- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Δεν είναι ερωτήσεις. Είναι σημεία αναφοράς, που άν προσπαθούσατε, ειδικά ο Cyber, να απαντήσει, θα διαλευκανόταν λίγο η ... πολιτική ομίχλη.
Άλλο να μαθαίνεις απ έξω διάφορα ιστορικά γεγονότα και ημερομηνίες, και άλλο να κάνεις συσχετισμούς.
Κρίμα .... !
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
Συνεπώς πέφτουν εύκολα θύματα των επιτηδείων. Κυρίως αριστεριστών σε αυτές τις μικρές ηλικίες.
Στην περίπτωση όμως του CYBERMASTER τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.
Πρόκειται για βαριάς μορφής πλύση εγκεφάλου. Συνεπώς σίγουρα θα έχει παίξει κάποιο ρόλο (αν όχι τον κυρίαρχο) το στενό του οικογενειακό περιβάλλον.
Και να ’σαι σίγουρος ότι δεν είναι ο μόνος.
Έχω αντιμετωπίσει αρκετούς -και σε μεγαλύτερη ηλικία- να υβρίζουν τον μέγιστο των Ελλήνων, να τον κατηγορούν ότι ήταν σφαγέας, μέθυσος κλπ.
Έχω βαρεθεί να ακούω την ίδια καραμέλα.
Αυτοί που υποστηρίζουν αυτές τις θέσεις ανήκουν κατά την συντριπτική τους πλειοψηφεία από κεντροαριστερά και πέρα.
Άρα όπως καταλαβαίνεις άδικος κόπος να τους μεταπείσεις.
Είναι ανίατη η αρρώστια τους λόγω έλλειψης απαραίτητων εγκεφαλικών κυττάρων
Ο Ψευδοκαλλισθένης ήταν τότε, σαν να λέμε ψευτοθόδωρας.
Έγραψε ιστορικό μυθιστόρημα και τίποτα παραπάνω.
Vril περιμένεις από τον CYBERMASTER να σου απαντήσει;;;;
…….ψώνισες από σβέρκο .
Εξήγησε μας όμως εσύ τι θες να πεις με τις ερωτήσεις σου……είμαι περίεργος να δω πως θα διαλευκανθεί η πολιτική ομίχλη.
quote:
Vril περιμένεις από τον CYBERMASTER να σου απαντήσει;;;;…….ψώνισες από σβέρκο .
Κοίταξε, είπα να του δόσω ένα "σύνθημα", να περιορίσει κάπως τις κραυγές και να αρχίσει να διαβάζει.
Και να διαβάζει σωστά αυτα που διαβάζει...
(βλ. τόπικ μου σχετικά με το HAARP)
quote:
Εξήγησε μας όμως εσύ τι θες να πεις με τις ερωτήσεις σου……είμαι περίεργος να δω πως θα διαλευκανθεί η πολιτική ομίχλη.
Όχι ΑΙΝΑΤΑ, δεν θέλω.
Έχω "ρίξει" αρκετές σπόντες, ειδικά στα θέματα του ¨22¨.
Κάποτε θα πρέπει να μάθει και ο βλακωδέστερος των Νεοελλήνων (και καταλαβαίνεις σε ποιό χώρο απευθύνομαι) να σκέφτεται πριν καταπιεί αμάσητα και λαίμαργα τα φρούτα της προπαγάνδας.
Μιλάει, κράζει και ωρύεται ο cyber για τα "γουρούνια" "τα καπιταλόνια", στην ερώτηση ποιά είναι αυτά, τι να απαντήσει, αλλάζει θέμα. Τι να απαντήσει ? Μπορεί ?
Και να ήταν μόνο αυτό ?
Χτυπιέται και ωρύεται για δημοκράτες ενάντια σε χούντες κλπ. Ας μου εξηγήσει, τι σημαίνει στρατιωτικός σύνδεσμος και ποιός ο ρόλος του στην ανάλυψη εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασίες.
(Και άλλες τέτοιες ερωτήσεις που θα βρείτε σε όλο αυτό το τόπικ.)
Δεν είναι απλές ερωτήσεις. Εντάξει, είναι λίγο ... παγίδες !
...
Kaizer, και εγώ διαβάζω συχνά τον ΙΕ τόμο. έμεινα έκπληκτος που παρουσιάζονται αντικειμενικά και οι "σκοτεινές πλευρές", όπως π.χ. του παιδομαζόματος. Σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται ο ΙΕ για ωραιοποιημένη προπαγάνδα της εποχής του ψευτοαριστερίζοντος καθεστώτος, σε δεύτερη ανάγνωση όμως...
Ειλικρινά, δεν το περίμενα.
quote:
Ερώτηση 1
Μήπως γνωρίζετε τι είναι ο "Στρατιωτικός Σύνδεσμος" ?
Αν δεν κάνω λάθος, ήταν μία μυστική οργάνωση κατώτερων αξιωματικών που προετοίμασαν την επανάσταση στο Γουδί το 1909.
quote:
Ερώτηση 2
Αν το γνωρίζετε, εξηγήστε σε μένα που κάνω τον αφελή, ποιός είναι ο ρόλος του Στρατού στην ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασίες.
Κανένας νομίζω? Συχνά όμως, σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, ο στρατός διασφαλίζει την ασφάλεια της χώρας κυβερνώντας με την έγκριση του λαού, όπως πχ. μετά την Μικρασιατική καταστροφή με την κυβέρνηση Πλαστήρα-Γονατα.
quote:
Ερώτηση 3
Εξηγήστε μου παρακαλώ, την διαφορά που έχει η ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασιες, π.χ. του Ελ. Βενιζέλου, σε συσχετισμό με την ανάληψη της εξουσίας τον Απρίλιο του 1967.
Καλά, μην τα παραλέμε... Ο Βενιζέλος ανέβηκε και έπεσε απο την εξουσία με δημοκρατικές διαδικασίες. Εκτός και αν ενοείς το πραξικόπημα του 1936. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί οτι στις πρώτες εκλογές που κατέβηκε σαν βουλευτής Αθηνών με το νεοσύστατο κόμα των Φιλελευθέρων, δεν συμετείχαν άλλα κόματα. Ωστόσο, το 1912 κέρδισε καθαρά τις εκλογές με τη συμετοχή και άλλων κομάτων.
Το κίνημα ωστόσο του 1916(τριανδρία Βενιζέλου-Κουντουριώτη-Δαγκλή) και την ακόλουθη έξωση του βασιλιά δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα << δημοκρατική ενέργεια>>.
Πάντως, το βρίσκω κάπως υπερβολικό να τον συγκρίνουμε με τη χούντα του '67( για την οποία εγώ πιστεύω πως, σε πρώτο τουλάχιστον στάδιο, κυβένησε με την επικρότηση του λαού και πως απο οικονομικής άποψης μόνο καλό έκανε στη χώρα).
Είμαι περίεργος να δω πως θα διαλευκανθεί τώρα το τοπίο και κυρίως, αν θα καταφέρεις να συνετίσεις τον cybermaster...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
ΟΚ Vrill, θα προσπθήσω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου.......Είμαι περίεργος να δω πως θα διαλευκανθεί τώρα το τοπίο και κυρίως, αν θα καταφέρεις να συνετίσεις τον cybermaster...
Μα, Kaizer, δεν απεύθυνα σε σένα τις ερωτήσεις.
Εσύ είσαι λογικό και σκεπτόμενο άτομο ... !
Να συνετίσω ???
Σεν είναι αυτή η ντουλειά μου. Η ντουλειά μου είναι να πίνω το αίμα του λαού .... !
Ξέρεις, σχετικά με τη "σύνεση" του cyber, να σου (σας) πώ το εξής συσχετιζόμενο περιστατικό.
Πέστε μου, πώς να εξηγήσω σε έναν, ότι παρότι δεν έχει καμία εξειδίκευση και ικανότητα, παραμερίζοντας την νεανική βλακεία και οκνηρία του, οτι "πρέπει" να του δόσω μισθό πολύ πάνω του βασικού, επειδή είναι γνωστός γνωστού μου...
Και μετά σου φταίνε τα "καπιταλόνια"...
quote:
Πέστε μου, πώς να εξηγήσω σε έναν, ότι παρότι δεν έχει καμία εξειδίκευση και ικανότητα, παραμερίζοντας την νεανική βλακεία και οκνηρία του, οτι "πρέπει" να του δόσω μισθό πολύ πάνω του βασικού, επειδή είναι γνωστός γνωστού μου...
Δεν γίνεται αγαπητέ μου, μην το ψάχνεις...
Αλλά δεν φταίει το παιδάκι ή τουλάχιστον δεν φταίει μόνο αυτό για την κατάντια του.
Αυτά του μάθανε, αυτά λέει.
Του μάθανε να μην σκέφεται, αυτό κάνει.
Του είπαν να δέχεται ότι ακούει χωρίς να ψάχνει αν είναι σωστό, και αυτό ακριβώς πράτει.
Με δυο λόγια, φοβάμαι πως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μέλους της νεολαίας μας...
Κατα τη γνώμη μου, τώρα πια ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε πολύ περισότερο τα τσογλανάκια οι φίλοι του ή οι γλύφτες του συστήματος οι καθηγητές του μπορούν να τον βοηθήσουν.
Μόνο οι γονείς του μπορούν, κατα τη γνώμη μου, να τον βοηθήσουν πλέον, αλλά όπως είπε και ο Αίαντας αυτοί πιθανότατα ήταν που του τάμαθαν όλα αυτά και τα επικροτούν, οπότε βράστα...
Μια μικρή μόνο ελπίδα έχω... Να βρεί καποτε μόνος του το δρόμο του. Ελάχιστοι το έχουν καταφέρει αυτό, αλλά όχι και κανένας!
Μη κοπιάζεις λοιπόν προσπαθώντας να τον συνετίσεις, και βέβαια μην χάνεις το χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να τον κάνεις να καταλάβει θέτοντας του ερωτήσεις ιστορικού περιεχομένου αφού, όπως είναι ολοφάνερο, αγνοεί ακόμα και στοιχειώδεις ιστορικές ένοιες(κάτι για το οποίο επίσης δεν φταίει).
Κατα τα άλλα, πιστεύω πως το topic έχει ολοκληρώσει και με το παραπάνω τον κύκλο του και θα πρότεινα, όπως είπες και εσύ, είτε να μετονομαστεί είτε να κλειδωθεί.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
Κατα τα άλλα, πιστεύω πως το topic έχει ολοκληρώσει και με το παραπάνω τον κύκλο του και θα πρότεινα, όπως είπες και εσύ, είτε να μετονομαστεί είτε να κλειδωθεί.
Συμφωνώ..... !!!
ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΑΙΑΝΤΑ (ΠΟΥ ΔΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΣΟΥ) ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ???
ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ ΔΛΔ????
ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ!!!!!
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΙΛ!!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ 1
Μήπως γνωρίζετε τι είναι ο "Στρατιωτικός Σύνδεσμος" ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΧΙ
ΕΡΩΤΗΣΗ 2
Αν το γνωρίζετε, εξηγήστε σε μένα που κάνω τον αφελή, ποιός είναι ο ρόλος του Στρατού στην ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασίες.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΨΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ (ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΣΗΝΥΘΗΣΕΙ ΔΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΗΝΙΜΕΝΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ!!! )
ΕΡΩΤΗΣΗ 3
Εξηγήστε μου παρακαλώ, την διαφορά που έχει η ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασιες, π.χ. του Ελ. Βενιζέλου, σε συσχετισμό με την ανάληψη της εξουσίας τον Απρίλιο του 1967.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ!!!
ΤΩΡΑ ΤΟ 67' ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΝΚΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!!!!
ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΕΣ ΒΡΙΛ ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ...!!!
ΤΩΡΑ ΑΙΑΝΤΑ.....
quote:
Ένα καταπιεσμένο παιδί είναι που ξεσπάει στους μεγαλύτερους εδώ μέσα, γιατί δεν μπορεί να το κάνει πουθενά αλλού.
Φαντάζομαι θα του είναι και αρκετά διασκευαστικό.
ΠΩΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.....
quote:
Ποιος ρε έβαλε το ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια στην εξουσία;;;
Ποιος ρε κοπρίτες άφησε τον Σημίτη 8 χρόνια στις σάρκες της Ελλάδος;;;
Γυρίζουν πίσω ρε τομάρια αυτά τα χρόνια;;; Γυρίζουν;;;;
Ο ΛΑΟΣ ΕΣΥ ΔΛΔ ΠΕΡΑΣΕΣ 20 ΔΥΣΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ???
quote:
δεν αναφέρομαι σε σας τους 3-4 φίλους που μετέχετε στο παρόν τόπικ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΦΙΛΙΑ.....
quote:
Αυτές οι αρρωστημένες απόψεις σίγουρα προέρχονται από τους αρρωστημένους γονείς σου, θύματα και αυτά της προπαγάνδας λόγω χαμηλής μορφώσεως κλπ κλπ.
ΚΟΙΤΑ ΩΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????
ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!
quote:
Και εμείς πήγαμε στο ίδιο σχολείο και εμείς βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από την τηλεόραση αλλά δεν κάναμε έτσι.
ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΧΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
quote:
Όπως προφανώς ήταν και οι γονείς σου πριν μερικά χρόνια, όταν ήταν φοιτητές ή δε ξέρω γώ τι άλλο.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Α ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!
quote:
Συνεπώς πέφτουν εύκολα θύματα των επιτηδείων. Κυρίως αριστεριστών σε αυτές τις μικρές ηλικίες.
Στην περίπτωση όμως του CYBERMASTER τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.
Πρόκειται για βαριάς μορφής πλύση εγκεφάλου. Συνεπώς σίγουρα θα έχει παίξει κάποιο ρόλο (αν όχι τον κυρίαρχο) το στενό του οικογενειακό περιβάλλον.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΩΛΟ ΑΡΧΗΣΤΕ ΟΤΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΔΝ ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΛΕΩ!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ 1
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
ΕΡΩΤΗΣΗ 2
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.???
ΕΡΩΤΗΣΗ 3
ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ????
ΕΡΩΤΗΣΗ 4
ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ)
ΕΡΩΤΗΣΗ 5
ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΟ 21' ΤΟ 40' ΚΑΙ ΤΟ 22'
ΕΡΩΤΗΣΗ 6 (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)
ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΤΟ ΣΑΣ ΣΕΙΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ............
ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

gK
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ