ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Μορφέας31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 15:23:04
Καλησπέρα σας...
Καλή μου πύραμιντ, χαίρομαι που σου αρέσει το θέμα.

Είναι καταπληκτική η ιστορία που περιγράφεις και πραγματικά είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα καθημερινότητας του τι συμβαίνει με την ανταλλαγή των ενεργειών. Πράγματι ό,τι στέλνουμε είναι αυτό που λαμβάνουμε κι όλας. Ούτως η άλλως η τεχνική του καθρέφτη που έχω περιγράψει παραπάνω είναι κάτι που ασυνείδητα συμβαίνει ούτως η άλλως, απλά αυτό που κάνουμε είναι αυτήν την διαδικασία να την φέρνουμε στο συνειδητό και να μπορούμε να την αντιλαμβανόμαστε άμεσα και πιο δυναμικά ώστε να είναι και πιο αποτελεσματική.
Ευχαριστώ πάρα πολύ που ανέφερες την προσωπική σου ιστορία με σκοπό την διάδοση της αλήθειας και της γνώσης.

Πάνω σε αυτό έχω να πω κι εγώ μια ιστορία μιας περίπτωσης που αυτό το χρονικό διάστημα ασχολούμαι. Είναι μια κοπέλα, η οποία μισεί τον πατέρα της, διότι αισθάνεται οτι αυτός θέλει από μικρή να την σκοτώσει... Αυτός από την μεριά του πιστεύει οτι η κόρη του είναι σατανικό παιδί χωρίς βέβαια να υπάρχει καμιά φανερή ένδειξη κι από τις δυο πλευρές. Δεν είναι ψυχασθενείς και έχουν σώας τας φρένας τους.
Κάποια στιγμή ανακάλυψε οτι ο πατέρας της είχε ένα γραφείο Μέντιουμ και έλυνε και έδενε μάγια όπως λέμε λαϊκά. Τότε τον καταρράστηκε να πεθανει λέει όσο πιο επωδυνα γίνεται..........
Σήμερα και αυτή και ο πατέρας της έχουν καρκίνο στα κόκκαλα...

Υιάνακα...

quote:
αν και έχω ευχηθεί πολλές φορές να φάει τα μούτρα του, σε στιγμές νεύρων, απλά θέλω να σταματήσει να με ενοχλεί και τίποτα άλλο. Τι προτείνετε ρε παιδιά γιατί μου ανεβάζει την πίεση. Να σας πω τώρα άλλο περιστατικό με αυτον. Απέναντί μας βρίσκεται ένας λόφος. Ο τύπος σε μικρότερη ηλικία πυροβολούσε με αεροβόλο τους περαστικούς, αλλά ήταν καμουφλαρισμένος. Πολλοί απο τους πυροβοληθέντες γυρνούσαν και πέταγαν πέτρες στην τζαμαρία μου πιστεύοντας ότι από τον όροφό μου έπεφταν οι πυροβολισμοί, ενώ τους έριχνε το σκατόπαιδο

Ώφείλω να πω οτι όταν διάβασα τα παραπάνω γέλασα, καλοπροαίρετα βέβαια και με την έννοια οτι φαίνεται πως με αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να λύσετε κάποια πράγματα μαζί τα οποία ίσως να έχετε από προηγούμενες καταστάσεις....
Εγώ θα σου πρότεινα με αυτόν τον άνθρωπο να προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις και να συμφιλιωθείς μαζί του, όσο προσπαθείς να ξεφύγεις από το πρόβλημα τόσο πιο πολύ θα σε καταδιώκει. Είναι σαν το νερό σε μια λεκάνη, όσο το σπρώχνεις να φύγει τόσο πιο πολύ έρχεται προς τα σένα. Πρέπει να το φέρεις κοντά σου για να αποχωρήσεις. Έχεις μιλήσει ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο;

Φίλτατε Ριζίτης μου αρέσεις πολύ! (να μην παρεξηγηθεί παρακαλώ)

Συμφωνώ, συμφωνώ και επαυξάνω...

Το μόνο που έχω να προσθέσω σε αυτά που λες είναι οτι για να φτάσει ένας άνθρωπος εκεί, να νιώσει αγάπη για όλους και για όλα, θα πρέπει πρώτα να έχει φτάσει στο επίπεδο να αισθάνεται πιο δυνατός από όλα αυτά. Ο φόβος της αδυναμίας είναι αυτός που ουσιαστικά μας κάνει δύσκολο να αγαπάμε, όσο βλέπουμε τον εαυτό μας αδύναμο, η αγάπη εξασθενεί, ο φόβος μεγαλώνει και η επιθετικότητα είναι το φυσικό αποτέλεσμα αυτού. Όταν ένας άνθρωπος αισθανθεί αρκετά δυνατός ώστε να πιστεύει οτι μπορεί να νικήσει τα πάντα, τότε μπορεί να τα αγαπήσει όλα και να θυσιαστεί για αυτά.

Παρακαλώ κάνε όσες παρεμβολές νιώθεις οτι χρειάζονται, είναι για όλους μας πολύ χρήσιμες.

Να είστε καλά

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 15:24:46
Βεβαίως Γκαλάντριελ, αυτός είναι και ο σκοπός του θέματος, οποιαδήποτε συμπλήρωση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη...

Να είσαι καλά

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

11/10/2005, 15:38:10
Ωραία, ευχαριστώ...

προσωπική μου άποψη λοιπόν ως προς τις ενεργειακές ασπίδες είναι ότι θα πρέπει να τις χρησιμοποιούμε με πολλή προσοχή και σύνεση...

το ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο υπάρχουμε είναι πολύ ευαίσθητο και η οποιαδήποτε "δράση" δική μας σίγουρα θα διαμορφώσει μία αντίδραση...

ακόμα λοιπόν, και αν εμείς με όλη την καλή μας πρόθεση και αγάπη επηρεάσουμε μία κατάσταση (π.χ. στέλνω φως σε κάποιον) είναι πολύ πιθανό αυτό να δημιουργήσει μία νέα κινητικότητα στο περιβάλλον... η οποία δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα έχει θετικές όψεις...

όταν παρεμβαίνουμε (ακόμα και θεραπευτικά) σε κάποιον πρέπει να έχουμε την απόλυτη αποδοχή του γι'αυτό.... διαφορετικά, έχουμε "εισβάλει" κατά κάποιο τρόπο, στο δικό του μονοπάτι ζωής .... και δεν είναι εύκολο πάντα να κρίνουμε αν αυτό είναι θεμιτό...

σε τέτοιες περιπτώσεις, πιστεύω πως, είναι καλύτερο να "θωρακίζουμε" αποτελεσματικότερα τον εαυτό μας ή αν χρειαστεί να προσπαθούμε να λύσουμε τις διαφορές μας (π.χ. προβλήματα με τον γείτονα) με την συνηθισμένη διαπροσωπική επαφή...
εννοείται, πως δεν γινόμαστε επιθετικοί

Galadriel

the truth is OUTthere

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 16:00:14
χμμμ... ενδιαφέρον. Άρα Γκαλάντριελ πως προτείνεις να βοηθήσει κανείς έναν άνθρωπο ο οποίος και σε μας κάνει κακό αλλά και στον εαυτό του;

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

11/10/2005, 16:22:27

το κακό που γίνεται σε εμάς μπορεί να αποτραπεί (και αυτό όχι πάντα, ειδικά αν πρόκειται για μάθημα που καλούμαστε να μάθουμε) μέσω όλων αυτών των τεχνικών που αναφέρονται....

στο κακό όμως που κάνει κάποιος στον εαυτό του δεν πιστεύω πως έχουμε το δικαίωμα να επέμβουμε με τέτοιες μεθόδους...

αν για παράδειγμα κάποιος είναι αλκοολικός, θα προσπαθήσω να του πω πως χρειάζεται βοήθεια, θα τον κατευθύνω σε
κέντρα βοήθειας και στήριξης, θα προσευχηθώ να έχει κάθε πνευματική βοήθεια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω...

βασική αρχή για μένα είναι να σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου περισσότερο από την επιθυμία μας να βοηθήσουμε...

εφόσον δεχόμαστε την ύπαρξη ενεργειακών πεδίων και αλληλεπίδρασης τους, δεν θα πρέπει να δεχτούμε ότι η κάθε ενσάρκωση
μας έχει και κάποια μαθήματα που πρέπει να ζήσουμε? πως μπορούμε λοιπόν να παρεμβληθούμε σ'αυτή την εξελικτική διαδικασία?

μπορούμε φυσικά να γίνουμε παράδειγμα (φωτεινό ελπίζω) για τους υπόλοιπους... αλλά η επιλογή είναι πάντα δική τους...

μακροπρόθεσμα, και σε πεδία που δεν φτάνει εύκολα η συνειδητότητα μας ακόμα και η παραμικρή παρεμβολή εκ μέρους μας δημιουργεί Κάρμα... σκοπός είναι να το εξισορροπήσουμε και όχι να κινητοποιήσουμε νέο κύκλο αντιδράσεων...

θα ήταν σαν να πατούσαμε το διακόπτη παροχής ρεύματος σε ένα κύκλωμα που δεν γνωρίζουμε αν αντέχει το φορτίο του... θα καεί κι αυτό κι εμείς μαζί του...

Galadriel

the truth is OUTthere

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 19:32:40
Χμμμμ... καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ με αυτό. Αυτό που πρότεινα εγώ δεν ήταν να δώσουμε εμείς κάποια κατεύθυσνη στον άλλον και να του επιβάλλουμε αυτό που εμείς νομίζουμε οτι είναι σωστό γιατί στο κάτω κάτω όπως λες κι εσύ ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι πρέπει να μάθει ο καθένας στην κάθε του ενσάρκωση.
Το φως για το οποίο μίλησα προηγουμένως έχει την ιδιότητα να φωτίζει τον δρόμο τον οποίο εσύ θέλεις να πάρεις, για να σου φανεί πιο ξεκάθαρο και να μπορέσεις να κάνεις την σωστή για σένα επιλογή. Μάλιστα η προσευχή την οποία αναφέρεις είναι, είναι ακριβώς αποστολή φωτός στο άτομο για το οποίο προσευχόμαστε και μάλιστα θα το χαρακτήριζα ακόμα και πιο δραστικό μέσον από την απλή αποστολή φωτός. Και στο κάτω κάτω εάν αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει καν να δεχτεί αυτό το φως, θα το γειώσει και θα τον αφήσει ανεπηρέαστο.

Σαφώς και συμφωνώ κι εγώ με αυτό που λες. Αλλά ίσως το έθεσα λάθος εξ αρχής, όταν είπα να βοηθήσεις κάποιον, το εννοούσα με αυτόν τον τρόπο.

Να είσαι καλά

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 22:40:13
Καλησπέρα σας, ήρθε η ώρα να παραθεσω την δεύτερη τεχνική...
Αυτή η τεχνική βοηθάει στο να επιταχύνει τις δονήσεις μέσα μας και είναι χρήσιμη όταν μας παίρνει από κάτω. Όμως αυτό που είναι το καινοτομικό και ιδιαίτερα ριζοσπαστικό σε αυτήν την προστασία, είναι οτι μας εμποδίζει να προσβαλλόμαστε από ιούς, γρίπη και πολλά είδη κολλητικών ασθενειών. Εάν λοιπόν πηγαίνετε κάπου όπου φοβάστε μην κολλήσετε γρίπη κ.λ.π. κάντε αυτήν την προστασία και θα σας βοηθήσει πολύ, θα μειώσει πόλύ τις πιθανότητες να προσβληθείτε. Επίσης μπορείτε να το κάνετε εάν για παράδειγμα είστε κάπου έξω, φυσάει πολύ και φοβάστε οτι θα ην αρπάξετε που λέμε, τότε επίσης είναι πάρα πολύ αποτελεσματική. Κάποιοι χρησιμοποιούν αυτήν την προστασία για να μην κολλήσουν και από σοβαρές παθήσεις, όπως χολέρα, ελονοσία κ.α. αν και δεν θα σας πρότεινα να το πειραματιστείτε... είναι πάντως πολύ δραστική ασπίδα.

Τεχνική της Χρυσής Αύρας

Στέκομαι ακίνητος,
30 εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου χύνεται ένα λαμπρό, χρυσό, παχύρευστο υγρό
Αυτό το υγρό καλύπτει σιγά σιγά όλο μου το σώμα σε απόσταση περίπου 10 εκατοστών από αυτό.
Το φαντάζομαι από πάνω από το κεφάλι μου να κατεβαίνει σιγά σιγά και να με καλύπτει έως και τα πόδια.
Αφού είμαι σίγουρος και δεν έχω αφήσει νοητικά καμία τρύπα στο υγρό, τότε αφήνομαι να με ποτίσει και να μπει μέσα μου
Το νιώθω να μπαίνει στο σώμα μου και να ποτίζει κάθε μου κύτταρο μέχρι να αισθανθώ ότι έχω γεμίσει ολόκληρος από αυτό το χρυσό υγρό.
Στο τέλος αισθάνομαι οτι είμαι καλυμμένος από αυτό το υγρό το οποίο και βρίσκεται μέσα μου. Στη συνέχεια το υγρό πήζει και είμαι μια αδιαπέραστη οντότητα που ελκύει μόνο υψηλές δονήσεις.

Το σχήμα όπως θα το παρατηρείτε εξωτερικά πρέπει να είναι οπωσδήποτε ωοειδές....

Τώρα είστε απρόσβλητοι....

Διάρκεια προστασίας: 3 ώρες

Θα εκπλαγείτε παρατηρώντας οτι κάποια σημεία του σώματός σας θα δυσκολεύονται να γεμίζουν με χρυσό φως. Αυτά τα σημεία είναι τα προβληματικά σημεία σας που θέλουν να τα κοιτάξετε αν δεν τα έχετε ήδη κοιτάξει.

Τέλος θα επαναεκπλαγείτε εάν κάνετε αυτήν την άσκηση και αμέσω μετά τραβήξετε μια φωτογραφία αύρας. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό... (αν και βέβαια δεν είναι αληθινό αφού αυτή θα είναι η προσωρινή σας αύρα και όχι η μόνιμη)

Α για να μην το ξεχάσω, αυτήν την τεχνική μπορείτε να την χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή...

Ευχαριστώ πολύ και καλό πειραματισμό...

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Μορφέας on 11/10/2005 22:43:01

tirteosΜέλος
11/10/2005, 23:13:04
άψογα τα θέματα!!και πολύ ενδιαφέροντα!!και ιδιαίτερα οι τεχνικές!! αλλά να βάλω μια μικρή ερώτηση?με αφορμή τα ποιο πάνω γραφόμενα? ποιος ειναι αυτός που οριοθετεί το καλό και το κακό? ποιο ειναι το καλό για μένα και ποιο για το "γείτονα"? μήπως αυτό που ο άλλος θεωρεί καλό κάνει κακό σε μένα η και το αντίθετο παλι?πολύ λεπτή ισοροπία...τι λέτε?

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 23:59:26
Καλησπέρα φίλε Τιρτεος, αυτό ακριβώς λέμε, οτι τελικά δεν ξέρεις ποτέ τι είναι καλό για τον άλλον και ειδικά εφόσον σπάνια ξέρεις τι είναι καλό για σένα το ίδιο. Για αυτό και όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι που ήρθαν στον πλανήτη μας δεν επέβαλαν ποτέ αλλά απλά έδειξαν έναν δρόμο και όποιος ήθελε τον ακολούθησε... αυτή είναι η μόνη αλήθεια

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

aries0Μέλος
12/10/2005, 10:15:42
Αγαπητε μορφεα....σε χαιρετω
ΟΠΩΣ επισεις και ολους τους αλλους...

Δεν ειχα παρει χαμπαρι το θεμα σου...αλλα ετσι μου δοθηκε η ευκαιρια να διαβασω περισσοτερα πραμματα και απο εσενα αλλα και απο τους αλλους...

Εδω οπως παντα Μορφεα σαν επαναστατης που το εχω δηλωσει ....!!! στο να προχωραω περα απο τεχνικες...θελω να σε ρωτησω η τεχνικη του καθρεπτη...δεν ειναι τιποτα αλλο !!! απο το να μπορεσουμε να συγκεντρωθουμε ...ωστε να " πεισουμε " τον εαυτον μας να λειτουργησει ...και να πετυχουμε αυτην την προστασια...!!!

Η δευτερη τεχνικη που παραθετεις ειναι περισσοτερο ανεβασμενη...σιγουρα...

Σε αυτα που λες κατ'αρχην συμφωνω ...δεν εχω καμμια αντιρρηση ...για να μην παρεξηγηθω ...αν και για μενα πιστευω θα εχεις καταλαβει μεχρι σημερα το πως εκφραζομαι και πιθανον πως σκεπτομαι....!!!!

Αυτο που θελω να παραθεσω παλι μια και ειμαι " λατρης " της υπνωσης αλλα και των εφαρμογων της ...ειναι μεσα απο εκει μπορεις να " βλεπεις " την ενεργεια να ξεχυνεται ...να περναει μεσα απο οπου εσυ την κατευθυνεις και περισσοτερο να "βλεπες" που χρειαζεται περισσοτερο...

Αυτο λοιπον ..που μπορουμε να κανουμε ειναι απλα ...μεσα απο μια "παιδεία" μπορεις να την αποκτας .....με μια μονο σκεψη...κατι σαν μαγικο ας πουμε...τσακ...και εγινε....

Αν λοιπον """ εκει θελω να σταθω """ μπορουμε να μαθουμε την υπνωση η την αστρικη προβολη ...ολα αυτα που λες και θα μπορουμε να τα κανουμε ...θα τα "βλεπουμε" και ειμαστε περισσοτερο κυριαρχοι ...!!στο τι κανουμε και πως... !!!!!

Αυτο που εγραψες Μορφεα πιο πανω ειναι μια πραγματικοτητα που θα πρεπει να την κατανοησουν ολοι ΜΑ ολοι !!!!

Αυτα.

Sunrise zero

12/10/2005, 10:33:22
quote:
μακροπρόθεσμα, και σε πεδία που δεν φτάνει εύκολα η συνειδητότητα μας ακόμα και η παραμικρή παρεμβολή εκ μέρους μας δημιουργεί Κάρμα... σκοπός είναι να το εξισορροπήσουμε και όχι να κινητοποιήσουμε νέο κύκλο αντιδράσεων...

Μήπως όμως έτσι υποχωρούμε σε μια μοιρολατρεία?
Δεχόμεθα οτι πρέπει να πάρουμε τα μαθήματα που μας είναι απαραίτητα αλλά, ο τρόπος που θα χειριστούμε τις καταστάσεις δεν είναι προιόν της βουλησής μας?

Σχετικά με την επέμβαση μας στίς πράξεις των άλλων πιστεύω οτι είναι ενα θέμα με πολλόυς παραμέτρους.

Αν πχ βλέπουμε οτι το παιδί μας έχει εμπλακεί σε ενέργειες που μπορούν να του προκαλέσουν προβλήματα δεν θα αντιδράσουμε σκεπτόμενοι το κάρμα?

Εγώ είμαι της άποψης οτι στην προκειμένη περίπτωση το κάρμα του θα μπορούσε να είναι και η επιλογή του να γεννηθεί απο τούς συγκεκριμένους γονείς που ίσως διαμορφώσουν ενα πιο εύκολο τρόπο ξεχρέωσης των παλαιότερων πεπραγμένων του.

Φιλικά