- O George Kavassilas στην Ελλαδα - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
http://www.youtube.com/watch?v=0FIGE08e2e4"ΧΑΙΡΕ ΑΣΤΕΡΟΣ ΑΔΥΤΟΥ ΜΗΤΗΡ , ΧΑΙΡΕ ΑΥΓΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"
quote:
Ούτε προσυννενοημένο να ήταν!3 μήνες πρίν;
είδες χριστιανέ ορθόδοξε; η λέσχη μπίλτεμπεργκ, οι μασώνοι, οι ιλουμινάτοι, το τάγμα των Ναιτών, και πολοί άλλοι, τα ξέρουν απο πρίν.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε;
quote:
Εγώ φίλοι μου θα επανέλθω με την άποψη που είχα διατυπώσει τότε που άνοιξα αυτό το θέμα . Δηλαδή αν τελικά ο Αρχιεπισκόπος της Ιρλανδίας Μαλαχίας το 1139 πράγματι μπόρεσε και οραματίστηκε το τέλος του παπισμού , ίσως με την έκφραση του τέλους του κόσμου να υποννοή τον ερχομό ραγδαίων κοινωνικοθρησκευτικών ανακατατάξεων που θα αλλάξουν την σημερινή μορφή της κοινωνίας μας , και επομένως θα επηρεάσουν και την Ρώμη (έλευση της πανθρησκείας που ετοιμάζεται και τέλος της ισχύος και του ρόλου του Βατικανού) που γι'αυτον θα ήταν σίγουρα το τέλος του κόσμου .*
Καμιά "πανθρησκεία" δεν ετοιμάζεται, είναι θεωρία συνωμοσίας για να κρατούν το ποίμνιο στο μαντρί. Κανείς δεν μπορεί να κάνει 6 δις ανθρώπους να πιστέψουν τα ίδια πράγματα. Αν μάλιστα πάνε στους... μουσουλμάνους να τα πούνε αυτά, δεν θα φύγουν ζωντανοί.... :p
Αν σε αφόριζε ο πάπας δεν είχες παραπάνω από χρόνο, όσο ισχυρός ηγεμόνας και να ήσουν. Οι δικοί σου άνθρωποι σε εγκατέλειπαν και ο ίδιος ο στρατός σου γύριζε εναντίον σου. Κάτι που επίσης δούλευε πολύ καλά - όπως π.χ. στην περίπτωση του Βλαντ Τέπες (δεν είμαι σίγουρος και το λέω με επιφύλαξη) - ήταν η ανακήρυξή σου - συνήθως "ανεπίσημα" - σε υποψήφιο... "αντίχριστο". Η ιδέα που είχε ο πολύς λαός ΤΟΤΕ για τον αντίχριστο ήταν απλοϊκή: ηγεμόνας με το διάολο μέσα του που θα προσπαθήσει να τα βάλει με την εκκλησία και με τον ίδιο το Χριστό. Τώρα έγινε πιο πολύπλοκο για ψυχολογικούς λόγους: δεν μπορούν να δεχτούν ότι θα ψήφιζαν τον αντίχριστο και κατασκευάζουν μυστικές εξουσίες. Λες και θα τους το 'λεγε ότι είναι ο αντίχριστος...
Έτσι ο πάπας πήρε τη θέση του αυτοκράτορα Ρώμης και έκαστος καρδινάλιος ήταν συγκυβερνήτης με τον τοπικό ηγεμόνα.