ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Thios30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ThiosΜέλος
15/08/2004, 03:22:43
Σας χαιρετώ θερμά, κύριοι.

Φίλε Νταβέλη, θα ήθελα πάρα πολύ να δω την εικόνα που έχεις τραβήξει. Επίτρεψέ μου, λοιπόν, να προσπαθήσω να σου υποδείξω πώς να την ανεβάσεις.

Πρώτον, απ' ό,τι έχω καταλάβει, το site υποστηρίζει την παράθεση εικονών, που βρίσκονται μόνο σε άλλες ιστοσελίδες. Θα πρέπει λοιπόν πχ να φτιάξεις μια δική σου ιστοσελίδα και να ανεβάσεις την εικόνα εκεί.

Κάτι τέτοιο είναι δωρεάν και εξαιρετικά εύκολο. Ενδεικτικά παραθέτω την διαδικασία με την οποία κάτι τέτοιο είναι εφικτό, μέσω του yahoo:

1)Πήγαινε στο site: http://www.geocities.com/

2)Αν έχεις γραφτεί mail στο yahoo, κάνε sign in. Αλλιώς, πάτε στο link που ορίζεται από την λέξη "free" ("get started with a free...") και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (ή συμπλήρωσε τα στοιχεία άλλου -του Belial ίσως )

3)Πάτα το link "Yahoo! Wizards"

4)Πάτα το link "Photo Page" στα δεξιά

5)Διάλεξε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα πρότυπα σελίδων.

6)Πάτα 3 φορές next.

7)Εδώ πάτα Add Photo και μετά Browse για να διαλέξεις την/τις εικόνα/ες σου. Το yahoo σου δίνει την δυνατότητα να ανεβάσεις 4 εικόνες (νομίζω).

8)Πάτα finish. Σου δίνεται η διεύθυνση της σελίδας σου. Συγχαρητήρια, μόλις απέκτησες το δικό σου homepage .

9)Μπές στην σελίδα σου και κάνε δεξί click στην/στις φωτογραφίες που θέλεις να μοιραστείς και επίλεξε copy shortcut.

10)Γράψε το post σου εδώ στα esoterica.

11)Πάτα το κουμπί εισαγωγής εικόνας (το 7ο).

12)Συμπλήρωσε την διεύθυνση της εικόνας στο site σου.

13)Αν δεν τα καταφέρεις, στείλε την εικόνα σε μένα και θα την ανεβάσω εγώ .

Ελπίζω να βοήθησα.

Άσχετο: είχα την εντύπωση ότι ο Βάαλ ήταν ένας Κακούλης που λάτρευαν στην Βαβυλώνα και ότι δεν είχε σχέση με normal ανθρώπους, όπως πχ οι πρόγονοί μας. Επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα ιδιαίτερα, θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει;

16/08/2004, 01:14:46
quote:

Άσχετο: είχα την εντύπωση ότι ο Βάαλ ήταν ένας Κακούλης που λάτρευαν στην Βαβυλώνα και ότι δεν είχε σχέση με normal ανθρώπους, όπως πχ οι πρόγονοί μας. Επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα ιδιαίτερα, θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει;

κοντα επεσες

Βελιαλ ή Βααλ, ο συντροφος της Ασταρτης (αν θυμαμαι καλα)

κι επειδη ο Εβραϊσμος ειναι πατριαρχικη θρησκεια δεν μπορουσε να εχει αντιπαλο γυναικα, αρα πηραν τον συντροφο της, τον παντρεψαν με τα χαρακτηριστικα του Πανα, και νασου ο διαβολος

για τις φωτο μπορει να γινει μελος στον Παθ πχ και να φτιαξει κλαμπ οπου θα βαζει υλικο, πανευκολα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

Ntavelis666Μέλος
16/08/2004, 03:07:21
Καλησπέρα σας.
Αγαπητέ Τhios, σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου υποδείξεις τον τρόπο εισαγωγής φωτογραφίας. Το εκτίμησα ιδιαίτερα και θα προσπαθήσω οπωσδήποτε να το κάνω. Αν δεν τα καταφέρω, τότε θα'μαι για τα πανηγύρια, τι να πώ. Όπως είχα ξαναπεί, δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις με τους η/υ.
Φίλος μου σπηλαιολόγος, με ενημέρωσε για κάποιον γνωστό του, ονόματι Ευάγγελος Ζήσης, ο οποίος κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο "Τα Μυστήρια της Πεντέλης" εκδ.Genius Loki και ασχολείται λέει αποκλειστικά με τη Σπηλιά (αμάν αυτή η Σπηλιά, την έχουν ξεζουμίσει πιά) ενώ σκοπός του συγγραφέα, είναι να απομυθοποιήσει κάποια πράγματα σχετικά με αυτήν. Aς δούμε τι έχει να μας πεί κι'αυτός. Απ'οτι γνωρίζω για τον Ε.Ζήση, είναι ένα νέο παλληκάρι, αμόλυντο απο γιαννοπουλικές και μπαλανικές επιρροές, απέχει απο τη γνωστή συνταγή "λίγη αλήθεια με μπόλικη φαντασία" που χαρακτηρίζει βιβλία διάφορων "ειδημόνων" και θέλω να πιστεύω οτι θα'χει κάτι καινούριο να μας πεί.
Σας χαιρετώ

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

17/08/2004, 01:50:21

αναμενεται και το καινουργιο του Μπαλανου...

εχει χρονια να μιλησει και εχω περιεργεια για το τι θα πει

αν θες τσαμπα χωρο δωρεαν και ευκολα, γινε μελος του Παθφαϊντερ

σου δινει δικαιωμα και χωρο για κλαμπ, αλλα και αποθηκευτικο εξτρα χωρο στο χαρτοφυλακα σου

στο κλαμπ μπορεις να εκθετεις το υλικο σου

ThiosΜέλος
17/08/2004, 02:47:47
jonniebegood: Σε ευχαριστώ που συμπληρώνεις το προηγούμενο post με μία καλύτερη επιλογή αποθηκευτικού χώρου από το yahoo. Δεν είχα ψάξει το ζήτημα περισσότερο, επειδή μόλις πριν απο λίγες μέρες αποφάσισα, για πρώτη φορά, να ανεβάσω φωτογραφία σε forum (στο "ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" των esoterica). Επιπλέον, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τον Baal.

Ntavelis666: Πρώτον, δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο...

Έπειτα, έχω να κάνω την εξής παρατήρηση:
Μόλις τελείωσα την ανάγνωση των 11 σελίδων του θέματός σου και στάθηκα στο ζήτημα των ιδιόρρυθμων φωτογραφών που τράβηξες στο σπήλαιο. Αν έχω καταλάβει την ιστορία σου, έχεις στα χέρια σου φωτογραφίες οι οποίες μεταβάλλονται με κάθε προσπάθεια scanning; Και έχεις και τα αρνητικά αυτών των φωτογραφιών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να παράξεις κι άλλες;

Φίλε Νταβέλη, συνειδητοποιείς τη σημασία αυτού του φαινομένου; Συνειδητοποιείς ότι, αν τα πράγματα είναι όπως τα λες, η μελέτη του ζητήματος αυτού δύναται να επιφέρει μια εκ βάθρων μεταβολή της αντίληψής μας για τον κόσμο; Και η μελέτη του φαινομένου αυτού είναι διαθέσιμη στον οποιονδήποτε, αφου θεωρητικά, οποιοσδήποτε μπορει να τραβήξει τέτοιες φωτογραφίες, στο ίδιο μέρος, αν επικρατούν οι ίδιες συνθήκες! Δεν σου κρύβω ότι αν είχε συμβεί σ' εμένα κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό ότι θα είχα περάσει το κατώφλι της παραφροσύνης!

Σε παρακαλώ πες μου τη συνέχεια της εξέτασης του φιλμ. Το επανεμφανίσατε; Αποτέλεσμα; Οι φωτογραφίες εξακολουθούν να αντιστέκονται στο scanning; Ή μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά;

Περιμένω απάντηση με ανυπομονησία...

Ntavelis666Μέλος
17/08/2004, 13:10:47
Την καλημέρα μου σε όλους.
Φίλε μου Γιάννη, πράγματι ο Μπαλάνος έχει πολύ καιρό να μιλήσει και είμαι και'γώ περίεργος να δώ τι έχει να μας πεί με το νέο του βιβλίο. Το λάθος του βέβαια είναι, όπως και όλων των υπόλοιπων ερευνητών οτι εστιάζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στη Σπηλιά και ΜΟΝΟ. Ένα μυστήριο το εξετάζουμε σφαιρικά, όχι μεμονωμένα. Όταν ψάχνεις να βρείς το "δολοφόνο", ψάχνεις σε όλο το "πεδίο δράσης του", όχι σε ένα μόνο σημείο. Έτσι δεν πρόκειται να τον "βρείς" ποτέ. Και το μέρος όπου υποψιάζεσαι οτι μπορεί να βρίσκεται γιατί εκεί έχει αφήσει τα περισσότερα "ίχνη", ίσως τελικά να το χρησιμοποιεί ως καμουφλάζ για να "δρά" ανενόχλητος σε άλλες περιοχές. Ίσως να άφησε σε ένα "συγκεκριμένο σημείο" τα περισσότερα "ίχνη" για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου ώστε εκείνος να μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε πάντα χωρίς προβλήματα και ενοχλήσεις.

Η Σπηλιά ΔΕΝ είναι το μυστήριο που υπάρχει στην Πεντέλη. Είναι ΚΟΜΜΑΤΙ του μυστηρίου αυτού.

Αγαπητέ Thios, επειδή το ερώτημα που έθεσες σηκώνει πολύ κουβέντα, θα επανέλθω πολύ σύντομα με την απάντηση που θές. Απλά τώρα λόγω ελλείψεως χρόνου δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω. Σου προτείνω να διαβάσεις και το πρώτο μέρος του τόπικ. Βρίσκεται κάπου στον πάτο "κλειδωμένο" χάρην κάποιου/ων (μάλλον ένας με πολλά ψευδώνυμα) που το κατέστρεψε/αν με ανυπόστατες κατηγορίες και ύβρεις είς βάρος μου.

Σας χαιρετώ

17/08/2004, 13:54:30
quote:
Η Σπηλιά ΔΕΝ είναι το μυστήριο που υπάρχει στην Πεντέλη. Είναι ΚΟΜΜΑΤΙ του μυστηρίου αυτού.

βεβαια στην ΣΠΗΛΙΑ εγιναν τα εργα του "ΝΑΤΟ" και οχι αλλου

και μια ερωτηση:

ποιο ειναι το ΜΥΣΤΗΡΙΟ της πεντελης, τελικα (ασχετα που επικεντρωνεται)

18/08/2004, 00:03:23
quote:

ποιο ειναι το ΜΥΣΤΗΡΙΟ της πεντελης, τελικα (ασχετα που επικεντρωνεται)

θα απαντησω και για τον Τασο μιας και ειναι ουσιαστικα η ιδια απαντηση

Τασο εμενα δε μουλαχε στη σπηλια η πλακα

η εμπειρια μου επιβεβαιωνει την υποθεση σου

οσο για το πιο ειναι το μυστηριο της Πεντελης, εγω μονο για μενα μπορω να μιλησω και το εχω κανει ηδη

και μου φανηκε υπεραρκετα μυστηριο αυτο που εζησα, και ουσιαστικα διηρκεσε σε ολη την αποσταση Αγιος Πετρος - φαναρια για Βριλησια

σχεδον σε ολο το βουνο

Ntavelis666Μέλος
18/08/2004, 01:38:02
Kαλησπέρα σας.

Καλησπέρα Κολοκοτρώνη. Το οτι το ΝΑΤΟ πήγε εκεί, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι το ενδιαφέρον πρέπει να περιορίζεται εκεί. Προσωπική μου γνώμη.
Και ύστερα ποιός μπορεί να σου απαντήσει στο ερώτημα που έθεσες; Το μυστήριο δεν θα το μάθουμε ποτέ Κολοκοτρώνη, απλά, κάποιοι τυχαίνει ανά τους αιώνες και βιώνουν τις εκδηλώσεις του. Το μόνο σίγουρο είναι οτι το Μυστήριο τυλίγει την Πεντέλη απ'άκρη σ'άκρη. Στο είπε και ο Jonniebegood. Η Σπηλιά είναι ένα κομμάτι του Βουνού, άρα είναι ένα κομμάτι του Μυστηρίου. Μόνο που για να βρείς τα "άλλα σημεία", απαιτεί κόπο φίλε μου. Το'χουμε ξαναπεί, στη Σπηλιά πάνε όλοι γιατί τους πάει το αυτοκίνητό τους.

Αγαπητέ Τhios, το φίλμ δεν τραβήχτηκε στη Σπηλιά, αλλά στο Αρχαίο Μονοπάτι και στις γύρω απο αυτό περιοχές. Δεν ήταν η φωτογραφίες που "άλλαζαν" σε κάθε scanning, αλλά ένα και μοναδικό αρνητικό. Σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία, εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει ένα σπίτι άγνωστο φυσικά σε'μένα, υπάρχει μια ομίχλη. Κάθε φορά λοιπόν που σκάναρα το συγκεκριμένο αρνητικό και κατόπιν το έκανα invert, μου έδειχνε διαφορετικά ακαθόριστα σχήματα.
Έγινε επανεμφάνιση όλου του αρνητικού και η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν εμφανίστηκε. Αλλά το επίσης παράλογο, είναι, τι διάολο θέλουν στο "σαλόνι" των φωτογραφιών τρείς διαφορετικές φωτογραφίες με ένα άγνωστο σε'μένα μισογκρεμισμένο σπίτι, κάπου σε μια πόλη, όταν το φίλμ εκείνο τραβήχτηκε όλο σε μια μέρα στην Πεντέλη και πουθενά αλλού. Και φυσικά ο τύπος στο φωτογραφείο "χτυπιόταν" οτι το μηχάνημα που είχε δεν κρατάει "μνήμη" προηγούμενων φωτογραφιών πράγμα που του το απέρριψε και η ίδια η Κodak σε κάποια τηλεφωνική τους συνομιλία. Ακόμα και ο φίλος μας Πέτρος που έχει καιρό να φανεί τώρα στα forums, έκανε εξονυχιστικές έρευνες για το θέμα, όμως...δεν καταλήξαμε τελικά πουθενά και απλά είναι κάτι που εγώ προσωπικά, το κατατάσσω στο παράξενο και το ανεξήγητο. Αλλιώς, τι άλλο μπορεί να έχει συμβεί ;

BLIND GUARDIANΜέλος
18/08/2004, 10:34:23
Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάνεις νωρίτερα αλλα ο Μπαλάνος εκδοσε την νεα εκδοση του βιβλίου για την Πεντέλη που περιέχει και το παλίο βιβλίο και καινουργια στοιχεία απο νέες έρευνες. Εγώ το παρηγγειλα έχτές και μου έρχεται σήμερα. Μόλις ρίξω τις πρώτες ματίες θα σας πώ εντιπώσεις.

ΥΓ. Για όσους ήρθαν απο διακοπές κάλω χείμωνα με μπόλικες ερευνές και αναζητήσεις. Για αυτούς που φευγουν κάλες διακοπές.

Φιλικά ο τυφλός φύλακας και οδηγός της σκέψης.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

Edited by - BLIND GUARDIAN on 18/08/2004 10:35:08

BLIND GUARDIANΜέλος
18/08/2004, 10:46:58
Καλημέρα και πάλι. Αυτή τη φορα για να σας πώ ενα περιεργο συμβάν που συνέβει στην μητέρα μου. Πρίν αρχίσω να εξιστορώ το συμβάν σας αναφέρω οτι η μητέρα μου είναι τελείως έκτος τοπου και χρόνου με αναζητήσεις περιέργα κτλ. Λοίπον κάθε απογευμα οταν δυει ο ήλιος πήγαινει σε μια γειτόνισσα για κάφε και κάθονται στο μπάλκονι το οποιο έχει θέα την Πεντέλη πίατο που λέει και ο κοινος λόγος. Πριν κανα μήνα σε ενα απο τα καθημερινα καφεδάκια. Χτυπάει το τηλεφωνο στο σπίτι. Η μητερα μου με κάλουσε να πάω στην γειτονισσα να δώ ενα μακροστενο πορτοκαλι αντικειμενο το οποιο ανεβαινε με αργη ταχύτητα προς την πέντελη. Μέχρι να τρέξω το αντεικιμενο είχε εξαφανιστει. Τρεις ανθρωποι (Μητερα μου, γειτονισα, κόρη γειτονησας) ηταν μαρτυρες σε θεαση αγνωστου ταυτοτητας ιπταμενου αντικειμενου χρώματος πορτοκαλι με καμποσα φωτα πολυχρωμα να ιπταται προς την Πεντελη. Τοποθεσια επάφης Μελίσσια προποδες Πεντέλης. Ο λόγος που δεν το ανεφερα νωρίτερα ηταν γιατι ελειπα σε διακοπές

Φιλικα

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

ThiosΜέλος
18/08/2004, 14:38:10
Φίλε Νταβέλη, συγχώρεσέ μου δυο ακόμα παρατηρήσεις, αλλά μου έχεις εξάψει το ενδιαφέρον.

1)Όταν λες "invert", εννοείς το "invert colours";
2)Θα μπορούσες κάποια στιγμή να ανεβάσεις 1-2 scanαρίσματα των "ύποπτων" φωτογραφιών για να συγκρίνουμε; Και μια που θα μπεις στον κόπο () δεν ρίχνεις και την φωτογραφία του ιδιόμορφου σκελετού που βρήκες; (μην ανησυχείς, δεν θα σου ζητήσω να μου ψήσεις και καφέ )

Δεν κατάφερα να βρω το προηγούμενο topic. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις συγγραφέα ή/και τίτλο;

Ntavelis666Μέλος
18/08/2004, 15:27:08
Γειά χαρά σε όλους.

Αγαπητέ Thios, ναί, εννοώ το invert colours. Λέω να κάνω την απόπειρα σήμερα.
Το τόπικ που σου λέω, το είχα ανοίξει εγώ και λέγεται
"Όρος Πεντελικόν". Ελπίζω να μην σε κουράσει μιάς και είχε φτάσει τις 38 σελίδες, 49 σελίδες με το παρόν τόπικ.

Τυφλέ Φύλακα, χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω.

Χαιρετώ.

BELIALΝέο Μέλος
23/08/2004, 13:00:08
opos blepeis davelis666 den antidro kai esy synexizeis na prokaleis.
kalaaaaaa.....

Ntavelis666Μέλος
23/08/2004, 19:21:28
Καλησπέρα σας.
Τhios, τελικώς δεν τα κατάφερα. Όχι λόγω ανικανότητας δικιάς μου, αλλά του υπολογιστή. Βλέπεις, έχει "γραμμή" σπιτιού κι αν "πέσει" ένα τηλέφωνο, κόβεται η σύνδεση. Συνεπώς, ποτέ δεν προλάβαινα να φέρω είς πέρας την προαναφερθείσα απο εσένα διαδικασία. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξω την κατάσταση. Ίσως ο Jonniebegood να μπορούσε να "ανεβάσει" τις φωτογραφίες, μιάς και είμαστε και γείτονες και θα μπορεί να γίνει πιο γρήγορα.

24/08/2004, 00:06:00

quote:

Ίσως ο Jonniebegood να μπορούσε να "ανεβάσει" τις φωτογραφίες, μιάς και είμαστε και γείτονες και θα μπορεί να γίνει πιο γρήγορα.

που εισαι ρε Τασοοο!

σοβαντησανε την παλαμη!

επικοινωνησε!

ριξε μια ματια για να μην ξανανοιγω το θεμα μου για κοπυ πεϊστ, κανει μια ωρα να φορτωσει

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3522&whichpage=4&ARCHIVE=

για τις φωτογραφιες δεν καταλαβα πως μπορω να βοηθησω, αλλα θα το κανω αν μπορω

Ntavelis666Μέλος
24/08/2004, 01:31:44
Καλησπέρα σας.
Φίλε μου Γιάννη, διάβασα το σημερινό συμβάν και ομολογώ οτι μου έκανε τρομερή εντύπωση ! Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάμε μαζί...
Όσο για την παλάμη που λές, πλήν του οτι με λύπησε το συμβάν, κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το σύμβολο του διπλού πέλεκυ στο αριστερό τοίχωμα της εισόδου της Σπηλιάς λίγα χρόνια πρίν. Κάποτε, υπήρχε εκεί ένας πανέμορφος μικρός σκαλιστός πέλεκυς. Κάποιοι όμως φρόντισαν να τον εξαφανίσουν ξήνοντάς τον.

"μια χαρη θα ζητησω απο οποιον επισκεπτεται το χωρο - να κραταει και μια σακουλα και να μαζευει και λιγα σκουπιδια".
Και'γώ ζήτησα κάποτε αυτή τη χάρη φίλε μου, αλλά μου είπαν οτι έχω αυτοανακυρήξει τον εαυτό μου μεσσία. Άστα να πάνε...

24/08/2004, 01:49:41

πρεπει να κανω μια διευκρινηση

αυτο που λεω για το σκαμα αριστερα, εμαθα αποψε πως ειναι παλιο

εγω πρωτη φορα το ειδα σημερα

ερμηνεψτε το οπως θελετε, απο γεροντικη ανοια εως γκαβομαρα

εγω ομως αποψε ημουν ετοιμος απο την διεγερση της ανακαλυψης να μπω μεσα χωρις φακο!

η συντροφος μου με σταματησε

ThiosΜέλος
24/08/2004, 02:25:19
Φίλε Νταβέλη: Όσο και να αργήσεις, είμαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο να περιμένουμε. Με την ησυχία σου λοιπόν...

BELIALΝέο Μέλος
24/08/2004, 16:06:59
geia sou re ******

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ