- Ο.Μ.Α.Η - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αμαλιτσα ηρεμισα τωρα καλη μου και πηρα αυτη την στιγμη την κομμωτρια μου να ακυρωσω το ραντεβου για αλλαγη χρωματος..χεχε.
Για τα μυνηματα μου που αφηνω το κατα ποσο ειναι Ο.Μ.Α.Μ η Χ.Ο.Μ.Α.Μ δεν μπορω να το πω εγω (καποια ειναι,αν και δικα μου μπορω να το καταλαβω) αλλα για τα πιο πολλα δεν μπορω να κρινω εγω αν ειναι Ο.Μ.Α.Μ γιατι εφοσον τα γραφω εγω θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλα.
Αυτο ,κατα εμενα,θα το κρινουν οι αλλοι.
Υ.Γ. Αμαλια τι μου ειχες πει οτι θες? Πεστο και εγινε,χιχι.
Υ.Γ2. Εχεμβροτε ημουν αυτη που εκανα αρχη στην δευτερη σελιδα του τοπικ σου,ελπιζω να σου φερω γουρι![]()
![]()
![]()
Edited by - Το ξωτικό on 22/11/2003 09:13:25
quote:
γιατι πρεπει ολα να εχουν ενα λογο;;;;;;;;;
ο αυθορμητισμος δηλαδη πρπει να φιλτραρεται απο επιτροπη;
(υπαρχει "φανταζομαι"...:)
Αναλόγως ATMουλίνι μου.
Εάν με ρωτήσεις…. ‘που είναι τα μήλα’ και σου απαντήσω…. ‘Δεν έχω πονοκέφαλο σήμερα’
Ε….δεν νομίζω πως αυτό είναι και τόσο γόνιμος διάλογος…. (αναλόγως τον τόπο και τον χρόνο)
Αφού καταλαβαίνεις σε τι ακριβός αναφέρομε. Δεν χρειαζόταν να το επισημάνεις. ![]()
(παράξενο;;;;) ![]()
![]()
Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟ + ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ..
'Η ΑΛΛΙΩΣ...."ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ"(ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ" /+ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ/ ΠΟΙΟΝ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ" ΤΩΡΑ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ..;)
Α! ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ:
"...ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ,ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ..."
(ΤΟΥ ΑΓΡΙΠΠΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ....)
-ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ....ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥΣ
ΕΧΕ.@DARLING.ORG![]()
-
..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ: ...
"ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ"
'Η ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ...(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤ'ΑΛΛΟΥΣ...)
ΤΟ :"ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ" ( ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ...:)
~ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ~
![]()
Edited by - ΑΤΜΑ on 22/11/2003 22:15:09
Ατμα?!? εδω κολλαει αραγε το : τι γινεται βρε ψυχη? που χαθηκες?
Μιας και ειναι η 1η,1η φορα που σε βλεπω εδω στο τυραχλαδο μπορω να σε καλωσορισω,ετσι?
Ενα ακομα Ο.Μ.Α.Μ μυνημα μου.
Υ.Γ. Αραγε, παροτι εμεις οι ιδιοι γνωριζουμε λιγο πολυ το αν τα μυνηματα που αφηνουμε ανηκουν στην κατηγορια του Ο.Μ.Α.Μ δεν θα επρεπε να υπαρχει και ενα ερωτηματολογιο βαση του οποιου να μπορουμε να συνειδητοποιουμε το κατα ποσο ειναι ουσιωδη τα μυνηματα μας,αυτο για αυτους που θεωρουν οτι τα μυνηματα τους ειναι ολα σχεδον ουσιωδη(το κοκκινο βελος εμενα δειχνει? )
Καλο σας βραδυ ![]()

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:Kαλημέρα θεία Λένα...
Καλημέρα παιδάκια..
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
ηθελα πολυ να την δω....:))
στο ηθελα εμεινα ομως και παλι ...
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Μην με ξεμπροστιάζεις μέσα στο Ο.Μ.Α.Η
Μάνο καλημέρα! (άλλο ένα Α.Μ.Α.Η)![]()
πριν απο καμια ωρα-δυο περιπου βρισκομουνα σε ενα δρομο (μονοδρομο) με την μηχανη μου
τρομερη κινηση και απο τα αριστερα ισα που χωραγα με την μηχανη
σε καποια φαση καθως πηγα να προσπερασω ενα αυτοκινητο το οποιο ισα που τσουλαγε ο οδηγος του εκανε λιγο αριστερα σταματησε λογω κινησης και μου εκλεισε τον δρομο
περιμενα και εγω λοιπον με τα αυτοκινητα μετα απο λιγο αρχισαν παλι να τσουλανε ισιωνει το τιμονι ο οδηγος του αυτοκινητου παω να περασω τα ιδια με εκλεισε παλι
αυτο εγινε αλλη μια φορα
τελικα καταφερα να τον περασω μολις τον προσπερασα μπηκα μπροστα του μιας και ειχε αφησει κενο για δυο αυτοκινητα και κοιταζα να δω αν μπορω να περασω απο δεξια γιατι ο μπροστα ηταν πολυ αριστερα και τοτε αναγκαστικα να σταματησω.
στεκομουνα τρια βηματα απο το αριστερο πεζοδρομιο (δηλαδη δεν στεκομουνα ακριβως στην μεση του δρομου) με το αριστερο ποδι κατω και το δεξι πανω στην μηχανη και τοτε ενοιωσα κατι στο δεξι μου ποδι και η μηχανη αρχισε να τσουλαει και το αριστερο μου ποδι να σερνεται και αυτο κοιταζω δεξια μου και τι να δω?
αυτος που μολις προσπερασα προσπαθουσε να χωθει δεξια μου και με επαιρνε σβαρνα κανονικα
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ
και σταματησε το σπρωξιμο και με υφος εκνευρισμενο μου λεει (ο απιθανος) εγω φταιω ρε? που πας συνεχεια δεξια αριστερα?
σβηνω την μηχανη κατεβαινω και αρχιζω να του φωναζω παλι
ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΜΛΚ? ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ? και οσο του φωναζα τα αυτοκινητα προχωρησαν αρκετα οποτε και ο κυριος (ηλικιας 60,65)παταει γκαζι και εξαφανιζεται (τοτε ειδα και τρεις μπατσους (ΖΗΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πιο περα που κοιταζαν αλλα δεν εδιναν καμια σημασια) και φευγοντας λοιπον ο καλος γερακος γκαζωμενος με στελνει στον διαολο και λεει και κατι για την μαμα μου φτανει και στην διασταυρωση στριβει και αριστερα και την εκανε αλεκος
ανεβαινω στην μηχανη βαζω μπροστα (μανιβελα+TTR + ξεμπλοκαρισμα μετα την διασταυρωση= ειχε εξαφανιστει ο γερος) και απο πισω του αλλα τον εχασα μεσα στα στενακια
ομως σημερα δεν ηταν η μερα του γιατι καπου ειδα αυτοκινητα σταματημενα σε ενα φαναρι και πηγα προς τα εκει
ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΛΓΡΟ ηταν στην ουρα σταματαω διπλα του κατεβαινω και τον αρχιζω στην γλωσσα που καταλαβαινει
μαρμαρο ο γερος εκανε τσισακια απο τον φοβο του και προσπαθουσε να παει στην θεση του συνοδηγου για να γλυτωσει απο την οργη μου και εγω να ουρλιαζω σαν δαιμονισμενος
ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΛΚ,ΑΡΧΔ? και ο γερος τα ιδια"μια αριστερα μια δεξια πηγαινες" αντε τωρα να του δωσεις να καταλαβει οτι υπαρχουν και οι αποστασεις και οτι σε μισο μετρο δρομου δεν χωρανε δυο οχηματα
ειχα χασει καθε ελεγχο ηθελα να του σπασω τα μουτρα αλλα δαγκωνα τα δοντια μου να μην το κανω κοιταζω τον καθρεφτη και νοιωθω μια τρομερη επιθυμια να τον ξεριζωσω και να του τον φερω στο κεφαλι
και τοτε μου λεει ο γερος χτυπα με ρε χτυπα με
τοτε προσγειωθηκα εχω δικιο αν τον χτυπησω θα μπλεξω και θα μου βγει και απο πανω και καθως σκεφτομαι αυτα παταει γκαζι και παραλιγο να με φαει λαχανο ο κλγρς προλαβα ομως και του ξεριζωσα την κεραια απο το καινουργιο,ακριβο,γυαλιστερο αμαξακι του
αποφασισα με την ελαχιστη λογικη που ειχα ακομη να μην τον κυνηγησω γιατι θα τον σκοτωνα στα αληθεια με την κεραια που βασταγα
εντωμεταξυ με τον καυγα ειχε σταματησει και η κυκλοφορια και με το που φευγει ο παππους αρχισανε να τσουλανε παλι τα αυτοκινητα και οι πρωτοι 3-4 που περασανε σταματησαν και με ρωτησανε
"σε χτυπησε και εφυγε?"
περιπου απανταω
επρεπε να του σπασεις τα μουτρα μου λεει ο πρωτος
ερχετε ο δευτερος με ρωταει το ιδιο του απανταω και μου λεει "και δεν του εκανες την μαπα κρεας του μλκ?"
ερχεται και ο τριτος ιδιες ερωτησεις - απαντησεις
και μου λεει επρεπε να τον τσακισισεις τον μπστρδ και εγω μαρτυρας
εμενα ενας τετοιος καραγκιοζης μου εβαλε λαμες και καρφια και αναγκαστικα να παρω αυτοκινητο.
τελικα μας αναγκαζουν να παιρνουμε τον νομο στα χερια μας?
γιατι ολοι την εχουν δει πλανηταρχες?
γιατι ο καθενας κανει οτι του γουσταρει?
γιατι δεν σεβεται κανενας τιποτα?
γιατι η προτεραιοτητα μετριεται με το μεγεθος και το κοστος του αυτοκινητου?
γιατι αν τελικα τον εκανα μαυρο στο ξυλο τον εξωγηινο θα εμπαινα φυλακη και θα τον πληρωνα κιολας και ας ειχα δικιο?
γιατι? γιατι? γιατι? γιατι?
το οτι δεν τον εκανα αγνωριστο δεν το μετανοιωσα ομως με στεναχωρησε το γεγονος οτι δεν προλαβα να τον καταραστω
"που να κολησουν ασχημα με της μηχανες τα παιδια και τα εγγονια σου και να οδηγανε σε δρομους γεματους με οδηγους σαν και εσενα"
μακαρι να πιανει οποτε το λεω και ας βαρυνει η ψυχη μου
εχω αγανακτησει πια απο τον μεσο ανθρωπο ολοι μαγκια και υφακι "ξερεις ποιος ειμαι εγω?" αν σου κανω τα μουτρα κρεας ομως και εξαφανιστω ξερεις που θα σε πανε?
αμαν πια σημερα ξεχειλισε το ποτηρι
υπομονη,υπομονη η υπομονη ομως φερνει και αλλες καταστασεις που θελουν υπομονη και αυτο το εκμεταλευεται το καθε ανθρωπακι για να σου κανει την ζωη μαυρη
ε οχι ρε φιλε καποτε θα πληρωσεις για τα αδικηματα σου εναντια στην ανθρωπινη φυλη και δεν ειναι αναγκη να κανω εγω τον ταμια ολο και καποιος θα βρεθει να σε βαλει στην θεση σου

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you