- Ο Κύβος Quiz - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Ε! Όχι και "ώριμες"...
Tα κοριτσάκια τελείωσαν...Σειρά τώρα έχουν οι ώριμες κυρίες
quote:Αχ! Τι έχουν να δούν τα ματάκια μας ακόμα...
Και εγώ κοριτσάκι είμαι, αλλά ο αποσυμβολισμός μου μακρύ ακόμα έχει δρόμο ...
Άτιμε jbg
ο αποσυμβολισμός σου ακολουθεί..
quote:
χμ.. ο κυβος ειναι κοκκινος και μεγαλος το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο του ειναι πως καθεται επανω στη μια του γωνία
η σκαλα εχει χρωμα καφε σκουρο κοιταζει προς τον ουρανο αλλα δεν ειναι εντελως ορθια αλλα καπως λοξη και κοιταζει ελαφρως προς εμενα, ειναι απο ξυλο χοντρο, τετραγωνισμενο αρκετα και γυαλιζει ελαφρως, το ξυλο δηλαδη λουστραρισμενο, επισης βρισκεται δεξια και λιγο πιο πισω απο τον κυβο
τα λουλουδια ειναι μπλε και τα πεταλλα ειναι μεγαλα, κοιταζουν μπροστα και βρισκονται μπροστα απο τον κυβο
το αλογο ειναι αριστερα και πιο μπροστα απο τα υπολοιπα, ειναι χρωματος καφε πολυ περηφανο και εχει το μπροστινο του ποδι ορθιο σαν να καλπαζει, επισης, δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα βλεπω αλλο ενα αλογο πιο ψηλο σε παρομοια σταση σε μπεζ χρωμα σαν της ερημου αλλα βρισκεται πισω απο τα υπολοιπα και στο κεντρο, γενικα ειναι πιο μακρινο απο ολα τα υπολοιπα και φαινεται σχεδον αχνα!
το μεγεθος της ερημου μου δεν ξερω ακριβως, μαλλον πολυ μεγαλη αλλα εγω βλεπω μονο εκεινο το σημειο σαν να βρισκομαι μπροστα απο καμβατωρα η ανεμοθυελλα γλυφει τα αντικειμενα αλλα τιποτα δεν σκεκεται επανω τους, μοιαζουν με αθικτα απο αυτην
Για να δουμε τί θα δούμε?
ευχαριστω προκαταβολικα...
ΚΥΒΟΣ.Εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πολλές ικανότητες,υγειή εγωισμό, είσαι ένα ιδιαίτερο άτομο, με τάσεις τελειομανίας, ψύχραιμη, καλόκαρδη,με κουράγιο, μπορείς όμως να γίνεις και επιθετική, έχεις επαναστατικότητα μέσα σου.
ΣΚΑΛΑ.Το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι άτομα διαφορετικά από σένα, και είναι αντι-κονφορμιστές και ανεξάρτητοι.Εχεις πνευματικό σύνδεσμο μαζί τους, αλλά ίσως να μη μπορουν να σε στηρίξουν πολύ σε πρακτικά θέματα.
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. Εχεις δικά σου δημιουργήματα / ενδιαφέροντα, ίσως όχι πάρα πολλά ( δεν μας λες αν τα λουλουδια είναι πολλά), αλλά τα αγαπάς και τα καλλιεργείς πολύ.
ΑΛΟΓΟ.Ο σύντροφος σου είναι ζεστός, γήινος, χωρίς υποκρισία, ηδυπαθής, καστανόχρωμος, ενεργητικός και περήφανος, με μεγάλους στόχους, και βρίσκεται κοντά σου - ΑΛΛΑ: έχουμε κι έναν άλλο σύντροφο, πιό απόμακρο, που κάνει υπομονή, αντέχει στις δυσκολίες αλλά ίσως έχει πολλά βάρη, κι εσύ μπορείς να βασιστείς σ' αυτόν.
ΘΥΕΛΛΑ.Φαίνεται οι όποιες δυσκολίες της ζωής σου να μην σε επηρρεάζουν ιδιαίτερα, τις περνάς αψήφιστα.
δεν έπεσες πολύ έξω στον αποσυμβολισμο σου, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Φίλε Αίολος, τί υπονοούμενα είναι αυτά? θα σε μαλώσω!![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......