ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΤΕΙΡΩΣΗ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΣΤΕΙΡΩΣΗ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Tzastin3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
TzastinΝέο Μέλος
06/06/2006, 16:08:55
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ή ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
sereniteΜέλος
06/06/2006, 17:06:00
Φίλε Γιάννη,

με έστειλες....

Είμαι 90% σίγουγη ότι αυτό που ζητάς δεν υπάρχει, πιθανόν βέβαια να υπάρχουν άλλοι ιατρικοί τρόποι, μια χειρουργική επέμβαση ας πούμε, αλλά για να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχεις ένα πολύ σοβαρό λόγο. Κάτι ας πούμε σαν αρρώστια ή ψυχοπάθεια που να έχεις σοβαρές υποψίες ότι θα πέρναγε και στα παιδιά σου διαφορετικά ???????? τι φλάς έχεις φάει αν επιτρέπετε και δεν γίνομαι αδιάκριτη;

06/06/2006, 23:05:13
Tzastin
Η συγκεκριμένη ερώτηση δεν είναι και ιδιαίτερα σχετική με την κατηγορία Η ΣΟΦΙΑ που άνοιξες το θέμα. Επίσης, γενικότερα η ερώτησή σου, δεν άπτεται και ιδιαίτερα της θεματολογίας του ESOTERICA.
Υπό άλλες συνθήκες, θα σε παρέμπα σε θέμα της κατηγορίας Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ, όπου γίνεται συζήτηση για βότανα, αλλά αυτό που ζητάς - νομίζω κι εγώ πως δύσκολα θα το βρεις. Ρώτα κανέναν γιατρό ή φαρμακοποιό καλύτερα.

Το θέμα αυτό μεταφέρεται - απενεργοποιημένο - στη θεματική ενότητα Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!