- *MIA KAΤΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ* - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...
ΒΡΕ ΖΑΡΚΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ??
ΓΙΑ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΟΥ
quote:
ΒΡΕ ΖΑΡΚΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ??ΓΙΑ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΟY
ΨΥΧΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕΚΑΡΤ.ΝΟΜΙΖΩ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ(ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ)ΓΙΑ (ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ)ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ???
Σε παρακαλώ έχεις τη δυνατότητα ν' απαντήσεις στην ερώτησή μου?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υ.Γ. Ψυχή, όχι δεν χάθηκα.. Εδώ γύρω είμαι! ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Edited by - oneiric1 on 10/06/2004 14:35:55
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΥΝΤΩΣΑΣΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

* Ειρήνη *
ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.
ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ.
Ο ΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΙΤΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΦΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ.
Η ΜΑΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 14 ΜΕΧΡΙ 30 ΕΤΩΝ.
ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΟ 1999 -ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Β ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ Η ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
GRETEL ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙC...ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...
quote:
OSO GIA THN KATARA GIA NA SOY APODEIKSW OTI EINAI MPAROUFES:
AN EINAI ETSI OPWS TA LES 8RYNHSAME PAIDIA TO 70 KAI TO 04.AN ISXYE H KATARA KA8E XRONO OOOOOOOOOOLA TA NEA PAIDIA 8A EBRISKAN TON 8ANATO, PRAGMA POY DEN SYMBAINEI!LOIPON AS KOPEI AUTO TO 8EMA!!!GELOIOI KATANTHSATE
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...
Η άποψη μου λοιπόν είναι ότι πράγματι η κατάρα της μάνας είναι πολύ δυνατή και ίσως να έχει την δύναμη να δημιουργήσει κάτι πέρα από το φυσικό. Ούτως ή άλλως όλη αυτή η ιστορία έχει μια «περίεργη» συνέχεια που σε βάζει σε σκέψεις....

* Ειρήνη *
ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΒΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ,ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ

quote:DR ευχαριστω καποια λαθακια θα κανω απο βιασυνη αλλα το'σ'στην αρχη το εβαζα επειδη το εβλεπα σε πολα θεματα κακος μεν το εγραφα και γω ...αλλα την μπυρα παντα την εγραφα με 'υ' μεχρη που στην τηλεωραση την ειδα γραμμενη ''μπιρα'' και νομιζα οτι εγω την εγραφα λαθος ...''παραπληροφοριση και στη γραφη''
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
φυτεψαμε κατι θαμνωδη και τα κλαδευω καθε χρονο ειναι μπροστα στην εισοδο ... εδω πανω περιοχη μου κατι σταγονες εριξε και λιγο αερακι ..το βραδακι εχει λιγη ψυχρουλα ....καλο σας βραδι παιδια.
--------------------------------------------------------------------------------Γενικά μιλώντας βλέπω μία θεαμάτική σχετικά βελτίωση στο τομέα της ορθογραφίας..keep up the good work και θα τα καταφέρεις..και εγώ ανορθόγραφος ήμουνα κάποτε..και τώρα ακόμα οι πειρασμοί είναι πολλοί...αλλά και η δικαιολογία της δυσλεξίας έχει καταντήσει κοινότυπη
quote:και ετσι πρεπει ΜΠΡΑΒΩ 10'
Ενα ξερω και πιστευω... τις γυναικες δεν τις χτυπας! Μπορεις και με το διαλογο να "μαλωσεις"... και στο κατω κατω, αν φθασεις στο "οριο" σηκωνεσαι και φευγεις, χωρις να κανεις τιποτα
Edited by - pandi on 12/09/2010 19:12:34

quote:το ξερω PRED εβαλα βαθμο μπας και οι ''τυποι''που χειροδικουν καταλαβουν το λαθος που πρατουν [:) οσο για τους υπολυπους απουσιιιιιιιιιιαα
Αυτη η διατυπωση δεν ειναι για να παρει βαθμο... ειναι ξεκαθαρα η αποψη μου