ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

indian2811 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
indian28Νέο Μέλος
23/05/2005, 14:37:27
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.ΕΧΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΕΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΟΪΣΚΙΟΤΗ.

*ΕΛΑΦΡΟΪΣΚΙΟΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.*

ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΚΟΙΜΩΤΑΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ) ΕΙΔΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ (ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ Η ΜΑΜΑ) ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΖΗΣΕ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΒΡΑΔΥ) ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.(ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΦΥΓΑΜΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ).ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ.

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η΄ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

3ADAΜέλος
23/05/2005, 15:08:22
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ FORUM (ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ - ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΙΣΩΣ) ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ.!!

Edited by - 3ADA on 23/05/2005 15:11:38

23/05/2005, 17:42:24
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ
b0ukitsaΝέο Μέλος
24/05/2005, 00:01:20
Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που βιώνουν αυτό το πράγμα, προσωπικά είναι η πρώτη φορά που διαβάζω κάτι που ο αφηγητής λέει "ξέρω έναν ελαφρόισκιο", πραγματικά δεν έχεις να την φοβάσαι η οτιδήποτε άλλο, και εννοείται πως περιμένω να ακούσω και άλλα πράγματα που έχεις να μας πεις.Να'σαι καλα και καληνύχτα
who knowsΜέλος
24/05/2005, 00:09:08
Ωραίες οι ιστορίες με ελαφροίσκιωτους αλλά είναι ωραίες μόνο αν συμβαίνουν σε άλλους..
Αυτά περί διαίσθησης βοηθούν γενικά στα πάντα... απο το πιό ασήμαντο μέχρι και αποφάσεις ζωής.. εκεί ναι μου αρέσει και το χαίρομαι,όπως και το ότι μπορείς να βοηθάς τους άλλους..
αλλά οταν βλέπεις κάτι περίεργα όπως μια εμπειρία μου που έχω γράψει σε ένα άλλο topic (δεν θυμάμαι ποιο..) έιχα δει μια γυναίκα να περπατάει μέρα μεσημέρι στο σαλόνι της θείας μου..(και αποκλείεται να ήταν ζωντανή..!!
Τελικά το αν είσαι Σαββατογεννημένος παίζει ρόλο?

never say never **

b0ukitsaΝέο Μέλος
24/05/2005, 01:54:28
Φίλε/η Who Knows θα σου απαντήσω με το δικό σου ψευδώνυμο στην ερώτησή σου ... who knows?
Ειλικρινά με προβλημάτισες και μένα, γιατί όπως έχω πει σε άλλο τοπικ πολί κοντινό μου συγγενικό μου πρόσωπο είναι σαββατογεννημένος και βλέπει όνειρα αλλά όχι και τόσο ευχάριστα, τα οποία συνδέονται με συγγενικό περιβάλλον κτλ κτλ, και εκφράζουν άσχημα μελλούμενα και υπήρξαν φορές που έχει εξιστορηθεί όνειρο και μετά από 3 μέρες μάθαμε πως έγινε όπως το είδε!
Αλλά εάν αρχίσουμε και μπαίνουμε στην διαδικασία "γεννήθηκα σάββατο άρα κάτι συμβαίνει με μένα" θα αρχίσουμε να πέφτουμε σταδιακά "θύματα" της πλάνης του ανθρώπινου νου, και να παρασυρόμαστε σε "ανεξήγητα" φαινόμενα που μπορεί να συμβαίνουν και διάφορα άλλα από τον οποίο τρόπο σκέψης είναι δύσκολο να διακρίνεις την πλάνη από την πραγματικότητα.
και αυτό στο λέω με κάθε σεβασμό, γιατί εάν γυρίσεις και πεις "ειμαι σαββατογεννημένος αρα ..." θα γελάσουν όλοι μαζί σου, εάν πεις είδα αυτό που συνέβει στο σαλόνι που αναφέρεις έχει άλλο πάτημα.
όσον αφορα την διαπίστωση που έκανες έχεις απόλυτο δίκαιο, είναι ενδιαφέρον μας αρέσει αλλά όσο είναι μακριά από εμάς.
ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες, μακάρι να μπορούσα να σου εξηγήσω καλύτερα αυτά που έχω στο μυαλό μου.
Ευχαριστώ.
who knowsΜέλος
24/05/2005, 03:36:46
boukitsa
δεν παρεξηγήθηκα.. καταλαβαίνω τι θες να πεις..
Δεν αποδίδω τα όσα μου συμβαίνουν στο ότι είμαι Σαββατογεννημένη απλά επειδή έχω ακούσει ότι παίζει ρόλο ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει αν ισχύει και θα ήθελα να μάθω και γιατί,τι έχει το Σάββατο και είναι τόσο ιδιαίτερο?
Τα όνειρα είναι περίεργο φαινόμενο και χειρότερο απο την διαίσθηση όταν πρόκειται για προφητικά...
Το να βλέπεις άσχημα όνειρα (αυτά συνήθως θυμάμαι κ μετά γίνονται..) και μετά απο καιρό να γίνονται και να μην μπορείς να κάνεις και κάτι να το αλλάξεις.. ε εκεί.. εύχεσαι να βαρύνει λίγο ο ίσκιος..
Πάντως πιστεύω γενικά ότι όλα τα χαρίσματα που έχει ένας άνθρωπος τα έχει για κάποιο λόγο.. εγώ ακόμα τον ψάχνω...

never say never **

elementalguyΝέο Μέλος
24/05/2005, 05:44:04
Η θεια μου με λεει συνεχεια ελαφροισκιο επειδη ολη την ωρα με ξεματιαζει! Δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η λεξη,νομιζα οτι μονο αυτη την ελεγε :) .Δεν μπορω να πω οτι εχω καποια ικανοτητα,το μονο που νιωθω ειναι ενα βουητο στα αυτια την ωρα που με ξεματιαζει.Μενω στην αθηνα αλλα ειμαι απο επαρχια.Ακουγετε γελοιο αλλα καθε φορα που πηγαινω στην επαρχια με πιανει ενα αγχος,ενα τρεμουλο,δεν αναπνεω σταθερα και αλλες φορες ειναι τοσο εντονα αυτα που με το ζορι περπαταω.Μου συμβαινει χρονια αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι 'ματι' και δεν πιστευα σε τετοια...μαλλον ξεφευγω απο το θεμα..σχετικα με το 'ματι' ακουσα την λεξη ελαφροισκιος γιαυτο τα ανεφερα...
xifomaxosΜέλος
24/05/2005, 07:45:07
Σίγουρα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Περιμένω να ακούσω περισσότερα...

ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ

nikol26Νέο Μέλος
24/05/2005, 09:50:17
Είχα ακούσει μια ιστορία από την γιαγιά μου. Είχε έρθει μαζί με την μητέρα της από την Πόλη.. Όταν ήταν μικρό κοριτσάκι ακόμη, και πριν ξεριζωθούν, είχαν στην γειτονιά τους μια κοπέλα, από Έλληνα πατέρα και Τουρκάλα μητέρα. Δεν θυμάμαι πώς την έλεγαν, αν και η γιαγιά μου κάποια στιγμή, όταν μου εξιστορούσε τα γεγονότα, την είχε αναφέρει με το όνομα της. Εμένα όμως μου έχει μείνει στο μυαλό ως ‘’η Αλαφροΐσκιωτη’’. Έτσι την φώναζαν οι περισσότεροι στην γειτονιά της… Απ’ ό, τι θυμάμαι η ιστορία της ξεκινάει από όταν ήταν μικρό παιδάκι… Σαν μωρό ποτέ δεν είχε κλάψει στην κούνια έλεγαν. Σαν μεγάλωσε είχε ένα βλέμμα που σε πάγωνε… αλλά το πιο βασικό ήταν ότι ‘’ένιωθε’’ πράγματα. Η μητέρα της γιαγιά μου την μάζευε σπίτι και την φίλευε, την λυπόταν που όλοι την είχαν παραγκωνισμένη από τον φόβο τους. Γι’ αυτό τον λόγο, η Αλαφροΐσκιωτη αγαπούσε την οικογένεια της γιαγιάς μου και ήθελε να πηγαίνει σπίτι τους. Ακριβώς δεν θυμάμαι, αλλά κάποιες φορές τους έλεγε πράγματα περίεργα, που η προγιαγιά μου τα άκουγε και σταυροκοπιόταν. Έβλεπε κάποιους από την γειτονιά που είχαν πεθάνει, και μάλιστα όταν εκείνη ήταν αρκετά μικρή, ώστε να τους γνωρίζει…αυτό ήταν που έκανε εντύπωση στην προγιαγιά μου. Για λεπτομέρειες θα ρωτήσω τον πατέρα μου εάν θυμάται, διότι η γιαγιά μου δεν ζει πια…ίσως εκείνος θυμάται περισσότερα από τις αφηγήσεις της.
indian28Νέο Μέλος
25/05/2005, 11:37:48
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ.
ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ... ΚΟΛΛΗΤΗ ΠΑΡΕΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΟΒΟ.ΤΗΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΟ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΜΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥΜΠΑΡΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΝΙΩΘΑΙ.ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.(Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ).

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ ΜΕΤΑ.