ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- *MIA KAΤΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ* - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- *MIA KAΤΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ* - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ZARKOS61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΨΥΧΗΜέλος
10/06/2004, 12:35:05
quote:

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

ΒΡΕ ΖΑΡΚΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ??

ΓΙΑ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΟΥ

ZARKOSΜέλος
10/06/2004, 13:20:43
quote:

ΒΡΕ ΖΑΡΚΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ??

ΓΙΑ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΟY

ΨΥΧΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕΚΑΡΤ.ΝΟΜΙΖΩ...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...

ZARKOSΜέλος
10/06/2004, 13:25:42
ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΤΕΚΑΡΤ(??)ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ(ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ)ΓΙΑ (ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ)ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ???

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 13:58:29
Φίλε Zarkos,

Σε παρακαλώ έχεις τη δυνατότητα ν' απαντήσεις στην ερώτησή μου?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ. Ψυχή, όχι δεν χάθηκα.. Εδώ γύρω είμαι!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Edited by - oneiric1 on 10/06/2004 14:35:55

ZARKOSΜέλος
10/06/2004, 17:06:00
ΦΙΛΗ ONEIRIC1 ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΥΝΤΩΣΑΣΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 17:14:01
Μα δεν το σκεφτηκαν καν, αγαπητέ μου zarkos, ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου! Απλά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε σαν ερώτηση στο μυαλό μου, είναι να μάθω από που άντλησες τις πληροφορίες σου και ειδικά όταν γράφεις στο πρώτο μήνυμά σου:"ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ(!!!)"

* Ειρήνη *

10/06/2004, 17:34:14
ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΝΕΙΡΙΚ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ.

ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ.
Ο ΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΙΤΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΦΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ.

Η ΜΑΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 14 ΜΕΧΡΙ 30 ΕΤΩΝ.

ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΟ 1999 -ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Β ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ Η ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ZARKOSΜέλος
10/06/2004, 17:47:24
ΦΙΛΗ ONEIRIC1 ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΡΑΒΑ...

GRETEL ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙC...ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

quote:
OSO GIA THN KATARA GIA NA SOY APODEIKSW OTI EINAI MPAROUFES:
AN EINAI ETSI OPWS TA LES 8RYNHSAME PAIDIA TO 70 KAI TO 04.AN ISXYE H KATARA KA8E XRONO OOOOOOOOOOLA TA NEA PAIDIA 8A EBRISKAN TON 8ANATO, PRAGMA POY DEN SYMBAINEI!LOIPON AS KOPEI AUTO TO 8EMA!!!GELOIOI KATANTHSATE

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...

oneiric1Μέλος
16/06/2004, 15:56:35
Α, μάλιστα! Τώρα κατάλαβα περί τίνος πρόκειται, γιατί δεν είχα ακούσει την ιστορία αυτή και ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου Gretel για τις πληροφορίες.

Η άποψη μου λοιπόν είναι ότι πράγματι η κατάρα της μάνας είναι πολύ δυνατή και ίσως να έχει την δύναμη να δημιουργήσει κάτι πέρα από το φυσικό. Ούτως ή άλλως όλη αυτή η ιστορία έχει μια «περίεργη» συνέχεια που σε βάζει σε σκέψεις....

* Ειρήνη *

bouflisΜέλος
16/06/2004, 16:12:14
ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΒΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ,ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ

erriettaΜέλος
24/06/2004, 13:06:30
Οι κατάρες όπως και οι ευλογίες είναι κάτι που συναντάται από αρχαιοτάτων χρόνων σε όλες τις κουλτούρες και σε όλες τις θρησκείες. Η πραγματοποίηση τους σχετίζεται άμεσα με τις Ώρες. Γι'αυτό και έχουμε ακόμα την έκφραση "όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες". Υπάρχουν κάποιες ώρες που τα κανάλια επικοινωνίας είναι ανοιχτά. Είναι αυτό που περιγράφεται από τη Χριστιανική θρησκεία ως "οι Ουρανοί είναι ανοιχτοί" και πολλές φορές αυτό που λέμε (είτε καλό είτε κακό) γίνεται. Γι'αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι λέμε γιατί κάποιες ώρες που είναι πάντα άγνωστες σε εμάς αυτά που λέμε "γράφονται". Μετά τα στοιχεία που παρέθεσε η gretel παραπάνω υποθέτω πως μία τέτοια στιγμή ήταν και εκείνη που η χαροκαμένη μάνα είπε την κατάρα της με όλο τον πόνο που σίγουρα την έπνιγε. Ο μόνος τρόπος αλλαγής της κατάστασης είναι το λεγόμενο "σπάσιμο" της κατάρας αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ κάτι εύκολο, γι'αυτό και οι επανηλλειμένες επισκέψεις του Χριστόδουλου.

12/09/2010, 18:12:31

NOVUS ORDO SECLORUM
12/09/2010, 18:16:45

NOVUS ORDO SECLORUM
12/09/2010, 18:21:09

NOVUS ORDO SECLORUM
12/09/2010, 19:02:12
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
φυτεψαμε κατι θαμνωδη και τα κλαδευω καθε χρονο ειναι μπροστα στην εισοδο ... εδω πανω περιοχη μου κατι σταγονες εριξε και λιγο αερακι ..το βραδακι εχει λιγη ψυχρουλα ....καλο σας βραδι παιδια.
--------------------------------------------------------------------------------

Γενικά μιλώντας βλέπω μία θεαμάτική σχετικά βελτίωση στο τομέα της ορθογραφίας..keep up the good work και θα τα καταφέρεις..και εγώ ανορθόγραφος ήμουνα κάποτε..και τώρα ακόμα οι πειρασμοί είναι πολλοί...αλλά και η δικαιολογία της δυσλεξίας έχει καταντήσει κοινότυπη

DR ευχαριστω καποια λαθακια θα κανω απο βιασυνη αλλα το'σ'στην αρχη το εβαζα επειδη το εβλεπα σε πολα θεματα κακος μεν το εγραφα και γω ...αλλα την μπυρα παντα την εγραφα με 'υ' μεχρη που στην τηλεωραση την ειδα γραμμενη ''μπιρα'' και νομιζα οτι εγω την εγραφα λαθος ...''παραπληροφοριση και στη γραφη'' καποια λαθη θα ξανακανω φυσικα δεν θ'ανε πολλα

12/09/2010, 19:08:38
quote:
Ενα ξερω και πιστευω... τις γυναικες δεν τις χτυπας! Μπορεις και με το διαλογο να "μαλωσεις"... και στο κατω κατω, αν φθασεις στο "οριο" σηκωνεσαι και φευγεις, χωρις να κανεις τιποτα

και ετσι πρεπει ΜΠΡΑΒΩ 10'

Edited by - pandi on 12/09/2010 19:12:34

12/09/2010, 19:34:38
Αυτη η διατυπωση δεν ειναι για να παρει βαθμο... ειναι ξεκαθαρα η αποψη μου

NOVUS ORDO SECLORUM
12/09/2010, 19:42:20
Οι υπολοιποι της παρεας τι κανουν?

NOVUS ORDO SECLORUM
12/09/2010, 20:24:33
quote:
Αυτη η διατυπωση δεν ειναι για να παρει βαθμο... ειναι ξεκαθαρα η αποψη μου
το ξερω PRED εβαλα βαθμο μπας και οι ''τυποι''που χειροδικουν καταλαβουν το λαθος που πρατουν [:) οσο για τους υπολυπους απουσιιιιιιιιιιαα

42NAΜέλος
12/09/2010, 21:05:05