ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ" ΚΑΙ "OAHSPE"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ" ΚΑΙ "OAHSPE"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kapodistria54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
endoramaΜέλος
30/11/2003, 02:11:26
ακομα να κοιμηθεις βρε κουνουπακι?

γλυκα λογια?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

30/11/2003, 03:13:57
endoramaΜέλος
30/11/2003, 03:21:46

ετσι πες μου φιλε μου χαχαχαχαχα καλο

μαλλον αυτο επρεπε να κανω και εγω απο την αρχη

ποτε δεν ειναι αργα ομως

from us

30/11/2003, 03:37:41
Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν τα κουνουπια που συνάντησα στον Εβρο!...Μπρρρρ!!!...Στουκας!
endoramaΜέλος
30/11/2003, 03:47:26
ελα ρε 1900 και εγω εκει..............Φερρες

τι να πω? οτι διαπερνουσαν το χιτωνιο και καθε τσιμπημα σχηματιζε ενα καρουμπαλο μεγεθους καρυδιου

πω πω πω τι μου θυμησες? ασε που δεν μασαγανε ορμαγανε κανονικα τα κυνηγουσαμε να τα σκοτωσουμε και εκεινα μας ορμαγαν για να μας αφαιμαξουν

εκεινα ηταν ο εχθρος οχι οι αλλοι περα απο το ποταμι

from us

30/11/2003, 05:08:02
Αστα να πανε φιλε μου. Εγω Σουφλί
Θυμαμαι που λες μια μέρα καθόμουν και παρατηρούσα ενα τέτοιο κουνουπι καθως με τσιμπουσε στο χέρι, και το βλέπω να 'χει γονατισει για να βάλει το κεντρί πιο μέσα!!!...χωρίς πλάκα!
Και τσιμπημα που το ένιωθες και μέρα μεσημέρι καθως κάναμε πορεία, τα νιωθες να 'ρχονται απο παντού και το μόνο που τα διωχνε ήταν το καρκινογονο εκεινο το "μπαρουτι", το στρατιωτικό κουνουπελαιο.
Τι Autan και μαλακίες, αυτα τα ειχαν για ορεκτικά...
30/11/2003, 14:55:39
quote:

quote:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"...

Ναι ναι, πωωωωωωςς το βλέπω, δεν το βλεπω....Ασχετες απαπα!!!, μην το ξαναπεις αυτο!!....

Φίλε 1900,
θα ήμουν πολύ άδικη, αν σου έδινα στην παρατήρησή σου αυτή, άδικο...
Ειδικά στη θέση μου, που τα λόγια τα οποία παρέθεσες σε quote, τα έχω επισημάνει αρκετές φορές σε νέα μέλη τα οποία άνοιξαν "άσχετα" θέματα στη γωνιά αυτή του φόρουμ.
Ως συντονίστρια λοιπόν του εαυτού μου, θα αυτολογοκριθώ, συμφωνόντας και επαυξάνοντας με την παρατήρησή σου.
Διαπιστώνω έτσι, ότι καλά είναι τα λόγια, αλλά αν δεν βουτηχθούν μέσα στην πράξη, ώστε κι από τα λάθη σου να συνειδητοποιήσεις την ουσία τους, τότε μόνο λόγια παραμένουν.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

30/11/2003, 15:14:00
E, αυτό ξαναπεστο!
quote:
καλά είναι τα λόγια, αλλά αν δεν βουτηχθούν μέσα στην πράξη, ώστε κι από τα λάθη σου να συνειδητοποιήσεις την ουσία τους, τότε μόνο λόγια παραμένουν.
sansationfΜέλος
05/12/2003, 00:08:19
ΚΑΛΑ ΕΕΕΕ!!! ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Η ΑΜΑΛΙΑ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ.....
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΟΤΕΙΠ.......
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ Ν ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΟΤΕΙΠ(ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....) ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΩΣ ΣΕΛΟΤΕΙΠ...... ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΤΕ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΞΕΧΥΘΗΤΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ Η ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΔΩ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ???? ΤΟ ΣΕΛΟΤΕΙΠ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΠΙΤΦΙΞ!!!
ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!

respect

ΣΑΜΟΥΕΛΝέο Μέλος
25/01/2004, 22:10:05
KAI ENAS ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙ ΣΥΖΙΤΙΣΗ ΠΕΡΙ ΣΙΛΟΤΕΙΠ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΝΑΡΞΕΙ'' ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΟΥΡΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ [25 1 04] . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΡΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΙΤΟΣ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΞΩΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ''ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ'' ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΤΟ ΤΟ 666 ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ ΟΟΟΥΥΥΥΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥ ΟΔΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙ ΜΕΤΕΠΙΤΑ ΕΞΕΛΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΝΑ ΣΟΡΑ ΑΛΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ........ ΚΟΛΟΥΣΕ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ........ ΜΕ ΣΕΛΟΤΕΙΠ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΝΑΤΩΝ

''η αρχη του τελους''

MasvidalΜέλος
26/01/2004, 15:02:20
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΘΕΜΑ !!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ SUPERMEGAEXTRA ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "Ο ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ
ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟY ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ! "
...ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ...!!!

26/01/2004, 15:08:20
Κάνω πρόταση να ανοιχτεί topic με θέμα

1) Ακουστικά βαρηκοΐας
2) Μεγεθυντικός φακός
3) Monitor 150 ιντσών, για να μην χάνουμε απάντηση~!

ΣΑΜΟΥΕΛΝέο Μέλος
23/02/2004, 20:39:53
συναχιζοντας να γραφω ασχετα σε αυτο το θεμα αναρωτιεμαι αν ειδε κανεις τη λουκα στην εκπομπη του κυριου θεμου την αλαγη της μου εβαλε και κραγονακι αφισε τα μαλια της κατω εβγαλε τα γιαλια και πηγε............ και απο εκει που τον ελεγε σατανιστη και αθεο τωρα τον κολακαιβε λεγοντας στου το χαρριτολογοντας διαβολακι της tv τι χαριτομενο Ε????? ......τωρα θα με ρωτισετε τη σχεση εχει τωρα το σελοτειπ με τη λουκα ουτε εγω ξερω ....καλες παντος οι ιδεες για να γινoυν ta επομενα topic eeee....... τη λετε να κανουμε ενα γκαλοπ και υστερα εκλογες για να δουμε ποιος θα το ανοιξει?????? το μονο που φοβαμαι ειναι να μην τα κλεισει ο ADMI σε παρακαλω πες μας μην γινουν τζαμπα.....

''η αρχη του τελους''

_Μέλος
24/02/2004, 00:06:05
Κοιτάξτε, πιστεύω ότι ξεφύγαμε από το αρχικό θέμα, και το ζελοτεí’π είναι ένα σοβαρότατο θέμα το οποίο πρέπει να συζητηθεί υπό το πρίσμα επιστημονικής μελέτης και πειραματικής αγωγής.

Κάτω Πάυλας