ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ahlobar30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/05/2012, 20:04:32
Εχω ακούσει απο διάφορους φίλους και γνωστούς μου,πράγματα που γίνονται εις βάρος τους,αυτό δεν είναι μυστικό.Πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τί θέσεις έχει η χρυσή αυγή με αυτούς.Αυτά που δεν βγαίνουν στην φόρα όμως είναι οι ξυλοδαρμοί μέχρι θανάτου και άλλες τέτοιες μεταχειρίσεις που συχνά πυκνά λαμβάνουν δράση.Αυτά δεν τα βγάζουν οι ειδήσεις,και αμα πούν κάτι θα είναι η εξαίρεση.

Ξέρω γώ χθές σκότωσαν κάποιον δκό τους τα παλικάρια μας οι χρυσαυγίτες,ε καί? Ποιός χέστηκε? Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος όσον αφορά τους θανάτους.
Ενώ αμα αυτοί θελήσουν να πάρουν το αίμα πίσω τους και το κάνουν,θα το μάθουμε όλοι ξκαι θα τους μισήσουμε.

Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι είναι αυτοί τα θύματα,και οι δύο πλευρές έχουν και θύματα και θύτες.

Edited by - alex22 on 22/05/2012 20:09:03

22/05/2012, 20:15:08
αν υπήρχαν τέτοια περιστατικά (που είναι εντελώς άσχετα με την υπόθεση εκτός και αν θες να πεις ότι ο 30χρονος τους έδερνε μαζί με άλλους και αυτοί υπερασπιστήκαν την σωματική τους ακεραιότητα κατι που θα το έλεγε ο 17χρονος που παραδέχτηκε ότι ήταν ένας από τους 3 που τον έσφαξαν)πιστεύεις ότι θα το έκρυβαν τα μμε; αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί τους σκοπός των μμε είναι η προώθηση της πολυπολιτισμικοτήτας από την άλλη αν οι λαθρομετανάστες δεν περνάν καλά εδώ είναι ελεύθεροι να τσακιστούν να φύγουν και να πάνε στον αγύριστο, κάνεις δεν τους κάλεσε, παράνομα μπήκαν και επιδίδονται σε καταστροφές ληστείες βιασμούς και φόνους στην τελική δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάρεις και εσύ αλλά και όλοι οι λαθρολάγνοι μερικούς σπίτι σας και να τους ταΐζεται εσείς;

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

22/05/2012, 20:20:31
Κοίτα άθεε,εγώ απλώς προσπαθώ να δώ ένα μεγαλύτερο μέρος της εικόνας και να μην κρίνω τί είναι σωστό και τί λάθος.Προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε με τους λαθρομετανάστες και γενικότερα με τους μετανάστες.Και ξέρεις γιατί,γιατί δεν τους έβλεπα με μισό μάτι όπως κάνουν μερικοί.Αμα εσύ μισείς κάποιον,τί νομίζεις οτι ο άλλος θα μένει απαθής? Οτι δίνεις παίρνεις φίλε μου.Αρχίζει απο σένα αυτή η αλυσίδα,εσύ την δημιουργείς.

Edited by - alex22 on 22/05/2012 20:21:47

22/05/2012, 20:24:06
quote:
αν υπήρχαν τέτοια περιστατικά (που είναι εντελώς άσχετα με την υπόθεση εκτός και αν θες να πεις ότι ο 30χρονος τους έδερνε μαζί με άλλους και αυτοί υπερασπιστήκαν την σωματική τους ακεραιότητα κατι που θα το έλεγε ο 17χρονος που παραδέχτηκε ότι ήταν ένας από τους 3 που τον έσφαξαν)πιστεύεις ότι θα το έκρυβαν τα μμε; αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί τους σκοπός των μμε είναι η προώθηση της πολυπολιτισμικοτήτας

Μήν είσαι και τόσο σίγουρος για τα μμε κράτα και μια πισινή.Ποιός νομίζεις οτι τα ελέγχει και αυτά?

quote:
αν οι λαθρομετανάστες δεν περνάν καλά εδώ είναι ελεύθεροι να τσακιστούν να φύγουν και να πάνε στον αγύριστο, κάνεις δεν τους κάλεσε, παράνομα μπήκαν και επιδίδονται σε καταστροφές ληστείες βιασμούς και φόνους στην τελική δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάρεις και εσύ αλλά και όλοι οι λαθρολάγνοι μερικούς σπίτι σας και να τους ταΐζεται εσείς;

Βλέπεις μόνο την μία όψη.

22/05/2012, 20:24:10
άρα έρχεσαι στα λόγια μου αν εγώ μπω παράνομα κάπου κλέβω, γενικά παρανομώ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ είμαι υπεύθυνος για το ότι με κοιτούν με μισό μάτι

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

22/05/2012, 20:27:31
όσο για τα μμε αν δεις την προπαγάνδα που υπάρχει από το 80 και μετά όσο αφορά τα μμε της ταινίες και γενικά το τι προωθούν ως πρότυπο τοτε θα καταλάβεις ότι σκοπό έχουν την αποχαύνωση του κόσμου την καταστροφή της κοινωνίας και την δημιουργία εξαθλιωμένων μαζανθρώπων

Φρίντριχ φον Σίλλερ

22/05/2012, 20:36:45
Έχεις τα δίκια σου,έχω και γώ τα δικά μου.
22/05/2012, 20:41:20
ποια είναι τα δικιά σου; γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα από την στιγμή που δέχεσαι ότι μπήκαν παράνομα ότι παραβαίνουν τους νόμους του κράτους τότε δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να τους φερθώ σαν θύματά από την στιγμή που είναι θύτες

Φρίντριχ φον Σίλλερ

22/05/2012, 20:43:19
Δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο,αν εσύ τα βλέπεις όλα προς το μαύρο οκ τότε.
22/05/2012, 20:45:20
υπεκφέυγεις

Φρίντριχ φον Σίλλερ