- 3 ραιχ και secret projects και ανταρκτικη βαση των ναζι στη new swabia - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Για τις μυστικές βάσεις πάντως δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρχει κάτι...
![]()
THE ΗΟUSE CAT
...and the Predators will prevail...
Είναι δε τέτοια η ακρίβεια τους που αυτή την στιγμή ξέρουμε περισσότερα από τους εμπόλεμους του Βππ!!! Άσε που έχουμε πλέον βρει και πολλά κατάλληπα των συγκρούσεων για να συγκρήνουμε τις πληροφορίες.
Παράδειγμα ο γερμανός αρματιστής Witman. Έψαχναν το έρμα του για περίπου 40 χρόνια - κάπου το είχαν καταστρέψει σύμφωνα με τα γερμανικά αρχεία στην Γαλλία. Με την κατασκευή ενός δρόμου ανακαλύφτηκε. Οι εκρήξεις των πυροβόλων γύρου του, ουσιαστικά το είχαν θάψει!!!
Τώρα όσο για το σχέδιο parerclip. Δεν είναι μόνο 2000 οι επιστήμονες. Είναι πολύ περισσότεροι. Ακόμα και άνθρωποι που προηγουμένως δούλευαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όχι βέβαια σαν εργάτες. Όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν.
Και φυσικά όλο αυτοί παρέδωσαν ένα πακτολό εγράφων και σχεδίων για την "εξασφάλιση" της ελευθερίας τους.
Αλήθεια περίεργο δεν είναι που ο Φον Μπράουν έγινε ήρωας και άλλοι όπως ο Πόρσε πήγαν φυλακή για συνεργασία με τους Ναζί;
![]()
THE ΗΟUSE CAT
Απλά... κάποιοι όταν είδαν ότι το "πλοίο" βουλιάζει... την έκαναν σαν τα ποντίκια...
Αμερικάνοι και Ρωσσοι προσπαθούσαν σαν τρελοί να βρουν όσους περισσότερους επιστήμονες μπορούσαν για να τους πάρουν με το μέρος τους...
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Από την άλλη οι Σοβιετικοί... μπορεί να μην βρήκαν πολλούς επιστήμονες αφου τους περισσότερους τους είχαν πάρει ήδη οι Αμερικάνοι, αλλά είχαν ένα άλλο πλεονέκτιμα! Ακριβώς επειδή ήταν κοντά μπόρεσαν να μεταφέρουν στις βάσεις τους ότι όπλο (πύραυλο ή υποβρύχιο ή οτιδήποτε άλλο) βρήκαν... έτσι αυτό που είχαν να κάνουν ήταν να βάλουν απλά τους δικούς τους επιστήμονες να το αντιγράψουν...οχι και αυτό όμως πάντα με απόλυτη επιτυχία...
Μέχρι να καταφέρουν να στείλουν πύραυλο στο διάστημα είχαν πάρα πολλές αποτυχίες...
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα... μέσα από την βιομηχανική κατασκοπεία...
Την δεκαετία του 80 άρχισε να αναπτύσεται πολύ η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία... το 90 κορυφώθηκε η αύξηση των πωλήσεων της ΤΟΥΟΤΑ.Ηδη κάποιοι είχαν πεί ότι πολλά από τα ιαπωνικά μοντέλα ήταν αντιγραφή ευρωπαικών...
Κάποια στιγμή βγήκε και το ΤΟΥΟΤΑ CELICA δεν θυμάμαι ποιά έκδοσή του (νομίζω η 3η) η οποία είχε αρκετές ομοιότητες σε κάποιες λεπτομέρειες από ένα μοντέλο της Πόρσε(944)... Λες να είχαν κλέψει τα σχέδια από τους Γερμανούς? ΟΟΟχι! Τελικά από δημοσιογράφους του χώρου μάθαμε πως απλά είχαν αγοράσει μέσα από την ΤΟΥΟΤΑ μερικές Πόρσε και τις είχαν κάνει φύλλο και φτερό ώστε να αντιγράψουν ότι τους άρεσε! Καλόοο?
Τιποτα δεν ηταν τυχαιο... ακομα για τα Πολεμικα Αεροσκαφη των ΕΣΣΔ και ΗΠΑ καθολη τη διαρκεια του ψυχρου πολεμου, για να μην πουμε απο την αρχη του πολεμου της Κορεας!!!
Ολα αυτα ομως απο καπου ξεκινησαν. Αν δεν ειχαν βρει τα Αρχεια ή τους Δοκτορες του Χιτλερ και της Ναζιστικης Γερμανιας... ισως ακομα να ειμασταν πισω τεχνολογικα!
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Σε όλα έχετε δίκιο φίλοι,μόνο που η αγάπη γίνεται εγωιστική από μόνη της ώρες-ώρες!!
Φανταστείτε να ζούσαμε για πάντα...Σκεφτείται τώρα πόσο οδυνηρή και απόλυτη θα ήταν η αγάπη μας με αυτό τον κόσμο και τη γη. Θα αντέχατε? Εγώ προσωπικά όχι...θα βίωνα έναν "φαινόμενο" θάνατο εν ζωή.
Την ίδια άποψη με εμένα διατυπώνει με περίτεχνο τρόπο και ο J.R.R. Tolkien:"Δώρο του Ιλούβαταρ* ο θάνατος για τους ανθρώπους..."
*Ιλούβαταρ: ο "Πατέρας των Πάντων"
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Φίλε Secondborn, γράφεις "Φανταστείτε να ζούσαμε για πάντα...Σκεφτείται τώρα πόσο οδυνηρή και απόλυτη θα ήταν η αγάπη μας με αυτό τον κόσμο και τη γη. "
Θα μπορούσες να ανλύσεις λιγάκι γιατί θα ήταν οδυνηρή και απόλυτη η αγάπη;
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
DIABASA ME PROSOXI AYTA POU EGRAPSES KAI EINAI POLY LYPIRO AYTO.
GIA TON XAMO TOU FILOU.
PANDA ENAS THANATOS EINAI THLIVEROS.
[B] ALLA TA LOGIA TA OPOIA EIPAN OI FILES kassiopi Menia21 Darkangel_78 [B]
ME AGGIXAN KAI THELW NA TOUS TOU PW ENA MEGALO EYXARISTW POU ME AYTA POU EGRAPSAN PROSDIORISAN APOLYTA TOLMW NA PW THN PSYXH AYTOU TOU FORUM.
AS DIDAXTOUME FILOI MOU APO TA LOGIA POU EGRAPSAN...........
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι εννοώ ευθύς αμέσως.
Ας υποθέσουμε ότι ζούμε για πάντα. Σε πρώτη φάση όλα μας φαίνονται θετικά. Όμως προσέχτε μια λέξη από αυτές που χρησιμοποίησα: "ΠΑΝΤΑ". Δηλαδή ζω για πάντα σημαίνει ότι θα πεθάνω μόνο όταν "πεθάνει" ο κόσμος, όταν πεθάνει η γη. Ζω όμως για πάντα σημαίνει ακόμα ότι έχω το χρόνο να δεθώ συναισθηματικά με τον κόσμο, με τη γη. Άρα φίλοι μου θα υποφέρω καθώς θα βλέπω ότι αγάπησα πιο πολύ(τη γη) να φθείρεται και εν τέλη να καταστρέφεται. Το μόνο θετικό είναι ότι θα "φύγουμε" μαζί. Θα αντέχω όμως να αναμένω την καταστροφή του κόσμου ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα γίνει και δε μπορώ να κάνω τίποτα για να αποφύγω να την δώ? Εγώ δε θα άντεχα.
Είναι πολύ υπεύθυνη και απόλυτη μια τέτοια ζωή για να μπορεί να τη χωρέσει το μυαλουδάκι μου. Δε μπορώ να αισθανθώ τα όρια της αγάπης που θα έτρεφα ως αθάνατος για τα πάντα γύρω μου, ξέροντας ότι αυτά είναι και θα είναι το "σπίτι" μου ως το τέλος.
Ίσως να μην υπάρχουν όρια για αυτού του είδους την...οδυνηρή και απόλυτη...αγάπη.![]()
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Μετά από μια εγάλη περίοδο απουσίας. ο Αχέροντας επιστρέφει στην αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας.
Φίλε Secondborn, δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να δώσει μια σίγουρη απάντηση στον προβληματισμό σου. Πιστεύω πως ο άνθρωπος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αντοχές και ίσως θα μπορούσε να υποφέρει τα ΠΑΝΤΑ. Μα τελικά, μάλλον καταλήγω κι εγώ σ' αυτό που είπες: Ίσως να μην υπάρχουν όρια για αυτού του είδους την...οδυνηρή και απόλυτη...αγάπη.
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
EXW MIA ERWTHSH NA THESW SE OLOUS TOUS KALOUS FILOUS TOU FORUM.
GIATI OLOI SYNDESAME TO THEMA THS AGAPHS KAI TOU THANATOU ??????
KAI BEBAIA THA EITHELA APO TON FILO ΑΧΕΡΟΝΤΑ NA MOU APANDHSH.
MIPWS O LOGOS EINAI OTI DEN EXOUME SYNIDITOPIOISH TON THANATO KAI MENOUME MESA STHN YLH ???????
ISWS GIATI XANOUME THN AGAPH POU EINAI,OPWS KAI H ZWH MAS PEPERASMENH???
THN AGAPH GIA ENAN FILO.... GIA ENAN ALLON ANTHROPO POU NIOTHOUME PWS EINAI O ANTHROPOS MAS GIA NA PERASOUME THN YPOLYPH ZWH MAS... THN AGAPH GIA TOUS GWNEIS ........
KAI BEBAIA DEN THA PREPEI POTE NA SYNDESOUME THN AGAPH ME TON ERWTA.
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Φίλε AVATARGR, ο προβληματισμός μου ήταν αν θα πρέπει να "αφήνουμε" τους άλλους να μας αγαπάνε, λόγω του ότι κάποια μέρα θα "φύγουμε" και θα τους προκαλέσει πόνο η απώλειά μας.
Νομίζω πως είναι δύσκολο φίλε μου να συνειδητοποιήσουμε το θάνατο κι αυτό γιατί είναι κάτι το άγνωστο, κάτι το βίαιο, που αλλάζει ακαριαία τη ζωή μας.Θα ξαναπώ αυτό που είπα και όταν έθεσα τον προβληματισμό μου την πρώτη φορά: "Μπορεί να έχω αγαπήσει και να έχω αγαπηθεί,αλλά την απάντηση δεν την έχω βρει ακόμη".
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Pistevw oti h mikrh zwh mas tha htan poly anousia
an den epitrepame ston eayto mas na agaphsei kai
na agaphthei.Einai dedomeno oti kapoia stigmh oloi tha
"fygoume".To swma mas einai ftharto kai kapote tha oloklhrwsei
ton kyklo tou.Anhkoume sth fysh kai tha htan egwistiko kai paralogo
na exoume alles apaithseis.Fysika o xamos enos agaphmenou proswpou
mas pona kai mas problhmatizei.Idiaitera otan o xamos aytos einai prowros kai adikos.
Alla as skeftoume mono auto:
Ypaxei periptwsh na antallasame,an mporousame,ola ayta pou zhsame
me enan anthrwpo me thn mh yparksh tou sth zwh mas gia na
profylaksoume ton eayto mas apo ton pono ths apwleias?
Prospathw na zw th zwh mou oso pio entona mporw.Me oles tis aisthseis
mou gia na mporesw otan erthei to telos(opote kai an einai ayto)
na pw oti agaphsa kai agaphthhka oso htan to dynato perissotero.
Geia...
"KALHNYXTA.AYTOS O KOSMOS DEN ALLAZEI POTE..."