- "ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ" ΚΑΙ "OAHSPE"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
γλυκα λογια?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ετσι πες μου φιλε μου χαχαχαχαχα καλο
μαλλον αυτο επρεπε να κανω και εγω απο την αρχη
ποτε δεν ειναι αργα ομως

from us
τι να πω? οτι διαπερνουσαν το χιτωνιο και καθε τσιμπημα σχηματιζε ενα καρουμπαλο μεγεθους καρυδιου
πω πω πω τι μου θυμησες? ασε που δεν μασαγανε ορμαγανε κανονικα τα κυνηγουσαμε να τα σκοτωσουμε και εκεινα μας ορμαγαν για να μας αφαιμαξουν
εκεινα ηταν ο εχθρος οχι οι αλλοι περα απο το ποταμι

from us
Θυμαμαι που λες μια μέρα καθόμουν και παρατηρούσα ενα τέτοιο κουνουπι καθως με τσιμπουσε στο χέρι, και το βλέπω να 'χει γονατισει για να βάλει το κεντρί πιο μέσα!!!...χωρίς πλάκα!
Και τσιμπημα που το ένιωθες και μέρα μεσημέρι καθως κάναμε πορεία, τα νιωθες να 'ρχονται απο παντού και το μόνο που τα διωχνε ήταν το καρκινογονο εκεινο το "μπαρουτι", το στρατιωτικό κουνουπελαιο.
Τι Autan και μαλακίες, αυτα τα ειχαν για ορεκτικά...
quote:quote:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"...Ναι ναι, πωωωωωωςς το βλέπω, δεν το βλεπω....Ασχετες απαπα!!!, μην το ξαναπεις αυτο!!....
Φίλε 1900,
θα ήμουν πολύ άδικη, αν σου έδινα στην παρατήρησή σου αυτή, άδικο...
Ειδικά στη θέση μου, που τα λόγια τα οποία παρέθεσες σε quote, τα έχω επισημάνει αρκετές φορές σε νέα μέλη τα οποία άνοιξαν "άσχετα" θέματα στη γωνιά αυτή του φόρουμ.
Ως συντονίστρια λοιπόν του εαυτού μου, θα αυτολογοκριθώ, συμφωνόντας και επαυξάνοντας με την παρατήρησή σου.
Διαπιστώνω έτσι, ότι καλά είναι τα λόγια, αλλά αν δεν βουτηχθούν μέσα στην πράξη, ώστε κι από τα λάθη σου να συνειδητοποιήσεις την ουσία τους, τότε μόνο λόγια παραμένουν. ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:
καλά είναι τα λόγια, αλλά αν δεν βουτηχθούν μέσα στην πράξη, ώστε κι από τα λάθη σου να συνειδητοποιήσεις την ουσία τους, τότε μόνο λόγια παραμένουν.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΟΤΕΙΠ.......
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ Ν ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΟΤΕΙΠ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....) ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΩΣ ΣΕΛΟΤΕΙΠ...... ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΤΕ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΞΕΧΥΘΗΤΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ Η ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΔΩ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ???? ΤΟ ΣΕΛΟΤΕΙΠ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΠΙΤΦΙΞ!!!
ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!
respect
''η αρχη του τελους''
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ SUPERMEGAEXTRA ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "Ο ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ
ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟY ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ! "
...ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ...!!!

1) Ακουστικά βαρηκοΐας
2) Μεγεθυντικός φακός
3) Monitor 150 ιντσών, για να μην χάνουμε απάντηση~!

''η αρχη του τελους''
Κάτω Πάυλας