- μηνύματα που αποσπάστηκαν από τη συζήτηση "Ο ΕΡΩΤΑΣ" topic.asp?TOPIC_ID=7243&whichpage=2 - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
Εύχομαι κάποια στιγμή να αποτελέσουν πραγματικά "μουσειακό είδος"...
Μεταφέρονται στο παρόν τόπικ 2 μηνύματα από το θέμα
Ο ΕΡΩΤΑΣ
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Απεστάλη: 12/10/2005, 18:08:09
-----------------------------------
Καλώς την!
προσπαθείς αγαπητή να βγάλεις μία κρίση για μένα? αυτός είναι ο σκοπός της συζήτησης μας?
αυτά που γράφω δεν είναι προς τέρψιν ούτε δική μου ούτε των υπολοίπων...
είναι ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ένα θέμα... αν δεν είναι αρεστά σε κάποιον είναι το τελευταίο
που με απασχολεί....
επίσης, αδελφό εγώ αποκαλώ αυτόν που επιθυμώ να συμπορευτώ μαζί του καλή τη πρόθεση,
οποιαδήποτε άλλη έννοια μου διαφεύγει ως προς την προσφώνηση σου.... και σίγουρα δεν νομίζω
πως έχουμε "συμφάγει"
...
όταν λοιπόν αναφέρομαι σε τριαντάφυλλα, εννοώ έναν υπέρμετρο συναισθηματισμό που πιστεύω πως
δεν αρμόζει στην απλότητα της Αγάπης...
όπως δεν νομίζω πως για την τέρψη των άπληστων ματιιών μας χρειάζεται να χρωματίζουμε ψευδώς τα
τριαντάφυλλα γαλάζια.... είναι ένας πλεονασμός που στα μάτια της Φύσης είναι άχρηστος....
προσπαθώ, όσο μπορώ να μην μεταφέρω αδίκως λόγια άλλων... παρά μόνο αυτά που έχω κατακτήσει μόνη
μου στην πορεία της αναζήτησης μου.... και λυπούμαι πολύ όταν βλέπω να γίνεται τόσο ελαφρά τη καρδιά
αυτή η μεταφορά από κάποιους άλλους...
heil the jewel in the lotus.... είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει....
Galadriel

the truth is OUTthere
Απεστάλη: 12/10/2005, 19:55:42
-----------------------------------
quote:
Καλώς την!
(Αυτό φαντάζομαι είναι επειδή με περίμενες!Να μην σε απογοητεύσω λοιπόν καημένη/εδώ είμαι/παρατηρώ -καιρό τώρα- το ξεσσάλωμα σου//αλλά έχουν γνώση οι φύλακες..)
Ε! Όχι,λοιπόν!-μέχρι εδώ.-
quote:
προσπαθώ, όσο μπορώ να μην μεταφέρω αδίκως λόγια άλλων... παρά μόνο αυτά που έχω κατακτήσει μόνη
μου στην πορεία της αναζήτησης μου.... και λυπούμαι πολύ όταν βλέπω να γίνεται τόσο ελαφρά τη καρδιά
αυτή η μεταφορά από κάποιους άλλους...heil the jewel in the lotus.... είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει...
ΤΙ ΠΡΓΜ;
"Όσα έχεις κλέψει χωρίς να έχεις κατακτήσει και χωρίς καρδιά κλέβεις από τους άλλους "θα ήθελες μάλλον να μας πεις!
(Επειδή ακόμη και τα λόγια που χρησιμοποίησες είναι κι αυτά κλεμμένα,εσκεμενα το κανες..χμ;οκ το ξέρω!Είδες; "τα κατάφερες" ήρθα!/όχι πως εφυγα ποτέ..)
Να σου πω κάτι να το θυμάσαι για πάντα;
Τα τριαντάφυλλα και οι έρωτες-λόγοι όταν είναι κλεμμένα δεν σου δίνουν καμμία κατανόηση(ούτε καν ευχαρίστηση/βέβαια αυτό μας το αποδεικνύεις καθημερινά με την εικονική σταση σου../περί αυτού και ο λόγος)
Ο χρόνος θα σε ανταμείψει για τα κρίμματα σου...να είσαι σίγουρη γιαυτό!
Καημένο πλάσμα,σου εύχομαι να ξαναβρείς τον αυτοσεβασμό,και την πίστη (αν είχες ποτε) σε όσους "πιστευες" ,αλλα τωρα κατακλεβεις -παριστανωντας κατι που θα'θελες να είσαι-πόσο φαίνεται αυτό!-αλλά φθονεις επειδή δεν μπορείς να φτάσεις,αλλα οπως διαισθάνομαι: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!-
--Να καλοσορίσω την Γαλάζια ακτίνα του αγαπημένου διδάσκαλου Έλ Μόρυα..//Χαίρομαι που παρά την κατακλυσμιαία κατάσταση που επικρατεί.. εμφανίστηκε ως *Φως εν Σκότει!*...
Λυπάμαι όμως γιατί η θλιβερή καρικατούρα ονόματι *galadriel* έγραψε ολάκερο πόστ απευθυνόμενη σε Εμένα με τόση ασέβεια όση συνηθίζει τόσο προς τα θεία)και τους νεκρούς) οσο και προς τους διδασκαλους γενικότερα...που κατακλέβει και κατόπιν λιδωρεί..//γνωστό και πλέον φανερό .-
--Να ζητήσω συγνώμη από τον καλό φίλο Αστροψυχή,αλλά η "παρέμβαση" ήταν αναγκαία, εξάλλου το ζήτησς και η θρασυτάτη κλεψιτυπίας
Το θέμα είναι ενδιαφέρον,αλλά επέλεξα να το διαβάζω αντί να συμμετέχω/εξάλλου το να βοιώνεις τον Έρωτα στην πραγματική σου πραγματικότητα δεν χρίζει ανάλυσης../Απλά το ΖΩ.//..καλή συνέχεια στο θέμα,λοιπόν καιευχομαι σε άτομα σαν τούτο το θλιβερό που κλέβει τα λόγια άλλων για να αποκτήσει κάποιο υποτυπώδη λόγο ύπαρξης, να βρούνε το πραγματικό νόημα του Έρωτα,άλλα όχι μέσα από άλλους.. τότε θα συνειδητοποιησουν πως μέσα απο την σαμσάρα τους πιστεύουν πως εξελλίσονται σπειρωειδως!(κι αυτο-αλλου..-- κλεμμενο ήταν,χμ;) ενώ το μόνο που κάνουν είναι κύκλους γύρω από τους άλλους..και νομίζουν ζαλισμένοι ότι ..υπάρχουν!..
quote:
πέρασα πρόσφατα από ένα μαγαζί με αντικείμενα ινδικής προέλευσης κι εκεί δίπλα στις εικόνες του Shiva είδα αξεσουάρ της Hello Kitty... πολύ χαριτωμένα ομολογουμένως αλλά για ψυχές που δεν μπορούν να προσεγγίσουν το Θείο...
Ακριβως! Αυτά τα καταστήματα είναι φτιαγμένα για άτομα σαν του λόγου σου! άτομα που παίρνουν από παντού και τελικά το αποτέλεσμα είναι αυτό που ειδες!//αυτό που είσαι!//Οταν λοιπόν έρθεις στην Νύμφη έλα να μας βρεις!//να επισκεφτείς ένα αυθεντικό χόρο ινδικήης τέχνης(επειδή παρεπιπτόντως..αυτό που ειδες και εισαι ειναι"made in taiwan"..)//θα είμαι εκεί όπως όταν πρωτοήρθες και εδώ μέσα ,να σε καλοσωρίσω...και τότε θα "δεις" για πρώτη φορά τι εστί:προσέγγιση του θείου../και να είσαι σίγουρη πως από εδώ ξεκίνησαν όλα.
Ως τότε καλύτερα να πάψεις να βλασφημείς χρησιμοποιώντας όλα όσα όχι μόνο ΔΕΝ εχεις κατακτήσει,αλλά έχεις υπέρ του δέοντος:καταληστέψει!
ΠΑΨΕ ΠΙΑ.-
Αtma
Hail the jewel in the Lotus!

cprtght@tm@2005
>>Το Edit έγινε για τον τονισμό.)
Edited by - ΑΤΜΑ on 12/10/2005 21:20:08