ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ποσο χρονων ειστε? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ποσο χρονων ειστε? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Truth49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
19/07/2012, 14:24:43
quote:
που ειναι τα αλλα μηνυματα? γιατι σβηστηκαν? (ρητορικες ερωτησεις)

ας φτιαξουμε εναν λογαριασμο .................

Φαίνεται ότι παρα-κράτησε ο καύσωνας των προηγούμενων ημερών...

Προς ενημέρωση των κανονικών μελών του forum, δεν έχουν σβηστεί μηνύματα (αυτό δεν αποτελεί κάποια απάντηση στην ασυναρτησία που έβαλα στην παράθεση-quote)

O λογαριασμός και το θέμα θα κλειδωθούν στις επόμενες ώρες.

19/07/2012, 14:29:21
Ετσι, από περιέργεια, γιατί δεν τον κλειδώνεις τώρα;
Τι περιμένεις να σου πει;
Κάτι σοβαρό; Χαζογκόμενα θα είναι κι αυτή...

ΚostakourtasΜέλος
19/07/2012, 14:48:11
βαρεσε ο καυσωνας το κεφαλι δοξα πατρι.Αντε γειαhttp://www.youtube.com/watch?v=cMEBo-U26FQ

Ποιός ήρθε?

19/07/2012, 15:11:16
quote:
Ετσι, από περιέργεια, γιατί δεν τον κλειδώνεις τώρα;
Περιμένει την αρνησικυρία!
Αλήθεια, ποιόν να κλειδώσει;
Έχω ενδείξεις, πέρα της ομολογίας σου, ότι παίρνεις πολύ κλειστά τις στροφές και έχεις ζαλιστεί. Μήπως πρέπει να αφήσεις τα παιχνίδια για τους νεότερους;

19/07/2012, 17:59:26

Κostakourtas, μήμπως είσαι...

Λέω μήμπως;

19/07/2012, 18:27:57
Το θέμα αυτό,όντως ειναι παράξενο.

20/07/2012, 01:35:58
Η εξάδερφη της Μαριγός είσ' συ;
20/07/2012, 08:00:54
οι αντιφασεις

19.3.2012

http://camerastyloonline.wordpress.com/2012/03/07/afieroma-sto-rasouli-19-3-2012-badminton/

Συμμετέχουν:
Πέτρος Βαγιόπουλος, Παντελής Θεοχαρίδης, Λάμπρος Καρελάς, Δημήτρης Κοντογιάννης, Χρήστος Νικολόπουλος, Νίκος Ξυδάκης, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Ορφέας Περίδης, Ναταλία Ρασούλη, Γιώργος Σαρρής, Χανιώτες Ριζίτες

19.3.2012

Aurelia
Μέλος 1ης Βαθμίδας

71 Μηνύματα Απεστάλη: 19/03/2012

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10929&whichpage=12

quote:
Ο Εφιάλτης ας μείνει έξω από αυτό που έγραψα. Αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Άλλωστε ένα φόρουμ εσωτερισμού δεν θα έπρεπε λογικά να κουτσομπολευει και να δικάζει, αλλά να αναπτύσει.

φαινεται στις προβες για την συναυλια ειχαν κι ενα λαπτοπ και ποσταραν στο εσωτερικα ................

quote:
Έχει χρησιμοποιηθεί και ο δικός σου λογαριασμός απο τον Deva. Άρα δεν το πάμε φιρί-φιρί.

quote:
Καλά κατάλαβα εγώ πως η διαχείριση έχει αλλάξει

τρομερη ενημερωση .............

quote:
Έν πάσει περιπτώσει για να μην συνεχιστεί η μεταξύ μας συζήτηση του τυπου τι και γιατί, νομίζω ότι με την Αμαλία κάπως συνεννοηθήκαμε στο ότι εκείνη είναι εκείνη κι εγώ είμαι εγώ

quote:
Ούτε μπορώ κι εγώ να λειτουργήσω μέσω email, όταν στα forums εισπράττουμε μια τέτοια ακραία αντιμετώπιση. Δυστυχώς λοιπόν, ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί η πολυπόθητη βάση "επικοινωνίας" ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα. Υπενθυμίζω ότι σου έχω στείλει και το τηλέφωνό μου.
Είχα ξεκινήσει να σου γράφω και ένα μεγάλο email σχετικά με κάποια πράγματα που με ρώτησες, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να επενδύω σκέψη, χρόνο και καλή διάθεση με αυτά που διαβάζω. Οπότε, για την ώρα ίσως είναι καλύτερα να τα πούμε, αν θελήσεις, μέσω τηλεφώνου.

συνεννοηση μεσω mail .......

εξηγησεις για ολα αυτα ? (ρητορικη ερωτηση)

(εχουν σβηστει τα ποστ του Αδμινουκου που λενε το ονομα της κυριας .......)

20/07/2012, 23:04:35
Απενεργοποίηση θέματος.
Θα επανέλθουμε για περισσότερα.