- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οντως ειναι αποκοσμο...
Θα το περασω απο προγραμμα επεξεργασιας ηχου για να δω τι παιζει.
quote:quote:
AgentMulder
Εσυ εισαι ο πρωτος που θα επρεπε να ερευνησεις σοβαρα το θεμα...Φίλε ΝίκοςGr,
Δεν το απέκλεισα, μα
Προτιμώ να σπαταλώ ώρες ερευνόντας + δίνοντας βάση σε εμπειρίες/περιπτώσεις σαν του φίλου Απέρριτου(και άλλων παρομοίων) παρά σε 'εμπειρίες' ατόμων με ιδιαίτερο επιρρεασμό από ταινίες(σπάνια παραισθήσεις). Παρά είναι υπερβολικός.Φιλικά,
MulderGENESIS RESEARCH
G.I.A...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!
Παντως οι μεθοδοι σου δεν μοιαζουν με του πρακτορα Μολντερ αλλα με αυτες της Σκαλλη.Αυτη ηταν που προσπαθουσε να βρει μια λογικη εξηγηση στα οσα παραξενα ενω ο Μολντερ εντελως αντιθετος.Πρακτορα σε συμβουλευω να αλλαξεις ονομα.![]()
quote:quote:quote:
AgentMulder
Δεν το απέκλεισα, μα
Προτιμώ να σπαταλώ ώρες ερευνόντας + δίνοντας βάση σε εμπειρίες/περιπτώσεις σαν του φίλου Απέρριτου(και άλλων παρομοίων) παρά σε 'εμπειρίες' ατόμων με ιδιαίτερο επιρρεασμό από ταινίες(σπάνια παραισθήσεις). Παρά είναι υπερβολικός.Φιλικά,
MulderGENESIS RESEARCH
Παντως οι μεθοδοι σου δεν μοιαζουν με του πρακτορα Μολντερ αλλα με αυτες της Σκαλλη.Αυτη ηταν που προσπαθουσε να βρει μια λογικη εξηγηση στα οσα παραξενα ενω ο Μολντερ ηταν εντελως αντιθετος.Πρακτορα σε συμβουλευω να αλλαξεις ονομα.
αυτό που πρέπει να ξεκαθάρίσω είναι ότι δεν με ενδιαφέρει ποσώς.. να πείσω κανέναν. Όσοι θέλουν να πιστέψουν αυτά που λέω ας τα πιστέψουν και όσοι όχι. Θέλετε ο ήχος να είναι ψεύτικος. Πολύ καλά κάνετε. Θέλετε να είναι αληθινός πάλι με γειά σας και με χαρά σας. Θέλω να ξεκαθάρίσω ότι δεν θα ικανοποιηθεί ο εγωϊσμός μου αν με παραδεχτείτε. Απλά δεν με ενδιαφέρει. Η εμπειρία είναι 100% αληθινή στο συγκεκριμένο άτομο συνέβαιναν ειδικά εκείνην την περίοδο πολλά πράγματα και ξέρω ότι λέει αλήθεια. Στο ίδιο άτομο κάποια φορά που μιλούσαμε με το μέσεντζερ άρχισαν να ακούγονται κρότοι πάνω στο γραφείο του σαν χτυπήματα απο χέρι τα οποία άκουσα κι εγω και είδα την έκφραση τρόμου που πήρε εκείνη την στιγμή. Και σας έχω και μια έκπληξη...υπάρχει άλλος ένας ήχος ακριβώς απο εκείνη την φάση όπου μετά απο το πρώτο χτύπημα ενεργοποίησε το μαγνητοφωνάκι του και κατέγραψε το δεύτερο χτύπημα που ακούστηκε. Μπορείτε κάλλιστα να πείτε ότι είναι στημένο με γειά σας και χαρά σας και μπράβο σας. Εγω ξέρω ότι είναι αληθινό και αυτό μου φτάνει και υπάρχει και μια άλλη λεπτομέρεια για εκείνο το περιστατικό την οποία δεν την είδα γιατί δεν ήταν στο οπτικό πεδίο της κάμερας. Μου την ανέφερε ο φίλος και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Την ώρα που ακούστηκε ο δεύτερος κρότος ένα παιδικό καροτσάκι που ήταν μέσα στο δωμάτιο έφυγε απο την μια πλευρά του δωματίου και κόλλησε στον απέναντι τοίχο... Παιδιά μπορεί να μην πιστεύετε αλλά συμβαίνουν πολυ περίεργα πράγματα σε κάποιους ανθρώπους. Θα μπορούσα να αναφέρω και δικά μου παράξενα περιστατικά αλλά δεν είναι του παρόντος. Ίσως μια άλλη φορά...
Φιλικά...
(και μια επισήμαντη για κάποιες παρατηρήσεις. Στο σημείο που καταγράφηκε ο ήχος δεν υπήρχε τίποτε που να παράγει οποιονδήποτε άλλο θόρυβο... αυτό που ακούγεται πλην της κραυγής είναι αυτό που λέμε λευκός θόρυβος για όσους ξέρουν.. για αυτό σας είπα να δείτε την ταινία...)
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:quote:quote:quote:
AgentMulder
Δεν το απέκλεισα, μα
MulderGENESIS RESEARCH
Παντως οι μεθοδοι σου δεν μοιαζουν με του πρακτορα Μολντερ αλλα με αυτες της Σκαλλη.Αυτη ηταν που προσπαθουσε να βρει μια λογικη εξηγηση στα οσα παραξενα ενω ο Μολντερ ηταν εντελως αντιθετος.Πρακτορα σε συμβουλευω να αλλαξεις ονομα.
----------
ΑΚΟΥ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ,
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ 'ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ' ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΩ ΣΕ ..ΑΛΟΚΟΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ/ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ(ΕΝΟΧΛΗΣΑΙ) Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ(ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Χ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΕΣ/ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ(ΟΧΙ ΝΑ ΑΨΗΦΩ)ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΑΝΙΕΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ κλπ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...!
Υ.Γ.ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ TOPICS ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΕΛΩΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!
Υ.Γ2: Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!
Υ.Γ3:ΑΠΕΡΙΤΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ threadaki?
ΦΙΛΙΚΑ,
MULDER
...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!
[/quote]
----------
ΑΚΟΥ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ,
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ 'ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ' ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΩ ΣΕ ..ΑΛΟΚΟΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ/ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ(ΕΝΟΧΛΗΣΑΙ) Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ(ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Χ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΕΣ/ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ(ΟΧΙ ΝΑ ΑΨΗΦΩ)ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΑΝΙΕΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ κλπ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...!
Υ.Γ.ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ TOPICS ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΕΛΩΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!
Υ.Γ2: Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!
Υ.Γ3:ΑΠΕΡΙΤΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ threadaki?
ΦΙΛΙΚΑ,
MULDER
[/quote]
Προς Θεου φιλε μου.Φυσικα και ειναι δεχτη και σεβαστη η αποψη σου.Απλως ειπα να το ριξουμε και λιγο προς το αστειο.Με παρεξηγησες και σου ζητω συγνωμη αν σε εθιξα εσρω και λιγο.Και ειλικρινα το ονομα που διαλεξες ειναι το ποιο πετυχημενο για το συγκεκριμενο φορουμ.Και παλι συγνωμη.
E-Mail: esetaihmarx@yahoo.gr
-----------------------------------------------------------------
Προς Θεου φιλε μου.Φυσικα και ειναι δεχτη και σεβαστη η αποψη σου.Απλως ειπα να το ριξουμε και λιγο προς το αστειο.Με παρεξηγησες και σου ζητω συγνωμη αν σε εθιξα εσρω και λιγο.Και ειλικρινα το ονομα που διαλεξες ειναι το ποιο πετυχημενο για το συγκεκριμενο φορουμ.Και παλι συγνωμη.
------------------------------------------------------------------
Φίλε Έσεται Ήμαρ,
Εκτιμώ βαθύτατα τη θέση σου απέναντί μου για τα όσα είπες, εξήγηση στα λεγόμενά σου! Και μόνο ο τρόπος σου αναιρεί κάθε παρεξήγηση.
Σ'ευχαριστώ Έσεται Ήμαρ.
Υ.Γ:Φίλε Απέριττε σέβομαι απόλυτα την εμπειρία σου!
Υ.Γ2:Αν υπήρξε ίχνος αντίδρασης απ' εμου, αφορούσε το μέλος που άνοιξε το 'Ζουν ανάμεσά μας' του Φόρουμ στο Μεταφυσικό.Gr (με το κυνήγι ala Blade style) και όχι στην περίπτωση του φίλου Απέριττου!
Φιλικά,
Mulder
GENESIS RESEARCH
GENESIS INVESTIGATIVE AGENCY
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...