- Η ώρα της Απόφασης (ή αλλιώς Μια Διαφορετική Σύσταση) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Ειχα λοιπον ηδη αρχισει να εχω την γνωστη δυσφορια που μου βγαινει οταν αυτος ο ανθρωπος σατηριζει ανθρωπους ,και ανθρωπινες καταστασεις με ενα τροπο που για μενα τουλαχιστον ειναι ενοχλητικος ,αλλα και συμφωνα παντα με την δικη μου λογικη ,μονο συμβατος θα ελεγα οτι δεν ειναι με την ανθρωπινη πορεια προς την ευτυχια αλλα και την ισοροπεια γενικοτερα
Ο λογος απλος!!!
Καταδικαζει ανθρωπους και καταστασεις και εξοστρακιζει τελειως την λεξη αποδοχη που κανονικα θα επρεπε να υπαρχει
Πρεπει επισης να πω, οτι δεν πιστευω, οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος εχει αυτο το επιπεδο αλλα μαλλον του επιβαλεται εκ των ανωθεν
Και πολλες φορες οι ανθρωποι μπορουν για χαρη της επιβιωσης, να κανουν πραγματα που ενδεχομενως, και να ειναι αντιθετα ,με την συνειδηση τους
Και ερχομαι λοιπον στο προκειμενο!!!
Διπλα μου ηταν ξαπλωμενος και ο μικρος μου υιος
Σε καποια στιγμη λοιπον ειδα το παιδι να εχει υιοθετησει ακριβως το ιδιο υφος το οποιο χρησιμοποιουσε ο τηλεπαρουσιαστης
Εκεινη την στιγμη λοιπον συνειδητοποιησα για αλλη μια φορα , ποσο κακο μπορει να κανει καποιος σε εναν ανθρωπο που δεν εχει ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και στην συγκεκριμενη περιπτωση ποσο σημαντικο ,και πρακτικο για ενα σωστο βιο, ειναι το να αποδεχεται κανεις ανθρωπους και καταστασεις
Αυτο δηλαδη που θελω να πω ειναι οτι η ΑΔΥΝΑΜΙΑ μας να αξιολογουμε τα πραγματα μπορει να μας οδηγησει σε οποιονδηποτε λανθασμενο δρομο
Ενα αλλο ζητημα που μου ξυπνησε αυτο το συμβαν, ειναι το πως ανθρωποι που υποτιθεται κατεχουν καποια εξουσια πχ γονεις δημοσιογραφοι , ο μεγαλυτερος συμαθητης η οποιοσδηποτε κατα καιρους θαυμαζουμε , ειναι σε θεση να διαμορφωνει την συνειδηση μας
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ