ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/04/2010, 17:34:05
Αυτη τη φορα ηταν για ενα γρηγορο και βιαστικο ταξιδι αστραπη. Να φανταστεις δεν προλαβαμε να ξεκουραστουμε με το πατερα μου. Οδηγησαμε 2.000 χλμ, να προλαβουμε να φτασουμε στο Βερολινο. την αλλη φορα που θα εχω συνοδεια, αμα θελεις, κανονιζουμε να ερθεις, ή αμα ενδιαφερεσαι για οτιδηποτε (εκδρομες, εισιτηρια, ταξιδια, το γαμηλιο) στη διαθεση σου. Η προσφορα ισχυει για ολη τη παρεα

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
14/04/2010, 19:41:31
η Charmed πηγε Θεσσαλονικη εκδρομη με το school ή για κατι αλλο?

15/04/2010, 09:44:48
καλημερα σας

15/04/2010, 20:48:00
quote:
ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ?

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΙΣΩΣΗ???

quote:
Η προσφορα ισχυει για ολη τη παρεα

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ..
ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ??? ΧΑΧΑΧΑ

quote:
η Charmed πηγε Θεσσαλονικη εκδρομη με το school ή για κατι αλλο?

ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΗΓΑ..
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΔΝ ΞΑΝΑΠΑΩ..
ΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ TΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩΩ..
ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΔΝ ΘΕΛΩ..

quote:
ή αμα ενδιαφερεσαι για οτιδηποτε (εκδρομες, εισιτηρια, ταξιδια, το γαμηλιο) στη διαθεση σου. Η προσφορα ισχυει για ολη τη παρεα

ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΕ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ..ΧΕΧΕ
ΑΝΤΕ HANTER ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΑΡΓΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΥΦΗ ΧΑΧΑΧΑ

CHARMED3

Edited by - CHARMED3 on 15/04/2010 20:49:30

16/04/2010, 00:20:50
quote:
αααχαχααχαχαχαχαχαχα..!! η χαβαη..!!!
Γαμώτο.. κ η αγαπημένη σου πρωτεύουσα?
quote:

ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΙΣΩΣΗ???
Για βρες μου αυτό:
Έχουμε ένα προϊόν που έχει ευθεία καμπύλη ζήτησης (ας πούμε ότι αυτό λέγεται AGAIN..) και για τιμή P=20 έχουμε Q=60 (Ισχύει ο τύπος Q=a+bP που Q=Quantity, P=Price) και για τιμή P=10 έχουμε Q=80.
1)Βρες την εξίσωση ζήτησης του προϊόντος
2).. είναι αργά και δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις για να σου βάλω κάτι πραγματικά δύσκολο οπότε το αφήνω μέχρι να σκεφτώ κάτι που να χωράει στις γνώσεις σου.
Βάλε καμία εξίσωση έτσι για να δω τι πουλιά πιάνω..
quote:
Το Βερολινο ομως, ηταν το αποκορυφωμα
Πιο ωραίπ απ' την Ιταλία?

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/04/2010 00:21:59

16/04/2010, 08:21:58
quote:

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ..
ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ??? ΧΑΧΑΧΑ

τωρα που καταργηθηκε η Βιζα... παμε οποτε θες

quote:
ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΗΓΑ..
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΔΝ ΞΑΝΑΠΑΩ..
ΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ TΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩΩ..
ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΔΝ ΘΕΛΩ..

Οντως... δεν ειναι ωραιο να επισκεπτεσαι μια πολη μονο και μονο για να πας σε Νοσοκομεια!

quote:

ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΕ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ..ΧΕΧΕ
ΑΝΤΕ HANTER ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΑΡΓΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΥΦΗ ΧΑΧΑΧΑ

Μπορει οι αννθρωποι να εχουν ηδη δικο τους τουριστικο πρακτορα... απλα ειπα και εγω οτι μπορω να κανω προσφορα αμα και οταν θελησουν... ειπα να δοκιμασω...

quote:
Πιο ωραίπ απ' την Ιταλία?

ειναι πολυ γενικευμενο να πεις "το Βερολινο πιο ωραιο απο την Ιταλια"... καθως η Ιταλια ειναι μια χωρα, το Βερολινο μια πολη (ασχετος που ειναι και απο μονο του ενα ομοσπονδο κρατιδιο).

Η Ιταλια εχει ωραιες περιοχες, που μοιαζουν αρκετα με την Ελλαδα (τουλαχιστο μεχρι την Αγκωνα). Οσο πας πιο βορεια, αλλαζει το σκηνικο!

Στο Τυρολο για παραδειγμα (συνορα με Αυστρια) ειναι εξαιρετικα! ειδικα εσενα που σου αρεσουν οι ορεινες περιοχες, θα θελησεις να εγκατασταθεις μονιμα!

Το Βερολινο να φαντασεις, σαν μεγεθος, ειναι 3 φορες η Αθηνα... αλλα εχει μονο 3,5 εκατομμυρια κατοικους (ολο η μετροπολιτικη περιοχη σχεδον 5 εκατομμυρια) ΑΛΛΑ ειναι τοσο αραιοκατοικημενη! εχει γυρω και μεσα στη πολη πανω απο 7 πάρκα-δαση, στο μεγεθος του Σεντραλ Παρκ της Νεας Υορκης!!!

Ο κεντρικος οδικος αξονας της πολης ειναι μια ευθεια 40 χιλιομετρων !!!!!!

16/04/2010, 13:36:13
quote:
ειναι πολυ γενικευμενο να πεις "το Βερολινο πιο ωραιο απο την Ιταλια"... καθως η Ιταλια ειναι μια χωρα, το Βερολινο μια πολη (ασχετος που ειναι και απο μονο του ενα ομοσπονδο κρατιδιο).

Η Ιταλια εχει ωραιες περιοχες, που μοιαζουν αρκετα με την Ελλαδα (τουλαχιστο μεχρι την Αγκωνα). Οσο πας πιο βορεια, αλλαζει το σκηνικο!

Ναι απλά έλαβα υπόψη μου ότι διέσχισες όλη την Ιταλία και αναρωτιόμουν αν απ' όλο αυτο που είδες σ'άρεσε μετά περισσότερο το Βερολίνο!χαχα
quote:
Στο Τυρολο για παραδειγμα (συνορα με Αυστρια) ειναι εξαιρετικα! ειδικα εσενα που σου αρεσουν οι ορεινες περιοχες, θα θελησεις να εγκατασταθεις μονιμα!
Το χω σκεφτεί Αν κάποτε μάθω Ιταλικά ποιος ξέρει..

quote:
Η Ιταλια εχει ωραιες περιοχες, που μοιαζουν αρκετα με την Ελλαδα (τουλαχιστο μεχρι την Αγκωνα).
Ε ναι γιατί με το πλοίο είναι όλο θάλασσα ως εκεί
Στη χώρα μας ακόμα και η φύση είναι σε αναρχία, στην Ιταλία βλέπεις τις μαργαρίτες με τις μαργαρίτες, τα πεύκα με τα πεύκα, το γρασίδι με το γρασίδι.. εδώ είναι όλα άνω κάτω
Όχι εντάξει έχει πολύ ωραία μέρη η Ελλάδα...

quote:
Το Βερολινο να φαντασεις, σαν μεγεθος, ειναι 3 φορες η Αθηνα... αλλα εχει μονο 3,5 εκατομμυρια κατοικους (ολο η μετροπολιτικη περιοχη σχεδον 5 εκατομμυρια) ΑΛΛΑ ειναι τοσο αραιοκατοικημενη! εχει γυρω και μεσα στη πολη πανω απο 7 πάρκα-δαση, στο μεγεθος του Σεντραλ Παρκ της Νεας Υορκης!!!

Μια χαρά τη βγάζουν οι γερμναοί.. ούτε κίνηση ούτε τίποτα..

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/04/2010 13:38:03

16/04/2010, 14:56:55
quote:

ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΕΞΩ???

quote:
Οντως... δεν ειναι ωραιο να επισκεπτεσαι μια πολη μονο και μονο για να πας σε Νοσοκομεια!

ΘΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ

quote:
Μπορει οι αννθρωποι να εχουν ηδη δικο τους τουριστικο πρακτορα... απλα ειπα και εγω οτι μπορω να κανω προσφορα αμα και οταν θελησουν... ειπα να δοκιμασω...

ΑΝΤΕ HUNTER ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..
ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ..ΧΕΧΕ

CHARMED

16/04/2010, 16:39:28
Ιταλια εχω παει ηδη 4 φορες και την εχω γυρισει σχεδον ολη (για παραδειγμα δεν εχω παει στη Σικελια, απο πολεις δεν εχω παει Βενετια, Φλωρεντια)...

Αν και Γερμανια εψω παει 3 φορες, Βερολινο μονο μια (αυτη προχτες)

Αρα, αμα τα δεις, δεν ειναι δυσκολο να τα μαθεις μετα!

16/04/2010, 16:43:39
quote:
ΘΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ...ΧΑΧΑΧΑ

αυτο τωρα ειναι απειλη