- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
- πιστωτικές κάρτες, πολλές όχι μία ή δύο, αλλά όσες πιο πολλές τόσο το καλύτερο
- προσανατολισμός στα υλικά αγαθά, και όσα πιο πολλά, τόσο πιο πολύ εξκλωβίζονται τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ, και τόσο πιο πολύ αυξάνεται η ανασφάλειά τους μην τα στερηθούν
- Τα βήματα της καθοδηγούμενης γνώσης που αναλύθηκαν παραπάνω, αποβλάκωση κτλ
- Πλασματική ασφάλεια και δημιουργεία τρόμου
- Χρέη, πολλά χρέη παρακαλώ
- Δημιουργεία κυβερνοχώρου
- Και άλλες κάρτες για ΟΑΕΔ, βίντεο κλαμπ, γιατρό με το ιστορικό μας, για τα σούπερ μάρκετ
- Διαβατήρια, ταυτότητες, , δίπλωμα, πτυχία κτλ.
- Παγκοσμιοποίηση
- Διαμελισμός εθνικής ταυτότητας
- Γραφειοκρατεία που θα μας ζητάει να συγκεντρώνουμε της κάθε λογής έγγραφα και να μας ταλαιπωρούν στη διαδικασία
- Πάσο για το γυμναστήριο, φοιτητικά πάσα, μηνιαία συνδρομή εδώ και εκεί
- Συγκέντρωση όλων των προηγούμενων καρτών σε λιγότερες κύριες ομάδες
- Δαχτυλικά αποτυπωματα
- Αύξηση μέτρων ασφαλείας
- Αμφιβλιστροειδής
- DNA
- Ανασφάλεια
- Τρομοκρατία
- Ναρκωτικά
- Κατάπτωση διάφορων αρχών
- Όλοι μέσα στο τρυπάκι και σκασμός
- Κάμερες
- Νέα μέτρα ασφαλείας
- Παρουσίαση διευκολυντικών μέτρων όλων των παραπάνω
- Κάθε αυστηρότερο μέτρο θα το σπάνε τα τσιράκια τους και τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ θα ζητάνε αυστηρότερα μέτρα και θα παραδίδουν απλόχερα και σταδιακά όλο και περισσότερα ‘πράγματα’ της ιδιοτικής τους ελευθερίας
- Παρακολούθηση
- Αποπροσανατολισμός
- Δημιουργεία διάφορων κινημάτων / ομάδων, πνευματικών και μη
- Ψευδαισθήσεις
- Συγκέντρωση των παραπάνω σε μεγαλύτερες και λιγότερες κύριες κατηγορίες
- Άρση ελευθερίας λόγου κτλ. Κτλ. Κτλ.
- Πόλεμοι, αρρώστιες, φόβος κτλ.
- Οποιοδήποτε μέτρο αρχικά θα φαντάζει ‘όμορφο’, ασφαλές και εξυπηρετικό με το πέρας του χρόνου θα καταρρίπτεται και θα μας οδηγεί σε πιο αυστηρά μέτρα
- Δημιουργεία ομάδων που θα λειτουργούν ως πρότυπα και θα εξυμνούν τα τσιπάκια και την άψογη χρήση τους
- Τοποθέτιση των τσιπ σε διάφορες προεπιλεγμένες ομάδες (εεε, σόρρυ, αλλά σε πιάνω αδιάβαστο μίστερ μιας και ήδη εφαρμόζεται αυτό το μέτρο σε διάφορες περιοχές και χώρες)
- Εξικίωση με την ιδέα
- Αύξηση η χρήση των τσιπ και σε άλλες ομάδες
- Αύξηση όλων των παραπάνω μέτρων
- Επιστήμονες και αυτοί στο κόλπο
- Συγγραφείς κλπ. Μέσα στο κόλπο και αυτή
- Περισσότερη εξικίωση κτλ....
και τσουπ τσουπ τσουπ
ΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΣΙ ΡΙΠ.....
nobody
Συν της άλλης δεν απομυζούν χρήμα με σταθερό ρυθμό λόγω εθισμένων,μέσα στο οποίο υπάρχει και ο φόρος του κράτους?
(το παραπάνω είναι άκυρο αν είσαι καπνοπαραγωγός οπότε δουλεύεις αγκαλιά με το κράτος ,ή αν μεγαλώνεις μόνος τον καπνό που καπνίζεις οπότε παρανομείς και αντι για εθισμένος στον περιπτερά είαι εθισμένος σε ένα φυτό που μεγαλώνεις)
Ένα βήμα είναι το κοψίμο του τσιγάρου.Το έκανα και βρήκα την υγεία μου.
Όσον αφορα της θρησκείες που αναφέρεις πολλές απο αυτές δεν ταιριάζουν στο πρότυπο που αναφέρεις ή μαλλόν δεν το εξυπηρετούν.Μερικές απο αυτές ίσα ίσα έβγαιναν απο τα στεγανα της "κενωνιας" ή δεν εγκρίνωνταν απο αυτήν.Θα μπορούσαμε δηλαδή να πούμε οτι δεν μπορούμε να απαξιώσουμε κάθε σύστημα θρησκευτικό ή φιλοσοφικό δίχως να το έχουμε μελετήσει εις β΄θος πρώτα.Προσωπικά δεν είμαι συνδρομητής κάποιας θρησκείας αλλα δεν τις απορρίπτω.Θέλω να τους ρίξω μια καλύτερη ματιά Τα "ψυχαιδελικα" (ψυχεδελικά , ψυχή + δέλος =εκδήλωση ,φανερωση της ψυχής , αποχαυνώνει η εκδήλωση του ψυχισμου?) δεν κολλάνε,τουλάχιστον δεν συμφέρουν για αρκετούς λόγους ,απο την στιγμή που άν ένα κράτος θέλει να σε αποβλακώσει υπάρχουν καλύτεροι τρόποι. Αν το θέλουν σώνει και καλά σε μορφή ουσίας υπάρχει η ηρωίνη,η νικοτίνη, η κοκαίνη και οι αμφεταμίνες ,οι οποίες σε εξαρτούν/σε βάζουν σε παράδρομο και μερικές απο αυτές έχουν έπιπτωση και στην νοητική σου κατάσταση μακροπρόθεσμα (πχ κοκαίνη και αμφεταμίνες έχουν αποδειχθεί νευροτοξικές στο ντοπαμινεργικό σύστημα).
Anyway η παρέμβασή μου ήταν στο ασυμβίβαστο ίσως της νικοτίνης μετά των λεγομένων σου. Πέραν αυτού συμφωνώ σε αρκετά πράματα που λές ,και περιμένω και τις επόμενες "είσοδους" σου επειδή τα λές καλύτερα και πιο κωμικά απο ότι θα μπορούσα να τα πώ εγώ!
Reality: A serotonine induced Hallucination?
ναι πράγματι χρησιμοποιώ ένα σαρκαστικό τρόπο γραφής και να είσαι σίγουρος/η πως θα συνεχίσω τον "μονόλογό μου"...
Όσο για το τσιγάρο, πράγματι μεγάλη η μαγκιά σου που το έκοψες, κάτσε εγώ ο αδύναμος χαρακτήρας να ανάψω ένα τώρα που προσπαθώ να απαντήσω στα γραφούμενά σου![]()
![]()
Λοιπόν, για να δω τι γράφεις...
μάλιστα, λες
quote:
Πολλά τσιγάρα καπνίστηκαν κατα την συγγραφή των παραπάνω κειμένων. Αυτό το ψυχοενεργό μήπως δεν διαφέρει απο άλλες ουσίες που μπορούν να αποχαυνώσουν κάποιον στα βασικά του ,δηλαδή στην δημιουργία εθισμού και εξάρτησης?Συν της άλλης δεν απομυζούν χρήμα με σταθερό ρυθμό λόγω εθισμένων,μέσα στο οποίο υπάρχει και ο φόρος του κράτους?
(το παραπάνω είναι άκυρο αν είσαι καπνοπαραγωγός οπότε δουλεύεις αγκαλιά με το κράτος ,ή αν μεγαλώνεις μόνος τον καπνό που καπνίζεις οπότε παρανομείς και αντι για εθισμένος στον περιπτερά είαι εθισμένος σε ένα φυτό που μεγαλώνεις)
Ένα βήμα είναι το κοψίμο του τσιγάρου.Το έκανα και βρήκα την υγεία μου.
α) μακάρι να με λέγανε Παπαστράτο, με γνώμονα καθαρά το οικονομικό συμφέρον
β) όχι δεν είμαι αγρότης του παραπάνω προιόντος
γ) ναι είναι ένα μέτρο εξάρτησης (εξάλλου δεν βγάζω τον εαυτό μου εκτός από τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ - καταλαβαίνεις τί εννοώ υποθέτωντας πως έχεις διαβάσει τα αποσπάσματα του μονόλογού μου)
δ) μαγκιά σου ρε μάγκα που το καθάρισες, τον ταπεινότατο σεβασμό μου
Μετά λες
quote:
Όσον αφορα της θρησκείες που αναφέρεις πολλές απο αυτές δεν ταιριάζουν στο πρότυπο που αναφέρεις ή μαλλόν δεν το εξυπηρετούν.Μερικές απο αυτές ίσα ίσα έβγαιναν απο τα στεγανα της "κενωνιας" ή δεν εγκρίνωνταν απο αυτήν.Θα μπορούσαμε δηλαδή να πούμε οτι δεν μπορούμε να απαξιώσουμε κάθε σύστημα θρησκευτικό ή φιλοσοφικό δίχως να το έχουμε μελετήσει εις β΄θος πρώτα.Προσωπικά δεν είμαι συνδρομητής κάποιας θρησκείας αλλα δεν τις απορρίπτω.Θέλω να τους ρίξω μια καλύτερη ματιά Τα "ψυχαιδελικα" (ψυχεδελικά , ψυχή + δέλος =εκδήλωση ,φανερωση της ψυχής , αποχαυνώνει η εκδήλωση του ψυχισμου?) δεν κολλάνε,τουλάχιστον δεν συμφέρουν για αρκετούς λόγους ,απο την στιγμή που άν ένα κράτος θέλει να σε αποβλακώσει υπάρχουν καλύτεροι τρόποι. Αν το θέλουν σώνει και καλά σε μορφή ουσίας υπάρχει η ηρωίνη,η νικοτίνη, η κοκαίνη και οι αμφεταμίνες ,οι οποίες σε εξαρτούν/σε βάζουν σε παράδρομο και μερικές απο αυτές έχουν έπιπτωση και στην νοητική σου κατάσταση μακροπρόθεσμα (πχ κοκαίνη και αμφεταμίνες έχουν αποδειχθεί νευροτοξικές στο ντοπαμινεργικό σύστημα).
Αν παρατήρησες το μονόλογο, το ελπίζω δηλαδή, θα πρόσεξες πως πολλά πράγματα προτίμησα να τα υπονοήσω και να τα αφήσω στην κρίση του κάθε αναγνώστη... Ναι, θα συμφωνίσω μαζί σου πως τα πάντα θα πρέπει να τα κοιτάμε και να εξετάζουμε σε βάθος, εξ' άλλου,αυτό ακριβώς εννοώ. Αν πάρεις για παράδειγμα τις λεγόμενες μεγαλύτερες θρησκείες και τις μελετήσεις σε βάθος, ποιος είναι ο κεντρικός τους άξονας στον οποίο κινούνται και ποιοες οι βάσεις τους? Και τρέφω την πεποίθεση πως καταλαβαίνεις που το πάω, μιας και την άποψη που εξέφρασες δείχνεις σαν κάποιος/α που έχει ασχοληθεί με το θέμα παραπάνω από απλά επιδερμικά...
Επίσης, δίνοντας σε κάποιον την ψευδαίσθηση της επιλογής στην ουσία του στερείς την επιλογή (παλαιό ρητό σε ελεύθερη μετάφραση του γραφούντος, και γαμό τα ελληνικά τι να πω, φτού μου)
Λες
quote:
Anyway η παρέμβασή μου ήταν στο ασυμβίβαστο ίσως της νικοτίνης μετά των λεγομένων σου. Πέραν αυτού συμφωνώ σε αρκετά πράματα που λές ,και περιμένω και τις επόμενες "είσοδους" σου επειδή τα λές καλύτερα και πιο κωμικά απο ότι θα μπορούσα να τα πώ εγώ!
Μάλιστα, το κομικά το εκλαμβάνω όχι ως σαρκασμό άλλα ως κομπλιμέντο, παρακαλώ τη διόρθωση σου αν κάνω λάθος... Και ναι, ο μονόλογος θα συνεχιστεί εκτός και αν οι συντονιστές με πετάξουν στο χαντάκι στη συνέχεια
nobody
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
quote:
"Κατηγορείται η εταιρεία Yahoo Inc. για παροχή στοιχείων στις κινεζικές αρχές που οδηγούν σε συλλήψεις χρηστών του Δίκτυο. Σύμφωνα με ακτιβιστές δικηγόρους, πληροφορίες του Yahoo Inc. οδήγησαν το 2003 στη σύλληψη του συγγραφέα Λι Ζι, ο οποίος δημοσίευε κείμενά του στο Δίκτυο, και στη συνέχεια καταδικάστηκε με την κατηγορία απόπειρας για ανατροπή του καθεστώτος. Η εταιρεία κατηγορείται επίσης για τη βοήθεια που παρείχε στις κινεζικές αρχές τον προηγούμενο Απρίλιο για να εντοπίσουν τον Σι Τάι, που στη συνέχεια καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών για διαρροή κρατικών μυστικών στο εξωτερικό. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι υποχρεωμένες να ενημερώνουν τις εταιρείες για το λόγο που ζητούν πληροφορίες."
τί άλλο?
quote:
Τη διαμάχη τους με την «ελίτ» που -όπως οι ίδιοι τόνισαν- θέλει να κλείσει ταβέρνες και καταστήματα, με μόνο σκοπό τη δημιουργία μιας συνοικίας «τύπου Ψυχικού και Φιλόθεης», είχε δημοσιοποιήσει η «Ε» τον περασμένο Οκτώβριο.Οι ομιλητές, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, επισήμαναν την ανάγκη διατήρησης του παραδοσιακού χαρακτήρα της Πλάκας. «Κάποιοι προσπαθούν να διαταράξουν την αρμονική συνύπαρξη κατοικιών, καταστημάτων και ταβερνών. Είναι αυτοί οι ολίγοι με τα πολλά λεφτά, τα μεγάλα σπίτια και τις παράνομες πισίνες», είπαν και πρόσθεσαν: «Η μόνη διασφάλιση της περιοχής είναι οι κάτοικοι όλων των κοινωνικών και εισοδηματικών τάξεων, καθώς και οι επιχειρηματίες που σέβονται την ιστορία και την ιδιαιτερότητα της Πλάκας».
Ολα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρονια, όταν διάφοροι επιχειρηματίες άρχισαν να αγοράζουν ακίνητα στην περιοχή. Οπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κύκλος των αγοραστών διευρύνθηκε και αφού δημιουργήθηκαν οι πολυτελείς κατοικίες, οι ιδιοκτήτες τους άρχισαν να δυσανασχετούν με τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα καταστήματα. Οπως υποστηρίζουν σύλλογοι και φορείς της Πλάκας, οι καταστηματάρχες άρχισαν να υφίστανται τεράστιες πιέσεις και εκβιασμούς, ενώ αναγκάζονταν να υπόκεινται σε συνεχείς και αδικαιολόγητους ελέγχους. «Με πρόσχημα κάποιους παρανομούντες, θέλουν να εξοντώσουν και εμάς για να κάνουν την Πλάκα Real Estate. Ούτε εμείς επιθυμούμε να γίνει η Πλάκα όπως ήταν τη δεκαετία του '70. Θέλουμε να παραμείνει όπως είναι».
Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση ήταν πολύ μεγάλη (γύρω στα 700 άτομα), αν αναλογιστεί κανείς ότι οι συμμετέχοντες ήταν από μια μικρή περιοχή. Ανάμεσα σ' αυτούς δε, ήταν και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης (εσύ τώρα, με ποιονού το μέρος είσαι).
άλλο?
quote:
Ο νομπελίστας γηραιός Αιγύπτιος λογοτέχνης Ναγκίμπ Μαχφούζ δήλωσε υποστήριξη στο μποϊκοτάζ προϊόντων Δανίας, εξηγώντας ότι μολονότι «δεν είναι το καλύτερο μέσο... ο κόσμος δεν καταλαβαίνει άλλη γλώσσα από εκείνη της δύναμης (σωστός ο γέρος)».
ακόμα κάτι?
quote:
"Νέα αιματηρή έξαρση της ενδοθρησκευτικής βίας μεταξύ σιιτών και σουνιτών σημειώθηκε χθες στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν με αφορμή τις σιιτικές θρησκευτικές τελετές της Ασούρα."
τέλος,
quote:
"Οι τράπεζες λοιπόν! Αυτές που στήριξαν την ανάπτυξή τους, όπως άλλωστε και η ελληνική οικονομία στο σύνολό της, στην καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων των εργαζομένων. Αυτές που «έφαγαν» από τις σάρκες των ελληνικών επιχειρήσεων με τα πανωτόκια, που καμία εξουσία δεν τόλμησε να ελέγξει έγκαιρα και αποτελεσματικά. Κι όταν επιχειρήθηκε αποτελεσματικός δικαστικός έλεγχος, με μοιραία καθυστέρηση, από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου το 1998, ο νομοθέτης έσπευσε να εξουδετερώσει, εν πολλοίς, τη δικαστική απόφαση με νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των συμφερόντων των τραπεζών."
σας λένε τίποτε όλα αυτά...Οχι, απλά λέω,τα συμπεράσματα δικά σας
nobody
Τώρα για τα σκυλάκια που αναφέρεις αν το εννοώ πραγματικά αν εννοείς την παρακάτω προτασή μου:
"Εξάλου για εμάς τα κάνουν όλα αυτά για να σου επιστρέψει το σκυλάκι και να νοιώθεις ασφάλεια και εμείς οι αχάριστοι και αφελείς τίποτα δεν καταλαβαίνουμαι πια"
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως ήταν μια ειρωνική έκφραση και πως δεν την εννοούσα πραγματικά, αν τώρα αναφέρεσε σε κάποιο άλλο σημείο λυπάμαι δεν σε πιάνω.
Πάντως η αλήθεια είναι πως και να θέλει να συμμετέχει κάποιος στο θέμα σου φίλε μου είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να σε παρακολουθήσει με την ταχύτητα και το πλήθος των μυνημάτων σου. Θα πρέπει να έχει πολυυυυυυ χρόνο στην διαθεσή του.
Καληνύχτα σου και καλή συνέχεια.
ναι σε αυτό αναφερόμουνα, αλλά καταλάβαινε και τη θέση μου μιας και ορισμένες φορές δεν μου είναι δυνατό να καταλάβω αν τα εννοιεί ή όχι, αλλά εγώ από πλευράς μου οφείλω τουλάχιστον να σεβαστώ την άποψή του και να του/της απαντήσω.
Όσο για το δεύτερο μέρος του μυνήματός σου, έχεις δίκαιο για αυτό εξάλλου και α) το θέμα μου από 'MIND CONTROL' θα το αποκαλώ από εδώ και πέρα 'ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ MIND CONTROL' και β) προσπαθώ να χρησιμοποιώ ένα σαρκαστικό (ή κατά άλλους κομικό) και ανάλαφρο τρόπο γραφείς ώστε όποιος αποφασήσει να τα διαβάσει να κουραστεί όσο το δυνατό λιγότερο...
Με εκτίμηση,
nobody
Έχει και τις χάρες του ο καπνός,προσωπικά όμως διάλεξα να απέχω επειδή το παράκανα.Έναν αργιλέ τον χρόνο με παρέα θα τον καπνίσω,έχει την γλύκα του,απλά δεν θα το παρακάνω . Χεχ,ακολούθησα την ατάκα "αφού σε χαλάει ,τι το κάνεις?" ασχέτως του οτι δεν με χαλούσε ,αλλα γνωρίζωντας οτι αν συνεχίσω ίσως με χαλάσει.Βγάζει νόημα αυτό που λέω?
Οπότε δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα "ποιότητας χαρακτήρα" ,είτε κάποιος καπνίζει είτε δεν καπνίζει μπορεί να είναι δυνατός ή αδύναμος χαρακτήρας πράμα άσχετο με την επιλογή καπνού.
Υπάρχουν πιο επικίνδυνα πράματα που δείχνουν αδύναμο χαρακτήρα και ένα απο αυτά είναι να επιδυκνύει κάποιος όχι μόνο έλλειψη κριτικής αυτόνομης σκέψης αλλα και μη παραδοχής,μη προσπάθεια αλλαγής της όταν φανερωθεί. Εδώ αναφέρομαι σε άτομα που ενώ μπορούν να κάνουν κάτι έχωντας πάρει πρέφα οτι τα πράματα γύρω μας δεν είναι οπως μας τα παρουσιάζουν πολλοι, προτιμάν την ασφάλεια της μιζέρια ,με ρητό "Ο πάτος είναι το ασφαλέστερο σημείο επειδή δεν κινδυνεύεις να πέσεις/δεν υπάρχει πιο κάτω". Τα κείμενα σου πιστεύω θα μπορούσαν να δώσουν μια άλφα ώθηση σε τέτοια άτομα ή να σκεφτούν λίγο παραπάνω ή να δράσουν ,έστω αν και αν αυτό είναι το να πατήσουν το κόκκινο κουμπί που σβήνει το τζατζαλευτήρι μυαλων (TV).
Ακόμα και οι παραπάνω "αδύναμοι" χαρακτήρες μπορούν να δυναμώσουν.¨Οπως και ένας "δυνατός" χαρακτήρας να αδυνατίσει αν αφεθεί.
quote:
Ναι, θα συμφωνίσω μαζί σου πως τα πάντα θα πρέπει να τα κοιτάμε και να εξετάζουμε σε βάθος, εξ' άλλου,αυτό ακριβώς εννοώ. Αν πάρεις για παράδειγμα τις λεγόμενες μεγαλύτερες θρησκείες και τις μελετήσεις σε βάθος, ποιος είναι ο κεντρικός τους άξονας στον οποίο κινούνται και ποιοες οι βάσεις τους? Και τρέφω την πεποίθεση πως καταλαβαίνεις που το πάω, μιας και την άποψη που εξέφρασες δείχνεις σαν κάποιος/α που έχει ασχοληθεί με το θέμα παραπάνω από απλά επιδερμικά...
Ναι,αρκετά θέματα τα ψάχνω όσο βαθύτερα μπορώ, εξάλλου το να γνωρίζεις είναι μια απο τις χαρές της ζωής (ως το σημείο που αυτό είναι δυνατό) και πολλές φορές πρακτικότατο!....Το θέμα των θρησκειών θα ήθελα να το ψάξω παραπάνω και μόνος μου αλλα δυσκολεύομαι στην μελέτη του δεδομένου οτι είναι άλλο γνωστικό πεδίο απο αυτό που "ειδικεύτηκα" (τρομάρα μου
) εγώ.Να είναι καλά οι φίλοι όμως που σπουδάζουν τον κλάδο αυτό και μπορώ έτσι να τσιμπάω βιβλία συγκριτικής Θεολογίας...Με αυτό συν τα παραπάνω καταλαβαίνω που το πας. Αυτό διαφαίνετε συν τοις άλλοις όταν τις δούμε και σε εκφυλισμένη (ή μάλλον πιο δικτατορική αλλα και ανήθικη θα έλεγα) μορφή ,δυστηχώς όπως δηλαδή εμφανίζωνται πολλές φορές σήμερα.
quote:
Επίσης, δίνοντας σε κάποιον την ψευδαίσθηση της επιλογής στην ουσία του στερείς την επιλογή (παλαιό ρητό σε ελεύθερη μετάφραση του γραφούντος, και γαμό τα ελληνικά τι να πω, φτού μου)
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο άνθρωπος ουρλιάζει μόνο στην απ-ελπισία,όταν νιώσει οτι δεν έχει επιλογή,τότε γίνεται επικίνδυνος (πρόσεξε πχ καθημερινά τι πράξεις/λεγόμενα συνοδεύει η φράση "δεν είχα άλλη επιλογή"). Αν του πείς όμως "θές το ψέμα 1 ή το ψέμα 2" θα είναι χαρούμενος που έχει επιλογή,ασχέτως την ποιότητα της επιλογής η δυαδική ποσότητα τον κερδίζει. Για μεγαλύτερη συγκίνηση απλα πολλάπλασιάστε τον αριθμό των επιλογών.
Α, ας μην ξεχάσουμε οτι πάντα είμαστε ελέυθεροι να επιλέγουμε αλλα ..Εδώ μπαίνει κάποιος που βάζει "μεταφορικά" αλλα και "ρεαλισιτκα" το πιστόλι στον κρόταφο και λέει "αλλα ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι θα επιλέξεις.Αν επιλέξεις το Β σε καθάρισα,αλλα επέλεξε ελεύθερα".
quote:
Μάλιστα, το κομικά το εκλαμβάνω όχι ως σαρκασμό άλλα ως κομπλιμέντο
Χμ,τώρα σκέφτηκα οτι μπορεί να εκληφθεί και διαφορετικά.Εννοούσα με χιούμορ,σατυρίζωντας οπότε απο την στιγμή που είμαι άτομα που μαρέσει το χιούμορ και η σάτυρα (το ψιλοεξασκώ και εγώ το άθλημα όσο μπορώ) είναι κοπλιμέντο.
Για δες πόσα κόβει η μη ηχητική επικοινωνία...Μια λέξη,πολλά νοήματα αναλόγως το χρώμα της φωνής,που αμα απουσιάσει σηκώνει έξτρα διευκρίνιση το νόημα!
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Επέτρεψε μου, να σου δώσω και μία συμβουλή στην αναζήτυση σου πέρι θρησκειών... διαβάζοντας τα βιβλία παράληλα πάρε μολύβι και χαρτί και προσπάθησε να σκιαγραφίσεις τη βασική δομή και ας μου επιτραπεί η έκφραση φιλοσοφία τους και σύγκρινέτα μετά, θα εκπλαγής με τα συμπεράσματα που θα εξάγεις...
......................................................................................................................................................
Αγαπητοί μου φίλοι, με έπιασε μία φαγούρα, και για να ξεφύγω από τα δεσμά της είπα να ασχοληθώ με μία άλλη πτυχή του ελέγχου και να διασκεδάσω λίγο κάποιες εντυπώσεις, αν και ίσως προκαλέσω το μένος ορισμένων εναντίων μου (oh, well…)
Ας πάρουμε κάποιες αναφορές πέρι ομάδας Ε...
Οι απόψεις διίσταντε...
Έχουμε και λέμε, αν ύπαρχει μια τέτοια ομάδα, θα πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, μιας και κάποιοι – δηλαδή αυτοί που απαρτίζουνε την ομάδα – τους έχει γίνει ο κώλος πεπόνι να μας σώσουνε και εμείς έχουμε επειδωθεί σε ένα αδιάκοπο και ξέφρενο αγώνα στο ποιος θα ασχοληθεί περισσότερο με τα ‘μπαλάκια του τέννις’, άρε σαν ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ δεν παιζόμαστε...
Μα θα πει κάποιος, τι και ακόμα δεν έχουν βαρεθεί με την απάθεια μας και με τον γραψαρχι..... μας?
- Θα πει ο άλλος, τα μέλη της ομάδος αυτής μπλα μπλα μπλα
- Πάντως, αν υπάρχει οφείλουμε να τα παραδεχτούμε, τα τυπάκια έχουν υπομονή (και επιμονή)...
Για να δούμε, το στρατό της Ανδρομέδας...
- Τι, αποκλείεις την ύπαρξη εξωγήινων ή αυτού του στρατεύματος?
- Κεμ και κεμ...
Μάλλον τα παιδιά θα βρίσκονται σε διχόνια μιας και θα διαφωνούν μεταξύ τους, αν αξίζει να σωθούμε ή όχι... Ή θα τα έχουνε παίξει μην σκάσουνε μύτη και τους μπερδέψουμε με εξωγήινους εισβολής και θα τους πυροβολούμε αντί να τους υποδεχτούμε...
- Μα θα πει κάποιος, και αν δεν είναι αυτοί και είναι εχθροί τότε τι?
- Εεε, πυροβολείται ρε μαλάκες και έξω δεν θα πέσετε...
Ας παραθέσω σε ελεύθερη ‘μετάφραση’ ένα απόσπασμα από ένα γνωστό βιβλίο σε όλους μας...
«Και θα γίνει πόλεμος τρομερός και φοβερός μεταξύ αγγέλων και δαιμόνων που θα βγαίνουν από τα έγκατα της γης μπλα μπλα μπλα...»
- τι ειπωνοείς κάτι, πέρι προφητίας (προφήτης γίνεται ο καθένας μας, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επικαλεστεί κάποια θεία δύναμη και τσουπ, μέσα είμαστε)
- αναφέρεσε στους εσωγήινους (who?)
«Μα θα πει κάποιος, αποδείξης έχεις να στηρίξεις την άποψη σου?»
«Πρώτον, δεν εξέφρασα καμία άποψη...»
Θα πεταχτεί τότε ένα βδελιρό πεθαμεναντζίδικο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ, και θα πει...
«Πως τολμάς να αμφισβητείς μία άποψη δίχως χειροπιαστές αποδείξεις?»
Έχουμε και λέμε:
- η αναζήτηση με το άγνωστο – κάτι που θεωρείται άγνωστο βάση της παρούσας κατάστασης γνώσης/νόησης κτλ – εξ ορισμού δεν παρέχει χειροπιαστές αποδείξης (επί το πλείστον αναφερόμαστε, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας), άρα πάπαλα
- Στο παρελθόν όταν κάποιος αναφερότανε σε κάτι εξωφρενικό για τα τότε δεδομένα τον πλακώνανε στις μπάτσες και μετά κλοτσιά και στο χαντάκι με τον λοποδήτη
- Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο, έχει ενδιαφέρον
- Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι, πως να το κάνουμε αλλιώς, είναι ένα πολύ όμορφο μέρος κι ιδέα ώστε να δραπετεύουμε από τα καθημερινά προβλήματά μας
- Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι στην ουσία δεν ξέρουμε τι μας γίνεται
- Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ως γνήσιοι αναζητητές (ναι, μάλιστα) πως οφείλουμε να το ερευνίσουμε και όπου μας βγάλει το ταξίδι (φραπεδάκι να σου ετοιμάσω πριν ξεκινήσεις?)
- Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι κάποιοι οικονομάνε και κάποιοι τα σκάνε, άσχετα αν έχουνε δίκαιο ή οχι
- Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ μαλάκες οι τύποι που βγαίνουν και δηλώνουν πως είναι μέλη της ομάδας Ε, και ακόμα πιο μεγάλοι μαλάκες εμείς που τους πέρνουμε και στα σοβαρά...
Να αναπτύξω το συλλογισμό μου...
Αν υποθέσουμε πως η ομάδα Ε, είναι μία σουπερμυστική οργάνωση το τελευταίο που θα θέλανε είναι να σταμπαριστούν διότι έτσι, οι αντίπαλοι τους θα τους είχανε ήδη εντοπίσει και ξεπαστρέψει. Αν από την άλλη αυτά τα κερδοσκοπικά ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ είναι όντως μέλη της ομάδας Ε (ναι, μάλιστα, ότι πεις) τότε οφείλουμε να παραδεχτούμε πως οι αρχιγοί της ομάδας Ε είναι πολύ μα πολύ μαλάκες και θα έπρενα να επαναπροσδιορίσουνε τον τρόπο με τον οποίο στρατολογούνε τα νέα τους μέλη.
Πάμε παρακάτω...
- Όταν θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ως Έλληνες τότε θα μας παραχωρίσουνε τα υπερόπλα τους μπλα μπλα μπλα (έγραφε ένας συγγραφέας σε ένα σχετικά καινούργιο βιβλίο του – ένα συγγραφέα τον οποίο μέχρι τότε τον θεωρούσα σοβαρό κρίνοντας πάντοτε με την ταπεινή μου κρίση τα προηγούμενα του βιβλία...)...
Και διερωτόμαι, καλά ρε μεγάλε μήπως δεν πήρες γραμμή ως τώρα πως αντί για πρώτη βάλαμε όπισθεν? Από που είσαι, από το Σείριο? Και αν πάλι πάμε μπροστά κάνε υπομονή διότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα...
Μαλακίες να λέμε δηλαδή...
Θα επανέρθω.... μετά από τσιγάρο (χεχεχε) καλά μην βαράς φίλε/η Xotchipilli2, πλάκα κάνω (ως προς το δεύτερο βέβαια...)
nobody
Ακολουθώντας πάντοτε τη σωκρατική μέθοδο της αλογόμυγας, μόνο που εγώ μέχρι να τελειώσω θα έχω καταντίση η πιο παχιά ΜΠΟΥΜΠΙΣΤΙΚΗ σκατόμυγα του φόρουμ...
Anyway….
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους συντονιστές που δεν μου δόσανε ακόμα το κόνειο του delete, οπότε στο χαντάκι και εγώ... Να είστε καλά που μου επιτρέπεται ακόμα να συνεχίσω το μονόλογό μου...
Λοιπόν, στα τσιπάκια μας...
Μια φορά και ένα καιρό ήτανε αυτή η ομάδα που μας κυβερνούσε και τότε λέει το ένα μέλος γεμάτο έκπληξη και τον τρόμο εμφανή ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του:
«Αρχηγέ, αρχηγέ τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ ξυπνήσανε και εκφράζουνε απόψεις τύπου, τα τσιπάκια είναι επιδερμικά, τα τσιπάκια μπορούν να τα βγάλουνε, επιρεάζοντε από το να κάτσουνε μπροστά στην τηλέόραση (ναι, ακούστηκε και αυτή η άποψη), πως μπλα μπλα μπλα...»
Και λέει ο αρχηγός: «Κουτό παιδί, μα πόσο μαλάκας είσαι, λύσεις υπάρχουνε...»
Και τότε οι επιστήμουνες είπανε: «Εύρηκα!!!»
Συγκρίνοντας τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ με τα ποντίκια των εργαστηρίων, ανακαλύψανε πως αντί να τους εμφιτεύμανε απλά τα τσιπ – σε μέγεθος κριθαριού – θα τα συνδέανε αυτά με τους νευρώνες μας, εγκέφαλό μας κτλ... οπότε ας πάμε να τα ξύσουμε και να τα βγάλουμε από πάνω έτσι απλά...
Επίσης, επειδή με παρέμπεψε προηγουμένος ο φίλος μου συντονιστής σε κάτι τόπικ, και υποσχέθηκα πως θα απαντούσα σε ένα ερώτημα, ειδού η απάντηση στην εξής ερώτηση:
«Και αντί για δεξιά το βάλω στο αριστερό χέρι?»
Λοιπόν η απάντηση έχει ως εξής: Με μία έρευνα που είχε διεξαχθεί, δηλαδή να εντοπίζονται και όχι μόνο, μέσω δορυφόρου το αποτέλεσμα έλεγε πως ο μόνος τρόπος είναι τα τσιπ να μπούνε στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι μας - αν δεν με απατά η μνήμη μου, στο ύψος της παλάμη...Τυχαίο?
Ονόματα εμπλεκόμενων εταιριών δεν θα αναφέρω, θα πω μόνο πως η μία έχει σχέση με κινητά και η άλλη με υπολογιστές (αυτές είναι οι κύριες ασχολίες τους όχι ότι δεν έχουν και άλλες)... Βέβαια με την πάροδο του χρόνου μπήκανε και άλλες εταιρίας στο ματς, μιας και μυριστήκανε ψητό...
Αυτά προς το παρόν και μεταφέρομαι προς ένα άλλο θέμα, πριν γυρίσω προς Ε πάλι, το θέμα της καψούρας....
nobody
Και όπως πολύ καλά διατυπώθηκε από την επιστήμη της ψυχολογίας «ότι απασχολεί της σκέψης σου ελέγχει και το μυαλό σου...»
Στην Ελλάδα καταφέραμε να ερωτεύομαστε με την ταχύτητα του φωτός και να λέμε πόπο πεθαίνω για αυτόν ή αυτή και μετά από λίγο αλλάζουμε γνώμη, ως προς το πρόσωπο βέβαια...
Για να δούμε σε αυτό το σημείο ποιες είναι οι δουλειές που συνδέονται με τον παράγον καψούρα?
- Τα μαγαζάκια που πουλάνε τις καρδούλες και όχι μόνο για τη γιορτή των ερωτευμένων (ναι, κάποιος που αγαπάει αυτή τη μέρα περιμένει ή τότε θυμάται πως αγαπάει)
- Δικηγόροι (ρίξτε μια ματιά τα ποσοστά διαζυγίων μου έχουνε φτάσει σήμερα)
- Μουσική (όρε μάγκα άσε αυτό το τραγούδι μου θυμίζει αυτόν ή αυτήν)
- Κλαμπ (έλα ρε πάμε μπας και χτυπίσουμε καμία γκόμενα)
- Καφετέριες (εεε, να μην βγάλω την γκόμενα για καφέ)
- Καταστήματα που πουλάνε ρούχα (να μην του αρέσω)
- Κοσμιματοπωλεία (αν δεν πάρουμε κανένα δαχτυλίδι και δεν γονατίσουμε τότε θα μας φτύσει...)
- Εκκλησίες (άρε πως φεύγουν τα λεφτά)
- Δημαρχείο (τι, μάγκες είναι αυτοί της εκκλησίας)
- Λουλουδάδικα (προτιμίστε τα κόκκινα τριαντάφυλλα και να είναι 7 σε αριθμό)
- Μπαλονάδικα (γίνανε της μόδας)
- Φωτογραφεία (εεε, ανέκαθεν μέσα στο κόλπο)
- Ιντερνετ (μεσιτικά γραφεία και οι πιο προχωρημένοι βγάζουνε στον αέρα τα «γυρίσματα» των επί το πλείστον – και όχι πάντα – ανυποψίαστων θυμάτων)
- Μπουζουκτζίδικα (όπα)
- Τσοντάδικα (την άλλη με την τάδε και τι τους κάνει το είδες?)
- Ερωτικές ταινίες (τιτανικός, άρε μαλάκα Λίο)
- Γυμναστήρια (τι, θα με δει έτσι και θα φρικάρει)
- Δίαιτες (δες την παραπάνω παρένθεση)
- Ιατρεία (τόσες αρρώστιες κυκλοφορούνε, αντισήλυψη, προφυλακτικά στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κτλ κτλ κτλ)
- Νοσοκομεία (γένες)
- Body line (αποτρίχωση καμίας κωλότριχας)
- Κινητά (SMS κτλ).
Και η λίστα δεν τελειώνει.....
Ρε μεγάλε, όπα της, εδώ σε απλή μετάφραση και με λίγα λόγια ολόκληρη η οικονομία της χώρας πάνω στο παράγον καψούρα πατάει...
Και όπως είπε και ο «φίλος» μου ο Καρράς... ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ....
Ας δούμε ένα άλλο οξύμωρο σχήμα...
Πόσοι από σας, εμάς, δεν έχουμε ακούσει εκφράσεις τύπου...
- Σ’ αγαπώ
- Είσαι η ζωή μου
- Είσαι το άλλο μου μισό
- Αν φύγεις από τη ζωή μου δεν ξέρω τι θα κάνω (ναι, μάλιστα, θα βρεις άλλο γκόμενο/γκόμενα και τελείωσε το πένθος )
- Πεθαίνω για σένα (οκ, οτι πεις)
Κτλ κτλ κτλ
Παλαιότρα όταν πήγαινα σχολείο, το σ’ αγαπώ δεν το λέγαμε διότι θεωρούνταν ιερή λέξη, ενώ σήμερα ακούς, μεταξύ των πρώτων ατακών, «μ’αγαπάς?» - εεε, τι μαλάκας είναι διότι αν πει «τσου», δεν έχει κοκό...
Και μου δημιουργούντε τα εξής ερωτήματα:
- δεν είδα κανένα να αυτοκτωνεί (τα διαζύγια και οι χωρισμοί αυξάνουν ενώ αυτοκτωνίες?)
- δεν είδα κανένα να μην ήξερε τι να κάνει μετά το χωρισμό
- δεν είδα κανένα να μην επιβίωσε
- δεν είδα κανένα να μην δημιούργησε κάποια σχέση αργότερα και να κακοπερνούσε
κτλ κτλ κτλ
Ας πάρουμε για παράδειγμα τους φοιτητές/τριες... Με το που φεύγουν ο ένας τα φοράει στον άλλο (μιλάμε για ένα ποσοστό μόνο, μην τους κάψουμε και όλους, ένα ποσοστό που όντος παραδόξως αυξάνει – ρε παιδιά, να βάλουμε το Χάρδα να το ερευνήσει στο Ανεξήγητο?)
Ας δούμε το όλο θέμα από μία άλλη σκοπιά...
Λες και είναι συμπαντικός νόμος, νωρίτερα αργότερα, ο απατημένος πάντα το μαθαίνει και πολλές φορές με τους πιο παράδοξους τρόπους, και θα πει κανείς και τότε γιατί δεν κάνει κάτι?
Εδώ ακριβώς είναι το όλο πρόβλημα...
Επιτρέψτε μου να αναπτύξω το συλογισμό μου...
Το πρόβλημα είναι η τοποθέτηση: δηλαδή, αν πάρουμε μία παντρεμένη γυναίκα (ή ένα παντρεμένο άντρα, το ίδιο χάλια μπάλια κατάσταση είναι είτε για τον ένα είτε για τον άλλο).
Όταν λοιπόν το μάθει – και να είστε σίγουροι φίλοι μου πως το μαθαίνει κάποια στιγμή στη ζωή του/της, τότε θα πρέπει να τοποθετηθεί και αν έχει παιδιά τότε τι? Βλέπετε, πως αν τοποθετηθεί προκύπτουνε οι εξής δύο επιλογές...
Α) να τον/τη χωρίσει
Β) χαρίσει, με την ελπίδα πως δεν θα το ξανακάνει (και αν το κάνει πάλι τότε τι? Αδυναμία της στιγμής ή σόρρυ καρδιά μου αλλά έκανα και εγώ ένα λάθος?)
Αν έχουνε απλά μία σχέση τότε αυτό εξαρτάται από το βαθμό καψούρας και πόσο εθελοτυφλεί το θύμα (παροπίδες, you know?)
Και για να τηρώ το ρόλο μου, ας καλής σκατόμυγας, ένας φίλος μου είχε σκεφθεί να λανσάρει στην αγορά γυαλιστικό για τα κέρατα των κερατάδων.... τώρα που το σκέφτομαι εκατομμυριούχος θα γινότανε....άρε μαλάκα μήτσο και δεν το έριχνες το νέο προιόν στην αγορά???
Ποιο είναι το «ηθικό δίδαγμα» της όλης υπόθεσής?
- ότι τι στιγμή που τα πάντα έχουν πυρίνα κάτι τόσο τετριμένο, εμείς θα επαναστατίσουμε κατά του κατεστημένου?
- Τηλεώραση και η σαβούρα που προβάλεται και εμεις τα παρακολουθούμε (δηλαδή για να καταλάβω, όταν κάτι παρακολουθεί κάτι και ασπάζεται σαβούρα τι τον κάνει? Ακριβώς, δύο φορές σαβούρα...)
- Ας γυρίσει κάποιος να μου πει πως δεν ελέγχουν το μυαλό μας
- Θα τα βάλουμε με τις δουλειές μας και θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας
- Ότι πολλές φορές δεν δίνουμε την ανάλογη ΒΑΡΎΤΗΤΑ στις ενεργειές μας και λειτοργούμε επιπόλαια
- Ότι επικρατεί τέτοιος γραψαρχ....... προς τα άτομα που μας αγαπάνε που στο βωμό της γκαύλας τα έχουμε όλα χεσμένα
- Πως κοιτάμε την πάρτη μας (ατομικισμός, υλισμός) και αντάρα να γίνουνε όλοι οι άλλοι
- Πως η αληθινή αγάπη τίνει να γίνει ότι και το είδος των δεινοσαύρων (DEAD)
- Ότι έχουμε μπλέξει τον κώλο με το βρακί και την καψούρα την μπλέξαμε με την αγάπη
- Πως θα επαναστατίσουμε εναντίων ποιον?! (ναι, μάλιστα, ότι πεις)?
- Πως θα βάλουμε σε τάξη το μπουρδέλο (εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να βάλουμε σε τάξη τις ορμόνες μας (καλή ατάκα, θα πεις και άλλες μαλακίες) και γινόμαστε έρμεοι των κατώτερων ενστίκτων μας)
- Το σεξ είναι αυτό που κυβερνά τη ζωή μας
Ας παραθέσω και ένα μπόνους:
Βήμα 1) μας προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον ο άλλος/η (κάποια έλξη)
Βήμα 2) δημιουργείται συμπάθεια
Βήμα 3) δημιουργείται κατανόηση, ταύτηση απόψεων
Βήμα 4) δημιουργείται η σχέση
Βήμα 5) δημιουργείται συμπαράσταση
Βήμα 6) δημιουργείται σαρκική ένωση
Βήμα 7) ΈΡΧΕΤΕ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ (πχ. Δίνει ο ένας κάτι στον άλλο, από το ίδιο του το σώμα ακόμα, ύστερα από κάποιο σοβαρό συμβάν κτλ.)
Βέβαια τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ κατά ένα περίεργο τρόπο τα μόνα που γνωρίζουνε είναι τα βήματα 1 και 6, όσον αφορά τα άλλα πλήρες αμνησία...
Αυτά προς το παρόν για αυτό το θέμα, αργότερα ίσως επανέρθουμε...
nobody
Η παχιά, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα – εγώ δηλαδή – στα φόρτε της…
Βασικά ποιοι είναι οι εχθροί τους, οι εχθροί των Ε?
Κάποιοι λένε μυστικές οργανώσεις, άλλοι πως είναι οι ποδίτσες μπλα μπλα μπλα
Αγαπημένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ μου, μήπως σας διαφεύγει μία λεπτομέρια?
Το να φορέσει κανείς κάποια ποδίτσα ώστε να κάνει ντολμαδάκια δεν ανερεί και το γεγονός πως δεν μπορεί να μπει και σε άλλη οργάνωση…
Όποτε βλέπουμε κάποιον υψιλόβαθμο σε αυτή τη στοά να είναι του τάδε βαθμού και εκεί να έχει τον τάδε βαθμό και παέι λέγοντας…
Διακλαδίζονται δηλαδή... ένας ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗΣ λαβύρινθος, που στο τέλος και οι ίδιοι μεγάλοι μύστες χάνουνε την μπάλα. Η μία οργάνωση διεισδύει στην άλλη και πάει λέγοντας... Και ιεραρχικά, όσον αφορά τις οργανώσεις θα έπρεπε να τις έβλεπε κανείς σαν τις βαθμίδες του στρατού... Η τάδε στοά ισχυρότερη της άλλης κλπ. Κλπ. Κλπ.
Βέβαια, να παραδεχτούμε κιόλας πως υπάρχουνε άτομα που υπερασπίζονται τους κοινούς θνιτούς, άλλοι ακολουθούν τη ματαιοδοξία τους και γράφουν τους κοινούς θνητούς στα αρχ.... τους και πάει λέγοντας. Το θέμα είναι, όπως έχω διατυπώσει και σε προηγούμενο ποστ μου, πια δύναμη θα υπερισχίσει στην εκάστοτε παράγκα και ομάδα....
Τώρα που το σκέφτομαι μου δημιουργείται ο εξής προβληματισμός:
Οι μυστικές οργανώσεις (αν τις ονομάσουμε μυστικές) μιας και υπάρχουν άτομα που από τη μία το παίζουν μέλη μιας σούπερ ντούπερ μυστικής οργάνωσεις και από την άλλη βγαίνουνε δημόσια και δηλώνουν την ταυτότητά τους και το βαθμό τους…
Hello?!
- Μήπως ζω πίσω από το φεγγάρι?
- Μήπως έχω χάσει κανένα επισόδειο?
- Μήπως τα ελληνικά μου έχουν σκουριάσει?
- Μήπως με έχει χτυπίσει η μαλακία στο κεφάλι και ρετάρει ο εγκέφαλός μου?
Πως είναι δυνατόν να το παίζεις από τη μία μέλος μυστικής οργάνωσης και από την άλλη να κοκορεύεσαι για αυτό? Δεν ξέρω αλλά η διάγνωση σε αυτή τη συμπεριφορά με όρους ψυχολογίας και στη καθομιλούμενη ονομάζεται: Οξεία μαλακίτιδα (και εδώ θα ζητήσω ένα ταπεινότατο συγγνώμη από τους συντονιστές του φόρουμ ως αποφυγή του χαντακιού... σοοοόρρρυυυυ...)
Πάμε παρακάτω... οι καπιταλιστικές οργανώσεις....
Συγγνώμη δηλαδή, για να καταλάβω και εγώ η παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα, εσύ ρε πεθαμεναντζίδικο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ τη σύστημα και τι τρόπο ζωής έχεις ασπαστεί?
Και αν ακολουθήσουμε το σκεπτικό που λέει, αν δεν είσαι μαζί μας είσαι μαζί τους, τότε αυτό δεν σε κάνει εχθρό των Έψιλον?
(Και τα σταρτεύματα της Ανδρομέδας τα έχουν παίξει τελείως, το ρίξανε στο μπαρμπούτι, στη πασιέντζα και σε ένα κάρο άλλες μαλακίες μπας και βγάλουν άκρη με τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ....)
Για να δούμε παρακάτω... αυτοί που διαμελίζουν το ελληνικό πνεύμα...
Μάλιστα, δηλαδή απόρρία το έχω σαν παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα, οι Ε – που υποτείθεται πως μας προστατεύουνε – τι να κάνουν τώρα, να κάψουνε το 90% των Ελλήνων?
(και οι Εψιλον τα έχουν παίξει και αυτοί και αποφασίσανε να ασχοληθούνε με τα ‘μπαλάκια του τέννις’ μιας και πιο εύκολα θα βγάλουνε εκεί άκρη με κανένα ριβερ παρά με τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ...)
Μάλιστα, πάμε παρακάτω, αν δεχτούμε τη ρήση ‘ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ’ και με τον τρόπο που το εννοούσαν οι πρόγονοι μας, τότε μάλλον ιεραρχικά το πρώτο μέρος που θα πάει για το χαντάκι είναι μάλλον η Ελλάδα παρά κάποιοι άλλοι...
Πάρακάτω... για να δούμε τι έχει να πεί άλλο η παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα – εμούα δηλαδή....
Διατυπώθηκε η άποψη πως οι οργανώσεις, τύπου Δελφικών μυστηρίων κλπ – έχουν επιβιώσει και κινούντε στις σκιές... και στηρίζουν το σκεπτικό τους στο γεγονός ότι ξαφνικά υπάρχει μία «πρωτοφανή» αμφισβήτιση από τους Έλληνες – και κυρίως από τις νέες γενιές (στην πλειοψηφία αναφερόμαστε, οκ? Οκ, πάμε παρακάτω...)...μπλα μπλα μπλα
Απορρία...
- ο καβάφης της δικιάς μας φουρνιάς ποιος θα είναι?
- Ο κούρκουλος?
- Ο καζαντζίδης (ο πέρις, ο πέρις, ο πέρις ?!)
- Μάλλον τα παλικάρια υστερούν κατά πολύ κάποιον άλλον
- Στο σκοτάδι δίχως φως, μάλλον προς κανένα ντουβάρι μας βλέπω να στουκάρουμε
- Όταν θα έρθει η ώρα θα βγούνε και πάλι στο προσκύνιο (καλά κάνεις ρε μάγκα και λες μαλακίες, πες κι’ άλλα, πες κι’ άλλα)
- Δηλαδή παλαιότερα, που ο κόσμος δούλευε σκληρά, μετανάστευε δίχως τίποτε στα χέρια τους, τα έβγαζε πέρα με τα καθημερινά προβλήματα της ζωής τους βουτιγμένοι μέσα στη φτώχια, οι αυτοδίδαχτει άνθρωποι που μάθανε γραφή μόνοι τους παρέα με τις αγελάδες καθώς τις πηγαίνανε για βοσκή, οι λίγες πραγματικές νοικοκυρές που έχουν απομείνει σήμερα και τα βάζουν με θεούς και δαίμονες ώστε να κρατήσουν την οικογένεια και τα παιδιά τους από μοιριάδες κινδύνους.... αυτοί τι, δεν ήτανε / είναι ανύσιχα πνεύματα? Και ποια είναι τα ανύσηχα πνεύματα, τα πετινάκια που έχουνε άποψη πάνω σε πάσις φύσεως μαλακία? (κάτσε, μισό, νομίζω πως μου ανεβαίνει ο εμετός μου...)
- Και έχουμε και τις όμορφες εκφράσεις τύπου, άσε ρε μαγάλε οι ιδέες σου είναι ντεμοντε και είσαι εκτός πνεύματος της εποχής (μάλιστα, είδομεν το πνεύμα της δικής σας εποχής) – χάσμα γενεών (ωραίο θέμα για Πανελλήνιες...)
(αν με διαβάζει κανένας που ανοίκει στις τάξεις των Ε, άσε μεγάλε συμπασχω μαζί σου, αλλά σαν παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα που είμαι θα κάνω συνεχως βζινγκ γύρω σου ώστε να σου ζαλίσω τα αρχ.... σου...)
Τέλος, αν δεν υπάρχει τελικά ομάδα Εψιλον, τότε παιδιά οφείλουμε να το παρεδεχτούμε είτε μας αρέσει είτε όχι πως είμαστε το απόγειο της συμπαντικής μαλακίας
(οπότε μάγκιες, μαζευτήτε να αυτοβαπτιστούμε Ε, διότι θα μας αποκαλέσουνε και μαλάκες στο τέλος, sure….)
Και η παχουλή, βδελιρή και πεθαμεναντζίδικη σκατόμυγα ανοίγει τα φτερά της να μεταπιδήσει σε άλλο τομέα του ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ MIND CONTROL…
nobody
Όπως γίνεται κατανοητό, το βλέμμα μου κόλλησε απάνω τους και τα παρακολουθούσα για αρκετή ώρα, όταν ξαφνικά το ένα σταμάτησε να κινείται, ενώ το άλλο διέγραφε γύρω του μία αργή και ακανόνιστη πορεία, εναλλάσοντας ταυτόχρονα διάφορα χρώματα. Ύστερα από αρκετή ώρα το σώμα που είχε σταθεροποιηθεί χαμήλωσε το φωτισμό του, ενώ το άλλο απλά εξαφανίστηκε, σαν να έσβησε.
Μέχρι την ώρα που φύγαμε, το σταθερό αντικείμενο, αν και φαινόταν αμυδρά λόγω της χαμηλάς του φωτεινότητας, ήταν εκεί στο ίδιο σημείο.
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
Edited by - bladerunner on 10/07/2003 16:37:00
yparxei dromos se auto to meros?
mipos itan autokinita?
mipos kapia atoma me fakous pou epsaxnan kati?
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?