ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- kantison - ΕΙΚΟΝΕΣ

- kantison - ΕΙΚΟΝΕΣ

depy13k33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
depy13kΝέο Μέλος
18/02/2011, 14:23:59
παιδια ψαχνω το μικι μαουσ καντισον το γαιδουρακι εχεται αναρτισει φωτο αλλα κανενα βιντεο.μονο στο γιου τιουμπ υπαρχει αλλα στα γαλλικα.παρακαλω πολυ οποιοσ γνωριζει κατι ασ μου πει.το ψαχνω απεγνωσμενα πολυ καιρο

karalaky.....

19/02/2011, 06:12:58
Γεια σου depy13k
Η ερώτηση που θέτεις μπορεί να αναρτηθεί στο σχετικό θέμα:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ!

Μπορείς να πας κατευθείαν στο πεδίο της Απάντησης στο παραπάνω θέμα εάν πατήσεις εδώ

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.

Καλή συνέχεια στις συζητήσεις

SecondbornΜέλος
13/05/2003, 17:09:23
Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ερώτηση αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια από όλες τις ταινίες που έχετε δει σας έκανε να την ερωτευτείτε. Ποιά είναι λοιπόν η αγαπημένη σας ταινία και γιατί;
Περιμένω απαντήσεις με αγωνία.
Ζαβολιές δεν επιτρέπονται...πρέπει να διαλέξετε μια!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

thothΙδρυτικό Μέλος
13/05/2003, 18:05:44
Το Brazil (του Τέρι Γκίλιαμ).

Γιατί συνδυάζει την ποίηση με την μελλοντολογία, την ηθική με την ελευθερία.

Δύσκολη ταινία. Ή θα την λατρέψει κάποιος ή θα την βαρεθεί από τα πρώτα λεπτά.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

wiccaΜέλος
13/05/2003, 18:16:45
ΚΟΙΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΔΙΛΕΙΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ SECONDBORN.
ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ CHARMED

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη

tzoΜέλος
14/05/2003, 00:14:00
Καλησπερα!

Η δικη μου αγαπημενη ταινια,ειναι μαλλον το "π" γιατι παρουσιαζει πολυ σωστα την απιθυμια του ανθρωπου να πηγαινει πιο ψηλα,κ να μαθαινει.Πιστευω οτι ηταν μια καλη ταινια με πολυ πετυχημενες παρομοιωσεις σε καποια σημεια

Φιλικα,
Τζο

SecondbornΜέλος
14/05/2003, 00:45:48
Φίλε thoth θα μπορούσες να μας δώσεις πιο πολλές πληροφορίες για την ταινία αυτή. Πότε γυρίστηκε; Πρώτη φορά την ακούω...

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

thothΙδρυτικό Μέλος
14/05/2003, 01:46:17
Δευτερογεννημένε, δεν το περίμενα αυτό από εσένα . Γρήγορα να το δεις....

Δεν ξέρω αν σου αρέσει αλλά σίγουρα αξίζει να το δεις. Από κάποιους θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα των ταινιών φαντασίας.

Δες μερικά πράγματα εδώ...

http://www.trond.com/brazil/

Και δες μερικές σκηνές...

Μου φαίνεται θα το δω για έβδομη φορά...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

dimindyΜέλος
14/05/2003, 02:41:19
filoi...............................................................................douleya 17 xronia se kinimatografous....................exw dei polles tainies............oxi mono san tis douleias.............eixa paei kai se sxoli skinothsias........re plakes...........yparxoun polles tainies katapliktikes..........................alla ayti pou einai stin kardia mou einai o................................................................................................................................................I N D I A N A J O N E S

ΓιώργοςΜέλος
14/05/2003, 03:31:59
Eξερετική ταινία το βραζιλ φίλε thoth...

Η δική μου επιλογη : DONNY DARKO

Γιώργος

14/05/2003, 10:53:39
Αν και θα αδικούσα πολλές ταινίες διαλέγοντας μόνο μία, θα το κάνω .
BRAVEHEART.

HIGHLANDER
"who wants to live for ever,who dares to love for ever?"

wiccaΜέλος
14/05/2003, 12:44:14
ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΓΙΡΙΣΤΕΙ "ΤΑΙΝΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ??????????

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη

WolffacedΜέλος
14/05/2003, 12:53:06
Αν το θέμα ήταν να διαλέξουμε κάποιες θα μπορούσα να πω. Αλλά μία δεν μπορώ να διαλέξω.

SecondbornΜέλος
14/05/2003, 23:53:26
Εκεί θα τα χαλάσουμε Wolffaced;;; Άντε για σένα γίνεται "σκόντο". Πες περισσότερες αλλά τουλάχιστον μόνο μια για κάθε είδος. Δηλάδή μια κοινωνική, μια αισθηματική κτλ.
Πάντως εγώ επιμένω...
Σίγουρα θα υπάρχει μια ταινία που την "ερωτευτήκατε"...
Φίλοι μου dimindy, Γιώργο και Αχέροντα θα σας μαλώσω!
Να μας πείτε και γιατί επιλέξατε τις ταινίες που επιλέξατε.
Αναμένουμε λοιπόν...

ΓιώργοςΜέλος
15/05/2003, 00:10:23
Οταν ερωτέυεσαι κατι φίλε μου δεν υπάρχουν γιατί..
το μονο που θα μπορούσα να πω ειναι να πάς να την δείς την ταινία ...τιποτα αλλο...

τωρα αν θέλεις το Τοπ-10 μου θα μπορούσα να στο εξηγήσω... αλλα δεν ειναι απαραίτητα μεσα σε αυτο η ταινια που ερωτευτηκα..

Γιώργος

WarfaceΜέλος
15/05/2003, 00:25:01
The Matrix
Bladerunner
Fight Club
the Cube
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΙΜΕΝΗ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΝΟ 4 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ 10Χ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ

SecondbornΜέλος
15/05/2003, 00:40:36
Φίλε Γιώργο έχεις δίκιο...ζητώ ταπεινά συγγνώμη.

SecondbornΜέλος
15/05/2003, 15:35:22
Καθόλου δύσκολη ταινία το Brazil αγαπητέ thoth.
Μόλις το είδα...
Άψογη μουσική. Θα τη μουρμουρίζω για καιρό από μέσα μου...
Δε ξέρω γιατί αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ ευχάριστη και ποιητική. Το μεγαλείο της έγκειται κατ'εμέ ότι κατάφερε να αγγίξει πολλά επίκαιρα θέματα(τρομοκρατία, γραφειοκρατία, αρνητική επίδραση της τεχνολογίας στον άνθρωπο κ.α.) και να μας τα μεταφέρει στην οθόνη με χιούμορ. Και σαν να μην έφτανε αυτό: Υμνεί και την αγάπη.
Πραγματικά είναι ένα έπος.
Αλλά εμένα εξακολουθεί να είναι άλλη η αγαπημένη μου ταινία.
Θα σας αφήσω λίγο ακόμα όμως σε αγωνία...

tzoΜέλος
17/05/2003, 23:36:09
Secondborn περιμενουμε να μας πεις την δικη σου αγαπημενη ταινια..!
(και να ειναι καμια με ξυλο)

Παντα φιλικα,
Τζο

Edited by - tzo on 17/05/2003 23:39:29

notis_29Μέλος
18/05/2003, 00:58:21

The matrix: ο κόσμος που ζείτε δεν είναι ο αληθινός...

Πιστεύω πως δεν είναι απλά και μόνο μια ταινία Επιστημονικής Φαντασίας με πρωτοποριακά εφφέ.
Επιστημονική Φαντασία είναι το άλλοθι προσέγγισης δημιουργών και θεατών, το πρώτο δηλαδή επίπεδο ανάγνωσης του έργου. Το Matrix έχει πολλαπλά επίπεδα ανάγνωσης. Και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ουσιώδες.

Θεέ μου συχώρεσε με, τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους