ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένας ύπνος άδικος, κενός ενυπνίων. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ένας ύπνος άδικος, κενός ενυπνίων. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

DSM24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/08/2005, 22:47:10
quote:
ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑ.

ΕΞΩΤΕΡΗΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ.

Χεχε!
Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος από την δομή του forum ως έχει.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

νιντζαΜέλος
10/08/2005, 23:32:18
ια φορα το εκανα μονο για να πειραξω την αμαλια που γκρινιαζε για τα 1-2 μηνυματα που εγιναν 10 δεν γινεται κατα συστημα.οχι τιποτα αλλο για να εξηγουμαστε
18/08/2005, 23:21:14
Invader:
quote:
Μιά προτασούλα: Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να ερωτούνται τα μέλη για το αν θέλουν να κλειδώνεται μια συζήτηση ή όχι και να μην είναι μια απόφαση που παίρνει μόνο ο άντμιν ή αμαλία? Διότι προσωπικά έχω πέσει τουλάχιστον δύο φορές σε συζητήσεις όπου η απόφαση για ''κλείδωμα'' ερχόταν σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των συζητητών, ενώ σε σχεδόν όλες τις άλλες περιπτώσεις οι γνώμες ήταν ολοφάνερα διχασμένες...Και δεν μιλάω βέβαια για θέματα προκλητικού ή υβριστικού περιεχομένου, αλλά για θέματα όπου λαμβάνουν χώρα ενδιαφέροντες συζητήσεις όπου απλά ''παρεκτράπηκαν'' ελαφρώς, χωρίς όμως να κορεστεί σε καμία περίπτωση το ενδιαφέρον των χρηστών.
Λοιπόν? Γιατί να μην αποφασίζουν οι χρήστες και να ''αποφασίσουν και να διατάσουν'' ο admin και η amalia? Θα μπορούσαμε να αποφασίζαμε εμείς και απλώς οι παραπάνω να επικυρώναν τις αποφάσεις μας...

Invader,
την απόφαση για την απενεργοποίηση ενός θέματος, δεν την πέρνει μόνο ο Admin ή εγώ.
Απλά, για την παρούσα φάση, εμείς οι δύο έχουμε τη δυνατότητα του κλειδώματος.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων (π.χ. διπλά θέματα, παντελώς άσχετα θέματα, υβριστικά και διασπαστικά θέματα με σκοτεινούς σκοπούς, κ.λπ, δε χρειάζεται να συγκαλεστεί η ολομέλια του υπουργικού συμβουλίου για να παρθεί η απόφαση της απενεργοποίησης.
Στις σαφώς λιγότερες άλλες περιπτώσεις θεμάτων, που τείνουν να ξεφύγουν ή να μακρυγορήσουν με διαπλικτισμούς του στυλ "εσύ μου είπες" - "μα εγώ δεν σου είπα" - "τι κουφός είσαι;" - "όχι εσύ είσαι κουφός και όλο σου το σόϊ", κ.λπ
η απόφαση που πέρνουμε, συνάδει πρώτα και κύρια με τους κανονισμούς λειτουργίας των forums του ESOTERICA και βρίσκει σύμφωνους τους συντονιστές.

Τώρα, εάν για κάθε επέμβαση (μη προφανούς λύσης) θα έπρεπε να συγκαλούμε δημοψήφισμα, φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο θα ήταν να αποτελέσει αυτή η τακτική έναν αντικειμενικό και δίκαιο τρόπο κρίσης της τύχης ενός θέματος.
Άλλος θα λέει "κλείστε το το ρημάδι!"
Άλλος θα λέει "αφήστε το να συνεχισει!"
Άλλος θα προτείνει "αφήστε το και απενεργοποιείστε όλους όσους γράφουν σ' αυτό!"

και...

άλλος θα είναι 2 μήνες στα forums και δεν θα έχει γνωρίσει σε βάθος τους ψυχολογικούς κινητήρες του,
άλλος θα είναι πολύ αυστηρός κριτής,
άλλος θα είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε"

100 άτομα - 100 γνώμες.

Ένα forum.
Ένας σκοπός: "Τα Μυστήρια του κόσμου που μας περιβάλλει και τα Μυστήρια του εσωτερικού μας κόσμου αποτελούν τα αντικείμενα μελέτης του ESOTERICA.gr."

Πόσοι αντιλαμβάνονται πραγματικά - πιστεύεις - αυτόν το σκοπό;
Ακόμα κι εγώ, που συμμετέχω 3 χρόνια σ' αυτήν την κοινότητα, τώρα αρχίζω να νιώθω την οντότητα αυτή, που έχει δημιουργηθεί από το όραμα πολύ λίγων ανθρώπων και έχει αναπτυχθεί μέσα από τα χιλιάδες μέλη που το συντρόφεψαν.
Και σε πολλές επεμβάσεις που πρέπει να κάνω, νιώθω σαν παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα.
Διότι σε έναν ζωντανό οργανισμό - βασικά σε κάθε οργανισμό που συμμετέχουμε λαμβάνοντας αποφάσεις - κάθε βήμα έχει το κάρμα του. Για αυτόν που αποφασίζει, αλλά και για όλους όσους αφορά η απόφαση αυτή.

Πιστεύεις πως σε ένα "δημοψήφισμα", όλα τα παραπάνω που σου ανέφερα και πολλά ακόμα που θα μπορούσα να γράψω,
θα ληφθούν από όλους υπόψιν;

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

23/08/2005, 13:36:17
quote:

Ρε παιδια,δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα.Ολα τα topic που ειναι ασχετα με το θεμα η που υπαρχουν πολλαπλες φορες κλειδωνονται μονο απο την αμαλια.Γιατι?Υπαρχουν και αλλοι για να καπουν αυτην την δουλεια.Η μηπως αυτη ειναι προβληματικια και θελει να τα κλεινει ολα μονη της για να μας την σπαει.

γιατι ειναι τοπικη θεοτης, δικτυακη Λοα!

Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝΕ!!!

κανε καμια προσφορα τωρα και Μετανοησε!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr