ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 3 ραιχ και secret projects και ανταρκτικη βαση των ναζι στη new swabia - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 3 ραιχ και secret projects και ανταρκτικη βαση των ναζι στη new swabia - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

semreh92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
stanfromgreeceΜέλος
03/11/2006, 18:08:15
Το τί θα γινόταν σε μια τέτοια περίπτωση... ποτέ δεν θα το μάθουμε.Ούτε αν θα ήταν τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα... ας μην ξεχνάμε πως και οι μεγαλύτερες αυτοκρατορίες (πού είχαν χτιστεί πάνω στον φόβο των κατακτημένων) καταστράφηκαν... οπότε και να είχε νικήσει η Γερμανία αυτόν τον πόλεμο, και πάλι κάποια στιγμή θα ερχόταν η παρακμή...
Για τις μυστικές βάσεις πάντως δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρχει κάτι...
03/11/2006, 18:13:06
Παντως κατα την διαρκεια του Β¨ΠΠ Υπηρχαν μυστικες βασεις κυριως υποβρυχιων... κυριως στην Γαλλια, Ισλανδια, Σκανδιναβια... ακομα και στην Αφρικη

THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

stanfromgreeceΜέλος
03/11/2006, 18:26:33
Συμφωνοι, όλα όμως τα υποβρύχια ήταν αριθμημένα και καταγεγραμένα! Σύμφωνα με τα αρχεία, για ελάχιστα δεν ξέρουμε σε ποιόν βυθό βρίσκονται... αν και έχουν αναφερθεί κατά τον Β ΠΠ βυθίσεις αγνώστων υποβρυχίων, τα οποία και εικάζουν οι ειδικοί πως είναι αυτά.
04/11/2006, 08:34:54
Το ξαναγράφω: Όλα τα υποβρύχια που έχσουν βυθιστεί τα έχουμε αντιστοιχήσει. Υπάρχουν δεκάδες άτομα τα οποία ψάχνουν μετά μανίας τα αρχεία των κρατών - περιμένοντας ακόμα και την μέρα αποδέσμευσης πληροφοριών - για να βρουν στοιχεία για πλοία ή υποβρύχια ή αεροπλάνα.
Είναι δε τέτοια η ακρίβεια τους που αυτή την στιγμή ξέρουμε περισσότερα από τους εμπόλεμους του Βππ!!! Άσε που έχουμε πλέον βρει και πολλά κατάλληπα των συγκρούσεων για να συγκρήνουμε τις πληροφορίες.
Παράδειγμα ο γερμανός αρματιστής Witman. Έψαχναν το έρμα του για περίπου 40 χρόνια - κάπου το είχαν καταστρέψει σύμφωνα με τα γερμανικά αρχεία στην Γαλλία. Με την κατασκευή ενός δρόμου ανακαλύφτηκε. Οι εκρήξεις των πυροβόλων γύρου του, ουσιαστικά το είχαν θάψει!!!

Τώρα όσο για το σχέδιο parerclip. Δεν είναι μόνο 2000 οι επιστήμονες. Είναι πολύ περισσότεροι. Ακόμα και άνθρωποι που προηγουμένως δούλευαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όχι βέβαια σαν εργάτες. Όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν.
Και φυσικά όλο αυτοί παρέδωσαν ένα πακτολό εγράφων και σχεδίων για την "εξασφάλιση" της ελευθερίας τους.
Αλήθεια περίεργο δεν είναι που ο Φον Μπράουν έγινε ήρωας και άλλοι όπως ο Πόρσε πήγαν φυλακή για συνεργασία με τους Ναζί;

04/11/2006, 13:49:33
Μην ξεχνας οτι ο Πορσε εφτιαξε κινητηρες για τα αεροπλανα του 3ου Ραιχ και για τα Αρματα... και δεν δεχτηκε να βοηθησει τους Αμερικανους (αν και μετα απο 30 χρονια η Αμερικη θαυμαζε τα αυτοκινητα του)

THE ΗΟUSE CAT

stanfromgreeceΜέλος
06/11/2006, 12:27:16
Ο Φον Μπράουν "πουλήθηκε" για να σώσει το τομάρι του όπως λέμε... Δεν έκανε λιγότερο ή περισσότερο κακό από τον Πόρσε ή όποιον άλλο επιστήμονα της εποχής βοήθησε τον Χίτλερ...
Απλά... κάποιοι όταν είδαν ότι το "πλοίο" βουλιάζει... την έκαναν σαν τα ποντίκια...
Αμερικάνοι και Ρωσσοι προσπαθούσαν σαν τρελοί να βρουν όσους περισσότερους επιστήμονες μπορούσαν για να τους πάρουν με το μέρος τους...
06/11/2006, 14:41:54
Μην ξεχναμε ομως οτι οι Ρωσοι ηταν ΔΙΠΛΑ σχετικα και ο,τι σχεδια βρηκαν τα αξιοποιησαν αμεσως... ΠΧ... Υποβρυχια, Αερωθουμενα Αεροσκαφη, Βαλλιστικοι Πυραυλοι (που βοηθησε πιο γρηγορα στην κατασκευη Διαστημικων Οχηματων)... Ο Φον Μπραουν ηταν ενας αποτυχημενος, που κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη πριν τον διωξουν πετυχε την δημιουργια του Πρωτου Αμερικανικου Διαστημοπλοιου

GENUS PANTHERAS FELIDAE

stanfromgreeceΜέλος
06/11/2006, 15:14:01
Φίλε Κώστα... υπήρχε μια... μικρή διαφορά τότε στο τί πήραν οι Αμερικάνοι και τί οι Ρώσσοι. Οι Αμερικάνοι κυρίως έκαναν "παιδομάζομα" επιστημόνων... κοινώς ότι έβρισκαν από ανθρώπινο δυναμικό το έπαιρναν στην Αμερική...Οι άνθρωποι αυτοί αποχρίστηκαν την χώρα τους χωρίς να καταλάβουν πότε και πως έγινε αυτό... με συνοπτικές διαδικασίες. Λογικό είναι ότι σημειώσεις ή σχέδια είχαν να χαθουν και να πρέπει να σχεδιαστούν από την αρχή. Μην ξεχνάς ότι πάνω σε ένα σχέδιο δεν δούλευε ένας επιστήμονας αλλά πολλοί... οπότε για να έχουν σωστά αποτελέσματα οι Αμερικάνοι θα έπρεπε να ξαναδημιουργήσουν τα ίδια τιμ εργασίας πράγμα δύσκολο...
Από την άλλη οι Σοβιετικοί... μπορεί να μην βρήκαν πολλούς επιστήμονες αφου τους περισσότερους τους είχαν πάρει ήδη οι Αμερικάνοι, αλλά είχαν ένα άλλο πλεονέκτιμα! Ακριβώς επειδή ήταν κοντά μπόρεσαν να μεταφέρουν στις βάσεις τους ότι όπλο (πύραυλο ή υποβρύχιο ή οτιδήποτε άλλο) βρήκαν... έτσι αυτό που είχαν να κάνουν ήταν να βάλουν απλά τους δικούς τους επιστήμονες να το αντιγράψουν...οχι και αυτό όμως πάντα με απόλυτη επιτυχία...
Μέχρι να καταφέρουν να στείλουν πύραυλο στο διάστημα είχαν πάρα πολλές αποτυχίες...
06/11/2006, 16:25:01
Σιγουρα... απλως τα καταφεραν πρωτοι (Σπουτνικ 1 και 2)... επισης πρωτοι φτιαξαν Πυρηνοκινητο Υποβρυχιο Βαλλιστικων Πυραυλων!!!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

stanfromgreeceΜέλος
06/11/2006, 16:35:02
Μα φυσικά! Είναι διαφορετικό να προσπαθείς να φτιάξεις κάτι σχεδόν από το μηδέν προσπαθώντας να οργανώσεις καινούρια τιμ εργασίας (αφού όπως σου είπα ο κάθε επιστήμονας εξειδικεύεται σε έναν τομέα και δεν μπορεί να τα ξέρει όλα πχ πάνω σε έναν πύραυλο) και αλλιώς να έχεις ήδη έτοιμο τον πύραυλο μπροστά σου και να τον αντιγράφεις!
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα... μέσα από την βιομηχανική κατασκοπεία...
Την δεκαετία του 80 άρχισε να αναπτύσεται πολύ η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία... το 90 κορυφώθηκε η αύξηση των πωλήσεων της ΤΟΥΟΤΑ.Ηδη κάποιοι είχαν πεί ότι πολλά από τα ιαπωνικά μοντέλα ήταν αντιγραφή ευρωπαικών...
Κάποια στιγμή βγήκε και το ΤΟΥΟΤΑ CELICA δεν θυμάμαι ποιά έκδοσή του (νομίζω η 3η) η οποία είχε αρκετές ομοιότητες σε κάποιες λεπτομέρειες από ένα μοντέλο της Πόρσε(944)... Λες να είχαν κλέψει τα σχέδια από τους Γερμανούς? ΟΟΟχι! Τελικά από δημοσιογράφους του χώρου μάθαμε πως απλά είχαν αγοράσει μέσα από την ΤΟΥΟΤΑ μερικές Πόρσε και τις είχαν κάνει φύλλο και φτερό ώστε να αντιγράψουν ότι τους άρεσε! Καλόοο?
06/11/2006, 17:47:38
Το ιδιο ειχε γινει και με την MAZDA... Η πρωτη εκδοση ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο (σε εξωτερικη εμφανιση) με την τοτε (και ακριβη για την εποχη) LOTUS ESPRIT... Και μαλιστα στην Ιαπωνια την διαφημιζαν σαν την "ΜΙΚΡΗ LOTUS"!!!

Τιποτα δεν ηταν τυχαιο... ακομα για τα Πολεμικα Αεροσκαφη των ΕΣΣΔ και ΗΠΑ καθολη τη διαρκεια του ψυχρου πολεμου, για να μην πουμε απο την αρχη του πολεμου της Κορεας!!!

Ολα αυτα ομως απο καπου ξεκινησαν. Αν δεν ειχαν βρει τα Αρχεια ή τους Δοκτορες του Χιτλερ και της Ναζιστικης Γερμανιας... ισως ακομα να ειμασταν πισω τεχνολογικα!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

11/09/2002, 21:34:44
Καλησπέρα κι από εμένα
Σε όλα έχετε δίκιο φίλοι,μόνο που η αγάπη γίνεται εγωιστική από μόνη της ώρες-ώρες!!

SecondbornΜέλος
25/09/2002, 01:14:17
Είναι πραγματικά το μόνο όν που ξέρει τί τον περιμένει ο άνθρωπος? Εγώ προσωπικά δεν το νομίζω. Ότι ζει είναι σίγουρο ότι "νιώθει" το θάνατο. Μην είμαστε τόσο εγωιστές λοιπόν.
Φανταστείτε να ζούσαμε για πάντα...Σκεφτείται τώρα πόσο οδυνηρή και απόλυτη θα ήταν η αγάπη μας με αυτό τον κόσμο και τη γη. Θα αντέχατε? Εγώ προσωπικά όχι...θα βίωνα έναν "φαινόμενο" θάνατο εν ζωή.
Την ίδια άποψη με εμένα διατυπώνει με περίτεχνο τρόπο και ο J.R.R. Tolkien:"Δώρο του Ιλούβαταρ* ο θάνατος για τους ανθρώπους..."

*Ιλούβαταρ: ο "Πατέρας των Πάντων"

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

26/09/2002, 19:55:48
Καλησπέρα σε όλη την παρέα .
Φίλε Secondborn, γράφεις "Φανταστείτε να ζούσαμε για πάντα...Σκεφτείται τώρα πόσο οδυνηρή και απόλυτη θα ήταν η αγάπη μας με αυτό τον κόσμο και τη γη. "
Θα μπορούσες να ανλύσεις λιγάκι γιατί θα ήταν οδυνηρή και απόλυτη η αγάπη;

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

09/10/2002, 12:31:54
FILE ΑΧΕΡΟΝΤΑ.
DIABASA ME PROSOXI AYTA POU EGRAPSES KAI EINAI POLY LYPIRO AYTO.
GIA TON XAMO TOU FILOU.
PANDA ENAS THANATOS EINAI THLIVEROS.
[B] ALLA TA LOGIA TA OPOIA EIPAN OI FILES kassiopi Menia21 Darkangel_78 [B]
ME AGGIXAN KAI THELW NA TOUS TOU PW ENA MEGALO EYXARISTW POU ME AYTA POU EGRAPSAN PROSDIORISAN APOLYTA TOLMW NA PW THN PSYXH AYTOU TOU FORUM.

AS DIDAXTOUME FILOI MOU APO TA LOGIA POU EGRAPSAN...........

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

SecondbornΜέλος
18/10/2002, 02:25:22
Μόλις τώρα είδα το ερώτημά σου φίλε Αχέροντα. Συγγνώμη για την αργοπορία.
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι εννοώ ευθύς αμέσως.

Ας υποθέσουμε ότι ζούμε για πάντα. Σε πρώτη φάση όλα μας φαίνονται θετικά. Όμως προσέχτε μια λέξη από αυτές που χρησιμοποίησα: "ΠΑΝΤΑ". Δηλαδή ζω για πάντα σημαίνει ότι θα πεθάνω μόνο όταν "πεθάνει" ο κόσμος, όταν πεθάνει η γη. Ζω όμως για πάντα σημαίνει ακόμα ότι έχω το χρόνο να δεθώ συναισθηματικά με τον κόσμο, με τη γη. Άρα φίλοι μου θα υποφέρω καθώς θα βλέπω ότι αγάπησα πιο πολύ(τη γη) να φθείρεται και εν τέλη να καταστρέφεται. Το μόνο θετικό είναι ότι θα "φύγουμε" μαζί. Θα αντέχω όμως να αναμένω την καταστροφή του κόσμου ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα γίνει και δε μπορώ να κάνω τίποτα για να αποφύγω να την δώ? Εγώ δε θα άντεχα.
Είναι πολύ υπεύθυνη και απόλυτη μια τέτοια ζωή για να μπορεί να τη χωρέσει το μυαλουδάκι μου. Δε μπορώ να αισθανθώ τα όρια της αγάπης που θα έτρεφα ως αθάνατος για τα πάντα γύρω μου, ξέροντας ότι αυτά είναι και θα είναι το "σπίτι" μου ως το τέλος.
Ίσως να μην υπάρχουν όρια για αυτού του είδους την...οδυνηρή και απόλυτη...αγάπη.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

06/11/2002, 21:17:07
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από μια εγάλη περίοδο απουσίας. ο Αχέροντας επιστρέφει στην αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας.
Φίλε Secondborn, δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να δώσει μια σίγουρη απάντηση στον προβληματισμό σου. Πιστεύω πως ο άνθρωπος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αντοχές και ίσως θα μπορούσε να υποφέρει τα ΠΑΝΤΑ. Μα τελικά, μάλλον καταλήγω κι εγώ σ' αυτό που είπες: Ίσως να μην υπάρχουν όρια για αυτού του είδους την...οδυνηρή και απόλυτη...αγάπη.

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

07/11/2002, 12:51:48
FILOI MOU KALHMERA SAS.

EXW MIA ERWTHSH NA THESW SE OLOUS TOUS KALOUS FILOUS TOU FORUM.

GIATI OLOI SYNDESAME TO THEMA THS AGAPHS KAI TOU THANATOU ??????
KAI BEBAIA THA EITHELA APO TON FILO ΑΧΕΡΟΝΤΑ NA MOU APANDHSH.

MIPWS O LOGOS EINAI OTI DEN EXOUME SYNIDITOPIOISH TON THANATO KAI MENOUME MESA STHN YLH ???????

ISWS GIATI XANOUME THN AGAPH POU EINAI,OPWS KAI H ZWH MAS PEPERASMENH???
THN AGAPH GIA ENAN FILO.... GIA ENAN ALLON ANTHROPO POU NIOTHOUME PWS EINAI O ANTHROPOS MAS GIA NA PERASOUME THN YPOLYPH ZWH MAS... THN AGAPH GIA TOUS GWNEIS ........

KAI BEBAIA DEN THA PREPEI POTE NA SYNDESOUME THN AGAPH ME TON ERWTA.

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

10/11/2002, 21:19:48
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Φίλε AVATARGR, ο προβληματισμός μου ήταν αν θα πρέπει να "αφήνουμε" τους άλλους να μας αγαπάνε, λόγω του ότι κάποια μέρα θα "φύγουμε" και θα τους προκαλέσει πόνο η απώλειά μας.
Νομίζω πως είναι δύσκολο φίλε μου να συνειδητοποιήσουμε το θάνατο κι αυτό γιατί είναι κάτι το άγνωστο, κάτι το βίαιο, που αλλάζει ακαριαία τη ζωή μας.Θα ξαναπώ αυτό που είπα και όταν έθεσα τον προβληματισμό μου την πρώτη φορά: "Μπορεί να έχω αγαπήσει και να έχω αγαπηθεί,αλλά την απάντηση δεν την έχω βρει ακόμη".

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

NiennaΝέο Μέλος
13/11/2002, 11:46:27
Geia xara se olous.
Pistevw oti h mikrh zwh mas tha htan poly anousia
an den epitrepame ston eayto mas na agaphsei kai
na agaphthei.Einai dedomeno oti kapoia stigmh oloi tha
"fygoume".To swma mas einai ftharto kai kapote tha oloklhrwsei
ton kyklo tou.Anhkoume sth fysh kai tha htan egwistiko kai paralogo
na exoume alles apaithseis.Fysika o xamos enos agaphmenou proswpou
mas pona kai mas problhmatizei.Idiaitera otan o xamos aytos einai prowros kai adikos.
Alla as skeftoume mono auto:
Ypaxei periptwsh na antallasame,an mporousame,ola ayta pou zhsame
me enan anthrwpo me thn mh yparksh tou sth zwh mas gia na
profylaksoume ton eayto mas apo ton pono ths apwleias?
Prospathw na zw th zwh mou oso pio entona mporw.Me oles tis aisthseis
mou gia na mporesw otan erthei to telos(opote kai an einai ayto)
na pw oti agaphsa kai agaphthhka oso htan to dynato perissotero.
Geia...

"KALHNYXTA.AYTOS O KOSMOS DEN ALLAZEI POTE..."