ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ....... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ....... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CYBERMASTER5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
CYBERMASTERΜέλος
29/01/2005, 15:11:16
ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.....
ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΚΟΥΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"¨ "ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ" "ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ"
ΚΤΛ ΚΤΛ......

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ????

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΟΛΟΙΟΠΥΣ ΛΑΟΥΣ???
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???
ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ "ΟΙ ΛΑΜΠΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ"???
ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ???? (ΚΑΙ ΔΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ)

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ........

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

HermesΜέλος
29/01/2005, 18:13:54
Αρχικα μαθε Βιολογια και Γενετικη...
Μετα διαβασε Φιλοσοφια, επισκεψου και μελετησε μονος σου τους
τοπους των αρχαιων Ελληνων...Περπατησε και σκεψου στους τοπους
που δημιουργηθηκε,η ευγενεια,η σοφια,η σκεψη,η ουσια και πανω απο ολα η αγαπη προς τον ανθρωπο και το δικαιωμα της ελευθεριας...

Φαντασου και εμπνευσου απο τα λεγομενα του Ομηρου, και των αρχαιων φιλοσοφων και ξυπνα τον Ελληνα μεσα σου...Τοτε θα βρεις την απαντηση στην ερωτηση σου, τοτε θα δεις τον κοσμο με τα ματια του Σοφου.

"ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Να υπάρχεις ελληνικός δηλώνει τέσσερες τρόπους συμπεριφοράς.

Ότι δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα από την φύση. Όχι την αλήθεια που φτιάχνει το μυαλό των ανθρώπων.

Ότι ζεις σύμφωνα με την ηθική της γνώσης. Όχι με την ηθική της δεισιδαιμονίας και των προλήψεων.

Ότι αποθεώνεις την εμορφιά. Γιατί η εμορφιά είναι δυνατή σαν το νου σου και φθαρτή σαν τη σάρκα σου.

Και κυρίως αυτό.. Ότι αγαπάς τον άνθρωπο.Πως αλλιώς! Ο άνθρωπος είναι το πιο τραγικό πλάσμα μέσα στο σύμπαν."

Λιαντινης...

Και τωρα κοιτα τι λενε οι αλλοι για εμας, και οχι εμεις για τους
ΕΑΥΤΟΥΣ μας οπως λες εσυ...

"<<Υπερασπισθείτε την Ελλάδα, διότι εις αυτήν οφείλομεν τα φώτα μας , τας επιστήμας ,τας τέχνας και όλας τας αρετάς μας.>>

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ( 1694- 1778 ) Γάλλος διανοητής"

"<< Οι 'Ελληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοι μου.Τους θαυμάζω σαν άφθαστες διάνοιες της φράσεως και της γραμμής,καθώς και για τον ιδεώδη βίο τους.>>
<< Ηγόρασα μίαν τεραστίαν κεφαλή του Διός.Την έβαλα απέναντι στο κρεββάτι μου και άφησα το φως να πίπτει επάνω της κατά τρόπον κατάλληλον, ώστε να την βλέπω κάθε πρωίαν φωτιζόμενην και να της απευθύνω την προσευχήν μου.>>

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΙΤΕ ( 1749- 1832) Γερμανός ποιητής"

"<< Πιστεύω πως το δικό μου έργο είναι πιο κοντά στο έργο του Ομήρου. Με αυτήν την έννοια λοιπόν, λέω πως είμαι περισσότερο Έλληνας. Είμαι η συνέχεια του είδους που ξεκίνησε ο 'Ομηρος. Μια εποχή οι Τούρκοι διανοούμενοι με έλεγαν ''Ομέρογλου'' δηλαδή γιό του Ομήρου.>>

ΓΙΑΣΑΡ ΚΕΜΑΛ Σύγχρονος Τούρκος συγγραφέας κουρδικής καταγωγής"

"<< Γινόμαστε από μέρα σε μέρα περισσότερο Έλληνες, πρώτα στις αντιλήψεις και τις κλίσεις μας και ας ελπίσουμε πως μια μέρα θα γίνουμε και κατά φύσιν Έλληνες.>>

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ ( 1844-1900) Γερμανός φιλόσοφος και ποιητής".

"<< Είναι ωραίο να κατάγεται κανείς από την Ελλάδα, την χώρα που έδωσε στον κόσμο το φως, και να κρατάει σε αυτήν περήφανο και ολόφωτο το φλάμπουρο.>>

ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ (1802-1885) Γάλλος ποιητής"

"<<Καταγόμαστε από τους Έλληνες πολιτιστικά. Οι νόμοι μας, οι επιστήμες μας και οι τέχνες μας έχουν την ρίζα τους στην Ελλάδα. Είναι τέκνα φωτεινά της ένδοξης Ελλάδος .>>

ΠΕΡΣΥ ΣΕΛΛΕΥ (1792-1822) Άγγλος λυρικός ποιητής"

"<< Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ολόκληρο το Ισλάμ εκτός από την θρησκεία, ήταν Ελληνικό. Προδοσία προς το Ελληνικό από τους ισλαμικούς λαούς ισοδυναμεί με προδοσίαν προς την ίδια τους την φύσιν.>>

ΙΜΠΝ ΧΑΛΝΤΟΥΝ ( 1332-1406 ) Άραβας ιστορικός"

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ Η ΕΛΛΑΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
CYBERMASTR...πες μου ενα λαο για τον οποιο λενε τετοια και αλλα πολλα λογια αλλοι λαοι...
Μαθε να σεβεσαι το τοπο που γενηθηκες, ισως τοτε σεβαστεις τον εαυτο σου και εγω εσενα...

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."

29/01/2005, 18:15:11
Αγαπητέ μου cybermaster.

Πιστεύω ότι σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η ιδεολογία κάποιου για την πατρίδα του και για τη θρησκεία του πρέπει να μην είμαστε τόσο επιθετικοί γιατί δεν γίνεται συζήτηση έτσι.

Αν κρίνω από το νεαρό της ηλικίας σου υποθέτω ότι και οι γονείς σου είναι πολύ νέοι, σκέψου όμως ότι εδώ μέσα κυκλοφορούν και άτομα που οι παπούδες τους και οι γονείς τους ακόμα πολέμησαν μ'αυτούς που εσύ αναρωτιέσαι "τί σας κανανε".

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και φυσικά υπάρχουν άτομα που είναι δίπλα στα συνορα και επειδή η μητέρα μου είναι από την Κομοτινή πίστεψε με εκεί βιώνουν αλλη Ελλάδα.

Ο καθένας έχει την ιδεολογία του και είμαστε εδώ για να
ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ananasssΜέλος
29/01/2005, 18:54:03

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Edited by - ananasss on 29/01/2005 18:56:09

29/01/2005, 18:58:41
CYBERMASTER δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός αυτού του θέματος, στο εισαγωγικό μήνυμα του οποίου, μοιάζεις να βγάζεις τον εαυτό σου έξω από το κατηγορητήριο...
Συμφωνώ με την gretel και προσθέτω πως ο τρόπος που έκθεσες το θέμα σου είναι προσβλητικός για πολλά μέλη!

Και εκτός των παραπάνω, θέματα παρόμοια με το παρόν υπάρχουν πολλά στα forums(είμαι σίγουρη πως θα έχουν πέσει στην αντίληψή σου, μιας και συμμετέχεις ενεργά αρκετό καιρό στις συζητήσεις) όπου μπορείς εάν θέλεις να καταθέσεις την άποψή σου σχετικά.

Λόγος δεν υπάρχει να δημιουργηθεί και νέο τέτοιο θέμα, όταν μάλιστα εκ των προτέρων υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσει διαπληκτισμούς - όχι μόνο λόγω της φύσεως του θέματος, αλλά και της αρχικής τοποθέτησής σου.

Για τους παραπάνω λόγους το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!