ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περίεργη στιγμή.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περίεργη στιγμή.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PrincessCat34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
madmaxΜέλος
08/06/2004, 20:02:43
να σου πω κατι; εχω που εχω την απωλεια αυτη, οταν ακουω παρομοια πραγματα με πιανει το νταβελικο!!!

Οπως συμπαθω ολα τα παιδια εδω μεσα ετσι συμπαθω κι εσενα κι ας μη σε ξερω, αρκει που μου θυμιζεις καποια (τελειως δυσαρεστα) πραγματα και θελω να σε προφυλαξω...

Ουτε γονιος σου ειμαι ουτε τιποτα αλλα θα συνοψισω σε μια φραση ολα οσα ειπωθηκαν (και σιγουρα οχι για κακο σου, οχι για να σε πικαρουν αλλα επειδη πολλα παιδια ξερουν):

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Και ειμαι σιγουρος οτι αν τα παιδια αυτα που ξερουν ειχαν την επιλογη, θα προτιμουσαν να τελουσαν εν αγνοια

Φιλικα
Σταθης

jacamarΝέο Μέλος
08/06/2004, 20:12:39
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ;;;;;;

SINE DIABOLO NULLUS DOMINUS

madmaxΜέλος
08/06/2004, 20:23:43
Αυτο θα σου το απαντησει μονο καποιος απο δω μεσα που ξερει 100%...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

jacamarΝέο Μέλος
08/06/2004, 20:25:04
ΑΝ ΖΕΙ. (ΣΕ ΠΗΡΑΖΩ)

madmaxΜέλος
08/06/2004, 20:54:47
Αν ζει λεει......ζει & βασιλευει απλα επειδη φυλαξε τα ρουχα του κ εχει εστω και τα μισα, αλλα μπορει και τα φοραει τουλαχιστον...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

jacamarΝέο Μέλος
08/06/2004, 22:01:52
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

ZARKOSΜέλος
08/06/2004, 23:10:58
MADMAX ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ...ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

madmaxΜέλος
08/06/2004, 23:51:24
οχι ρε συ ZARKOS μη το σκεφτεσαι καν, δε παρεξηγηθηκα η κατι τετοιο απλα δε (πολυ)κανω σα Σταθης τετοια σχολια...

ευχαριστω φιλε μου

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

who knowsΜέλος
09/06/2004, 02:24:46
madmax ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ 11ΣΕΛΙΔΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ouija ΕΔΩ,ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...

never say never **

ΨΥΧΗΜέλος
09/06/2004, 12:59:20
ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ..........

ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΗ ?

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CYBERMASTERΜέλος
09/06/2004, 13:32:13
ΡΕ ΠΕΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ JACAMAR ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ???
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!
ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!
ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΑΝΤΗΣΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

jacamarΝέο Μέλος
09/06/2004, 15:57:38
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
ΧΘΕΣ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΕΠΕΙΧΙΡΙΣΑΜΕ΄
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11:30 ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ Κ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Κ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΑΙΜΑ Κ ΕΣΤΑΞΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ Κ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΤΗΡΙ
ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΛΟΚΟΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΖΕΥΤΙΚΕ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΑΣ Κ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΟ Ε Σ Π Α Σ Ε.
ΔΕΝ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΙΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. Κ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΦΙΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΑΣ.
ΑΛΟΚΟΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ..

ZARKOSΜέλος
09/06/2004, 17:11:07
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΗΤΗΡΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

madmaxΜέλος
09/06/2004, 23:42:06
Καλησπερα και απο εμενα...
Γινομαι κουραστικος αλλα σου ευχομαι να ηταν η πρωτη και η τελευταια σου φορα που δοκιμασες κατι τετοιο.

πχ τι θα γινει αν υπαρχει απο χθες βραδι "κατι" μες στο σπιτι και κανει την "εμφανιση" του σημερα;;

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...