ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Αντέχετε.... να αγαπήσετε πραγματικά"??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- "Αντέχετε.... να αγαπήσετε πραγματικά"??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

virgo45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
virgoΝέο Μέλος
02/03/2004, 14:21:51

"Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας"!!!! λένε συνέχεια οι άντρες!!!

Γιατί άραγε??
Τους είναι δυσνόητο ότι η ψυχή είναι μια και όμοια με την δικη τους???

Διαφορά..... καμια!!!!

Μπορείτε άραγε να σκεφτείτε όπως μια γυναίκα??
Μόνο τότε θα την κατανοήσετε και θα αγγίξετε την απόμακρη κατά τα άλλα για σας "άβυσσο" και θα την αγαπήσετε πραγματικά!!!!

Αντέχετε.... να αγαπήσετε πραγματικά και συνάμα δυνατά??

Είστε έτοιμοι? Τι λέτε???

virgo

Just_A_ManΜέλος
02/03/2004, 15:18:52
Για να αγαπήσει κάποιος αληθινά θα πρέπει να απαρνηθεί το ΕΓΩ του. Η μόνη αληθινή αγάπη είναι αυτή που μας ενώνει με ανιδιοτέλεια.

Οι κραδασμοί της Αγάπης του καλού μας Admin κάτι μου λέει ότι θα ξεκλειδώσει όλα τα topics της Virgo.

Είθε όλοι οι άνθρωποι να γεμίσουν οι καρδίες τους με ανιδιοτελή Αγάπη.

Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”

oneiric1Μέλος
02/03/2004, 15:31:33
Έχω αντέξει ν’ αγαπήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, κάποιον που δεν άξιζε ούτε στο ελάχιστο, κι’ ας «έπιασα πάτο».

Θα το έκανα ξανά........?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Just_A_ManΜέλος
02/03/2004, 16:04:48
Σε ευχαριστούμε Admin για τα δώρα Ζωής. Τα Δώρα Αγάπης.

Η Αγάπη χωρίς Διάκριση για όλους τους Ανθρώπους
για όλα τα θέματα τους είναι αυτή που μας ανυψώνει.

Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man

sweet_roseΝέο Μέλος
02/03/2004, 18:19:13
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.....
Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΤΟ..ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΛΛΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ...

lencolasΜέλος
03/03/2004, 03:34:45
Η ΑΓΑΠΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗ ΑΓΑΠΗ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ...
ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ...
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

03/03/2004, 04:04:49
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΗ (?) VIRGO EINAI TOY JUST A MAN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ Η ΨΥΧΗ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΑΤΟ ΕΣΥ ΦΙΛΗ ΟΝΕΙΡΙΚ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ (-Η) ΕΧΑΣΕ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
GRETEL

oneiric1Μέλος
03/03/2004, 09:15:20
quote:

Θα προτιμούσα όμως να είχα «πιάσει»… κορυφή!!! Και πάλι αληθινό θα ήταν!

Πάντως φίλοι μου… αυτό που λέμε αρκετές φορές ότι «όλα γίνονται για κάποιο λόγο» είναι τόσο αληθινό, τουλάχιστον για μένα… μετά από αυτή την περιπλάνηση βρήκα ότι λαχταρούσε η ψυχή μου και το κράτησα στην καρδιά και στην ζωή μου!

Gretel…έχεις δίκιο φίλη-ε μου! Ναι ‘σαι καλά!

* Ειρήνη *

Just_A_ManΜέλος
03/03/2004, 09:55:26
Είθε οι κραδασμοί του Φώτος της Αγάπη σου να μεταμορφώνουν τους κραδασμούς του φόβου, σε γαλήνια Αγάπη μέσα στις καρδιές μας. Γιατί μόνο Εσύ έχει τα κλειδιά. Μόνο Εσύ μπορείς να ανοίξει την καρδιά μας, και σαν καπνός να φύγει ο φόβος από μέσα. Γιατί ο φόβος είναι αυτό που μας κρατάει μακριά από την αληθινή Αγάπη.

Αναζητήστε τους υποσυνείδητους φόβου σας και ζητήστε από Εκείνον να ξεκλειδώσει την καρδιά σας.

Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man

03/03/2004, 12:30:04
Δεν είναι θέμα αντοχής.
Ή μπορείς ή δεν μπορείς.
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν.Αυτοί δεν αγαπούν ούτε τον εαυτό τους.
Συμφωνώ με τον just σε αυτό που λέει,ότι για να αγαπήσει κάποιος αληθινά πρέπει να απαρνηθεί το εγώ του.
Ακόμη πιστεύω πως η αληθινή αγάπη δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται.
Ότι και να συμβεί,δεν αλλάζει.
Η αγάπη αντέχει,σε όλες τις συνθήκες.
Οι άνθρωποι που δεν αντέχουν την αγάπη,στην ουσία φοβούνται τον εαυτό τους,τα ίδια τους τα συναισθήματα.
Δεν τα εμπιστεύονται.
Εδώ έρχεται αυτό το <ξεπερνώ το εγώ μου>.Με ότι συνεπάγεται.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

sweet_roseΝέο Μέλος
06/03/2004, 18:48:58
quote:

quote:

Θα προτιμούσα όμως να είχα «πιάσει»… κορυφή!!! Και πάλι αληθινό θα ήταν!

Πάντως φίλοι μου… αυτό που λέμε αρκετές φορές ότι «όλα γίνονται για κάποιο λόγο» είναι τόσο αληθινό, τουλάχιστον για μένα… μετά από αυτή την περιπλάνηση βρήκα ότι λαχταρούσε η ψυχή μου και το κράτησα στην καρδιά και στην ζωή μου!

Gretel…έχεις δίκιο φίλη-ε μου! Ναι ‘σαι καλά!

* Ειρήνη *

ΦΙΛΗ oneiric ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ..Η ΚΟΡΥΦΗ ;)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΛΛΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ...

inandaboveΜέλος
06/03/2004, 19:10:43
quote:

Η ΑΓΑΠΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗ ΑΓΑΠΗ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ...
ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ...
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Πολύ σωστά τα είπες φίλη μου. Πόσες φορές δεν έχουμε κάνει το λάθος να συγχέουμε την αγάπη με το πάθος..! Και πόσες φορές δεν νομίσαμε ότι αγαπάμε κάποιον μόνο και μόνο επειδή τρέφει το "εγώ" μας..Η ανιδιοτελής αγάπη, που δεν ψάχνει για ανταλλάγματα, που δεν έχει σαν τελικό αποδέκτη τον ίδιο μας τον εαυτό, που δεν χωρά εγωισμούς και "mind games", η ειλικρινής αγάπη, είναι τόσο πολύτιμη, τόσο σπάνια, όσο και τρομακτική.

Edited by - inandabove on 06/03/2004 19:12:15

oneiric1Μέλος
11/03/2004, 14:06:21
quote:
ΦΙΛΗ oneiric ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ..Η ΚΟΡΥΦΗ ;)

Φυσικά καλή φίλη rose και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Απλά με χιούμορ "καυτηρίασα" εκείνη την περίοδο της ζωής μου.

Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σου!

Σου εύχομαι και σένα ότι λαχταρά η καρδιά σου να έρθει σύντομα στον δρόμο σου!

* Ειρήνη *

THALASSAΝέο Μέλος
13/03/2004, 20:15:46
ΑΓΑΠΗ.....
ΑΝΤΕΧΕΤΕ....

ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ. Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
Η ΑΛΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ.
ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ:ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΜΕΡΙΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩΙΣΤΗΣ,ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ,ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ...ΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΝΑ,ΜΗΝ ΠΕΣΩ,ΜΗΝ ΠΙΑΣΩ ΠΑΤΟ.ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΩ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΠΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑ.....
ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΥΤΑ ΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ.ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΦΡΕΝΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ .....
ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ...
ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ...
ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ,ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ....

lencolasΜέλος
14/03/2004, 03:22:46
quote:

Πολύ σωστά τα είπες φίλη μου. Πόσες φορές δεν έχουμε κάνει το λάθος να συγχέουμε την αγάπη με το πάθος..! Και πόσες φορές δεν νομίσαμε ότι αγαπάμε κάποιον μόνο και μόνο επειδή τρέφει το "εγώ" μας..Η ανιδιοτελής αγάπη, που δεν ψάχνει για ανταλλάγματα, που δεν έχει σαν τελικό αποδέκτη τον ίδιο μας τον εαυτό, που δεν χωρά εγωισμούς και "mind games", η ειλικρινής αγάπη, είναι τόσο πολύτιμη, τόσο σπάνια, όσο και τρομακτική.

ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ" Η "ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ...",ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....
ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

AFMAΜέλος
22/07/2004, 21:24:39

γεια σου ραμογλου και οι φιλοι αυτου.
ευχαριστω που ηρθατε και σε αυτο το θεμα μια και θα πρεπει ο ραμογλου να μου ζητησει και μια επιπλεον συγνωμη.

Περιοδικο ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ τευχος 1ον
σελιδα 6
ΕΛΛΑΔΟΣΚΟΠΙΟ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ
αρθρογραφει ο εκδοτης του περιοδικου ο αντωνης αντωνιαδης

γραφει λοιπον:
Αστρολογικα ο ιουνιος ταυτιζεται με τον καρκινο. Σε πολλα αρχαια αστρολογικα και αλχημιστικα κειμενα ο αστερισμος του καρκινου αναφερεται και σαν <<πυλη θανατου>> πυλη απο οπου οι ψυχες πηγαινουν στον κατω κοσμο.

τα υπολοιπα στο φορα ΑΣΤΡΑ και στο θεμα μου ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ που οπως ξερεις με εδειξατε ολα τα ομορφα που πρεσβευετε σαν εσωτεριστες καθως και σε αυτο το θεμα πραξατε.
ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ, ΗΘΙΚΗ, ΤΙΜΙΟΤΗΣ, ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΡΓΑΤΗΚΟΤΗΣ ολα αυτα βρε εσεις.
ναι ειμαι "περιφανη" που σας γνωρισα αφου οποιος ειναι απο θεσσαλονικη ,η, χαλκιδηκι κερναω καφεδακι για να με γνωρισει εμενα και την οικογενεια μου
τον αντρα μου και τα διδιμακια μας, τον παπου αλλα και την μαμα μου.
ετσι χαρα μου για να εχετε να λετε

α βρε η αννα η καψαλω μια και ειπε για τους αποτιχιμενους τραβεστι μπας και ξερει τιποτα για τους αποτυχιμενους ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΑΣ!
σαν μελοντολογος που ειναι
θα συμπλιροσω ακομα μερικα απο το αρθρο του περιοδικου στο φορα ΑΣΤΡΑ

ναι βρε ειμαι "περιφανη" για οσα καλα ειχατε για μενα, αλλα στο τριπακι σου δεν θα μπω ΕΓΩ περιθοριο δεν θα γινω οσο και να το θελετε σεβομαι πρωτα-πρωτα τον εαυτο μου και την οικογενεια μου!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

22/07/2004, 21:28:31
Ε, άμα το γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης, τί να λέμε εμείς τώρα...

Μόνο που ξέχασε να γράψει ποιανού "Πύλη Θανάτου" είναι...
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει ποτέ το φίλτατο Kelsos που μιλά για την πολλαπλότητα και τη μονάδα, για την πορεία προς αυτή και την πορεία από αυτή.

Ψιτ, κοπελιά... Κόψε κάτι (δύο φορές το ίδιο ποστ).

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 22/07/2004 21:36:40

AFMAΜέλος
22/07/2004, 22:03:47
quote:

Eίναι τελικά Η ΑFMA?
Πως είσαι τόσο σίγουρος Ράμογλου για το φύλο?
Ας είναι...

Ελπίζω να μη θέσετε και μένα κυρία ΑFMA εκτός θέματος...

Τα παρακάτω στοιχεία είναι από το βιβλίο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΝΟΥ "ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΓΚΡΙΖΟ ΦΟΝΤΟ" O καθένας κρίνει την αξιοπιστία του εν λόγω συγγραφέα κατά το δοκούν:

Όπως είπαμε, τα ουσιαστικά γεγονότα για μας ξεκινούν από την ύπαρξη της Αδελφότητας της Φωλιάς του Παγωνιού. Η πλήρης ονομασία "Φωλιά του Παγωνιού" προέρχεται από τα κλασικά πρότυπα της κοινής ανθρώπινης μυθολογίας και το όνομα δεν αποτελεί κανένα φοβερό μυστικό. Απλώς η λέξη "Παγώνι" είναι - ή - ήταν κάτι που γενικά αποφεύγεται να αναφερθεί, προτιμώντας αντ' αυτής απλώς τη συντομογραφία "Φ" ή έστω τη λέξη "Φωλιά"...

...Γεγονός είναι ότι η Αδελφότητα της Φωλιάς υπήρχε σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, και αυτό είναι κάτι πού εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, αρκεί να ερευνήσει λίγο. Προσωπικά βρήκα σαφείς ιστορικές αναφορές που ανάγονται στους πρώτους αιώνες μ.Χ. καθώς και έμμεσα στοιχεία ή ενδείξεις που χάνονται στην προϊστορία.
Τώρα, για λόγους στρατηγικής και τακτικής, η Αδελφότητα της Φωλιάς έπρεπε να διαθέτει μεταξύ άλλων και μια εξωτερική βιτρίνα, ένα βολικό προσωπείο για τις επαφές της με τους άλλους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα χρησιμοποίησε όχι ένα προσωπείο, αλλά πολλά...

...Ανεξάρτητα από τα εξωτερικά ονόματα ή τις μορφές που χρησιμοποιεί η Φωλιά, πάντα υπάρχουν κάποια σταθερά βασικά γνωρίσματα και σύμβολα, κοινά σε όλες τις περιπτώσεις...

...Ποτέ η Φωλιά δεν σχεδιάστηκε με στόχο έναν κατά μέτωπο πόλεμο, αλλά μονάχα για "επιχειρήσεις κομάντος" στα μετόπισθεν του παγωμένου εχθρού. Όπως είναι φυσικό, αυτό σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων πρέπει να δρα εντελώς μυστικά και κάτω από πολλές αμφιέσεις και ονόματα. Και όταν ο αντίπαλος εντοπίσει κάποιον πυρήνα της και τον καταστρέψει, τότε ο πυρήνας αυτός "παγώνει" και αποκόπτεται αυτόματα από το υπόλοιπο σώμα...

...Ήδη στον ισλαμικό σιιτικό χώρο, και ιδίως από τον πυρήνα του Αλ Χακίμ, είχαν εξαπλωθεί τα παρακλάδια των Γεζίντι, των Δρούζων, των Ισμαηλιτών κ.α. Από τους τελευταίους είχαν προκύψει και οι περιβόητοι Ασασίνοι του Senex de Monte, του Γέρου του Βουνού. "Ασασίν" σημαίνει "Φρουρός των Μυστικών", και αυτοί αποτελούσαν αρχικά την εξωτερική Δύναμη Κρούσης της τοπικής Φωλιάς, ενώ οι "θεωρητικοί" του όλου συστήματος ήταν κυρίως οι Σούφι, οι μυστικιστές του σιϊτικού Ισλάμ.

...Φυσικά, όταν αυτοί οι φανατικοί κυριαρχήσουν, η συγκεκριμένη Φωλιά εγκαταλείπεται από τα αληθινά της στελέχη και παγώνει.
Στη χριστιανική Ευρώπη, μετά την επίσημη διάλυση των Ναϊτών, δραστήριοι πυρήνες της Φωλιάς απλώθηκαν σε όλες τις χώρες και κρύφτηκαν σε νέες αδελφότητες, σαν το Τάγμα της Περικνημίδας, τους Ιησουίτες, τις Λέσχες του Πυρός της Κόλασης, τις Φιλικές Εταιρίες, τις Τεκτονικές Στοές, τους Ροδόσταυρους, τους Ιλλουμινάτους κτλ...

...Η Φωλιά αποτελείται από ποικίλες μυστικές αδελφότητες, αλλά γενικά οι πυρήνες της είναι πολύ ολιγομελείς...

Ελπίζω να βοήθησα κάπως...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 22/07/2004 11:08:43

γεια σου AVALLON
σε ευχαριστω για οσα εγραψες και πιστευω οτι "καποιος" σε εχει υποψιασει για την φωλια του παγωνιου χαρα μου.
στη "φωλια" υπαρχουν 28 υψιλοβαθμα μελη σε δυο ξεχωρα συστηματα (ΟΧΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ) που εργαζοντε στον ελλαδικο χωρο.
ειναι δυσκολο να τους εντοπισεις διοτι εχουν μια πολυ "καθημερινη" ζωη.
το μηστικο ομως βρισκετε στο μενταγιον ,η, αλλοτε καρφιτσα που ειναι υποχρεομενοι να φορανε.
δεν θα σας δωσω το σχιμα του μενταγιον, ας δουλεψετε και λιγο βρε
παντος δεν περνα απαρατιριτο.
τα περισσοτερα που εγραψες ειναι περα για περα αληθεια
ακονα λειτουργουν κλειστα παγκοσμια club για να εκπαιδευτεις την σοφια και την εφαπαξ θερμοτητα της "φωλιας"
θα προσπαθισω να σας δωσω πιο πολλα

ΚΡΙΣΝΑ

22/07/2004, 22:17:30
quote:
Κοπελία ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ !Άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν τ’ αυτιά μου !!!

Eνα φράγκο η βιολέττα τσιγκολελέτα - τσιγκολελέτα...

Κοινώς άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...

Αν έχει η αφεντιά σου κάτι ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ εδώ ήμαστε να το ακούσουμε...

Μέχρι τότε ...η σιωπή είναι χρυσός ιδιαίτερα όταν αποτρέπει ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ από τέτοιου είδους ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ και συμπεριφορές...

Φαίνεται όμως ότι δεν είχες καλούς δασκάλους...
Πες μου μόνο σε ποιό "φροντιστήριο" πας για να μην γραφτώ και γω...

Υ.Γ. Από πότε στον εσωτερισμό ασχολούμαστε με το φύλο και τα γεννητικά όργανα του άλλου? ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΦΥΛΟ????

"Τάδε έφη Avallon"
AFMAΜέλος
22/07/2004, 22:23:35
quote:

Ε, άμα το γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης, τί να λέμε εμείς τώρα...

Μόνο που ξέχασε να γράψει ποιανού "Πύλη Θανάτου" είναι...
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει ποτέ το φίλτατο Kelsos που μιλά για την πολλαπλότητα και τη μονάδα, για την πορεία προς αυτή και την πορεία από αυτή.

Ψιτ, κοπελιά... Κόψε κάτι (δύο φορές το ίδιο ποστ).

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 22/07/2004 21:36:40

γεια σου μελος Zadok
εαν εσεις στην ελλαδα μαθατε να τιπονετε σταμπες στους ανθρωπους βαση εκεινων που αντιπροσοπευουν ,η, εσεις αντιπροσοπευετε. χαρα μου τοτε ας μιλησουμε για κλειστες κοινοτητες και οχι ανοιχτα site οπως το εσωτερικα.
το ποιος ειναι ο αντωνης αντωνιαδης δεν με αφορα απο τι στιγμη που δεν εκθετει τον εαυτο του ,η, εμενα.
απο εκει και περα, αγορασα το περιοδικο ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, με αρεσε, βρικα το αρθρο για τον καρκινο σαν την πυλη του θανατου και ειπα να το συζητησουμε
αλλα εσεις το μονο που δεν μου ειπατε ειναι: ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ολα τα αλλα τα "ακουσα" τα διαβασα.
που ειναι η ΗΘΙΚΗ, Η ΑΓΑΠΗ, και ολα οσα αλλα, που λετε πως πιστευετε σαν εσωτεριστες;

ελα λοιπον το φορα <<ΤΑ ΑΣΤΡΑ>> και εκει στο ΘΕΜΑ καρκινο και θανατο που με ΘΑΝΑΤΟΣΑΤΕ! οπως θα δεις
γιατι βρε, που σας ξερω, που με ξερετε;
και ποιοι εισαστε εσεις που θα καθοδηγησετε την δικη μου πνευματικη οδο;

μεχρι και να φηγω με ειπατε, λες και ειναι δικο σας το site του esoterica.gr

τι παριστανετε εδω μεσα λεγοντας τοσα για το συστημα που δηθεν αγαπατε και αντιπροσοπευτε. ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ
αλλα το ξαναγραφω δεν θα με κανετε οπως εισαστε εσεις ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ διοτι μονο το περιθοριο της ζωης και οχι του εσωτερισμου αντιπροσοπευουν τα γραφομενα σας.
γεματα απο ειρωνιες και ψεματα
που με ξερετε που ξερετε την οικογενεια μου που ξερετε πως δεν εχω καταγωγη απο θεσσαλονικη πως ξερετε οτι τωρα δεν ειμαι χαλκιδικη
που βρε ολα αυτα
και ακομα να με γραφετε οτι ψαχνατε τα τηλεφωνα
ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

ΚΡΙΣΝΑ