- UFO'S ΣTIΣ AΓIOΓPAΦIEΣ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όσο για το ερώτημά σου Dying Incubus: Αν όμως έφυγαν οι άνθρωποι με διαστημόπλοια το 21.000 Π.Χ. πώς γίνεται κι είμαστε εμείς ακόμα εδώ..?
Είτε ξαναγύρισαν, ή ορισμένοι δεν μπορούσαν να φύγουν (είτε για συναισθηματικούς και ιδεολογικούς λόγους ή δεν υπήρχε αρκετός χώρος για όλους)
Ενδείξεις υπάρχουν πολλές, αποδείξεις όμως?????
(Μία σκέψη που μου πέρασε απο το μυαλό είναι ότι η γή ήταν κάτι σαν τόπος εξορίας!!!Το φαντάζεστε????)
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

quote:
Όσο για το ερώτημά σου Dying Incubus: Αν όμως έφυγαν οι άνθρωποι με διαστημόπλοια το 21.000 Π.Χ. πώς γίνεται κι είμαστε εμείς ακόμα εδώ..?
Είτε ξαναγύρισαν, ή ορισμένοι δεν μπορούσαν να φύγουν (είτε για συναισθηματικούς και ιδεολογικούς λόγους ή δεν υπήρχε αρκετός χώρος για όλους)
Ενδείξεις υπάρχουν πολλές, αποδείξεις όμως?????
Μάλλον άφησαν κάποιους πίθηκους πίσω στην γή, που μετεξελίχθηκαν στην συνέχεια στους σημερινούς ανθρώπους![]()
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

quote:
Υπάρχει μία θεωρία η οποία εκτός από δυσοίωνο μελλοντολογικό σενάριο έχει γίνει και αντικείμενο επιστημονικής μελέτης, αφού τα στοιχεία των περιβαλλοντολόγων, μετεωρολόγων, γεωλόγων και γενικά των επιστημών που ασχολούνται με το σύνολο του πλανήτη Γη τείνουν προς μία κατεύθυνση: ότι ο πλανήτης οδεύει με γοργούς ρυθμούς προς την «ερημοποίηση» και σ’αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα η παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα.
Πολύ σωστό αυτό που γράφεις!
quote:
ΛΟΙΠΟΝ,Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕ,ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΣΚΕΛΕΤΟ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ,(ΔΕΝ ΜΠΕΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ)12.000.000 ΕΤΩΝ!!!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΙΠΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΚΟΔΗ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥ...
Δεν θα συμφωνήσω όμως καθόλου με το παραπάνω.
Επισκέφθηκα πολλές φορές το σπήλαιο των Πετραλώνων στη Χαλκιδική.
Έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα:
Σύμφωνα με τα ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης οι περιοχές της Χαλκιδικής είχαν αναπτύξει ένα σπουδαίο πολιτισμό, από τα βάθη της αρχαιότητας.
Στο περίφημο Σπήλαιο των Πετραλώνων έχουν ανακαλυφθεί άλλωστε ανθρώπινα οστά της εποχής του Νεάτερνταλ, που χρονολογούνται πριν από 700.000 χρόνια.
Αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε!!
Από εκεί και πέρα όλα όσα ειπώθηκαν και αφορούν διάφορες θεωρίες που έχουν σχέση με μαζικές φυγές κλπ.Δυστυχώς είναι μόνο εικασίες.
Γνωρίζω πολλές παρόμοιες απόψεις.Κάθε φορά εμφανίζεται ένα ακόμη βιβλίο,που στόχο έχει να πουλήσει και τίποτε άλλο,αφού δυστυχώς υποθέτει άλλα δεν τεκμηριώνει...
Ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν γράφουμε για ανθρώπους που έζησαν πριν από 12 εκατομμύρια χρόνια...ή όταν καταργούμε έτσι απλά τη Λούση τον Αυστραλοπίθηκο που έζησε στην Αιθιοπία,όταν καταξιωμένοι επιστήμονες έδωσαν τον εαυτό τους ολόκληρο στην έρευνα.
Αλλά βλέπετε αυτοί το έκαναν επειδή πραγματικά το αγαπούσαν.Δεν θέλησαν να γράψουν <τραβηγμένες από τα μαλλιά απόψεις>,με μόνο σκοπό το άμμεσο κέρδος...
Καλό θα είναι επίσης να μην μπερδεύουμε τον άνθρωπο στα Πετράλωνα με μια άλλη ανακάλυψη του κ.Πουλιανού που έχει να κάνει με τα Τρίγλια.
Είναι το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο σε όλη την Γη, όταν τα μέχρι στιγμής αρχαιότερα ίχνη ανθρώπου τοποθετούνταν στην Αφρική και ήταν ηλικίας 3 - 4.000.000 ετών. Ο Homo Erectus Trigliensis ή για να ακριβολογούμε η απολιθωμένη κνήμη του, βρέθηκε στο Ανώτερο Μειόκενο στρώμα (11.000.000 ±1.000.000εκατ.),
Ανακάλυψε λοιπόν μια ανθρώπινη κνήμη ηλικίας 11.000.000ετών!!
Είχε ύψος 1.20μ. και ήταν κυνηγός. Ζούσε σε καταυλισμό γιατί το μέρος στο οποίο βρέθηκε είναι γεμάτο με αποφάγια από ζώα, όπως ρινόκερους, τραγόκερους, πουλιά κ.α. Ακόμη λέει ότι ο "Τριγλιανός" είναι η αρχή της ανθρωπότητας, πρωτοεμφανίζεται στην Γη της Μακεδονίας και καλύπτει μια ζώνη από την Πίνδο εώς την Μ.Ασία.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Edited by - Ελευθερία on 10/08/2005 23:42:46
Αν πιστεύεις ότι το ανθρώπινο είδος προήλθε απο τα πιθήκια δικαίωμα σου αλλά εγώ έχω εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.....
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τι είναι αυτό που διαχωρίζει τους ανθρώπους απο τα ζώα....και δεν εννοώ την επικοινωνία....
Το ότι κάποιοι κατέληξαν σε αυτό το ευφάνταστο συμπέρασμα δεν σημαίνει οτι έτσι είναι!!!
Κατα αρχάς το DNA των 2 ειδών που προαναφέραμε διαφέρει σε αρκετά σημεία οπότε επιστημονικά και μόνο το θέμα έκλεισε!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Θα καταλήξουμε να περικλείουμε τις πόλεις στις οποίες ζούμε μέσα σε θόλους προκειμένου να έχουμε οξυγόνο....
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Krisna δεν μπορώ να καταλάβω τον συνειρμό σου....
Αν πιστεύεις ότι το ανθρώπινο είδος προήλθε απο τα πιθήκια δικαίωμα σου αλλά εγώ έχω εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.....
Το πήρατε στα σοβαρά βλέπω αυτό που είπα![]()
Ο άνθρωπος κατάγεται μέν απο τα πιθήκια αλλά τα πιθήκια σάν πρόγονους του δέν θα τα βρούμε μόνο πρίν απο 21.000 χρόνια όπως ειπώθηκε αλλά δεκάδες εκατομμύρια χρόνια πρίν. Ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων του Πουλιανού χρονολογείται 700-800.000 χρόνια πρίν και δίπλα του βρέθηκαν αντικείμενα χρήσης που δείχνουν οτι έχει κατα πολύ ξεπεράσει το στάδιο του πιθήκου και συμπεριφερόταν σχεδόν σάν νοήμων άνθρωπος.
Κατα τα άλλα η θεωρία του Δαρβίνου είναι μέχρι σήμερα η μόνη αληθοφανής εξήγηση για την δημιουργία και εξέλιξη των ειδών όπως και του ανθρώπου χωρίς να είμαι απόλυτος οτι ισχύει σίγουρα.
Ισχύει προσωρινά μέχρι να βρεθεί μιά άλλη αποδεδειγμένη θεωρία που θα την ανατρέψει.
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ