ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Στέφανος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
griffinΝέο Μέλος
19/07/2005, 18:14:37
Αγαπητοί φίλοι, αν και παρακολουθώ ανελιπώς τη συζήτηση στο forum είναι πρώτη φορά που παρεμβαίνω. "Ασχολούμαι" (σε εισαγωγικά, διότι η ενασχόληση είναι εξαιρετικά ερασιτεχνική) με τα ζώδια πολλά χρόνια τώρα και σε προσωπικό επίπεδο με έχει βοηθήσει να βελτιώσω τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους. Κατανοώ τη συμπεριφορά των άλλων αλλά και την προβλέπω (Ως καλή Παρθένος!). Σε φιλικό επίπεδο η ζωδιακή συζήτηση δίνει την ευκαιρία να σπάσει ο πάγος και να έρθουν οι άγνωστοι της παρέας πιο κοντά.....
Λοιπόν φίλοι οι ουρανοκατέβατες καταστάσεις που βιώνω φέτος δεν μου αφήνουν περιθώρια ούτε να σκεφτώ.........
Μια "γιαγιά" ζητά την βοήθειά σας!!!!!
Εκείνη (εγώ) είναι Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο κι εκείνος είναι Ιχθύς με Ωροσκόπο Υδροχόο γεννημένοι και οι δύο την ίδια ημέρα με έξι μήνες διαφορά (25 Αυγούστου και 25 Φεβρουαρίου αντίστοιχα).
Άλλες πληροφορίες:
Ήλιος: 2 Παρθένου 6 Ιχθύων
Σελήνη: 29 Ιχθύων 29 Κριού
Ερμής: 16 Παρθένου 22 Ιχθύων
Αφροδίτη: 16 Καρκίνου 21 Αιγόκερω
Άρης: 16 Καρκίνου 24 Υδροχόου
Δίας : 25 Ταύρου 27 Σκορπιού
Αυτά.... και κρατώ την ψυχραιμία μου... ως πότε;
Δεν μου λέτε λοιπόν εσείς που φαίνεται να είστε πιο βαθιά στο θέμα, είναι αυτή η μια ή μοναδική περίπτωση που λέμε "..καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή....) ή να τα μαζεύω για αλλού;
angiΜέλος
19/07/2005, 19:09:22
Ουτε εναν Ερμη καλο;
Και το σκεφτεσαι ακομη;
Παιζουν μεγαλο ρολο και οι υπολοιποι πλανητες (Κρονος, Ποσειδωνας,Πλουτωνας, Ουρανος), ισως ο Κρονος περισσοτερο για να δουμε αν σωζει την κατασταση, μελλοντικα. Ο Διας παλι, μπορει σαν συναστρια να βρισκεται σε αρμονικα ζωδια, αλλα δεν κανει οψεις για να το κρατησει.
Ελκυει φοβερα ο ενας τον αλλον, αλλα αυτο θα ισχυει για οσο δε ζητε μαζι. Μια συμβιωση θα ηταν εξαιρετικα δυσκολη μεταξυ σας.
Εντελως διαφορετικη αντιμετωπιση των καταστασεων, διαφορετικη κοσμοθεωρια. Εσυ εισαι περισσοτερο συγκροτημενη, αυτος νομιζω ζει στον κοσμο του.
Και ο ωροσκοπος παιζει ρολο, αλλα τον θεωρω επιφανειακο.
Τη σχεση αυτη θα την ζητε παντα στα πλαισια του ονειρικου/φαντασιωσης.
Σε αλλη περιπτωση, θα απογοητευτει ο ενας απο τον αλλον.

aa

karmaΜέλος
19/07/2005, 21:32:06
Αγαπητή griffin

Σου απαντά άλλη μία Παρθένος !

Έχει παρατηρηθεί ότι οι "δύσκολες" σχέσεις (Συναστρίες) είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο ! Ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί, συνήθως, ανήκουν σε δυσαρμονικά ή αντίθετα ζώδια ! Παρατηρώ ότι με τον σύντροφό σου έχετε πολλές αντιθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αλληλοσυμπληρώνεστε. Οι Σελήνες σας είναι "ξένες μεταξύ τους", ούτε κρύο, ούτε ζέστη, δηλαδή. Αν έχεις Ωροσκόπο Υδροχόο, τότε ο Ήλιος σου πιθανόν να "πέφτει" στον Όγδοο Οίκο σου. Έτσι, γίνεσαι Σκορπιός και αυτόματα ταιριάζεις με Ιχθύ ! Αν εκείνου, πάλι ο Ήλιος "πέφτει" στο Δεύτερο Οίκο του γίνεται Ταύρος και αυτόματα ταιριάζει με Παρθένο. Πολλά μυστικά κρύβονται σε μία Συναστρία. Για να μπορέσω, όμως, να σου πω περισσότερα θα ήθελα τα πλήρη στοιχεία σας !

Φιλικά

angiΜέλος
19/07/2005, 22:29:38
Η ψυχη (Σεληνη) δηλαδη δεν μετραει. Ουτε κρυο ουτε ζεστη!!! Και με Ερμη ξενο μεταξυ τους, που σημαινει οτι δεν θα εχουν την δυνατοτητα να επικοινωνησουν, εγκεφαλικα και λεκτικα για να λυσουν τα προβληματα τους, θα συναντιουνται μονο το βραδυ στο κρεββατι. Την ημερα θα μαλωνουν, θα εχουν διαφωνιες για βασικα θεματα που θα τους δημιουργησουν και οικονομικα προβληματα και σε λιγα χρονια χρονια η γυναικα θα παιρνει αντικατθλιπτικα (και ειδικα η Παρθενος με τοσο Καρκινο,Θα μπορουσα να θεσω και την απιστια με τη Συνοδο Αφροδιτη-Αρη και Σεληνη στους Ιχθεις),και ο αντρας ή θα πινει ή θα ξενογ...
Το αποτελεσμα μετραει!!! Αν σκοπος της ειναι να παντρευτει κι οτι γινει, ας το κανει. Ομως ο καρκινος μου δειχνει οτι δυσκολα θα παρει τετοια αποφαση λογω του οτι οι γονεις ειναι το προτυπο της και η παρθενος ειναι περισσοτερο επιλεκτικη στις σχεσεις της απο οσο νομιζεις, οχι γιατι ψυριζει, αλλα γιατι εχει κυβερνητη στον Ερμη και μπορει να σκεφτεται. Οσο για τον 8ο οικο, ενισχυει τις αποψεις μου. την κανει να αναγεννιεται απο τις σχεσεις της. Τα προτυπα της ενδομυχα δεν την αφηνουν να δεσμευτει, και ο 8ος της δινει το θαρρος να ξεπερναει τα προβληματα.

aa

karmaΜέλος
19/07/2005, 23:10:27
Αγαπητή μου angi

quote:

Η ψυχη (Σεληνη) δηλαδη δεν μετραει. Ουτε κρυο ουτε ζεστη!!!

quote:
Και με Ερμη ξενο μεταξυ τους...

Η Σελήνη και βέβαια μετράει ! Γιατί η Σελήνη είναι η συμβίωση σε ένα ζευγάρι. Όπως είπα και παραπάνω, για να μπορέσω να δω κάποια πράγματα θα πρέπει να έχω και τους δύο Αστρολογικούς χάρτες σε σύγκριση, για να βγάλω ένα συμπέρασμα.

Όσο για τον Ερμή, δεν είναι ξένος ! Από ότι είδα κάνει όψη αντίθεσης. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα δύο άτομα στην επικοινωνία αλληλοσυμπληρώνονται ! Δεν είναι και η τέλεια όψη, αλλά το τετράγωνο (που βιώνω εγώ κάθε μέρα) είναι το κάτι άλλο. Άλλα λέει ο ένας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος !

Αν και πρεσβεύω ότι δεν υπάρχει καλό και κακό ζώδιο, τα ψάρια είναι το "κάτι άλλο". Αν και η εμπειρία μου, μου έχει αποδείξει ότι και άλλα στοιχεία σε ένα ωροσκόπιο μπορεί να κάνουν το άτομο "άπιαστο".

Έχω μελετήσει μέχρι τώρα πάνω από 3.000 ωροσκόπια, όπως και Συναστρίες. Πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται ! Αν ένα ζευγάρι έχει καρμική σχέση και πρέπει σε αυτή τη ζωή να εξελιχθεί μέσα από μία δύσκολη Συναστρία, αυτό είναι το μάθημα της εξέλιξής του και πρέπει να το βιώσει.

Φιλικά

angiΜέλος
19/07/2005, 23:35:31
Δηλαδη λεμε σε καποιον, αυτο ειναι το καρμα σου και κατσε να το ζησεις!!! Δηλαδη αυτη η κοπελα δεν μπορει να βρει καποιον που να ταιριαζει καρμικα αλλα και σαν ανθρωπος;
Γιατι καρμικα μπορω να ταιριαξω με πολυ περισσοτερους ανθρωπους απο οτι αστρολογικα.
Δεν θυμαμαι και τους υπολοιπους πλανητες σου για να σε ξαναδω παλι.
Θυμαμαι για τον Ουρανο αλλα αρνηθηκες να μου δωσεις πληρη στοιχεια.
Και αφου δεν εχεις αλλα στοιχεια της, πως υπεθεσες τον 8ο της;

aa

angiΜέλος
20/07/2005, 00:18:28
quote:

Αγαπητοί φίλοι, αν και παρακολουθώ ανελιπώς τη συζήτηση στο forum είναι πρώτη φορά που παρεμβαίνω. "Ασχολούμαι" (σε εισαγωγικά, διότι η ενασχόληση είναι εξαιρετικά ερασιτεχνική) με τα ζώδια πολλά χρόνια τώρα και σε προσωπικό επίπεδο με έχει βοηθήσει να βελτιώσω τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους. Κατανοώ τη συμπεριφορά των άλλων αλλά και την προβλέπω (Ως καλή Παρθένος!). Σε φιλικό επίπεδο η ζωδιακή συζήτηση δίνει την ευκαιρία να σπάσει ο πάγος και να έρθουν οι άγνωστοι της παρέας πιο κοντά.....
Λοιπόν φίλοι οι ουρανοκατέβατες καταστάσεις που βιώνω φέτος δεν μου αφήνουν περιθώρια ούτε να σκεφτώ.........
Μια "γιαγιά" ζητά την βοήθειά σας!!!!!
Εκείνη (εγώ) είναι Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο κι εκείνος είναι Ιχθύς με Ωροσκόπο Υδροχόο γεννημένοι και οι δύο την ίδια ημέρα με έξι μήνες διαφορά (25 Αυγούστου και 25 Φεβρουαρίου αντίστοιχα).
Άλλες πληροφορίες:
Ήλιος: 2 Παρθένου 6 Ιχθύων
Σελήνη: 29 Ιχθύων 29 Κριού
Ερμής: 16 Παρθένου 22 Ιχθύων
Αφροδίτη: 16 Καρκίνου 21 Αιγόκερω
Άρης: 16 Καρκίνου 24 Υδροχόου
Δίας : 25 Ταύρου 27 Σκορπιού
Αυτά.... και κρατώ την ψυχραιμία μου... ως πότε;
Δεν μου λέτε λοιπόν εσείς που φαίνεται να είστε πιο βαθιά στο θέμα, είναι αυτή η μια ή μοναδική περίπτωση που λέμε "..καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή....) ή να τα μαζεύω για αλλού;

θα μας δωσεις ωρα γεννησης ή μπηκες για να μας αναστατωσεις;

aa

karmaΜέλος
20/07/2005, 00:21:37
Αγαπητή angi

Πρώτα - πρώτα όλες οι απόψεις σεβαστές !

quote:

Δηλαδη λεμε σε καποιον, αυτο ειναι το καρμα σου και κατσε να το ζησεις!!!

Φυσικά και όχι ! Υπάρχει ελεύθερη βούληση ! Η λέξη, όμως, εξέλιξη σου λέει κάτι ; Είτε έχουμε καρμική σχέση, είτε όχι, το ζητούμενο σε μία σχέση είναι η εξέλιξη ! (αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις).

Όσο για τη φίλη μας, δεν νομίζω να κάθεται σε αυτή τη σχέση με το ζόρι ! Κάτι θα την ελκύει ! Αν στην πορεία του χρόνου δει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν της ταιριάζει, τότε μπορεί να αποχωρίσει.

quote:

Και αφου δεν εχεις αλλα στοιχεια της, πως υπεθεσες τον 8ο της;

Επειδή δεν έχω στοιχεία τον υπέθεσα. Αλλιώς θα μίλαγα με σιγουριά !

Υ.Γ. Τι θες να μάθεις για τους πλανήτες μου ; Δεν σου αρνήθηκα κάτι, απλά θέλω να με γνωρίσεις πρώτα σαν άνθρωπο και μετά Αστρολογικά !

Φιλάκια

griffinΝέο Μέλος
20/07/2005, 00:31:28
25/8/64 18:20 και 25/2/47 Ηράκλειο Κρήτη
griffinΝέο Μέλος
20/07/2005, 00:41:59
Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Μου δίνετε κουράγιο! Μέχρι στιγμής είστε μέσα! Είναι πράγματι δύσκολη σχέση. Αλλά ως γνωστό η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Κι εγώ μέχρι τώρα νόμιζα ότι η Παρθένος ταιριάζει με τον Ιχθύ. Και τα βιβλία που διάβαζα ερμήνευσαν τις συναστρίες μας σαν τις τέλειες σχέσεις. Πείτε κι άλλα, πείτε κι άλλα...