- ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ smoker ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΜΑΣ...
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ....
ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ....
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ....
ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ 1/10 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Δεν μπορώ να πω ούτε ότι συμφωνώ όμως.
Δεν επιβάλλεται το δώρο. Tο κάνεις επειδή έτσι θες/νιώθεις.
Kανένας δεν κάνει δώρα μόνο κ μόνο επειδή το προστάζει η μέρα.
Aν δεν το αισθάνεται κάποιος δεν θα το κάνει, κ ας κατέβει ο Θεός ο ίδιος.
Δεν με αγγίζει η μέρα του Aγ.Bαλεντίνου. Oύτε με εξοργίζει, ούτε την προσμένω.
Aλλά όπως έλεγα κ στο πρώτο μου μήνυμα δεν μπορώ να μην παρατηρήσω
μερικά πράγματα, κ κάθε χρόνο παρατηρώ τις ίδιες αντιδράσεις...
Kαθόμαστε κ λέμε ότι ο έρωτας κ η αγάπη δεν είναι για να γιορτάζονται 1 μέρα το χρόνο.
Συμφωνώ. Aλλά.. γιατί δεν αντιδρά κανείς για τη γιορτή της μητέρας;
Ή μήπως υπάρχει καμοιά μητέρα που είναι μητέρα μόνο για 1 μέρα;
Άσχετο θα μου πείτε.. μπορεί! Eίναι ένα ερώτημα όμως...
Αυτος που εχει σπασει τα δεσμα της καθημερινοτητας , ο ελευθερος πνευματικα ανθρωπος , δεν εχει αναγκη απο τετοιες γιορτες .
Εγω θεωρω υποκριτες οσους γιορταζουν αυτη τη γιορτη των καθολικων χριστιανων
Προσπαθουν εμμεσα να ξεγελασουν τον εαυτο τους οτι αγαπανε
Αμα ειχαν συνειδητοποιησει τι παει να πει αγαπη δεν θα αναγνωριζαν γιορτες του αγιου βαλεντινου ...
Edited by - KaFriLa on 12/02/2004 16:11:51
Βασικά χαρακτηριστικά της γιορτής είναι η ανωνυμία και η πρόθεση….
Η Ευχή του Βαλεντίνου είναι “ would you be my valentine...?”
Θες να γίνεις ο Βαλεντίνος/α μου..? (χωρίς να γράφεις συνήθως το όνομα σου - είναι για το spin – την δυναμική ) αλλά αφήνοντας υπονοούμενα για το ποιος σχετικά είσαι….
Είναι η γιορτή των ερωτευμένων όπου ο ερωτάς τους δεν έχει βρει ακόμα την ανταπόκριση .. όποτε υπάρχει η πρόθεση/πιθανότητα ..κάνοντας το πρώτο βήμα..
Αν δεν κάνω λάθος ο Άγιος πήγε «αδιάβαστος»
χωρίς να προλάβει να εκμυστηρευτεί τον ερωτά του στην αγαπημένη του… - ανεκπλήρωτο
Τώρα για ένα οποιαδήποτε ερωτευμένο ζευγάρι … υπάρχουν αρκετές επέτειοι που μπορούν να γιορτάσουν – χωρίς να ξηλωθούνε , και με λιγότερο κόσμο ![]()
And a tip for the boys..
Ναι Valnta έχει απόλυτο δίκαιο ότι στις γυναίκες αρέσουν τα ωραία δωράκια… αλλά ακόμα περισσότερο τους αρέσουν τα ωραία δωράκια από έναν «ανώνυμο» θαυμαστή… ![]()
Γιώργος.![]()
Χμ.. και αυτός μικρή θεότητα ε?… για περάστε παρακαλώ από την «κομαντατούρ»..![]()
Tom Waits ~ Blue Valentines
She sends me blue valentines
All the way from Philadelphia
To mark the anniversary
Of someone that I used to be
And it feels just like theres
A warrant out for my arrest
Got me checkin in my rearview mirror
And I'm always on the run
Thats why I changed my name
And I didn't think you'd ever find me here
To send me blue valentines
Like half forgotten dreams
Like a pebble in my shoe
As I walk these streets
And the ghost of your memory
Is the thistle in the kiss
And the burgler that can break a roses neck
It's the tatooed broken promise
That I hide beneath my sleeve
And I see you every time I turn my back
She sends me blue valentines
Though I try to remain at large
They're insisting that our love
Must have a eulogy
Why do I save all of this madness
In the nightstand drawer
There to haunt upon my shoulders
Baby I know
I'd be luckier to walk around everywhere I go
With a blind and broken heart
That sleeps beneath my lapel
She sends me my blue valentines
To remind me of my cardinal sin
I can never wash the guilt
Or get these bloodstains off my hands
And it takes a lot of whiskey
To take this nightmares go away
And I cut my bleedin heart out every nite
And I die a little more on each St. Valentines day
Remember that I promised I would
Write you...
These blue valentines
blue valentines
blue valentines

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ,ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ...
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΣΑΝ ΕΟΡΤΗ,ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ...ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ???
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....

ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ 1900 ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΙΩΘΑ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΛΥΠΕΙ ΜΑΚΡΥΑ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
quote:Το οτι είναι όμως ενα καρφί που μπήγεται βαθιά στη μοναξιά άλλων ανθρώπων επιλέγουμε να μην το βλέπουμε, ετσι;
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ...ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ???

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Edited by - 1900 on 13/02/2004 17:36:11
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ lencolas ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ....
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...
ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ....
quote:
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
quote:
ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕΡΑ .....
ΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ...
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ...
ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ....
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΜΕΡΑ ....
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Valnta ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΦΕΡΩ ....
quote:
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΙΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ?ΠΟΣΟΙ?ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ?????ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΠΛΑ..???ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ?
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ-ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η VALNTA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΟ,ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΦΙΛΕ 1900,
quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ 1900 ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΙΩΘΑ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΝΑ...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...!
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 13/02/2004 19:29:53
quote:sorry!
ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ?
quote:Και δική μου...αλλά:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΝΑ...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...!
α)Όλοι οι άνθρωποι δε σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο
β)Αυτό δε σημαίνει οτι ο πόνος σταματά
γ)Το οτι ειμαι ερωτευμένος δε σημαίνει οτι ο κόσμος γυρω μου σταματαει να υπάρχει. Απο μόνος μου πρέπει να σκεφτώ οτι ο διπλανός μου μπορεί να υποφέρει.
Και δεν εννοώ οτι πρέπει να σταματήσουμε να εκδηλώνουμε τον έρωτά μας
οχι, σε καμμια περιπτωση, αλλά
Δε χρειάζεται να τον βάζουμε και σε βιτρίνα να τον βλέπει όλος ο κόσμος. Ειναι κάτι το τόσο προσωπικό και εκθέτοντάς το έτσι, το εκφυλίζουμε, κατα τη γνώμη μου.
Επίσης δε χρειάζεται όλος αυτός ο "θόρυβος", τα χρώματα, τα φρου-φρου, και τ' αρώματα της μιας ημέρας. Δεν είναι καρναβάλι ο έρωτας.
Συνήθως ο αντίλογος σε κάτι τέτοιο είναι: "Έλα μωρε, πως κάνεις έτσι; Μια μέρα είναι!"
Ναι! Μια μέρα που θα είμαστε τρελά ερωτευμένοι. Λιγες μέρες αγάπης(Χριστούγεννα) που θ'αγαπάμε όλο τον κόσμο. Μια μέρα που θα τηλεφωνήσουμε στη μάνα μας να της πούμε πόσο πολύ την αγαπάμε, μην το ξεχάσει κιολας! Κι όλα αυτα σε μια υπέροχα(ή υπερογκα;) γυαλιστερή ατμόσφαιρα.
Μια χουφτα μέρες είναι που θα 'χουμε αισθήματα! Τις υπόλοιπες τα ναρκώνουμε. Δε βαριέσαι αφου υπάρχουν αυτες οι λίγες μέρες επαναπαυόμαστε, πήραμε τη δόση μας, του χρόνου παλι! Ετσι έχουμε το χρόνο να δώσουμε έμφαση, σ' άλλα πραγματα
ε! κι όσο για τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάμε, θα τις ανανεώσουμε σε μια μόνο μέρα, κι όλα...μελι γάλα;!
Λες και είμαστε κομπιούτερ: Τώρα θ'ανοίξουμε το πρόγραμμα του έρωτα!
Ιnstalation Complete!
ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ!!!
DELETE! DELETE!
Α! και κάτι άλλο
Πόσα απο τα δώρα που γίνονται είναι δώρα με φαντασία;;;;
Τα κλασσικά καθιερωμένα: κοσμήματα σοκολατάκια καρδούλες κι άλλες τέτοιες μαλακιούλες
Εμ έρωτας με copy-paste δε γίνεται! (Που λέει και η Valnta)

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Edited by - 1900 on 13/02/2004 21:07:07