- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
14 μήνες μείνανε μέχρι την ενθρόνιση (29 Μαίου 2013-29 Ιουλίου 2014)του Αντιχρίστου στον Ναό του Σολωμόντα,14 μήνες...
Βασικά,μένουν 58 μήνες μέχρι το τέλος του κόσμου,χωρισμένοι σε 2 περιόδους:14 μήνες πριν και 44 μήνες μετά την ενθρόνιση.Συνεπώς μέσα σε αυτό το διάστημα του 1 χρόνου και 2 μηνών,θα πρέπει και να έχει εμφανιστεί ο Αντί,οπωσδήποτε,τα χρονικά όρια πιέζουν πολύ....
Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε, οι εποχές που διανύουμε ως ανθρωπότητα είναι αρκετά δύσκολες κι είμαι σίγουρος ότι προκαλούν θλίψη σε αρκετούς ανθρώπους.
Και δεν σου κρύβω ότι κι εγώ είμαι ένας απ' αυτούς τους ανθρώπους και θλίβομαι βαθύτατα και για τα δεινά του τόπου μου και για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και για διάφορες προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζω κατά καιρούς, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι.
Από την άλλη όμως πιστεύω ακράδαντα ότι η κάθε μέρα, όσο ζοφερή και "μαύρη" κι αν μας φαίνεται έχει τη δική της ομορφιά.
Ίσως η ομορφιά αυτή να είναι βίαιη και να πρέπει να την ανακαλύψουμε αφού βλέπουμε πρώτα διάφορες ασχήμιες αλλά υπάρχει ομορφιά παντού γύρω μας, στο κάθετί στη Φύση, ομορφιά στους ανθρώπους και στην ίδια τη ζωή.
Αυτή η ομορφιά άλλοτε παραμένει καλύτερα κρυμμένη κι άλλοτε είναι πιο εμφανής όμως αυτό δεν την εξοστρακίζει από αυτόν τον κόσμο.
Δεν είμαι Χριστιανός, έχω πάψει συνειδητά να είμαι από την εφηβεία μου καθώς κατάλαβα ότι είναι ένα θρησκευτικό μόρφωμα το οποίο δεν ταιριάζει στη δική μου ιδιοσυγκρασία και τρόπο αντίληψης των πραγμάτων κι αυτού που ονομάζουμε Θείο.
Πιστεύω όμως ότι είναι αρκετά "βαρύ" φορτίο να θέλουμε ή να ευχόμαστε να γίνει σύντομα η εμφάνιση ενός Αντίχριστου ή μιας Δευτέρας Παρουσίας (όπως διδάσκει η χριστιανική θρησκεία) ώστε να τελειώσει ο κόσμος μας όπως τον ξέρουμε.
Είναι αυτός που είναι κι η ανθρωπότητα είναι ένα μέρος του για όσα χρόνια, αιώνες ή χιλιετίες ακόμα πρόκειται να είναι.
Δεν χρειάζεται να αναμένουμε με προσμονή να έρθει η Δευτέρα Παρουσία και να καταστραφεί ο κόσμος μας αλλά να ελπίζουμε και να προσπαθούμε να αναδείξουμε όλη την ομορφιά που αυτός κρύβει. ![]()

In anticipation of my resurrection...