ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ζωή μετά τον υλικό θάνατο - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η ζωή μετά τον υλικό θάνατο - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Black Rose1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Black RoseΜέλος
13/05/2002, 22:18:33
Αγαπητοί φιλοι,

Διαβασα με ενδιαφερον τις αποψεις σας για την μετενσάρκωση και την μετεμψυχωση. Η ζωη μετα τον υλικό θανατο ειναι ενα θεμα που αργα ή γρηγορα σε καποια φαση της ζωης μας θα μας απασχολησει ολους.

Θα ηθελα να σας αναφερω τις εμπειριες μου για το θεμα.

Το 1983 στη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος είχα επιθανάτια εμπειρία. Μέχρι εκεινη την ημερομηνια (αλλα και για πολλα χρονια μετα) δεν με ειχε απασχολησει η μετα τον θανατο ζωη ή όχι, δεδομενου ότι τοτε ημουν υλίστρια και άθεη. Η μεταθανατια εμπειρία μου σαφως μου εδειξε οτι υπάρχει κάτι πολυ μεγάλο και πολυ όμορφο μετα την έξοδο απο το σωμα. Μονο που για πολλα χρονια αρνιόμουν να δεχτώ την ιδια μου την εμπειρια.. ελεγα «παιγνιδια του μυαλού ειναι, δεν ασχολουμαι»... και το έσβυσα από το μυαλό μου αλλα όχι απο τη καρδια μου. Η καρδια μου ήξερε ότι κάτι υπάρχει, κατι που εμοιαζε με απέραντη ευτυχία, γαλήνη και ΦΩΣ !

Χρονια αργότερα από αυτο το συμβάν, τα ερωτηματικα με έπνιξαν και στράφηκα στην αναζητηση ιδεων περαν του υλισμού...

Πριν ενα χρόνο , χάθηκε η αγαπημενη μου εξαδέλφη, 30 χρονων κορίτσι απο καρκινο. Ο πονος αβάστακτος.. Η αγωνία μεγάλη. Που να πήγε η Μέμη? Θα την ξαναβρω ποτέ?

Αρχισα να διαβαζω σχεδόν όλα οσα κυκλοφορουν για τη μετα το θανατο ζωη. Τιποτε από ολα αυτα δεν εμοιαζε με το Φως και την ευτυχια που έζησα κατα το ατυχημα. Αυτα τα βιβλια μου προκαλούσαν δυσφορία, αγωνία, φόβο .. κατι δεν πηγαινε καλα....

Οταν διάβασα το σχετικό έγγραφο από το Βιβλιο της Ουράντια για τη ζωη μετά τον υλικό θάνατο, δεν υπήρξε ουτε φόβος, ουτε δυσφορία.. Το Φως που ειχα ζήσει αναβίωσε με το ανάγνωσμα.. και τα ερωτηματικά απαντήθηκαν.

Θα σας παραθέσω τα δυο έγγραφα που αναφέρονται στην ζωη μετά τον υλικό θάνατο με την ελπιδα να απαντησουν στα ερωτηματικά σας και να μας συμφιλιώσουν για το αιωνιο και λαμπρό μέλλον μας.

Μας περιμενει μια νεα ζωη γεματη εμπειρίες, αναζήτηση, προσφορά και υπηρεσία.

Το πρώτο έγγραφο (σε ευρεία περίληψη δική μου) αφορά τη ζωή αμέσως μετά τον υλικό θάνατο και την μεταστοιχείωσή μας σε μοροντιανή υπόσταση (μορόντια ειναι μια αγνωστη ύλη σε εμάς τους θνητούς, ειναι αυτή η μορφή που είχε ο Ιησους μετά την αναστασή τους.).

Επειδη τα κειμενα ειναι μεγάλα θα τα βαλω σε ξεχωριστα τοπικ.