο.
περήμενα να βγεί, περήμενα να βγεί, αλλα τελικά δεν βγείκε. χαθηκε μέσα στο σύνεφο!
O Kαπνός που αφοίνουν πίσω τα αεροπλάνα μένει στον ουρανό 1 με 2 λεπτα. αυτο εμεινε 20 με 30 λεπτα.
The Truth Is Out There
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΙΓΜΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΚΟΦΤΟΥΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΚΟΙ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

Edited by - paratiritis on 02/05/2003 17:53:27
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΕΛΛΙΓΜΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
για πες μας... απότι είδες πετούσε γρήγορα σαν τα κοινα αεροπλάνα ή με διαφορετκή ταχύτητα? επίσης εσύ μπόρεσες να διακρίνεις μήπως το σχήμα του μια και οι φωτογραφίες δενείναι διαφωτιστικές ?
πάντως όπως και να έχει αξίζει να διερευνηθείμε την ίδια σοβαρότητα όπως διερευνήθηκε κατα το δεκέμβριο το θεμα της άλλης φωτογραφίας με ουφο από ένα καράβι στο νησί ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
πιστεύω πως κάτι δεν κολλάει όσο παρατηρώ τις φωτογραφίες...
Εκτός από το ότι τίποτα δεν φαίνεται να "οδηγεί" αυτές τις γραμμές, κάποια μαύρη ή άσπρη κουκκίδα προφανώς,
το σημαντικό είναι ότι η θέση τών συννεφακίων αλλάζει εντελώς μέσα στο ίδιο λεπτό που μας παραθέτεις...
Αυτό νομίζω πως δεν γίνεται ούτε με πολύ δυνατούς ανέμους, τόσο γρήγορα (μέσα σε δευτερόλεπτα) όσο δείχνει η ώρα που έχεις πάνω από κάθε φωτογραφία.
...

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΟ ΑΡΓΗ.
ΤΟ ΟΤΙ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ.
ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ.

Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.cjb.net
Με μια πρωτη ματια δεν φαινετε κατι το παραξενο γιατι δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο κοφτες οι στροφες που κανει αν αναλογιστουμε την αποσταση που φαινονται αυτες οι "γραμμες".
Το παραξενο ειναι η διαδρομη που διαγραφεται απο το αντικειμενο και το οτι χαθηκε πισω απο το συννεφο οπως λεει ο φιλος μας.
Φιλε παρατηρητη, θορυβος υπηρχε?
![]()
...open minds are better minds!
πράγμα πολύ παράξενο. οταν παρναει αεροπλάνο (πανω απο 15 καθημερινα) ακούω τον θωριβο. στην περήπτωση ομως αυτή δεν υπήρχε καθόλου θορυβος.
----
θέλω να πω και για τον beetlejuice οτι οι γραμμές που αφήνουν τα αεροπλανα, μένουν στον ουρανό 2 περήπου λεπτα. αυτο εμηνε περήπου 20.

Μερικες ερωτησεις ακομα...
Υπηρχε δυνατος αερας εκεινη την ωρα?
Ποσο μακρια πιστευεις οτι βρισκοταν το αντικειμενο αυτο απο σενα?
Η ταχυτητα του ηταν αρκετα μεγαλη ή νορμαλ σε στυλ καποιου μαχητικου?
Αχ ρε αδερφε, λιγο πιο κοντα να βαζαμε ενα φιλτρακι να ειχαμε μια αποψη καλυτερη... don't worry ,next time!!!!
...open minds are better minds!
οσο για την απόσταση δεν μπορω να ξέρω, αλλα φενόταν λιγο πιο πέρα απο το σπιτι που φαίνετε.
οσο για την ταχύτητα, στην αρχή πήγενε πιο γρήγορα, και μετα πιο αργα, και σταθερα οσπου χαθηκε.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
και αν είναι μετεωρολογικό, πως χαθηκε στο σύνεφο??![]()
![]()
οπως είπεκαι ο loucas, κανένα σημβατικό μέσο δεν μπωρεί να κάνει τέτιους κοφτούς εληγμούς. και ξανα λέω ότι η ταχύτητα του ηταν στην αρχη μεγάλη, και μετα επηβράδυνε, και οτι ο καπνος που αφοινουν τα αεροπλανα πίσω τους μένει στον ουρανό 2 περήπου λεπτα, ενω αυτό εμεινε περήπου 20!