ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kyriakopoulos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
angiΜέλος
02/12/2005, 02:59:48
quote:
Γιατί δεν κρατάμε τα θετικά των απόψεων

Ποια ειναι αυτα;;;;

dim.karΜέλος
02/12/2005, 08:17:13
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!

"Ειρήνη υμίν αδελφοί μου! Ειρήνη υμίν!!!"

Και μεταξύ μας: η συζήτηση σας θα μπορούσε άνετα να μπει στο δεκάλογο του: "Γιατί ΔΕΝ πρέπει να είσαι χριστιανός".

Αν θέλετε να κάνετε καλό στη Πίστη σας, ηρεμείστε, χαρείτε τη ζωή κι αφήστε τις καταστροφολαγνίες και τις θανατολαγνίες...

Προσωπικά πάντως όλο το ΣΚ θα είμαι στο βουνό... Μην μου πέσει και καμμιά ξώφαλτση μπόμπα στο κεφάλι...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

beyondΜέλος
02/12/2005, 09:03:01
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΤΟ survival.gr NAI H OXI ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

02/12/2005, 10:26:51
Φιλε 22, εσυ νομιζεις οτι αναφερομαι στο "προφητικο" 2012...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ρε αστοιχειωτε...εσυ μου φαινεται διαβαζει πικατσουλες και μαλ...
Φυσικα οι Αμερικανοι και δεν ενδιαφερονται για το Κουρδικο ουτε για την ιδια την Τουρκια...Τι να κανουν οι μασωνοι με τους μουσουλμανους ρε...? ειναι λογικα αυτα που λες και πιο 2015??? Η Τουρκια ουτο το 3000 θα μπει ασχετως με τις διαπραγματευσεις. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ. Οταν εγω διαβαζα ΙΣΤΟΡΙΑ εσυ βυζαινες... μην με εξωθεις στρα ακρα να λεω πραγματα που δεν θελω αλλα το τραβαει ο οργανισμος σου.
Και παλι αμα θελεις να βασιστεις σε προφητειες πολεμου...Δεν θα ξεκινησουν απο τη Μεσογειο...λογω τις κρισης του πετρελαιου, θα τον προκαλεσουν οι Αραβες εναντια στους Αμερικανους...εσυ ζεις ακομα στους πολεμους-εκστρατιες που εγιναν μεταξυ της Ελλαδας και Τουρκιας...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

02/12/2005, 11:05:16
Αγαπητέ Ψηλέ . Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου.
Η δική μου γνώμη, όσο αφορά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς
είναι πώς κάποιοι , όταν Θεός «έβρεχε ανθρωπιές» , αυτοί
κρατούσαν ομπρέλες και φορούσαν αδιάβροχο. Με ποια λογική,
ο φίλος 22 , με χαρακτηρίζει ΨΕΥΤΗ – ΠΑΡΑΜΥΘΑ – ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ,
καθ΄ην στιγμή μάλιστα που ΕΓΩ, αντί να τον χλευάσω και να τον
χαρακτηρίσω ΕΓΩ, ΨΕΥΤΗ και ΠΑΡΑΜΥΘΑ ,είπα ότι απλώς είναι
ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ (από τα πολλά που διάβασε) και ότι ΔΕΝ
είναι ΘΕΟΣ, για να είναι αλάνθαστος ?? Έτσι είναι οι ΣΩΣΤΟΙ
ανθρώποι , φίλε Ψηλέ ?? Όταν κάποιος τους φερθεί φιλικά και
προσπαθεί να τους «καλύψει» , τον χαρακτηρίζουν , ψεύτη και
παραμυθά ?? Εκτός αν ο φίλος 22 , είναι Τουρκαλβανός και ΔΕΝ
χαμπαριάζει από ΑΝΘΡΩΠΙΕΣ.

-------------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

02/12/2005, 11:17:54
Φίλε PREDATOR. Σωστά τα όσα είπες. Όμως κάνεις
ένα λάθος. Προσπαθείς να διδάξεις ελέφαντα , πως να
χορεύει, από τηλεφώνου. Κομματάκι δύσκολο το βλέπω.
Όταν ο ελέφαντας έχει σκουριασμένη βίδα στον εγκέφαλο
και όταν φοράει ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και ΩΤΑΣΠΙΔΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ
δεν γίνεται. Άκου που σου λέω. Και ο νοών , νοείτο.

22Μέλος
02/12/2005, 12:30:02
quote:

Όσο αφορά τις απειλές σου , ότι
ξέρεις να βρίζεις χειρότερα, ΕΝΑ
ΣΟΥ ΛΕΩ. ΜΗΝ με προκαλέσεις
αλλιώς θα πω και για την μάνα σου
και για την αδελφή σου και
για τον τρόπο με τον οποίον κατασκευάστηκες.
ΕΓΩ έκλεισα το forum toy AUDIO GALAXY,
και τράβα να μάθεις ποιος είμαι ΕΓΩ. Ήμουν 15 χρονών
και Τουρκαλάδες ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΔΕΝ τους φοβήθηκα
και τους ΠΟΛΕΜΗΣΑ και θα φοβηθώ ΕΣΕΝΑ !!!! ρε βλαμένο ????

Φίλε παληκαρά,εε..συγνώμη Νικηταρά ήθελα να πώ,πές ότι θέλεις για τη μάνα μου ,την αδερφή μου και τον τρόπο που κατασκευάστηκα,αλλά μετά μη κομπάζεις ότι είσαι Χριστιανός,γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι συμπεριφορά ανθρώπου του πεζοδρομίου και όχι Χριστιανού που σέβεται και αγαπάει...
Ειλικρινά,ό,τι και αν μου πείς για την μάνα μου δεν θα στο κρατήσω κακία,αλλά θα σε συγχωρήσω όπως πρέπει να κάνει ένας πραγματικός Χριστιανός.
Μ'αρέσει φιλαράκο που με αποκαλείς προφήτη μόνο και μόνο επειδή αναφέρομαι συνέχεια στις προφητείες των Αγίων μας,και τολμώ να κάνω κάποιες σκέψεις πάνω σε αυτές,που μπορεί να είναι λάθος αλλά είναι σκέψεις.Εσύ τι κάνεις; Απλώς απειλείς θεούς και δαίμονες,διαφημίζοντας ότι κατάφερες με τις βρισιές σου να κλείσεις ενα ολόκληρο φόρουμ. Μόνο που το εσοτέρικα δεν είναι ένα οποιοδήποτε φόρουμ και αμα λάχει τρώς και πόρτα!
Βασικά σε συμβουλεύω να σοβαρευτείς και να αφήσεις τους παλικαρισμούς για τον πόλεμο,γιατί αλλιώς θα θυμώσει η Αμαλία και τότε....θα σε πετάξει με τις κλωτσιές έξω.

Predator,μπορεί να ήμουν αστοιχείωτος όπως λές,και να βύζαινα όταν εσύ διάβαζες ιστορία,αλλά τουλάχιστον από τότε μέχρι τώρα πέρασαν κάμποσα χρόνια και άνοιξα μερικά βιβλία να διαβάσω.Εσύ όμως από αυτά που λές συμπεραίνω ότι διάβαζες πικατσου και σούπερ κατερινα!
02/12/2005, 12:57:19
AΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥ ΡΕ...Τι διαβασες ρε, πια βιβλια? Ξυπνα ρε...μην ζεις σε ενα "θρησκευτικο" περιβαλλον που ουσιαστικα το μονο που σε καταντησε, ειναι να πιστευεις σε καθε προφητειες.Σημεριζομαι τις αποψεις του Νικηταρα και δεν συνεχιζω να σου "διδαξω" ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. και επιπλεον ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τοσο θρησκολατρες οσο νομιζεις. Το να πιστευει κανεις ειναι προσωπικη του υποθεση και δεν μετριεται στο ποσες προσευχες θα πει σε μια ημερα ή ποσες φορες δεν θα βρισει...Οποτε ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΟΖ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ και ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΨΩ...και ασε επιτελους τα περιοδικα γιατι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

22Μέλος
02/12/2005, 14:03:50
Eγώ δε σημεριζομαι,αυριορίζομαι τις αποψεις του Νικητα,αν και προτιμώ την Αντζελίνα Τζολί όπως είναι.
Πάρε κανένα βιβλίο να διαβάσεις λίγη ιστορία και άσε το "free" και το "μόδα και γυναίκα" στην άκρη!
02/12/2005, 21:26:51
Αγαπητέ Ιερά Εξέταση 22. Από «ανθρώπους» superθρησκόληπτους
ΔΕΝ περίμενα άλλου είδους άναρθρες κραυγές. Αλλά ... είπαμε ...
όταν ο Θεός έβρεχε ΑΝΘΡΩΠΙΕΣ, ΕΣΥ κρατούσες ομπρέλα.
Μείνε
με τους προβληματικούς παπάδες σου και με τις Χριστιανικές σου
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ , σαν άλλος Φαρισαίος και με τις ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
σου περί πολέμων και καταστροφών και περί αγγέλου που θα σταματήσει
τον πόλεμο, διότι ο Θεός αγαπάει παααρα πολύ την Κων/πολη , διότι κάποτε ο Φαρισαίος ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ είπε : «Παρά την Παπική τιάρα , προτιμούμε ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ». Άντε ρε ουστ .... Περιμένεις τώρα τον Θεό να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.... Και ΜΗΝ επαναπαύεσαι και κρύβεσαι πίσω από την Αμαλία, διότι ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΜΟΝΟ φανερώνει την μικρότητα σου. Γουστάρεις ΕΣΥ , να αποκαλείς τους ανθρώπους : ΨΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ – ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ , αλλά έχεις την απαίτηση να ΜΗΝ στο ανταποδίδουν.
Φώναξε τώρα την «ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ» (για την Αμαλία είπες) , να με διαγράψει.Αν και ΑΥΤΗ γουστάρει ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και να ΣΙΩΠΟΥΝ, καλύτερα να ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. Με έτσι λεχρίτες ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ , καλύτερα να ΜΗΝ έχω πάρε δώσε μαζί τους. Ανθρωπάκι καημένο ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟ.... Και ΜΗΝ ξεχνάς το DNA ΣΟΥ ... Μόνο στην Αλβανία
και στην ζούγκλα της Αφρικής το συναντάει κανείς. Εσύ πώς ξέφυγες ?????

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ